όχι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα αλλά με δική σου ευθήνη...η ριτο ζήτησε την αφαίρεση των jungle timers.
demonic-san got me ![]()
Edited by macalex, 17 May 2014 - 23:53.
Posted 17 May 2014 - 23:49
όχι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα αλλά με δική σου ευθήνη...η ριτο ζήτησε την αφαίρεση των jungle timers.
demonic-san got me ![]()
Edited by macalex, 17 May 2014 - 23:53.
Posted 18 May 2014 - 03:30
Τι είναι το curse voice? D:
Είναι ένα πρόγραμμά που λειτουργεί σαν add-on sto LoL.. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα δωμάτιο και στέλνεις (ή προσκαλεί το ίδιο το πρόγραμμα την ομάδα σου να μπει αν έχουν curse voice ανοιχτό) ένα σύνδεσμο με το δωμάτιο σε αυτόν που θες. Τον βάζει στο αντίστοιχο παράθυρο και μπορείτε να μιλάτε.
Είναι ελαφρύ απ΄ότι είδα, πιο πολύ από το skype. Είχα διάφορα προβλήματα ωστόσο, ένα από αυτά ήταν ότι μου έριχνε ανα 10 δευτερόλεπτα τα fps από 60 σε 15-28 για 1-2 δεύτερα. Επίσης όποτε μιλούσε ο announcer ήταν λες και είχε κολλήσει το cd-player. 4 λεπτά άντεξα και το έκλεισα (εννοείτε ότι το χρησιμοποίησα όταν έπαιζα με 5άδα φίλων), οι άλλοι δε φαίνεται να έχουν τέτοιο πρόβλημα όμως.
Όσο για τα αποτελέσματα, πρέπει να κυμαίνονται στα επίπεδα του chakra majic.
Posted 18 May 2014 - 09:25
ειπα να δοκιμάσω κι ΄γω το curse voice...
![]()
Posted 19 May 2014 - 16:15
σκέψου skype ενσωματωμένο(περίπου) στο παιχνίδι και θα ακούς τους βλάκες να κλαίγονται.ΡΕ MUTE
Edited by zennith666, 19 May 2014 - 16:16.

Posted 26 May 2014 - 20:13
![]()
Posted 05 June 2014 - 10:02
Ωραίο τον έκαναν τον Karthus.10 στα 10 το rework.
Τον Kha'zix τον nerfάρανε πάλι, hell yeah!
Και αλλάξανε λίγο την ulti του Pantheon, μου φαίνεται ότι όταν απογειωθείς είσαι untargettable αλλά δεν μπορείς να σκάσεις spell πριν προσγειωθείς, οπότε farewell R+W combo.
Τα υπόλοιπα απ'ότι είδα είναι μικροαλλαγές και bug fixes.
Posted 05 June 2014 - 12:05
http://www.surrenderat20.net/2014/06/red-post-collection-49410-champion.html
και που να δουμε τι θα κανουν στο επομενο patch τη nidalee ![]()
Posted 05 June 2014 - 18:27
καιρος είναι να φάει μπότα και η nidalee...υπερβολικά δυνατό kit για όλα τα elo
Posted 05 June 2014 - 22:11
Posted 06 June 2014 - 00:57
Το wooden pc μου δεν θα το αντεξει πρεπει να παρω καινουρια καρτα γραφικων.
Youtube Video![]()
![]()

Posted 06 June 2014 - 21:45
Δε ξέρω γι'αυτό, ένας από τους σχεδιαστές του καινούργιο map δήλωσε ότι θα είναι πιο ελαφρύ και θα τρέχει καλύτερα από το προηγούμενο so
Posted 06 June 2014 - 23:23
Αν ισχύει αυτό, ακούγεται too good to be true.
Τελευταία αντιμετωπίζω και μια ενοχλητική πτώση στα fps που κάνει το παιχνίδι λιγάκι ανυπόφορο. Φαντάζομαι πώς ίσως φταίει η ζέστη που κάνει τον υπολογιστή μου να υπερθερμαίνεται (θυμάμαι ότι το χειμώνα έτρεχε άψογα, ενώ όταν ξεκίνησα το καλοκαίρι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα, αν και δε θυμάμαι την αναλογία των fps), αλλά ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει και αν μπορεί να διορθωθεί;
Posted 07 June 2014 - 02:02
απενεργοποίησε το vsynch από το control panel της κάρτας σου και από τα options του παιχνιδιού, εμένα με βοήθησε και με ανέβασε και στα 100 fps που πριν ήμουν μέχρι 60
Posted 07 June 2014 - 10:57
Γενικώς είπαν ότι αν το καινούριο map δεν έχει τουλάχιστον το ίδιο performance με το προηγούμενο δεν το κάνουν release μέχρι να έχει.
Είπανε πως είναι στα ίδια επίπεδα για τώρα (δηλαδή έχουν πετύχει το minimum ) και προσπαθούν να το κάνουν καλύτερο από το προηγούμενο.
απενεργοποίησε το vsynch από το control panel της κάρτας σου και από τα options του παιχνιδιού, εμένα με βοήθησε και με ανέβασε και στα 100 fps που πριν ήμουν μέχρι 60
Τα 100 παραπάνω fps δεν θα σε οφελήσουν κάπου μιας και το native της οθόνης (και αν δεν κάνω λάθως και του ματιού) είναι 60.Τα 40 παραπάνω είναι καθαρά τσάμπα επεξεργαστική ισχύ και ρεύμα.Γι αυτό υπάρχει το vsync για κάρτες που ξεφεύγουν απο το 60.
Τελευταία αντιμετωπίζω και μια ενοχλητική πτώση στα fps που κάνει το παιχνίδι λιγάκι ανυπόφορο. Φαντάζομαι πώς ίσως φταίει η ζέστη που κάνει τον υπολογιστή μου να υπερθερμαίνεται (θυμάμαι ότι το χειμώνα έτρεχε άψογα, ενώ όταν ξεκίνησα το καλοκαίρι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα, αν και δε θυμάμαι την αναλογία των fps), αλλά ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει και αν μπορεί να διορθωθεί;
Σε αυτό μπορεί να οφείλετε η ζέστη>θερμοκρασίες στην κάρτα >κάνει slow down για να αποφύγει βλάβη.Καθάρισε μια το PC σου.Επίσης χαμήλωσε λίγο τα γραφικά μια σκάλα (αν δεν παίζεις στα τέρμα low), απενεργοποίησε το vsync αν το έχεις και βάλε το fps limit στο υncapped.
Edited by zennith666, 07 June 2014 - 11:02.

Posted 07 June 2014 - 13:07
Ναι αλλά φαντάσου σε περιπτώσεις που τα frames πέφτουν χωρίς το vsynch, πόσο πιο κάτω θα πέσουν με αυτό