Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#376 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 02 October 2011 - 18:10

Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να τον δοκιμάσουν πρώτα με bots και μετά να πάνε pvp?

THIS. SO MUCH THIS!
Να πω ότι σε ξέρω, είσαι καλός, ή ότι παίζεις κάτι παρόμοιο (πχ παίζω Veig, δοκιμάζω Annie), οκ. Αλλά αδικαιολόγητο αλλιώς. Το λιγότερο να μάθεις τί κάνουν τα σκιλζ.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#377 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 October 2011 - 19:18

εγω ποτε δεν εχω μπει με bots, οτι ηρωα μαθαινω τον μαθαινω σε νορμαλ, και μαλιστα στο πρωτο game παιζω συνηθως και πολυ καλητερα απο τα υπολιπα xD
δεν ξερω αλλα τους μαθαινω κατευθειαν, dota skills i guess

και γω τον λατρευω τον veigar, serperoth στειλε μου τι build κανεις συνηθως ή γραψτο εδω

#378 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 October 2011 - 19:23

Veigar was the second champion I bought after nunu.
Στην αρχή failαρα πολύ, αλλά μετά τον έμαθα.
Τώρα είναι στο ράφι μιας και παίζω κυρίως με ad champions.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#379 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 October 2011 - 21:08

Είχα πάρει τον Veigar στην αρχή αλλά τον έχω παρατήσει πια. Προτιμάω τη Lux. Τα πάω πιο καλά με αυτήν, ίσως επειδή είναι πιο εύκολη.

#380 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 October 2011 - 21:27

εγω ποτε δεν εχω μπει με bots, οτι ηρωα μαθαινω τον μαθαινω σε νορμαλ, και μαλιστα στο πρωτο game παιζω συνηθως και πολυ καλητερα απο τα υπολιπα xD

Ε αυτό πάει αναλόγως με τους αντιπάλους πιο πολύ.
πχ Είχα παίξει μια φορά tf όταν ήταν free πολύ παλιότερα και δεν ήξερα καν τι έκανα.
Πριν λίγες μέρες που ήταν ξανα free έπαιξα σε normal πρώτο game και έκανα quadra kill.

Επίσης

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k5F4rcBEiRA&feature=related[/youtube]

:hahaha:

*waving intensifies*

#381 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 02 October 2011 - 21:34

Δεν αξιζει να δοκιμαζεις τους champions εναντιον bots...Κανενας ανθρωπος δεν παιζει με τον ιδιο τροπου που παιζουν τα bots.Για παραδειγμα,με Warwick σε PvP σε 1vs1 δεν υπαρχει περιπτωση να χασω,εκτος απο σπανιες περιπτωσεις,αλλα εναντιον bots δεν μπορω να παρω kill...Αν και εγω προσωπικα παιζω μονο με παρομοιους μεταξυ τους χαρακτηρες για να μην χρειαζεται πανω απο μισο game για να τους μαθω 100%.

#382 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 October 2011 - 21:44

Μα δεν θα παίξει vs bots για να μάθεις να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους, αλλά για να μάθεις τα abilities του champion σου και να τα χρησιμοποιείς όσο το δυνατό καλύτερα.

Για παραδειγμα,με Warwick σε PvP σε 1vs1 δεν υπαρχει περιπτωση να χασω,εκτος απο σπανιες περιπτωσεις,αλλα εναντιον bots δεν μπορω να παρω kill...

Wait. Something's wrong here. Με τα bots είναι που πέρνεις εύκολα kill και ειδικά με champions όπως ww.

*waving intensifies*

#383 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 02 October 2011 - 23:05

Εγώ όποτε μπαίνω με bots, μπαίνω να δω τί κάνουν τα abilities. Σήμερα έπαιξα πρώτη φορά Anivia, αλλά ήταν με γνωστούς, μπήκαμε 3άρι.
Posted Image
Posted Image

#384 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 October 2011 - 00:53

εγω ποτε δεν εχω μπει με bots, οτι ηρωα μαθαινω τον μαθαινω σε νορμαλ

Ναι και την πληρώνω πάντα εγώ .....

