αν εξαιρέσεις τον ezreal, ειδικά τον AP που εχει ulti που κανει 1000++ dmg καθε 7 δευτερα (και λιγότερο) ολοι οι άλλοι παίχτες στο URF ειναι κομπλέ... ναι υπάρχουν οι σπαστικοί, τύπου soraka taric sona (2 απο τους 3) στο bot lane, αλλα μπορείς να τους φάς χαλαρά με εναν varus η sivir
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2014 - 20:16
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2014 - 20:18
Ναι.
Όπως έχει ο αντίπαλος op skills έτσι μπορείς να έχεις και εσύ. Το αν δεν μπορείς να κάνεις εσύ κάποιον counter δε σημαίνει ότι δεν μπορεί και κάποιος άλλος.
Με τη λογική που εσύ θεωρείς Sona, Ali κλπ op, έτσι κάποιος θεωρεί op και την Akali σου.
Και μην τον αφήσεις να σου κάνει knock up.
Είναι σαν να μου λες ότι επειδή κάποιος διαλεξε ένα counter σου σε ένα normal game, εσύ θα κάτσεις να χάσεις επειδή είναι το "counter σου".
Το λάθος σε όλο το σκεπτικό σου είναι το ότι αναφέρομαι σε ικανότητα counterplay. Τον Alistar ΔΕΝ μπορεις να τον κάνει counterplay σε αυτό το mode γιατί έχει και knockback-gapcloser και Knockup.
Τώρα το τι μπορεί να κάνει counterplay o καθένας άστο, μπορεί αν ο alistar είναι silver 4 και δεν μπορεί να πετύχει το combo σωστά να του κάνεις κάποιο counterplay. Δεν μπορείς να αποφύγεις το Knockup λόγω του headbutt που σπάει το banshee's/spellshield.
Και επίσης αυτό που λέω δεν έχει καμία σχέση με counters αλλά με σπασμένους χαρακτήρες στο συγκεκριμένο mode. Και τους λέω σπασμένους γιατί το περιθώριο counterplay είναι σχεδόν 0.
Και οκ, έστω ότι δεν είναι 0 και μπορεί κάποιος να το αποφύγει αν κάθεται και συγκεντρωθεί και κάνει tryhard. Δεν μπορώ να δω πως αυτό είναι καλό σε τέτοιο mode. Οπότε πετάς ένα ban και τελειώνεις με όλη την ιστορία.
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2014 - 21:03
Ε καλά ότι είναι σπασμένοι αρκετοί χαρακτήρες στο mode αυτό εννοείται. Πρωταπριλιάτικο mode ήταν άλλωστε τι περιμένεις. Είναι καθαρά fun mode. ![]()
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 04:33
ένα έχω να πω, αγόρασα Thresh και ερωτεύτικα για 2η φορά στο LoL (μετά τον Volibear)
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2014 - 12:43
Τώρα το έμαθα http://na.leagueoflegends.com/en/news/community-spotlight/super-galaxy-rumble-community-creations-roundup
Άντε καιρός ήταν γιατί η Haruhi δεν φτάνει.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2014 - 15:36
Για ποιο λόγο ο Urgot δεν παίζεται τόσο πολύ?
Κατάφερα επιτέλους να μπω σε ranked pickάροντας Urgot χωρίς να leavάρει κάποιος νομίζοντας ότι τρολλάρω ή να είναι σε φάση "lol Urgot, this champion sucks im gonna leave", και τελικά κουβάλησα το team μου μέχρι αηδίας.
Ισχύει ότι ο Urgot δεν έχει καλό range ή καλό early game και φαρμάρει δύσκολα πρίν στακάρει αρκετά το muramana. Αλλά και πάλι παραμένει δυνατός damage dealer και στο late game δεν θα είναι καθόλου squishy (εξάλλου το build του περιλαμβάνει σχετικά tanky items).
Παρ'όλα αυτά δεν παίζεται σχεδόν καθόλου ![]()
Anyway, εξέφρασα τα παράπονα μου ![]()
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2014 - 17:28
Cause meta. Όταν οι EG έβγαλαν πρώτη φορά Urgot-Soraka bot lane πάτησαν κάτω. Αλλά μετά ήρθε η δεύτερη φορά που τους forceαραν στο pick αυτό και μετά ήρθε ένας Lucian και τους κατακρεούργησε. Ο Urgot είναι ίσως το πιο immobile carry στο παιχνίδι και το damage του στις περισσότερες περιπτώσεις είναι το πολύ μέτριο ειδικά στο late game που πλέον κυριαρχείται από Lucian και Jinx που είναι beasts. Τι να το κάνω το τόσο αργό damage dealer όπως είναι ο Urgot όταν έχω 4/5 item Lucian στην ομάδα μου που με 1 Q και 3 AA έχει σκοτώσει το μισό αντίπαλο team;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 20 Απρίλιος 2014 - 17:30
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 02:23
Πραγματικά αυτός ο παίχτης αξίζει να λέγεται tank.Και πιστεύω θα είναι άσχημα σπασμένος.
http://na.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-reveal/braum-heart-freljord-revealed

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 11:21
Φαίνεται να έχει δυνατό passive αλλά οι ικανότητες με εξαίρεση το W που στη θεωρία ακούγεται ωραίο δεν είναι κάτι το φοβερό. Επιτέλους ένας καλός αντίπαλος για Thresh/Leona ή και Voli.
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2014 - 19:37
http://www.esportsheaven.com/news/view/64347
http://www.op.gg/spectate/pro/ εδώ μπορείτε να κάνετε spectate απο τον client του LoL παιχνίδια του κορεάτικου και του αμερικάνικου server. ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από macalex: 05 Μάιος 2014 - 15:38
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 14:31
Ποσο βλακες ειναι οι Πολωνοι; Πραγματικα ειναι για κλωτσιες.Οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι και βριζουν τους αλλους.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 15:59
Ποσο βλακες ειναι οι Πολωνοι; Πραγματικα ειναι για κλωτσιες.Οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι και βριζουν τους αλλους.
Welcome to EUNE my friend! Το 80% των πολωνών feedάρουν και κράζουν.
On other news, πόσο πολύ μου άρεσε το song του Braum
Επηρεασμένο από κέλτικη μουσική, so damn good!
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 16:36
Ο Braum είναι το πιο σπασμένο support που έχει βγει like ever, απλά δε πεθαίνει, όποιος στέκεται πίσω του ούτε αυτός πεθαίνει και αν τον βάλεις δίπλα με τυπάδες όπως ο Lucian στο lane είναι άνετο early win. Αν μπει σε lane με graves πάλι, από level 2 ο graves θα έχει πόσο; 30 έξτρα mr και armor με τη passive του και το W του Braum;
Γενικά πολύ καλά στοχευμένος στο τωρινό μέτα και ωραίος χαρακτήρας, είναι ο απόλυτος προστάτης και πολύ καλό engage όπως και disengage με την Ult και το κίνδυνο του stun από τη passive του να υπάρχει πάντα λολ. Σχεδόν είναι meta shift από μόνος του επειδή πλέον είτε τον pickάρουν είτε τον banάρουν σε κάθε game σε high elo.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2014 - 00:56
Ναι μισό να φωνάξω την μεταφορική να μου κάνει move το account. Τι μας λες ρε Cloudy που όποτε εχω μπει σε ranked εχω βλαστημησει την ωρα και την στιγμή.