Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

J-Dorama/J-Movie recommendations
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 21:43
α) Σοβαρό μυστήριο που να δίνει στον θεατή ευκαιρία να το λύσει (unlike "Kimiwa hannin janaiyone"). Ψιλόhorror, γιατί όχι;
β) Ιστορικό. Να είναι όμως κοντά στα πραγματικά γεγονότα, μπας και μάθουμε και τίποτα. Δεν έχω προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο της Ιαπωνικής ιστορίας (ακόμα).
γ) Κωμωδία-like, κατά προτίμηση με οικογενειακές καταστάσεις. Δεν απορρίπτουμε την ύπαρξη και ρομάντζου, ιδίως αν είναι κατά 'δω.
Η παρουσία των Nakama Yukie κ' Koike Teppei θεωρούνται plus.
Η απουσία του Matsumoto Jun ακόμη περισσότερο.
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 21:56
2) Απουσία matsumoto jun ---> Jin?
3 + 1 )Tokyo Dogs, Black and white (chinese)
3 ) Trigen and Dragon,
Gokusen 2 και Nakama Yuki και Koike Teppei...
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:25
a. To τι ειναι 'σοβαρο μυστηριο' ειναι λιγο debatable imo οταν λεμε για jdramas (

-Nemureru Mori
Προσωπικα με αφησε λιγο torn το συγκεκριμενο drama, αλλα εχει αρεσει σε παρα πολυ κοσμο και looking back at it i wouldn't say it wasn't worth the watch...
(Τωρα το ποσο αφηνει το θεατη να το λυσει, i cannot judge

Μια φορα παντως ειναι πολυ ανωτερο του Gift.
-Odoru Daisousasen
Παραδεχομαι οτι προσωπικα δεν το εχω δει but since it's considered legendary and top in its genre it's a must watch i suppose.
Also, εχει εξαιρετικο feedback απο οποιον το εχει δει so far.
Trick παω στοιχημα οτι εχεις δει, therefore i skip it :3
b. Εδω κατα πασα πιθανοτητα θα πρεπει να δεις taiga. Prepare for many many maaany episodes λοιπον.
Personal recs:
-Oda Nobunaga (εξαιρεση γιατι δεν ειναι taiga)
-Atsuhime
-Satomi Hakkenden
Aυτο δεν ειναι ιστορικο (based on real events that is) αλλα ειναι πολυ καλο imo και εχει και Nakama Yukie, as requested.
c. -Papa to Musume no Nanokakan
- Dare yori mo Mama wo aisu
-Katagoshi no Koibito
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:32
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 12:54
Papa to Musume και Gokusen 2 έχω δει ήδη, αλλά θα τιμήσω και τα υπόλοιπα.
A, για το Liar Game (νομίζω αυτός είναι ο τίτλος) τι γνώμη έχετε;
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 23:48
A, για το Liar Game (νομίζω αυτός είναι ο τίτλος) τι γνώμη έχετε;
Την καλυτερη δυνατη. Personally, it's an undeniable favourite, both seasons.
Watch asap imho (αν και το ξεροσταλιασμα μεχρι να βγει η ταινια will be a bitter reality along with the rest of us

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 14:16

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 16:23
Ασχετο... απλα επειδη ειδα κινητικοτητα στο topic, προτεινω το LIFE... και λογω του οτι βγηκε complete batch torrent με τη σειρα σε HD...
οι υποτιτλοι ειναι εδω
awww οσο σκεφτομαι οτι ειδα τα γλυκουλια bullies σε αθλια ποιοτητα απο unknown-τρεχαγυρευοπουλος-fansub σε ultra low resolution τρελαινομαι.... *goes to download HD*
...φυσικα να μη ξεχναμε το θεικο μουσικο θεμα του LIFE απο τη Mika Nakashima... Μy personal favorite drama song.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 15 Φεβρουάριος 2010 - 16:30

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 08:03
franklin δες οπωσδήποτε το nodame cantabile και δες και την ταινία linda linda linda
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 17:50

Αν εξαιρεσεις το Nodame Cantabile που αναφερθηκε ηδη (and wisely so imo, watch it asap ^^) τα πιο σχετικα που μπορω να σκεφτω ειναι το Mendol, το Mukodono και το Uta no Onii-san, τα οποια... well, hardly could fall under the category you're asking for

Στη συγκεκριμενη περιπτωση καλυτερα να το ψαξεις κυριως σε ταινιες και οχι dramas imo -με την εξαιρεση του Nodame. I second Linda Linda Linda and add Rockers και The Shounen Merikenshack
Tωρα αν θες οπωσδηποτε drama, Korea is more suitable. Over the Rainbow or Beethoven Virus maybe...
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 14:51
Τώρα όταν λες καθαρά κωμωδία και όταν λες ότι γέλασες με το Stand Up να υποθέσω ότι σου αρέσει το ολίγον τι παρανοϊκό humor που έχουν οι Ιάπωνες.
Προσθέτω λοιπόν My Boss My Hero, 1 pound Gospel, Akihabara@Deep (αυτό είναι ύμνος στους otaku), Anna-san no Omame, Gakkou ja Oshierarenai (μοιάζει κάπως με το Stand Up), Hana Kimi, Kisarazu Cat's Eye, Tiger & Dragon, Tokkyu Tanaka 3Go, Trick (All seasons)... Αυτά είναι τα αγαπημένα μου. Μερικά έχουν πολύ περίεργο χιούμορ βέβαια (Kisarazu Cat's Eye) και αν δεν είσαι των μέσα και των έξω στην ιαπωνική κουλτούρα ίσως τα πιάσεις δύσκολα.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 20:43

...........................................................................
Πωωω τι απίστευτη σειρα το Bloody Monday

μολις τελείωσα και την 2η σαιζον

Miura Haruma + Sato Takeru + Narimiya Hiroki = LOVE

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Barbara: 31 Μάρτιος 2010 - 20:10
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 17:34
Έχω ακούσει καλά λόγια στο νετ κι ότι έχει πλάκα, απλώς πήγα και διάβασα την υπόθεση και μοιάζει πολύ με το GTO
Ισχύει αυτό ή καμιά σχέση???Το λέω γιατί έχω δει ήδη δει GTO, μου άρεσε πολύ αλλά δεν θέλω να δω μια σειρά που ειναι 85-90% ίδια με μια άλλη :/