, και μαλιστα στο πρωτο game παιζω συνηθως και πολυ καλητερα απο τα υπολιπα xD
δεν ξερω αλλα τους μαθαινω κατευθειαν, dota skills i guess

γκουχ γκουχ

Δεν αξιζει να δοκιμαζεις τους champions εναντιον bots...

Μέγα λάθος.

#385 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 03 October 2011 - 01:19

Και εγώ δύσκολα θα παίξω με bots να πω την αλήθεια γιατί ότι και παίχτη και να πάρω τον μαθαίνω μεσα στα 10 πρώτα mins του game. Συνήθως με bot θα μπώ να δοκιμάσω ποικιλία από items που δεν έχω σκεφτεί να κάνω κατα την διάρκεια του game. Πάντως δεν θα ξέχασω την πρώτη φορά πού έπαιξα με karthus . Δεν ήθελα να πάω mid γιατί ήταν πρώτη φορά και με έστειλαν με το ζόρι. Βέβαια απέναντι μου ήρθε morde και απλά έφαγε το spam της ζωής του. Οπότε μετά από αρκετά kills άρχισα να κάνω τον rambo μπαίνοντας πρώτος στα teamfights και απλά πέρνοντας 3-4 μαζί μου στον τάφο !!!! Τελικό σκορ 32 kills 12 deaths 19 assists.

Posted Image

#386 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 03 October 2011 - 01:22

Ο Karthus κόβει. Βγάζεις ένα Archangel's και ξεκινάει. Λίγη προσοχή στο delay του Lay Waste θέλει μόνο:)

Το πιο τέλειο είναι να παίρνεις kills ως Veigar με την δεύτερη, το Dark Matter, αυτό που σκάει από τον ουρανό με χρονοκαθυστέρηση (και να σε βρίζουν οι δικοί σου στο Skype:P)

Also, τα bots αξίζουνε αν δεν έχεις ΙΔΕΑ από τον champion. Αν ξέρεις κάτι ψιλά, ή παίζεις κάτι παρόμοιο (πχ παίζω Veig, θέλω να ξεκινήσω Annie), τότε δεν έχει πολύ νόημα, όντως.
Posted Image
Posted Image

#387 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 October 2011 - 02:48

Είχα πάρει τον Veigar στην αρχή αλλά τον έχω παρατήσει πια. Προτιμάω τη Lux. Τα πάω πιο καλά με αυτήν, ίσως επειδή είναι πιο εύκολη.

1.Ναι και την πληρώνω πάντα εγώ .....

2.γκουχ γκουχ

3.Μέγα λάθος.

1.Ναι την πληρωνουμε εμεις οι αθωοι οι pro players.

2. Γιατι ρε? Εγω πλεον με εξαιρεση την Riven με οσους αλλους εχω παιξει πρωτη φορα εχω κανει απιστευτα scores. Με Orianna χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι πρωτο game εκανα ενα 16-2-20 και κατι παρομοιο στο 2ο. Κυριως οταν ξερεις να παιζεις LoL σου βγαινουν αυτα, η dota σε αλλα σε βοηθαει. 6 χρονια dota και πρωτο game με shen καπου στα 5 lvl και του εφτιαχνα stark's frevor. Και νικουσα παντα. Στα πρωτα level του LoL εχει σχεση το τι θα επιλεξεις στο skill level window που σου βγαζει στην αρχη. Αν επιλεξεις veteran πχ. θα παιζεις κυριως με ατομα που καναν καινουργιο account.

3. Οχι το παιδι δικιο εχει. Αν παιξεις με τα bots του custom game, κατα 90% θα χασεις και ας εχεις και 300 kill (ειχα 32 με garen και το εχασα επειδη τα δικα μου botakia χασαν απο τα αντιπαλα σε σημειο να μπαζουν 2 lanes super minions στο μισαωρο).

