Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 10 October 2011 - 17:11
Πάντως ούτε εγώ βρίσκω καμιά ομοιότητα με gp πέρα από το όπλο και το μουστάκι. XD
Επίσης θα ήθελα να κάνουν μια φορά κάτι ασυνήθιστο με έναν καινoύριο champion, όπως να τον κάνουν με δύσκολο gameplay ή να τον βάλουν με λιγότερα IP (ή RP που αυτό και αν δε παίζει).
Άμα συνεχίσουν έτσι δηλαδή θα γεμίσουμε με 6300 medium difficulty champions.

*waving intensifies*
Posted 10 October 2011 - 17:16
Ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι λίγο op
Άντε πάλι.
Posted 10 October 2011 - 17:35
Άντε πάλι.
Ωραία, νομίζω ότι το έχουν ξαναφέρει και το έχεις ξανα-σχολιάσει νομίζω αλλά και;
Άφησέ το ασχολίαστο.
Πάντως εμένα αυτός που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον στο gameplay του.
Ελπίζω να βγάλουνε τίποτα και για την nine tails στο άμεσο μέλλον.
Πάντως μου αρέσει, που συνεχίζουν να βγάζουν καινούριους χαρακτήρες αλλά η αλήθεια είναι ότι τα ip τους δεν βοηθάνε και πολύ.
Edited by Zura, 10 October 2011 - 17:42.
Posted 10 October 2011 - 17:40
PS: Τελικά δε το άφησα ασχολίαστο.

*waving intensifies*
Posted 10 October 2011 - 17:43
Posted 10 October 2011 - 18:08
Posted 10 October 2011 - 18:54
Posted 10 October 2011 - 19:02
Posted 10 October 2011 - 20:12
Όσον αφορά το σχόλιο μου στο xerath για το range, αυτό ήταν γεγονός και μετά ανέφερα κάτι που μπορεί να συμβεί. Δεν βάλαμε ταμπέλα σε κανέναν.
Ούτως ή άλλως για αυτό γίνονται γνωστοί οι champions πριν το release. Για να γίνεται συζήτηση γύρω από αυτούς (και για να τηγανίζει τους καμμένους gamers, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
Επίσης flameking, όπως είπε και ο Νίκος πριν πάρεις ένα παίχτη καλύτερα να τον δοκιμάσεις (δε μιλώ μόνο για morde). Αύριο είναι το νέο rotation οπότε μπορεί να βρεις πιο πολλές επιλογές.

*waving intensifies*
Posted 10 October 2011 - 21:13

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 10 October 2011 - 21:30
Posted 10 October 2011 - 22:15
Posted 10 October 2011 - 22:37
Ρε μαϊμού τα παιδιά είπαν ότι φαίνεται op , διάβασαν την περιγραφή τους και έτσι τους φάνηκε . Τους φάνηκε , δεν είπαν ότι είναι σίγουρα op . Και οι υποθέσεις βασίζονται στο ότι δεν ξέρεις κάτι από πριν . Γιατί κολλάς σε αυτό το θέμα ?
Όχι. Οι υποθέσεις βασίζονται σε κάτι που ξέρεις, απλά δεν είναι αρκετό για να πεις ότι έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Αν δεν ήξερες τίποτα δε θα ήσουν και σε θέση να υποθέσεις.
Γιατί να μην κολλήσω? Μ' αρέσει να συζητάω, ειδικά όταν απεργούν τα πάντα και βρέχει έξω, lolz.
Posted 10 October 2011 - 22:51
Όχι. Οι υποθέσεις βασίζονται σε κάτι που ξέρεις, απλά δεν είναι αρκετό για να πεις ότι έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Αν δεν ήξερες τίποτα δε θα ήσουν και σε θέση να υποθέσεις.
Γιατί να μην κολλήσω? Μ' αρέσει να συζητάω, ειδικά όταν απεργούν τα πάντα και βρέχει έξω, lolz.
Δηλαδή εσύ μου λες ότι κάνεις συζήτηση και δεν είσαι απόλυτος στις απόψεις σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την δική σου γνώμη; Μιας και από εμένα άρχισε το θέμα και όχι από τους υπόλοιπους, όταν είδα την περιγραφή και τις abilities του μου φάνηκαν ότι μπορεί να αποτελέσουν χαρακτηριστικά για έναν op χαρακτήρα. Το αν θα αναιρεθεί η άποψή μου ή βασικά η υπόθεση στο μέλλον είναι άλλο θέμα. Δεν είπε κανείς απόλυτα και καθοριστικά ότι "Ναι, ο Graves θα είναι op" γι' αυτό όπως και τόνισε με bold ο Fandom υπάρχει το συγκεκριμένο ρήμα στην πρόταση. Μου φαίνεται. Εμένα προσωπικά. Δεν σε ανάγκασα να συμμεριστείς αυτό που πιστεύω. Η υπόθεσή μου βασίστηκε στις abilities, όταν δω και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του όταν βγει, θα μπορώ να έχω μια καλύτερη άποψη. Και όταν τον δοκιμάσω στο παιχνίδι μια ολοκληρωμένη. Κανείς δεν είναι ποτέ είναι αυτό είναι και τίποτα άλλο.
Posted 10 October 2011 - 23:06