Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#361 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 October 2011 - 14:28

οταν feedaroun παρεα ομως οι 4 "φιλοι" του ανατολικου μπλοκ και λενε και kurwa και ξερω γω τι ομως δν ψηνομαι εγω. οποτε no thx

Ε τωρα θα σε λενε fick dich

ε καλα, τωρα θα βλεπεις το ιδιο να γινετε αλλα με γαλικα, μικρη η διαφορα :nosey:

προσωπικα παντος στα 30 lvl στα normal games σπανια εχω ασχημες εμπειριες, τα ranked ειναι που ειναι μπουρδ3λα και αποφασησα να μη ξαναμπω μονος για αρκετο διαστημα

Ετσι μπραβο. Nique ta mere.

Εγω παντως στα normal συντανταω τα ζωα των ζωων. Να μην αναφερω τα premades που ειναι ο ενας lvl 30 και φερνει τον lvl 3 φιλο του να καταστρεψει το game.

Πιστεψε με απο εμπειρια που εχω απο προηγουμενα παιχνιδια,οι Γερμανοι και οι Ολλανδοι ειναι ακριβως ιδιοι σε αυτο το θεμα,αν οχι χειροτεροι...Το ιδιο ισχυει φυσικα για ολους τους δυτικοευρωπαιους και τους ανατολικοευρωπαιους βεβαια.Τουλαχιστον οι περισσοτεροι ανατολιτες ξερουν τα βασικα αγγλικα,ενω οι δυτικοευρωπαιοι εκτος απο τους αγγλους αρνουνται να μαθουν οτιδηποτε αγγλικο εκτος απο τα πολυ λιγα βασικα.Απο προσωπικη εμπειρια αυτα.Δεν νομιζω να εχει διαφορα σε αυτο το θεμα ο West Server.

Ναι οι Ελληνες νομιζεις αλλη ρατσα ειναι. Οταν του λες του αλλου παιζε αμυντικα γιατι τους feedareis και αυτος κανει griefing μετα, ε θα τον πεις και kurwa, και Nique ta mere, και fick dich και ο,τι αλλο μπορεις να σκεφτεις.

Εγω οταν δω Ελληνες στο game, ποτε δεν μιλαω ελληνικα. Κανω την κοτα. Γιατι ολοι ξερουμε ποσοι καγκουροηλιθιοι κυκλοφορουν στα Net Cafe.

Αλλα για τις ξενες γλωσσες αυτο που λες ισχυει μονο για τους αγγλους και τους περισσοτερους ισπανους. Αν και στην Ισπανια που ειχα παει 7ημερη στην Βαρκελωνη, κανενας δεν ηξερε αγγλικα.

#362 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 01 October 2011 - 18:32

πηγα στον west 1 εβδομαδα πριν το reset. μεχρι ενα σημειο η διαφορα τουλαχιστον στο τρολινγκ ειναι σημαντικα χαμηλοτερη. Ολοι προσπαθουν να μιλησουν αγγλικα και ας μην τα κατεχουν πραγμα σημαντικο.
υπαρχει παντα συζητηση για τα picks και βγαινει ακρη.
σιγουρα υπαρχουν στιγμες που καποιος θα κανει rage... Αλλα οπως σου ξαναειπα μεχρι στιγμης σε αυτους τους τομεις , μερα με την νυχτα σε σχεση με το east.

#363 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 01 October 2011 - 18:44

παντος βλεποντας και τα 12χρονα στα internet cafe να παιζουν λολ πλεον σπανια μπαινω κατα τη διαρκεια της μερας, τα καλα game τα παιζεις μετα τις 12 και αφηστε τα περι σερβερ

btw επαιξα ενα ντομινιον πριν λιγο που ηταν ο ορισμος του επικνες, χαναμε 17-114, το γυρναμε και το περνουμε με 4-0 :hihi2:

#364 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 01 October 2011 - 19:34

παντος βλεποντας και τα 12χρονα στα internet cafe να παιζουν λολ πλεον σπανια μπαινω κατα τη διαρκεια της μερας, τα καλα game τα παιζεις μετα τις 12 και αφηστε τα περι σερβερ

btw επαιξα ενα ντομινιον πριν λιγο που ηταν ο ορισμος του επικνες, χαναμε 17-114, το γυρναμε και το περνουμε με 4-0 :hihi2:

12χρονα?Βρε εδω τα 10χρονα-11χρονα ειναι πολυ συχνα...Αλλα ενταξει αρκετα πιο σπανια απο οτι οι παιχτες κανονικης ηλικιας(14 και πανω)Αν και νομιζω αυτα τα παιδια παιζουν LoL μονο μετα το σχολειο,οποτε πιστευω οτι κατα τις 5-6 ηδη υπαρχει πολυ μικρη πιθανοτητα να τυχεις σε group με ενα απο αυτα...

Και στο dominion μπορουν να γινουν τετοια γαματα πραγματα,σε normal ομως αν η αντιπαλη ομαδα σου εχει φτασει στους inhibitors και η δικια σου ομαδα ισα ισα που εχει φαει τους πρωτους πυργους,δεν υπαρχει καμια περιπτωση να νικησεις...

