Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2611 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 06 March 2014 - 00:38

Οι ικανότητες σχετικά πρόσφατα ανασχεδιάστηκαν έτσι κι αλλιώς. Φαντάζομαι δεν ήταν αρκετό για να ανθήσει η δημοτικότητά του κι έτσι προχώρησαν και στο vu.

Δε το κάνουν μόνο για να είναι δημοφιλείς κάποιοι χαρακτήρες αλλά να είναι up-to-date με το παιχνίδι..

Συν ότι κάποιοι είναι πολύ άσχημοι εμφανισιακά πλέον (pizza feet).

#2612 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 08 March 2014 - 13:11

καλημερα!

Ο νεος ηρωας ειναι υπερβλικα καλος... οχι τοσο για το μιντ αλλα και για τοπ ...καθως στο τοπ χρησιμοποιει πιο ευκολα το passive του... 

το λολ εμενα μου κολλαει παρα πολυ συχνα τελευταια.. δεν ξερω αν ειναι απο την ριοτ ή απο το skype... 880-1200 πινγκς... 

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2613 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 09 March 2014 - 16:10

καλημερα!

Ο νεος ηρωας ειναι υπερβλικα καλος... οχι τοσο για το μιντ αλλα και για τοπ ...καθως στο τοπ χρησιμοποιει πιο ευκολα το passive του... 

το λολ εμενα μου κολλαει παρα πολυ συχνα τελευταια.. δεν ξερω αν ειναι απο την ριοτ ή απο το skype... 880-1200 πινγκς... 

Μάλλον είναι τα παιχνίδια που έπαιξες. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να είναι viable στο top ο vel' koz.

#2614 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 09 March 2014 - 17:49

Μάλλον είναι τα παιχνίδια που έπαιξες. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να είναι viable στο top ο vel' koz.

try it

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2615 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 16 March 2014 - 15:16

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Θα είμαι σύντομος.

Παραδίδω eloboosting service καθώς και coaching σε ομάδες/παίχτες.

Όποιος/όποια ενδιαφέρεται , μου στέλνει εδώ ενα μύνημα.

Τιμές διαπραγματεύσιμες.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Edited by ShadeSlayer, 16 March 2014 - 16:28.

Leave the drama for yo mama.

#2616 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 16 March 2014 - 15:35

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Θα είμαι σύντομος.

Παραδίδω eloboosting service καθώς και coaching σε ομάδες/παίχτες.

Όποιος/όποια ενδιαφέρεται , μπορεί να με βρει έιτε μέσω skype ( : noctixs ) , είτε στέλνωντάς μου εδώ ενα μύνημα.

Τιμές διαπραγματεύσιμες.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Να έχετε όλοι υπόψιν σας πως το eloboosting είναι παράνομο και τιμωρείται με μόνιμο ban του λογαριασμού του παίχτη που το πραγματοποιεί και προσωρινό (αν και δεν είμαι σίγουρος για αυτό) για αυτόν που δέχτηκε το boost. Επίσης κινούνται όλο και πιο ενεργά σε αυτόν τον τομέα οπότε αποφασίστε αν αξίζει το ρίσκο.

Προσωπικά πάντως μου φαίνεται τουλάχιστον άθλιο γιατί πλέον όχι μόνο είναι δυνατό να πέσεις από υψηλότερο league σε κατώτερο αλλά και γιατί πιθανώς ο boosted παίχτης θα χαλάσει τα παιχνίδια όλων των συμμετεχόντων και δε θα μπορεί να νικάει ranked γενικά. Έστω σε πήγε κάποιος Diamond... To ίδιο skill με πριν θα έχεις. Θα το ξέρεις και εσύ και θα το ξέρουν και οι φίλοι σου οπότε ποιος ο λόγος?

Edited by Zentsugi, 16 March 2014 - 15:37.

#2617 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 16 March 2014 - 16:10

Γνωρίζω για τους κινδύνους . Αλλά με ορισμένους τρόπους μπορείς να τους αποφύγεις.

Οι λόγοι ποικίλουν ανάλογα με το κάθε άτομο.

Rewards

Ανώτερη ποιότητα παιχνιδιών

Ελάχιστος χρόνος για παιχνίδια λόγω RL υποχρεώσεων

Μεταπώληση λογαριασμού

κλπ.

