Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2671 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 17 May 2014 - 23:49

όχι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα αλλά με δική σου ευθήνη...η ριτο ζήτησε την αφαίρεση των jungle timers.

demonic-san got me :oops:

Edited by macalex, 17 May 2014 - 23:53.

#2672 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 18 May 2014 - 03:30

Τι είναι το curse voice? D:

Είναι ένα πρόγραμμά που λειτουργεί σαν add-on sto LoL.. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα δωμάτιο και στέλνεις (ή προσκαλεί το ίδιο το πρόγραμμα την ομάδα σου να μπει αν έχουν curse voice ανοιχτό) ένα σύνδεσμο με το δωμάτιο σε αυτόν που θες. Τον βάζει στο αντίστοιχο παράθυρο και μπορείτε να μιλάτε.

Είναι ελαφρύ απ΄ότι είδα, πιο πολύ από το skype. Είχα διάφορα προβλήματα ωστόσο, ένα από αυτά ήταν ότι μου έριχνε ανα 10 δευτερόλεπτα τα fps από 60 σε 15-28 για 1-2 δεύτερα. Επίσης όποτε μιλούσε ο announcer ήταν λες και είχε κολλήσει το cd-player. 4 λεπτά άντεξα και το έκλεισα (εννοείτε ότι το χρησιμοποίησα όταν έπαιζα με 5άδα φίλων), οι άλλοι δε φαίνεται να έχουν τέτοιο πρόβλημα όμως.

Όσο για τα αποτελέσματα, πρέπει να κυμαίνονται στα επίπεδα του chakra majic.

#2673 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 18 May 2014 - 09:25

ειπα να δοκιμάσω κι ΄γω το curse voice... :down: :bahhh:

#2674 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 19 May 2014 - 16:15

σκέψου skype ενσωματωμένο(περίπου) στο παιχνίδι και θα ακούς τους βλάκες να κλαίγονται.ΡΕ MUTE

Edited by zennith666, 19 May 2014 - 16:16.

Posted Image

#2675 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 26 May 2014 - 20:13

:respect:

Youtube Video

Youtube Video

#2676 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 05 June 2014 - 10:02

Ωραίο τον έκαναν τον Karthus.10 στα 10 το rework.

Τον Kha'zix τον nerfάρανε πάλι, hell yeah!

Και αλλάξανε λίγο την ulti του Pantheon, μου φαίνεται ότι όταν απογειωθείς είσαι untargettable αλλά δεν μπορείς να σκάσεις spell πριν προσγειωθείς, οπότε farewell R+W combo.

Τα υπόλοιπα απ'ότι είδα είναι μικροαλλαγές και bug fixes.

Posted Image

#2677 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 05 June 2014 - 12:05

http://www.surrenderat20.net/2014/06/red-post-collection-49410-champion.html

και που να δουμε τι θα κανουν στο επομενο patch τη nidalee :cry5:

#2678 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 05 June 2014 - 18:27

καιρος είναι να φάει μπότα και η nidalee...υπερβολικά δυνατό kit για όλα τα elo

#2679 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 05 June 2014 - 22:11

Youtube Video
:awww: :awww: :awww:

#2680 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 06 June 2014 - 00:57

Youtube Video
:awww: :awww: :awww:

Το wooden pc μου δεν θα το αντεξει πρεπει να παρω καινουρια καρτα γραφικων.

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#2681 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 June 2014 - 21:45

Δε ξέρω γι'αυτό, ένας από τους σχεδιαστές του καινούργιο map δήλωσε ότι θα είναι πιο ελαφρύ και θα τρέχει καλύτερα από το προηγούμενο so

#2682 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 06 June 2014 - 23:23

Αν ισχύει αυτό, ακούγεται too good to be true.

Τελευταία αντιμετωπίζω και μια ενοχλητική πτώση στα fps που κάνει το παιχνίδι λιγάκι ανυπόφορο. Φαντάζομαι πώς ίσως φταίει η ζέστη που κάνει τον υπολογιστή μου να υπερθερμαίνεται (θυμάμαι ότι το χειμώνα έτρεχε άψογα, ενώ όταν ξεκίνησα το καλοκαίρι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα, αν και δε θυμάμαι την αναλογία των fps), αλλά ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει και αν μπορεί να διορθωθεί;

O6rrvsU.jpg

#2683 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 07 June 2014 - 02:02

απενεργοποίησε το vsynch από το control panel της κάρτας σου και από τα options του παιχνιδιού, εμένα με βοήθησε και με ανέβασε και στα 100 fps που πριν ήμουν μέχρι 60

#2684 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 07 June 2014 - 10:57

Γενικώς είπαν ότι αν το καινούριο map δεν έχει τουλάχιστον το ίδιο performance με το προηγούμενο δεν το κάνουν release μέχρι να έχει.

Είπανε πως είναι στα ίδια επίπεδα για τώρα (δηλαδή έχουν πετύχει το minimum ) και προσπαθούν να το κάνουν καλύτερο από το προηγούμενο.

απενεργοποίησε το vsynch από το control panel της κάρτας σου και από τα options του παιχνιδιού, εμένα με βοήθησε και με ανέβασε και στα 100 fps που πριν ήμουν μέχρι 60

Τα 100 παραπάνω fps δεν θα σε οφελήσουν κάπου μιας και το native της οθόνης (και αν δεν κάνω λάθως και του ματιού) είναι 60.Τα 40 παραπάνω είναι καθαρά τσάμπα επεξεργαστική ισχύ  και ρεύμα.Γι αυτό υπάρχει το vsync για κάρτες που ξεφεύγουν απο το 60.

Τελευταία αντιμετωπίζω και μια ενοχλητική πτώση στα fps που κάνει το παιχνίδι λιγάκι ανυπόφορο. Φαντάζομαι πώς ίσως φταίει η ζέστη που κάνει τον υπολογιστή μου να υπερθερμαίνεται (θυμάμαι ότι το χειμώνα έτρεχε άψογα, ενώ όταν ξεκίνησα το καλοκαίρι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα, αν και δε θυμάμαι την αναλογία των fps), αλλά ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει και αν μπορεί να διορθωθεί;

Σε αυτό μπορεί να οφείλετε η ζέστη>θερμοκρασίες στην κάρτα >κάνει slow down για να αποφύγει βλάβη.Καθάρισε μια το PC σου.Επίσης χαμήλωσε λίγο τα γραφικά μια σκάλα (αν δεν παίζεις στα τέρμα low), απενεργοποίησε το vsync αν το έχεις και βάλε το fps limit στο υncapped.

Edited by zennith666, 07 June 2014 - 11:02.

Posted Image

#2685 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 07 June 2014 - 13:07

Ναι αλλά φαντάσου σε περιπτώσεις που τα frames πέφτουν χωρίς το vsynch, πόσο πιο κάτω θα πέσουν με αυτό