Mod είναι και μάλιστα γαμάτο, κρίμα που θα το βγάλουν.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 01 April 2014 - 16:41

*waving intensifies*
Posted 01 April 2014 - 16:59
Το καινουριο mode ειναι μονο για adc.Lucian και Ezreal ulti καθε 10" και χωρις mana cost στις abilities
Posted 01 April 2014 - 17:39
Σε πολλούς champion έχει πλάκα, όχι μόνο σε adc.
Ziggs και syndra q σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο ξέρω γω, το jungle είναι άπειρα πιο εύκολο εννοείται, η soraka γίνεται συνέχεια banned λόγω του heal της κοκ.
Edited by Jorg, 01 April 2014 - 17:39.

*waving intensifies*
Posted 01 April 2014 - 17:48
Για μένα δεν έπρεπε να έχει ban. Να παίζει ο καθένας ότι θέλει.
Posted 01 April 2014 - 18:06
Δοκιμαστε Xerath... Ειναι παρανοικος σ' αυτο το mode.
Posted 01 April 2014 - 21:02
http://www.newsoflegends.com/index.php/patch-4-5-lee-sin-and-yasuo-rework-buffs-to-lissandra-and-satan-new-nidalee-splash-art-heart-of-gold-save-the-poros-and-much-more-17166/
MY SIDES HAHAHAHAHAHAHAHA
Posted 03 April 2014 - 02:41
Το καινουριο mode ειναι μονο για adc.Lucian και Ezreal ulti καθε 10" και χωρις mana cost στις abilities
Τα adc για την ακρίβεια είναι οι χειρότεροι σε αυτό το mode. Ίσως μόνο η sivir λόγω του spellshield και κανένας lucian λόγω των spellcasts και του mobility.
Για μένα δεν έπρεπε να έχει ban. Να παίζει ο καθένας ότι θέλει.
Νομίζω δεν έχεις παίξει εναντίων Sona + Soraka στο ίδιο team. Επίσης δεν πρέπει να έχεις δει σε παιχνίδι τον Alistar ή τον Hecarim. Είναι απλά εκνευριστικό, όχι διασκεδαστικό. Και πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαν αφαιρέσει τελείως τον Alistar.
Απείρως ψεύτικη η Karma, 2 φορές έπαιξα και απλά γελούσα στη μούρη των αντιπάλων καθώς βαρούσα κουτουλιές το πληκτρολόγιο και τους σκότωνα.
Η Evelyn επίσης σκοτώνει κόσμο αν μείνει κοντά τους για πάνω από 1 δευτερόλεπτο (ούτε καν μπόρεσα να μετρήσω πόσα hatespike μου έριξε μέσα σε αυτό το δευτερόλεπτο).
Ο ap jax πλήρως εκνευριστικώς και op αν λείπει cc από το αντίπαλο team.
Η akali τους καθαρίζει όλους όσους έχουν έλλειψη cc ή immunity (Kayle)
Η nidalee ασχολίαστη παρέα με τον Jayce.
Διασκεδαστικός πολύ ο zed η riven και ο fizz
Edited by Zentsugi, 03 April 2014 - 02:43.
Posted 03 April 2014 - 04:03
ρε παιδιά μου εξηγεί κάποιος κάτι?
πέρυσι πριν τελειώσει η season 3 αποφάσισα να πάω gold, για να πάρω το victorious skin της elise. δεν είχα ξαναπαίξει ranked soloq ποτε.
εκανα ενα 6-4 στα promos, και με πέταξε bronze 2 απο εκει ενα 21-2 και πήγα gold 5. σταμάτησα να παίζω ranked μετα. φέτος, έπαιξα τα promos πηγα 8-2 και με πέταξε Gold 1... εχει κανεις ιδέα για το τι έγινε?
παρένθεση, ενας φίλος μου μου ειπε οτι μπορει να φταεί το normal game mmr που έχω, καθώς είναι 791 wins 733 defeats, αλλα δεν νομίζω να μετράει αυτο στα rankeds....
Posted 03 April 2014 - 09:45
Δεν έχουν σχέση τα normals. Για το bronze δύο δεν ξέρω πάντως, όμως αφού έκανες 21-2 είχες *πάρα* πολύ καλό mmr. Το mmr της 3ης μετράει παραπάνω στα promo της 4ης, γι'αυτό και σε έβαλε τόσο ψηλά + βέβαια το 8-2 που έκανες
επίσης AP Ez too good θα ήθελα να δω τι θα γινόταν με Nautilus
Edited by demonicMC, 03 April 2014 - 09:50.
Posted 03 April 2014 - 13:26
Νομίζω δεν έχεις παίξει εναντίων Sona + Soraka στο ίδιο team. Επίσης δεν πρέπει να έχεις δει σε παιχνίδι τον Alistar ή τον Hecarim. Είναι απλά εκνευριστικό, όχι διασκεδαστικό. Και πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαν αφαιρέσει τελείως τον Alistar.
Προφανώς και έχω παίξει αλλά επειδή είναι op δε σημαίνει ότι θα τους κάνω και ban. Είναι ένα troll mode που θα κρατήσει για λίγο. Σκοπός είναι να το ευχαριστηθείς. Εγώ αν τύχει και κάνω τα bans κάνω πάντα τους πιο βαρετούς.
Posted 03 April 2014 - 18:18
Εντάξει νομίζω πως η Sona παίρνει άνετα τη θέση ενός από των πιο σπασμένων χαρακτήρων σε αυτό σε αυτό το mode. Κάθε λιγότερο από 2sec έχεις damage, heal και movement speed buff, κάνει παπάδες με χαρακτήρες όπως taric ή soraka ξέρω γω.

