οταν feedaroun παρεα ομως οι 4 "φιλοι" του ανατολικου μπλοκ και λενε και kurwa και ξερω γω τι ομως δν ψηνομαι εγω. οποτε no thx
Ε τωρα θα σε λενε fick dich
ε καλα, τωρα θα βλεπεις το ιδιο να γινετε αλλα με γαλικα, μικρη η διαφορα
προσωπικα παντος στα 30 lvl στα normal games σπανια εχω ασχημες εμπειριες, τα ranked ειναι που ειναι μπουρδ3λα και αποφασησα να μη ξαναμπω μονος για αρκετο διαστημα
Ετσι μπραβο. Nique ta mere.
Εγω παντως στα normal συντανταω τα ζωα των ζωων. Να μην αναφερω τα premades που ειναι ο ενας lvl 30 και φερνει τον lvl 3 φιλο του να καταστρεψει το game.
Πιστεψε με απο εμπειρια που εχω απο προηγουμενα παιχνιδια,οι Γερμανοι και οι Ολλανδοι ειναι ακριβως ιδιοι σε αυτο το θεμα,αν οχι χειροτεροι...Το ιδιο ισχυει φυσικα για ολους τους δυτικοευρωπαιους και τους ανατολικοευρωπαιους βεβαια.Τουλαχιστον οι περισσοτεροι ανατολιτες ξερουν τα βασικα αγγλικα,ενω οι δυτικοευρωπαιοι εκτος απο τους αγγλους αρνουνται να μαθουν οτιδηποτε αγγλικο εκτος απο τα πολυ λιγα βασικα.Απο προσωπικη εμπειρια αυτα.Δεν νομιζω να εχει διαφορα σε αυτο το θεμα ο West Server.
Ναι οι Ελληνες νομιζεις αλλη ρατσα ειναι. Οταν του λες του αλλου παιζε αμυντικα γιατι τους feedareis και αυτος κανει griefing μετα, ε θα τον πεις και kurwa, και Nique ta mere, και fick dich και ο,τι αλλο μπορεις να σκεφτεις.
Εγω οταν δω Ελληνες στο game, ποτε δεν μιλαω ελληνικα. Κανω την κοτα. Γιατι ολοι ξερουμε ποσοι καγκουροηλιθιοι κυκλοφορουν στα Net Cafe.
Αλλα για τις ξενες γλωσσες αυτο που λες ισχυει μονο για τους αγγλους και τους περισσοτερους ισπανους. Αν και στην Ισπανια που ειχα παει 7ημερη στην Βαρκελωνη, κανενας δεν ηξερε αγγλικα.