Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

League of Legends (LoL)
Posted 03 October 2011 - 16:58

Posted 03 October 2011 - 18:05

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 04 October 2011 - 18:59

Έπαιξα ένα dominion και το γυρίσαμε από 6-170 περίπου σε 6-0:joyful:(Βρήκα και έναν Έλληνα εν ονόματι iphonakias και το γλεντήσαμε στα καντήλια)
Επίσης έπαιξα και ένα classic με Morgana και πορώθηκα άγρια! Δεν ύπηρχε όμως ανταγωνισμός γιατί απ την αρχή ήταν 5 vs 3 (δύο παίκτες έκαναν leave αμέσως) και απ τους τρεις που έμειναν μόνο η αντίπαλη Morgana άξιζε τον κόπο (ανταλάξαμε φιλοφρονήσεις στο τέλος του match)
Posted 04 October 2011 - 23:28
1. +1
2. Ήταν μπηχτή συγκεκριμένα για matasso
3. Δεν είπα ότι δεν γίνεται να χάσεις , εννοούσα ότι είναι λάθος να μην παίζεις με bot όταν παίζεις κάποιον champ για 1η φορά . Εγώ προσωπικά το έβαζα 3vs5 ή 4vs5 για να είναι πιο ισσοροπημένο . (btw άλλαξαν πάλι το custom έτσι ? )
Ε νταξ απλά δεν ξέρεις να παίζεις , μην μου πεις ότι δεν παίζεις Veigar με life και critical ?
Τι εννοεις? δεν καταλαβαινω. Για μενα το να παιζω με εσας τους απλους θνητους (οχι εσας συγκεκριμενα) στα normal games ειναι κατι σαν να παιζετε εσεις με botakia.
Τι εννοεις αλλαξαν τα custom? Εχω να παιξω μισο χρονο.
Και εσυ εισαι αυτος που δεν ξερει να παιζει.. Ο Veigar θελει armor penetration για να stackarei με τα spells του και λιγο magic resist γιατι οταν του ορμανε ηρωες σαν τον xin zhao ψοφαει αμεσως. Οποτε μετα τα Last whisper, Ghostblade, Cleaver και το Force of Nature (για να εχεις και λιγο παραπανω regen ωστε να μην χρειαστει να γυριζεις βαση) του αγοραζεις την μπλε μποτε που λαμπει (γιατι δεν χρειαζεται καμια μποτα μεχρι τοτε μιας και εχεις το passive της ulti σου). Και τα τελευταια 2 slots τα κρατας για να βαζεις τα elixirs που φυσικα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 5 μαζι σου απο το καθενα σε καθε στιγμη για να μην χρειαστει να γυριζεις πισω. Το ενα elixir που περισσευει δεν θα το αγοραζεις για να μην χρειαστει να γυριζεις πισω οταν τελειωσει.
Edited by Zentsugi, 04 October 2011 - 23:37.
Posted 05 October 2011 - 01:07
Τι εννοεις? δεν καταλαβαινω. Για μενα το να παιζω με εσας τους απλους θνητους (οχι εσας συγκεκριμενα) στα normal games ειναι κατι σαν να παιζετε εσεις με botakia.
Τι εννοεις αλλαξαν τα custom? Εχω να παιξω μισο χρονο.
Και εσυ εισαι αυτος που δεν ξερει να παιζει.. Ο Veigar θελει armor penetration για να stackarei με τα spells του και λιγο magic resist γιατι οταν του ορμανε ηρωες σαν τον xin zhao ψοφαει αμεσως. Οποτε μετα τα Last whisper, Ghostblade, Cleaver και το Force of Nature (για να εχεις και λιγο παραπανω regen ωστε να μην χρειαστει να γυριζεις βαση) του αγοραζεις την μπλε μποτε που λαμπει (γιατι δεν χρειαζεται καμια μποτα μεχρι τοτε μιας και εχεις το passive της ulti σου). Και τα τελευταια 2 slots τα κρατας για να βαζεις τα elixirs που φυσικα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 5 μαζι σου απο το καθενα σε καθε στιγμη για να μην χρειαστει να γυριζεις πισω. Το ενα elixir που περισσευει δεν θα το αγοραζεις για να μην χρειαστει να γυριζεις πισω οταν τελειωσει.
Καλά ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΠΑΣ παίζει να είσαι?
Zeal->ΑυτόΜεΤοΚριτικαλ250%->Φάντομ->Cleaver->Whisper->Bloodthirster+Ghostblade.
Δεν βγάζεις μπότες γιατί έχεις το ms από το Phantom, NUB.