EDIT:Αλλαξα γνωμη για αυτο το τελευταιο...Επειδη μολις το εκανα,και μαλλιστα σε 2vs3...Καλα,τι τους χρειαζονται αυτους τους χαρακτηρες που κανουν 6300 IP οταν με 1300 μπορεις να αγορασεις ειτε εναν βαρβαρο που κανει υπερβολικο damage(Tryndamere)ειτε εναν λυκο με υπερβολικο attack speed και που μπορει να τρεχει σαν τρελος?Εγω παντως μονο με αυτους τους δυο εχω την εντυπωση οτι θα ειμαι μεχρι το τελος...Δηλαδη ειναι και οι δυο ακριβως για το στυλ που παιζω εγω...

Edited by M@R!()$, 01 October 2011 - 20:41.

#365 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 01 October 2011 - 22:48

Ναι, γιατί οι Έλληνες δε feedάρουν ποτέ ομάδικως, σπαμμάροντας ''μ@λ@κ@'' όπως οι άλλοι σπαμμάρουν ''kurwa''.........

Δεν κοιτάμε τα χάλια μας λέω γω..

#366 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 02 October 2011 - 12:37

το μαλακ@ θα ηταν το λιγοτερο. τους ελληνες δεν τους ανεφερα γιατι πανε automatic σε αυτη τη λιστα. μανες σπιτια παναγιες ειναι το πρωινο τους ^_^

#367 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 October 2011 - 12:46

Εμείς νικήσαμε με 1-0. XD Ήταν ίσως το μόνο παιχνίδι που προσπαθούσα να παίξω όσο καλύτερ μπορούσα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#368 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 02 October 2011 - 14:33

Ναι αλλα δεν θα μου συγκρινετε τωρα το Μ@Λ@Κ@με το kurwa ελεος δηλαδη. 100 φορες να με λεγαν Μ@Λ@Κ@σε ολα τα game απο το να με πουν kurwa εστω και σε ενα. Ακους εκει kurwa και μονο που το ακους σου ρχετε να ξερασεις. Που θα μου βαλετε το kurwa ισα κ ομοια με το Μ@Λ@Κ@.

gVaaH5O.jpg

#369 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 02 October 2011 - 14:34

Ξεκίνησα κι εγω με το όνομα jiigsaw13 πριν λίγες μέρες και είμαι 5 lvl

8w32.jpg

#370 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 October 2011 - 14:36

πολυ ευθαισθησια ρε παιδι μου :hihi2: αιντε πατε στον αλλο σερβερ με τους φλορους που θα σας βριζουν με το γαντι :canthelp: λιγοτεροι ελληνες για εμας :wis:

#371 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 02 October 2011 - 14:48

Η nine tail fox μου μοιαζει με την Hinata στα ρουχα της Kurenai κανοντασ Rasengan.
The Suraido Project

Posted Image

#372 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 02 October 2011 - 16:07

Ποιά Nine Tail Fox ρε παιδιά, εδώ έρχεται ο Xerath, το πυροβολικό το ίδιο. Όντας μεγάλος AP fan (Veig, Annie κυρίως, παλιότερα έπαιζα και Vlad πολύ), ανυπομονώ για τους 2 αυτούς.

Λυπάμαι όταν βλέπω κόσμο να παίρνει Veig και να μην ξέρει να παίζει. Το παθαίνει και κανείς άλλος αυτό?
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#373 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 02 October 2011 - 18:03

Λυπάμαι όταν βλέπω κόσμο να παίρνει Veig και να μην ξέρει να παίζει. Το παθαίνει και κανείς άλλος αυτό?

Ναι έχεις δίκιο. Δεν έχω παίξει και πολλά ματς, αλλά όσα έχω παίξει, τα περισσότερα (και τα μόνα που έχω κερδίσει:uhh:) είναι με Veig. Οπότε όταν κάποιος μου πάρει τον Veig στο selection τον συχτηριάζω για τα καλά:kakaka:

Πολυ ευθαισθησια ρε παιδι μου :hihi2: αιντε πατε στον αλλο σερβερ με τους φλορους που θα σας βριζουν με το γαντι :canthelp: λιγοτεροι ελληνες για εμας :wis:

Όσο για τις βρισιές και λοιπά προσωπικά δεν μασάω: Μια με βρίζουν, δέκα τους "φτύνω". Επίσης υπάρχει και η κλασσική βρισιά (θα έχει λογικά αναφερθει σε προηγούμενα ποστ) ανάμεσα σε Έλληνες: Όταν ο άλλος κάνει heal μες την μέση της μάχης τον λένε ποτάνα (potana από το potion) :canthelp:

8w32.jpg

#374 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 October 2011 - 18:08

Εμένα αυτό που τη σπάει σε pvp match είναι το: First time with "enter champion name".
Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να τον δοκιμάσουν πρώτα με bots και μετά να πάνε pvp?

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#375 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 02 October 2011 - 18:09

Αν θες να μιλήσουμε για EPIC PRO VEIG BUILDZZ στέιλε PM:)
Εγώ χαίρομαι όταν βλέπω αντίπαλο Veig με Clarity ξέρω γω ή Heal. Το game κατευθείαν το θεωρώ 4v5
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense