Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#166 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 13 October 2009 - 14:43

Το φορουμ του φνακ ειναι ενας απο τους εσωτερικους χωρους στους οποιους απαγορευτηκε το καπνισμα εδω και 3,5 μηνες περιπου. Οποτε ναι, δεν επιτρεπεται το καπνισμα μεσα στη φνακ. (Και παλι καλα...):hot:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#167 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 13 October 2009 - 14:48

Άκουσα πως δεν καπνίζουν... Όποιος χρειάζεται μια δόση νικοτίνης θα πρέπει να βγει έξω από το Mall:run: και μέσα στο κρύο:colddd:
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#168 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 13 October 2009 - 14:50

I hate copyright...Γιατι λογικα για να μην τους παρουμε φωτο το μαγαζι και τους το ματιαξουμε?'Η θα μας κανει κανενας μυνηση αν ειναι καταλαθος στη φωτο.:redcard2:Το βρησκω χαζο αλλα θα ακολουθησω τις οδηγιες του Speed...:nod2:Neuro συμφωνω μαζι σου για το εξω τουλαχιστον...Να βγει και καμια φωτο της προκοπης γιατι δεν το πολυ βλεπω για μεσα στο fnac θα ειμαστε ολιγον τι....στριμωγμενα να μην το πω αλλιως...

ΥΓ...Εμαθα πως δεν καπνιζουμε μεσα ή ειναι ιδεα μου...:smokingg:

Etoo, βασικά νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι μην τους τραβήξουμε το μαγαζί ενώ δεν θέλουν. Το θέμα είναι να μην φανεί ότι τους διαφημίσουμε, γιατί πρέπει να διαφημίζεται μότο η fnac από αυτο το event αφού το σπονσοράρει

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#169 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 13 October 2009 - 15:25

Ο λόγος που απαγορεύονται οι φωτογραφήσεις του event εντός του Mall προφανώς πρέπει να 'ναι ότι για τον σκοπό αυτό θα πρέπει οι διοργανωτές ν' απευθυνθούν στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του Mall. Κι επειδή αυτό θα είναι σίγουρα αρκετά απαιτητική διαδικασία προτίμησαν να συμφωνήσουν με την διεύθυνση και να περιοριστούν στις φωτογραφήσεις εντός του FNAC όπου και γίνεται το event (κι αυτό μας καίει πιο πολύ). Λογικό και κατανοητό το βρίσκω από πλευράς διοργανωτών (που δεν τραβάνε και λίγα για το όλο event), ηλίθιο από πλευράς του Mall που φοβούνται μπας και τους κάνεις αρνητική διαφήμιση ή ενοχλήσουν τον κόσμο με το να επιτρέπεις σ' ένα μάτσο μασκαρισμένους τρελούς να φωτογραφίζονται ανάμεσα στον κόσμο που πηγαινοέρχεται να κάνει τα ψώνια του. Aπό 'κει και πέρα it's not use crying over the spoiled milk οπότε ας ευχαριστηθούμε το event χωρίς γκρίνιες (ειδικά για τους καπνιστές :bleh: ).

#170 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 13 October 2009 - 15:45

Ο Vetus έχει ένα δίκιο σε αυτά που λέει. Αν αυτή είναι η πολιτική του Mall, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Γιατί μια στραβή να γίνει, βρίσκονται αυτόματα μπλεγμένοι και οι διοργανωτές (εμείς) και το κατάστημα που μας φιλοξενεί. Και σίγουρα δεν πρόκειται να πάρουν κανέναν με χειροπέδες, αλλά δεν πρόκειται να μας αφήσουν να οργνώσουμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Πρέπει να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας, ότι εκτός από τους εαυτούς σας, για τον έξω κόσμο αντιπροσωπεύετε ολόκληρη την εκδήλωση, και αν συμβεί κάτι οι επιπτώσεις θα επιρεάσουν την εκδήλωση. Για αυτό μην στέκεστε στο γιατί, απλώς σεβαστείτε τους κανόνες, για να περάσουμε όλοι όμορφα.

Όσο για τις φωτογραφίες, πίσω ακριβώς από το mall υπάρχει μια πολύ μεγάλη και καινούρια παιδική χαρά, και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια είναι οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις που είχε προτείνει παλιότερα και η Λία. Χώροι υπάρχουν, και αρκετά μεγάλοι μάλιστα. Δεν είναι ανάγκη να διακινδυνεύσουμε την εκδήλωση, τραβόντας φωτογραφίες μέσα στο Mall, ενώ μπορούμε να το κάνουμε άνετα έξω από αυτό.

#171 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 13 October 2009 - 15:53

Δυστυχως δεν μπορω παλικαρι μου γιατι αρχισα δουλεια και ειναι ζορικα τα πραγματα....!!!
Καλα να περασετε παντως....ειμαι σιγουρος πως θα γινει χαμος!! ;D

Και συγχαρητηρια στα παιδια για την ολη οργανωση!!!

Ναι δουλειά. Σου δίνει λεφτά, αλλά όχι τον χρόνο να τα αξιοποίησεις. Είναι σπαστικό. Well ασχέτος με αυτό θα μπορούσες την τελευταία μέρα με κανένα ρεπό/άδεια/something, riiiiiiiiight:wis:;

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#172 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 posts

Posted 13 October 2009 - 15:53

Όπως πάντα όλα τα καλά τα βλέπω καθυστερημένα. Παρακαλώ να λείψουν τα σχόλια. Αχεμ...Ναι.