Όπως ανέφερα και παραπάνω, υπάρχει και το coaching.

Leave the drama for yo mama.

#2618 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 18 March 2014 - 20:49

Τον Kassadin τον ξεφτυλισαν τελειως.Πριν τον εκαναν ολοι ban και τωρα δεν τον κανει κανεις ban και δεν τον παιρνει και κανενας.

Εφυγα απο το bronze και ειμαι σχεδον silver4.Για να τα καταφερω να φυγω επαιζα σχεδον μονο mid και jungle.

#2619 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 19 March 2014 - 03:56

ναι όντως άλλαξε κάμποσο το playstyle του kassadin.

Πρέπει να τον αντιμετωπίζετε σαν τον fizz πλέον. Παρόμοιο playstyle έχουν.

#2620 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 19 March 2014 - 10:15

Εγώ ανακάλυψα ότι τα μόνο role που μπορεί να σε κουβαλήσει είναι το jungle, όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ hit n' miss γιατί πολύ απλά αν δε snowballάρουν τα lane, ειδικά στα χαμηλότερα elo και μέχρι τουλάχιστον εδώ πέρα στο Gold I, εκτός από το ότι θα αρχίσουν να rageάρουν όλοι, θα μείνουν πίσω για πάντα, επειδή δε ξέρουν να φαρμάρουν στο mid-late game. Γι'αυτό σπαμμάρω Vi και Lee πλέον, δυνατούς early junglers που μπορούν να κουνήσουν το παιχνίδι όπως θέλουν και επειδή έχουν πάρα πολύ καλό clear μπορούν να κάνουν invade στο δεύτερο buff του αντιπάλου,  ή ακόμα και να τον περιμένουν στο bush απέναντι από το red ξέρω γω και να του πάρουν και το red και το kill και να τον αφήσουν πίσω. Εκτός και αν είσαι shyvana, κανείς δε νικάει σε clear τη Shyvana.

#2621 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 20 March 2014 - 02:00

Ξαναγύρισα μετά από πολύ καιρό με αφορμή ένα βιντεάκι που είδα στο youtube με τον Yasuo. Παρότι δεν τον έχω μάθει καλά ακόμη, έχω εθιστεί εντελώς με αυτόν το χαρακτήρα! Ακόμη περισσότερο μιας που θυμίζει και Kenshin.

Είμαι eternal noob βέβαια γενικά, αλλά το απολαμβάνω τουλάχιστον :kakaka: . 

#2622 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 20 March 2014 - 15:40

Demonic υπάρχει ένα πράγμα στο LoL που λέγεται variance. Το τι γίνετε σε κάθε game επηρεάζεται από παρα πόλους παράγοντες. Γενικά να ξέρεις πάντως ότι αυτό που λες δεν ισχύει για κανένα λόγο. Ειδικά στα low levels μπορείς να κουβαλήσεις και με support ποσο μάλλον με Jungler. Απλά μάλλον στο jungle παίζεις καλύτερα από ότι στη υπόλοιπες θέσεις και έχεις αυτήν την ψευδαίσθηση.

Posted Image

#2623 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 25 March 2014 - 17:31

Εγώ πιστεύω ότι μπορείς να κουβαλήσεις με ότι θέλεις εφόσον δεν τρομπάρει το team και δεν αρχίζουν να κράζουν που παίζεις π.χ. support και έχεισ πάρει 4-5 kills.

Ο Kassadin επιτέλους έφαγε nerf  :yahoo: YAY!

Και για να κάνεις control το early game με jungler μπορείς να pickαρεις έναν ωραιότατο Rammus. Με το Powerball μπορείς να πηγαίνεις παντού γρήγορα ώστε να είσαι master στα counter ganks, και να βρίσκεσαι παντού όσον αφορά τα buffs και τα lanes που χρειάζονται cover.

Posted Image

#2624 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 April 2014 - 15:11

Teemo <3

#2625 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 01 April 2014 - 15:15

^Γιατι κανει τοσο μπαμ οτι ειναι πρωταπληριατικο αστειο

Base Health 546 545.6 (this will be rounded off to the closest whole number)  κλαιωω

Edited by jimop24, 01 April 2014 - 15:16.

8w32.jpg