Ο Karthus κόβει. Βγάζεις ένα Archangel's και ξεκινάει. Λίγη προσοχή στο delay του Lay Waste θέλει μόνο:)

Το πιο τέλειο είναι να παίρνεις kills ως Veigar με την δεύτερη, το Dark Matter, αυτό που σκάει από τον ουρανό με χρονοκαθυστέρηση (και να σε βρίζουν οι δικοί σου στο Skype:P)

Also, τα bots αξίζουνε αν δεν έχεις ΙΔΕΑ από τον champion. Αν ξέρεις κάτι ψιλά, ή παίζεις κάτι παρόμοιο (πχ παίζω Veig, θέλω να ξεκινήσω Annie), τότε δεν έχει πολύ νόημα, όντως.

Καταρχας ειμαι της γνωμης οτι δεν εχει σταθερο build σχεδον κανενας ηρωας. Εσυ αν κανεις archangel's πρωτο item σε καθε game θα χασεις το 70% απο αυτα. Γιατι πολυ απλα αν βρεθει μια ashe που θα εχει φαρμαρει infinity στο 18 και banshee's στο 25 θα σε ριχνει σε ολο το game ή αν εχεις veigar αντιπαλο αντιστοιχα.

Εννοειται πως ολα αυτα δεν ισχυουν στην Akali στην οποια παντα φτιαχνεις rylai's, gunblade, mercury/ sorceror's AD,AP stacks/ κατι αντιστοιχο και φυσικα lich bane. Οχι με αυτη τη σειρα, οπως παει το game.

Επεισης εβγαλα ενα μαματο Build για την Kayle:
Malady, Berserker's gunblade/guinsoo's (οποιο βελευει πρωτα αν και συνηθως gunblade για lifesteal), Black Cleaver, Madred's και stark's/ Guardian Angel. Δοκιμαστε το. Προσωπικα εριχνα full tank Mordekaiser σαν να ηταν βουτυρο.

#388 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 03 October 2011 - 14:16

Καλά ντάξι, σταθερό build δεν παίζει πάντα, κάνεις adapt, αλλά μερικά items είναι φουλ "συμβατά" με μερικούς chars. Ξέρω γω σε Veig δεν βγάζεις Atma's:P
Posted Image
Posted Image

#389 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 October 2011 - 16:29

1.Ναι την πληρωνουμε εμεις οι αθωοι οι pro players.

2. Γιατι ρε? Εγω πλεον με εξαιρεση την Riven με οσους αλλους εχω παιξει πρωτη φορα εχω κανει απιστευτα scores. Με Orianna χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι πρωτο game εκανα ενα 16-2-20 και κατι παρομοιο στο 2ο. Κυριως οταν ξερεις να παιζεις LoL σου βγαινουν αυτα, η dota σε αλλα σε βοηθαει. 6 χρονια dota και πρωτο game με shen καπου στα 5 lvl και του εφτιαχνα stark's frevor. Και νικουσα παντα. Στα πρωτα level του LoL εχει σχεση το τι θα επιλεξεις στο skill level window που σου βγαζει στην αρχη. Αν επιλεξεις veteran πχ. θα παιζεις κυριως με ατομα που καναν καινουργιο account.

3. Οχι το παιδι δικιο εχει. Αν παιξεις με τα bots του custom game, κατα 90% θα χασεις και ας εχεις και 300 kill (ειχα 32 με garen και το εχασα επειδη τα δικα μου botakia χασαν απο τα αντιπαλα σε σημειο να μπαζουν 2 lanes super minions στο μισαωρο).

1. +1
2. Ήταν μπηχτή συγκεκριμένα για matasso :P
3. Δεν είπα ότι δεν γίνεται να χάσεις , εννοούσα ότι είναι λάθος να μην παίζεις με bot όταν παίζεις κάποιον champ για 1η φορά . Εγώ προσωπικά το έβαζα 3vs5 ή 4vs5 για να είναι πιο ισσοροπημένο . (btw άλλαξαν πάλι το custom έτσι ? )

Ξέρω γω σε Veig δεν βγάζεις Atma's:P

Ε νταξ απλά δεν ξέρεις να παίζεις , μην μου πεις ότι δεν παίζεις Veigar με life και critical ? :P

#390 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 03 October 2011 - 16:55

Όχι ρε, παίζω ASpd Veig, 6 Phantom Dancer:P
Posted Image
Posted Image