Είχα πάρει τον Veigar στην αρχή αλλά τον έχω παρατήσει πια. Προτιμάω τη Lux. Τα πάω πιο καλά με αυτήν, ίσως επειδή είναι πιο εύκολη.
1.Ναι και την πληρώνω πάντα εγώ .....
2.γκουχ γκουχ
3.Μέγα λάθος.
1.Ναι την πληρωνουμε εμεις οι αθωοι οι pro players.
2. Γιατι ρε? Εγω πλεον με εξαιρεση την Riven με οσους αλλους εχω παιξει πρωτη φορα εχω κανει απιστευτα scores. Με Orianna χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι πρωτο game εκανα ενα 16-2-20 και κατι παρομοιο στο 2ο. Κυριως οταν ξερεις να παιζεις LoL σου βγαινουν αυτα, η dota σε αλλα σε βοηθαει. 6 χρονια dota και πρωτο game με shen καπου στα 5 lvl και του εφτιαχνα stark's frevor. Και νικουσα παντα. Στα πρωτα level του LoL εχει σχεση το τι θα επιλεξεις στο skill level window που σου βγαζει στην αρχη. Αν επιλεξεις veteran πχ. θα παιζεις κυριως με ατομα που καναν καινουργιο account.
3. Οχι το παιδι δικιο εχει. Αν παιξεις με τα bots του custom game, κατα 90% θα χασεις και ας εχεις και 300 kill (ειχα 32 με garen και το εχασα επειδη τα δικα μου botakia χασαν απο τα αντιπαλα σε σημειο να μπαζουν 2 lanes super minions στο μισαωρο).
Ο Karthus κόβει. Βγάζεις ένα Archangel's και ξεκινάει. Λίγη προσοχή στο delay του Lay Waste θέλει μόνο
Το πιο τέλειο είναι να παίρνεις kills ως Veigar με την δεύτερη, το Dark Matter, αυτό που σκάει από τον ουρανό με χρονοκαθυστέρηση (και να σε βρίζουν οι δικοί σου στο Skype:P)
Also, τα bots αξίζουνε αν δεν έχεις ΙΔΕΑ από τον champion. Αν ξέρεις κάτι ψιλά, ή παίζεις κάτι παρόμοιο (πχ παίζω Veig, θέλω να ξεκινήσω Annie), τότε δεν έχει πολύ νόημα, όντως.
Καταρχας ειμαι της γνωμης οτι δεν εχει σταθερο build σχεδον κανενας ηρωας. Εσυ αν κανεις archangel's πρωτο item σε καθε game θα χασεις το 70% απο αυτα. Γιατι πολυ απλα αν βρεθει μια ashe που θα εχει φαρμαρει infinity στο 18 και banshee's στο 25 θα σε ριχνει σε ολο το game ή αν εχεις veigar αντιπαλο αντιστοιχα.
Εννοειται πως ολα αυτα δεν ισχυουν στην Akali στην οποια παντα φτιαχνεις rylai's, gunblade, mercury/ sorceror's AD,AP stacks/ κατι αντιστοιχο και φυσικα lich bane. Οχι με αυτη τη σειρα, οπως παει το game.
Επεισης εβγαλα ενα μαματο Build για την Kayle:
Malady, Berserker's gunblade/guinsoo's (οποιο βελευει πρωτα αν και συνηθως gunblade για lifesteal), Black Cleaver, Madred's και stark's/ Guardian Angel. Δοκιμαστε το. Προσωπικα εριχνα full tank Mordekaiser σαν να ηταν βουτυρο.