Posted 05 October 2011 - 01:26

Posted 05 October 2011 - 01:29
Το -1 είναι γιατί σκότωσα με ult Zilean:)

Posted 05 October 2011 - 05:41
Posted 05 October 2011 - 11:10
Έχει υπερβολικά μεγάλο range ή μου φαίνεται;
*waving intensifies*
Posted 05 October 2011 - 12:09
Με την ευκαιρία του νέου rotation δοκίμασα τέσσερις champions σε games εναντίον bots(δεν μου φταίνε σε τίποτα οι συμπαίκτες μου να παίζω με έναν ήρωα για πρώτη φορά εναντίον ανθρώπων).
Η Morgana έχει υπερβολικά αποτελεσματική ασπίδα. Μιλάμε απλά καθόμουν στην άκρη ρίχνοντας περιστασιακά ένα soil και μοίραζα την ασπίδα στο συμπαίκτη που γινόταν focus από τα bots. Τι immunity από stun δίνει, τι προστασία(για μάγο δίνει επιπλέον 50% hp μου φάνηκε).
Ο Kassadin είναι φοβερός και απορώ που δεν τον είχα δοκιμάσει όλον αυτόν τον καιρό που παίζω! Είναι ο ιδανικός χαρακτήρας για να σκοτώνει ranged αντιπάλους. Teleport με damage(μια βελτιωμένη εκδοχή του shunpo δηλαδή), slow, silence με damage μαζί(και πάλι μια βελτιωμένη εκδοχή του spell που έχει η Soraka) και η λεπίδα που του δίνει mana regeneration με κάθε χτύπημα!
Τέ-λει-ος. Απλά από όσο κατάλαβα θέλει μια rune page με όσο το δυνατόν περισσότερα ability power runes. Καμιά πρόταση για το συγκεκριμένο;
Δοκίμασα και την καινούρια τη Riven. Χωρίς να είναι αδύναμη δεν με ενθουσίασε ο τρόπος παιχνιδιού της. Μπορεί βέβαια να κάνει έξι διαδοχικά χτυπήματα(q-auto attack * 3 ). Και η ίδια κίνηση μπορεί να αξιοποιηθεί για να αποδράσει αλλά και πάλι...
Ούτε και η Vayne μου άρεσε. Σχεδόν σε υποχρεώνει να αναπτύξεις την τούμπα αλλιώς το ultimate χάνει τη μισή του αξία(βλέπε stealth).
Posted 05 October 2011 - 12:49
Εγώ μόνο Riven πρόλαβα να δοκιμάσω σε ένα dominion (ήξερα πάνω κάτω τα abilities της και δεν είχα πολύ χρόνο).
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι όλα τα abilities της είναι καθαρά ad scaled. Την γέμισα ad items και απλά ήταν φοβερή.
Ελπίζω να προλάβω μέχρι το τέλος τις βδομάδας να δοκιμάσω και τους άλλους που θέλω.
*waving intensifies*
Posted 05 October 2011 - 15:48
Αυτό είναι ΤΟ ΝΟΗΜΑ. Range πολύ έχει όταν είναι ακίνητος, άρα χάνει στο mobility. We needed moar AP casters:)

Posted 05 October 2011 - 18:16
Posted 05 October 2011 - 18:56
Να είσαι πίσω από το tower και αυτός να σε βαράει χωρίς να τον στοχεύει αυτό.
*waving intensifies*
Posted 05 October 2011 - 19:07