Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)
Posted 13 October 2009 - 14:43

Devils don't ask favors from God
Posted 13 October 2009 - 14:48

Posted 13 October 2009 - 14:50
I hate copyright...Γιατι λογικα για να μην τους παρουμε φωτο το μαγαζι και τους το ματιαξουμε?'Η θα μας κανει κανενας μυνηση αν ειναι καταλαθος στη φωτο.
Το βρησκω χαζο αλλα θα ακολουθησω τις οδηγιες του Speed...:nod2:Neuro συμφωνω μαζι σου για το εξω τουλαχιστον...Να βγει και καμια φωτο της προκοπης γιατι δεν το πολυ βλεπω για μεσα στο fnac θα ειμαστε ολιγον τι....στριμωγμενα να μην το πω αλλιως...
ΥΓ...Εμαθα πως δεν καπνιζουμε μεσα ή ειναι ιδεα μου...
Etoo, βασικά νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι μην τους τραβήξουμε το μαγαζί ενώ δεν θέλουν. Το θέμα είναι να μην φανεί ότι τους διαφημίσουμε, γιατί πρέπει να διαφημίζεται μότο η fnac από αυτο το event αφού το σπονσοράρει
Posted 13 October 2009 - 15:25

Posted 13 October 2009 - 15:45
Πρέπει να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας, ότι εκτός από τους εαυτούς σας, για τον έξω κόσμο αντιπροσωπεύετε ολόκληρη την εκδήλωση, και αν συμβεί κάτι οι επιπτώσεις θα επιρεάσουν την εκδήλωση. Για αυτό μην στέκεστε στο γιατί, απλώς σεβαστείτε τους κανόνες, για να περάσουμε όλοι όμορφα.
Όσο για τις φωτογραφίες, πίσω ακριβώς από το mall υπάρχει μια πολύ μεγάλη και καινούρια παιδική χαρά, και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια είναι οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις που είχε προτείνει παλιότερα και η Λία. Χώροι υπάρχουν, και αρκετά μεγάλοι μάλιστα. Δεν είναι ανάγκη να διακινδυνεύσουμε την εκδήλωση, τραβόντας φωτογραφίες μέσα στο Mall, ενώ μπορούμε να το κάνουμε άνετα έξω από αυτό.
Posted 13 October 2009 - 15:53
Δυστυχως δεν μπορω παλικαρι μου γιατι αρχισα δουλεια και ειναι ζορικα τα πραγματα....!!!
Καλα να περασετε παντως....ειμαι σιγουρος πως θα γινει χαμος!! ;D
Και συγχαρητηρια στα παιδια για την ολη οργανωση!!!
Ναι δουλειά. Σου δίνει λεφτά, αλλά όχι τον χρόνο να τα αξιοποίησεις. Είναι σπαστικό. Well ασχέτος με αυτό θα μπορούσες την τελευταία μέρα με κανένα ρεπό/άδεια/something, riiiiiiiiight:wis:;
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 13 October 2009 - 15:53
Θα πάρω τα anime freaks φιλαράκια μου και θα σας δω όλους εκεί!!! Καλή μας διασκέδαση παιδιά! :3
Posted 13 October 2009 - 17:21
Mώρε κάτσε να τελειώσει το event κι εγώ θα πηγαίνω να βγάζω διαρκώς εκεί κάφρικες φωτογραφίες εκεί (με κανονικά ρούχα, όχι cosplay) για το σπάσιμο.Ο Vetus έχει ένα δίκιο σε αυτά που λέει. Αν αυτή είναι η πολιτική του Mall, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Γιατί μια στραβή να γίνει, βρίσκονται αυτόματα μπλεγμένοι και οι διοργανωτές (εμείς) και το κατάστημα που μας φιλοξενεί. Και σίγουρα δεν πρόκειται να πάρουν κανέναν με χειροπέδες, αλλά δεν πρόκειται να μας αφήσουν να οργνώσουμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Αστιευόμεθα, φυσικά, μην σας βάζω ιδέες.
Posted 13 October 2009 - 19:01
@speed nerethil κτλ κοιτα βασικα επειδη ειναι γενικα και ενας τιγκα κομπλεξικος λαος κρατα αυτους τους λοστους προχειρους και το πολυ πολυ κανουμε καμια διαρειξη στο τελος

στη χειροτερη να γινει και ρινγκ ΜΜΑ εκτος απο cosplay (βασικα το ελπιζω γιατι εχω χασει τη φορμα μου)
αλλα κυριως ελπιζω να ειναι τελεια και να γινονται συχνα τετοια events γιατι γενικα ειμαι στην ψιλο απ εξω γενικως κατι που 8εωρω τελιως γτπ
Kiseki wa kanau hazu!!!
Posted 13 October 2009 - 20:31
Neuro μάστορα κοίτα να καλύψεις και τις 3 μέρες να μην σου ξεφύγει κανείς XD!!!Και κανένας πρόθυμος να σημειώνει τους cosplayers επίσης
; Γιατί είναι σίγουρο ότι θα γίνει χαμός. Μην χαθούνε τόσα cosplays γιατί δεν μπόρεσα να είμαι εκεί να τους σημειώσω ή επειδή δεν είχε φωτογράφους και μετά δεν μπορώ να τους βάλω και στο Hall of Fame λόγο έλλειψης υλικού και info. Θα ήταν κρίμα και για τους ίδιους αλλά και για όλους όσους ενδιαφέρονται για τον χώρο του cosplay πιστεύω.
Μπορώ να την κάνω εγώ αυτήν την δουλειά(θα την παίξω δημοσιογράφος

ΥΓ.Μου δώσατε αφορμή για να έρθω και τις τρείς μέρες(αυτό θα πώ στους γονείς μου

Posted 13 October 2009 - 21:04

Εγώ, για καλό και για κακό θα φέρω τα "σύνεργα" κι αν σταθούμε τυχεροί -- είτε μέσα, είτε έξω -- έχει καλώς.

Posted 13 October 2009 - 22:28

PS. Να προτείνω τη δημιουργία αρχείου icalendar για κάθε event (meeting, προβολή κλπ.) που θα ανακοινώνεται στο anime.gr? If it's not too much trouble, onegai? Πιστεύω ότι βοηθάει όσους είναι ξεχασιάρηδες (myself included...

Edited by Erebos, 13 October 2009 - 22:35.
Posted 14 October 2009 - 01:06

Posted 14 October 2009 - 11:23
παντως για τις φωτογραφησειςειναι ακρως λογικο να μας τραβαει ο κοσμος οσο θα κυκλοφορουμε εκτος του φνακ

Posted 14 October 2009 - 12:55
ρε παιδες ακομη να κολλησουν τις αφησες σας αντε πια!!!!!!!
παντως για τις φωτογραφησειςειναι ακρως λογικο να μας τραβαει ο κοσμος οσο θα κυκλοφορουμε εκτος του φνακ
εμεις θα τους λεμε : "Νοοοο φωτο εδω!!! Αν θελετε φωτο, ακολουθηστε τα καρναβαλια!!!!"
εκει που θα ειναι ολα πολλαπλασιασμενα..σαν τις κατσαριδες ενα πραγμα!!!!!