Απο horror ή μυστηρίου jdramas υπάρχουν τίποτα καλά;
Horror μπορείς να δεις το Chakushin Ari (είναι 10 επεισόδια και έχει και 3 ταινίες).
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~
Έχει κανείς να προτείνει τίποτα σαν το Yankee-kun to Megane-chan ? Θέλω έναν χαρακτήρα στο στυλ του Daichi Shinagawa (αν τον παίζει ο Narimiya ακόμα καλύτερα

)
Βασικά ξεκίνησα να βλέπω jdramas σχετικά πρόσφατα οπότε θα καταγράψω τι έχω δει μέχρι στιγμής (και μου άρεσαν και πολύ) ώστε οι ειδικοί του θέματος να προτείνουν κάτι αντίστοιχο xD
Gokusen (Season 1 + Movie. Δεν έχω δει ακόμα S2 + S3)
Hana Yori Dango (S1+S2.. όταν ήταν να δω την ταινία μου πέθαναν και οι δύο σκληροί δίσκοι οπότε ψάχνω να την βρω ξανά και να την δω.. πφφ..)
Hanazakari no kimitachi e (All eps + special)
Bloody Monday (είμαι στα μισά της S01)
Samurai High SchoolYankee-kun to Megane-chanTokyo DogsBinbo Danshi (δεν το είδα όλο αλλά όσο είχα δει δεν με τρέλανε να πω την αλήθεια μου.. πάει κι αυτό με τους σκληρούς δίσκους δυστυχώς

)
Nobuta wo ProduceStand UP (δεν το είδα όλο.. πάει κι αυτό με τους σκληρούς δίσκους

)
Yamato Nadeshiko Shichi HengeΤώρα βλέπω
Kurosagi (συνεχίζοντας βέβαια το Bloody Monday) και δηλώνω φωναχτά fan των Oguri Shun, Haruma Miura, Hiroki Narimiya,Yamashita Tomohisa & Kazuya Kamenashi !