Θα πάρω τα anime freaks φιλαράκια μου και θα σας δω όλους εκεί!!! Καλή μας διασκέδαση παιδιά! :3

#173 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 13 October 2009 - 17:21

Ο Vetus έχει ένα δίκιο σε αυτά που λέει. Αν αυτή είναι η πολιτική του Mall, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Γιατί μια στραβή να γίνει, βρίσκονται αυτόματα μπλεγμένοι και οι διοργανωτές (εμείς) και το κατάστημα που μας φιλοξενεί. Και σίγουρα δεν πρόκειται να πάρουν κανέναν με χειροπέδες, αλλά δεν πρόκειται να μας αφήσουν να οργνώσουμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Mώρε κάτσε να τελειώσει το event κι εγώ θα πηγαίνω να βγάζω διαρκώς εκεί κάφρικες φωτογραφίες εκεί (με κανονικά ρούχα, όχι cosplay) για το σπάσιμο. :kill4u:
Αστιευόμεθα, φυσικά, μην σας βάζω ιδέες.

#174 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 13 October 2009 - 19:01

κοιτα για τις φωτο δε νομιζω να πουν τπτ δλδ πρεπει να ναι τιγκα κολλημενοι και να κα8ονται να κοιταν τον κα8ενα που βγαζει φωτο και που κατι που δε νομιζω να το ψηνουναι

@speed nerethil κτλ κοιτα βασικα επειδη ειναι γενικα και ενας τιγκα κομπλεξικος λαος κρατα αυτους τους λοστους προχειρους και το πολυ πολυ κανουμε καμια διαρειξη στο τελος :hahaha:
στη χειροτερη να γινει και ρινγκ ΜΜΑ εκτος απο cosplay (βασικα το ελπιζω γιατι εχω χασει τη φορμα μου)

αλλα κυριως ελπιζω να ειναι τελεια και να γινονται συχνα τετοια events γιατι γενικα ειμαι στην ψιλο απ εξω γενικως κατι που 8εωρω τελιως γτπ
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#175 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 October 2009 - 20:31

Neuro μάστορα κοίτα να καλύψεις και τις 3 μέρες να μην σου ξεφύγει κανείς XD!!!Και κανένας πρόθυμος να σημειώνει τους cosplayers επίσης:hot:; Γιατί είναι σίγουρο ότι θα γίνει χαμός. Μην χαθούνε τόσα cosplays γιατί δεν μπόρεσα να είμαι εκεί να τους σημειώσω ή επειδή δεν είχε φωτογράφους και μετά δεν μπορώ να τους βάλω και στο Hall of Fame λόγο έλλειψης υλικού και info. Θα ήταν κρίμα και για τους ίδιους αλλά και για όλους όσους ενδιαφέρονται για τον χώρο του cosplay πιστεύω.

Μπορώ να την κάνω εγώ αυτήν την δουλειά(θα την παίξω δημοσιογράφος:hahaha:.)Αν δεν έχετε κανένα πρόβλημα ευχαρίστως το αναλαμβάνω εγώ.Δεν έχω κανένα πρόβλημα.i am here to server my fellow otakus:hero::hero:.Πείτε μου αν δεν έχει κανονίσει κάποιος να αναλάβει αυτήν την δουλειά.(ή να την κάνω μαζί του)

ΥΓ.Μου δώσατε αφορμή για να έρθω και τις τρείς μέρες(αυτό θα πώ στους γονείς μου:kakaka:).Αλλά να ξέρετε θα βρίσκομαι και τις τρείς μέρες,αλλά την παρασκευή θα φτάσω εκεί κατά της 7.30.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#176 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 posts

Posted 13 October 2009 - 21:04

Σπάσιμο το απαγορευτικό για τις φωτογραφίσεις...αλλά πράγματι, στα μεγάλα εμπορικά όλοι έχουν τη ίδια αρχή...Για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς. :madtodeath:
Εγώ, για καλό και για κακό θα φέρω τα "σύνεργα" κι αν σταθούμε τυχεροί -- είτε μέσα, είτε έξω -- έχει καλώς.:hero:

Posted Image

Spoiler:

#177 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 13 October 2009 - 22:28

Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ κάποια μέρα μετά τη δουλειά, αν και λίγο δύσκολο λόγω απόστασης...
:emptyonexg1:

PS. Να προτείνω τη δημιουργία αρχείου icalendar για κάθε event (meeting, προβολή κλπ.) που θα ανακοινώνεται στο anime.gr? If it's not too much trouble, onegai? Πιστεύω ότι βοηθάει όσους είναι ξεχασιάρηδες (myself included... :hot: )

Edited by Erebos, 13 October 2009 - 22:35.

Posted Image
Posted Image

#178 xEllonEx

xEllonEx

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 14 October 2009 - 01:06

ΥΑΥ! τι καλά νέα είναι αυτά!!!!!:kill4u: θα είμαι εκεί σίγουρα και τις 3 μέρες (ελπίζω βασικά) και θα πάρω μαζί όσους φίλους μπορώ!!:riiight:

Posted Image

Posted Image

#179 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 14 October 2009 - 11:23

ρε παιδες ακομη να κολλησουν τις αφησες σας αντε πια!!!!!!!
παντως για τις φωτογραφησειςειναι ακρως λογικο να μας τραβαει ο κοσμος οσο θα κυκλοφορουμε εκτος του φνακ
Posted Image

#180 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 14 October 2009 - 12:55

ρε παιδες ακομη να κολλησουν τις αφησες σας αντε πια!!!!!!!
παντως για τις φωτογραφησειςειναι ακρως λογικο να μας τραβαει ο κοσμος οσο θα κυκλοφορουμε εκτος του φνακ

εμεις θα τους λεμε : "Νοοοο φωτο εδω!!! Αν θελετε φωτο, ακολουθηστε τα καρναβαλια!!!!"

εκει που θα ειναι ολα πολλαπλασιασμενα..σαν τις κατσαριδες ενα πραγμα!!!!!:hahaha: