Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#331 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 11 September 2011 - 01:09

Είχα αντίπαλο μια Poppy και ήμουν Garen και δε τη σκότωσα για λιγάκι (λίγα hp) και της γραφω

Poppy you can go to hell and kiss Charlie Sheen's ass

Poppy:i hope so

#332 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 11 September 2011 - 03:50

Το θυμάμαι εγώ , το είχες πάρει με τον κεραυνό του bliz :P Κρίμα να μην έχει friendly fire :P

ε αυτο δεν μπορω να το ελεγξω :nanana:

η κλασσικη ατακα "γ@μιετε ο διας" προηλθε απο την ουλτι του δια στη ντοτα (που ειναι σαν του καρθους αλλα με κεραυνους)

μπορεις να το αλαξεις και να το κανεις "γ@μιετε ο blitz" :P

#333 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 20 September 2011 - 22:15

Αχ...μου θυμίζετε τις πρώτες που ρίχνω με τον Malphite. Εγώ να βοηθήσω πάω! Δεν φταίω εγω που DPSαρετε τόσο γρήγορα! Σοβαρά έτσι τα έπαιρνα. Τώρα σε 1v2 πατάω την πέτρα και κάθομαι και κοιτάζω.

#334 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 21 September 2011 - 05:28

morgana ftw! Εγινε main μου αμέσως!!

v4kFmx.png

#335 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 22 September 2011 - 10:59

Veigar και ξερό ψωμί! Με λίγο φαρμάρισμα απλά κόβεις τα πάντα, ειδικά AP casters.
Αν και επίσης αγαπάμε Annie, Rammus και Tristana.
Αν και τώρα με τα σχολεία που ξανάρχισαν το μεγαλύτερο μέρος της στάνταρ παρέας δεν μπορεί πολύ:(
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#336 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 September 2011 - 21:30

Εσείς παίξατε Dominion; Γρήγοροι ρυθμοί και χαοτικό παιχνίδι αλλά παραμένει διασκεδαστικό. Στα πρώτα αναγνωριστικά και δοκιμαστικά παιχνίδια δεν είδα καμιά στρατηγική να εφαρμόζεται. Πιο πολύ ένιωθα ότι παίζω Quake 3 παρά LoL!

Συνήθως πήγαιναν δυο κάτω και τρεις πάνω. Μου φάνηκε ότι οι χαρακτήρες με πολύ health και καλό damage ευνοούνται από αυτό το τρόπο παιχνιδιού. Φαντάζομαι ότι και όσοι έχουν κάποια ικανότητα που τους βοηθάει να μετακινούνται γρήγορα θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Αναρωτιέμαι πως θα ήταν αν βάζεις wands και τηλεμεταφέρεσαι από σημείο σε σημείο. Σε κάθε περίπτωση δεν συμφέρει να πηγαίνετε μπουλούκι στα σημεία. Κερδίζεις σε kills αλλά δεν κατακτάς σημεία με το ρυθμό που χρειάζεται.

#337 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 22 September 2011 - 23:17

Ναι, έπαιξα και εγώ 3 matches. Στο πρώτο κερδίσαμε στο 10λεπτο (μπορεί και λιγότερο) και στα άλλα δύο χάσαμε αλλά με μικρή διαφορά και ήταν και μεγαλύτερα.
Στρατηγική εγώ δε συνάντησα. Σε κάποιο match πήγαν 4 κάτω και μόνος μου πάνω. Το 3-2 μου ακούγεται το πιο λογικό μιας και υπάρχει και άλλο πάνω.
Πάντως χαρακτήρες που τηλεμεταφέρονται όπως Noc και TF είναι σίγουρα πιο χρήσιμοι από άλλους στο συγκεκριμένο mode.
Αυτό που μου άρεσε πειρισσότερο είναι ότι πήγαινε με γρήγορους ρυθμούς. Τόσο το leveling up όσο και η αύξηση των χρημάτων. Τα minions μόνο για μόστρα πάντως. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#338 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 25 September 2011 - 16:43

Ξεκινησα το LoL Προχτες...Ειμαι 6 level Και main μου ο warwick(ειναι απλα γαματο το πώς μπορει να τρεχει και να βαραει τοσο γρηγορα,πιστευω ειναι ο καλυτερος στο να κυνηγαει αλλους που πανε να ξεφυγουν,και εχει και αυτο που γεμιζει η ζωη οσο κανει damage)

Επαιξα και dominion,η μονη στρατηγικη ειναι να πας να κατακτησεις οποιο point εχει τους λιγοτερους να το προστατευουν και μετα να πας γρηγορα να κατακτησεις οσο περισσοτερα μπορεις(και επισης οταν ερχονται να σου παρουν καποιο point να πας να σκοτωνεις αυτον που παει να το παρει τη στιγμη που δεν μπορει να επιτεθει)Προσωπικα πιστευω οτι το σημαντικοτερο ειναι η ταχυτητα,και μετα παει το hp και η επιθεση.Ετσι και αλλιως απο ενα σημειο και μετα ολοι πεθαινουν μεσα σε μισο δευτερολεπτο επειδη ολοι ειναι 18 level με τα καλυτερα items.

#339 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 September 2011 - 23:03

Καποιος διαβάζει naruto στο char construction team http://eune.leagueoflegends.com/news/special-champion-sneak-peek-nine-tails-fox

Posted Image

#340 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 29 September 2011 - 23:06

Μπορείς να πεις ότι είναι και fan των pokemon. :P
Πάντως άρχιζαν να βγάζουν και mage επιτέλους. Αυτή και ο Xerath.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#341 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 September 2011 - 23:31

ναι μωρέ ωραίοι φαίνονται ... να τουσ δούμε και στην πράξη!!!

Posted Image

#342 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 September 2011 - 23:35

δεν ειναι naruto είναι απο τη μυθολογια της κινας (νομιζω) η αλεπου με τις ουρες

#343 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 September 2011 - 00:09

Καλά ναι η demon fox είναι γνωστή (μυθος/θεότητα/ιστορια για παιδάκια δεν θυμάμε) κάτι τέτοιο τέλος πάντων...

Posted Image

#344 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 September 2011 - 03:14

Εσείς παίξατε Dominion; Γρήγοροι ρυθμοί και χαοτικό παιχνίδι αλλά παραμένει διασκεδαστικό. Στα πρώτα αναγνωριστικά και δοκιμαστικά παιχνίδια δεν είδα καμιά στρατηγική να εφαρμόζεται. Πιο πολύ ένιωθα ότι παίζω Quake 3 παρά LoL!

Συνήθως πήγαιναν δυο κάτω και τρεις πάνω. Μου φάνηκε ότι οι χαρακτήρες με πολύ health και καλό damage ευνοούνται από αυτό το τρόπο παιχνιδιού. Φαντάζομαι ότι και όσοι έχουν κάποια ικανότητα που τους βοηθάει να μετακινούνται γρήγορα θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Αναρωτιέμαι πως θα ήταν αν βάζεις wands και τηλεμεταφέρεσαι από σημείο σε σημείο. Σε κάθε περίπτωση δεν συμφέρει να πηγαίνετε μπουλούκι στα σημεία. Κερδίζεις σε kills αλλά δεν κατακτάς σημεία με το ρυθμό που χρειάζεται.

Εγω το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν το ειδα πριν απο κατι μηνες ηταν "Καλη μακακιουλα ειναι και αυτη*. Και κατι μηνες μετα τωρα που το δοκιμασα σκεφτηκα *Ποσο δικιο ειχα*.
Ισοπεδωση των Late game ηρωων. Αποκορυφωμα ο Nasus που δεν μπορει να φαρμαρει για την 1η του. Μεγαλο πλεονεκτημα των early game αντιστοιχα με τον Nocturne απλα να τους εχει 2 hit στο 5αλεπτο. Αηδια η ulti του που "προσαρμοστηκε" στο μικροτερο map.
Επισης τα tank ειναι σχεδον αχρηστα πλυν λιγων, διοτι οταν ο αλλος εχει armor penetration απο passive buff, απο runes και απο items, δεν προκειται να τανκαρεις τους dps. Δοκιμαστε cleaver, last whisper και ghostblade. Ας πουμε και οτι εχεις και 25 armor pene απο runes. θα βγαλεις 110 +40% (ή οσο παει σε % δεν θυμαμαι) δηλαδη 200 armor του τα κανεις 10 με 3 hit. Και δεν προσθεσα αυτο του passive.
Και για το healing reduction δεν μιλαω.