*waving intensifies*
Posted 04 April 2014 - 02:02
Ναι, αλλά αν έχεις burst damage και ignite κάτι γίνεται, ιδιαίτερα αν είναι μόνη της άνετα. Από την άλλη συνειδητοποίησα ότι ο brand μπορεί να σε κάνει stunlock μέχρι θανάτου, lol xD.
Edited by Gilmaru, 04 April 2014 - 02:03.
Posted 04 April 2014 - 03:50
Προφανώς και έχω παίξει αλλά επειδή είναι op δε σημαίνει ότι θα τους κάνω και ban. Είναι ένα troll mode που θα κρατήσει για λίγο. Σκοπός είναι να το ευχαριστηθείς. Εγώ αν τύχει και κάνω τα bans κάνω πάντα τους πιο βαρετούς.
Δηλαδή εσύ βρίσκεις διασκεδαστικό να πατάει ο άλλος 2 κουμπιά και εσύ όχι μόνο να πεθαίνεις, αλλά να κάθεσαι και ακίνητος χωρίς ικανότητα για counterplay.
Εγώ πάντως διασκεδάζω παίζοντας zed και να χάνομαι στις σκιές, διασκεδάζω παίζοντας κάρμα όπου ματώνουν τα δάχτυλά μου από το keyboard mashing και διασκεδάζω παίζοντας akali όπου τους κάνω 100-0 σε 1 δευτερόλεπτο.
Δε διασκεδάζω όταν ο αντίπαλός διαθέτει knockup που δε μειώνεται από το tenacity με 2 sec cooldown, knockback με 2 sec cooldown, heal 2 sec cooldown και 70% damage reduction 20 sec cooldown. ή 2.5 sec silence σε 1.4 sec cooldown.
Εντάξει νομίζω πως η Sona παίρνει άνετα τη θέση ενός από των πιο σπασμένων χαρακτήρων σε αυτό σε αυτό το mode. Κάθε λιγότερο από 2sec έχεις damage, heal και movement speed buff, κάνει παπάδες με χαρακτήρες όπως taric ή soraka ξέρω γω.
Για αυτό και την αφαίρεσαν.
Ναι, αλλά αν έχεις burst damage και ignite κάτι γίνεται, ιδιαίτερα αν είναι μόνη της άνετα. Από την άλλη συνειδητοποίησα ότι ο brand μπορεί να σε κάνει stunlock μέχρι θανάτου, lol xD.
Πίστεψέ με, τίποτα δε σε σώζει.. μόνο hard cc.
Επίσης δοκίμασα evelynn. 0.3 sec hate spike λιώνει κόσμο.
Edited by Zentsugi, 04 April 2014 - 03:51.
Posted 04 April 2014 - 15:12
Can't stop laughing at this XD
Posted 04 April 2014 - 15:31
Δηλαδή εσύ βρίσκεις διασκεδαστικό να πατάει ο άλλος 2 κουμπιά και εσύ όχι μόνο να πεθαίνεις, αλλά να κάθεσαι και ακίνητος χωρίς ικανότητα για counterplay.
Ναι.
Όπως έχει ο αντίπαλος op skills έτσι μπορείς να έχεις και εσύ. Το αν δεν μπορείς να κάνεις εσύ κάποιον counter δε σημαίνει ότι δεν μπορεί και κάποιος άλλος.
Εγώ πάντως διασκεδάζω παίζοντας zed και να χάνομαι στις σκιές, διασκεδάζω παίζοντας κάρμα όπου ματώνουν τα δάχτυλά μου από το keyboard mashing και διασκεδάζω παίζοντας akali όπου τους κάνω 100-0 σε 1 δευτερόλεπτο.
Δε διασκεδάζω όταν ο αντίπαλός διαθέτει knockup που δε μειώνεται από το tenacity με 2 sec cooldown, knockback με 2 sec cooldown, heal 2 sec cooldown και 70% damage reduction 20 sec cooldown. ή 2.5 sec silence σε 1.4 sec cooldown.
Με τη λογική που εσύ θεωρείς Sona, Ali κλπ op, έτσι κάποιος θεωρεί op και την Akali σου.
Και μην τον αφήσεις να σου κάνει knock up.
Είναι σαν να μου λες ότι επειδή κάποιος διαλεξε ένα counter σου σε ένα normal game, εσύ θα κάτσεις να χάσεις επειδή είναι το "counter σου".