Για κανενα χρονο μεχρι να μαθουν ολα τα ζωαδια dominion ουτε που θα το ξανααγγιξω γιατι με τα κ***nooba που κυκλοφορουν, αν τους πηρε 30 levels να μαθουν να feedaroun ετσι στο Summoner's rift, φαντασου ποσο θα τους παρει να μαθουν οτι δεν νικανε με τα kills στο Dominion.

Ολα κι ολα επαιξα 10 games για να δω τα items. Τα 5 απο αυτα τα νικησα. Αλλα τα νικησα μονος μου. Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο teamgame που να μπορει να νικαει μια ολοκληρη ομαδα για εναν και μονο παιχτη. Εκτος απο την DotA που εχω εγκαταλειψει πλεον.

Καποιος διαβάζει naruto στο char construction team http://eune.leagueoflegends.com/news/special-champion-sneak-peek-nine-tails-fox

To Kyuubi no Kitsune ειναι απο τα πιο δυνατα fox spirits τα οποια μπορουσαν να εχουν απο μια εως 9 ουρες. Οσο πιο πολλες τοσο πιο δυνατο.

Αλλα το οτι υπαρχουν εμπνευσεις για χαρακτηρες απο ιαπωνικα games ισχυει. Η Riven για παραδειγμα ειναι εμπνευσμενη απο εναν χαρακτηρα του Final Fantasy (δεν σας λεω ποιον, αν θελετε ψαξτε και βρειτε ποιο παιχνιδι της σειρας και ποιον).
H Vayne το πιο φανερο Ripoff της Bayonetta. Μεχρι και το dance δεν γινεται να ειναι πιο μεσα.
Να μην πω για τον χορο που κανει ο Ezreal.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kT1pPiKusOY[/media]

δεν ειναι naruto είναι απο τη μυθολογια της κινας (νομιζω) η αλεπου με τις ουρες

Ναι αν και νομιζω οτι ειδικα σαν ξεχωριστη οντοτητα και οχι ως fox spirit πρωτοεμφανιζεται στην Ιαπωνικη μυθολογια, ως μια οντοτητα με απειρη σοφια και που μπορει να δει οτιδηποτε συμβαινει στον κοσμο.

Τωρα για το γενος ειναι καθαρα eye candy.

Edited by Zentsugi, 30 September 2011 - 03:22.

#345 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 September 2011 - 03:41

Αλλα το οτι υπαρχουν εμπνευσεις για χαρακτηρες απο ιαπωνικα games ισχυει. Η Riven για παραδειγμα ειναι εμπνευσμενη απο εναν χαρακτηρα του Final Fantasy (δεν σας λεω ποιον, αν θελετε ψαξτε και βρειτε ποιο παιχνιδι της σειρας και ποιον).
H Vayne το πιο φανερο Ripoff της Bayonetta. Μεχρι και το dance δεν γινεται να ειναι πιο μεσα.
Να μην πω για τον χορο που κανει ο Ezreal.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kT1pPiKusOY[/media]
Ναι αν και νομιζω οτι ειδικα σαν ξεχωριστη οντοτητα και οχι ως fox spirit πρωτοεμφανιζεται στην Ιαπωνικη μυθολογια, ως μια οντοτητα με απειρη σοφια και που μπορει να δει οτιδηποτε συμβαινει στον κοσμο.

Τωρα για το γενος ειναι καθαρα eye candy.

Το πρώτο και το τελευταίο τα καταλαβαίνω αλλά την riven με ποιόν την παρομοιάζεις δεν το βρίκα,έσπασα το μυαλό μου να θυμιθώ κάποιον char που ξέχασα έψαξα στο ιντερνετ την παρομοίαζαν με 1002 μαμακιες που όλα εστεκάν κάπως αλλά από το FF δεν βρήκα κανέναν να την παρομοιάζει, ποίον εννοείς τον cloud πού έχει buster sword ??? Δεν μου ταιριάζει ο cloud με την riven...

Posted Image