Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2656 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 16 May 2014 - 01:22

Και το 99% από τους έλληνες. Προφανώς το από που είναι κάποιος δεν έχει να κάνει με το ποσο καλός είναι. Άμα θέλετε καλύτερους συμπαίχτες move to diamond. Αλλα και εκεί βρισίδι θα πέφτει οποτε από τα μπινελίκια δεν γλιτώνετε ποτε. 

Δε με νοιαζει αν ειναι καλοι αλλα μου τη σπαει που βριζουν για ενα παιχνιδι και ειδικα οι Πολωνοι ειναι υπερτατοι βλακες.Το 80% ειναι ασχετοι και μετα βριζουν ολους τους υπολοιπους.Πχ. σημερα ημουν support Morgana και ειχα adc Πολωνο Lucian.Δεν απεφυγε ουτε 1 hook του Blitzcrank και μετα εβριζε εμενα οτι δεν χρησιμοποιω σωστα την ασπιδα της Μοργκανα ενω εχει μεγαλυτερο cd απο το hook.Αποτελεσμα αυτος 1-7 και εγω 2-3 στα 15-20min.Εκτος αυτου αγορασε πρωτα trinity force,μετα boots και lifesteal αγορασε στο 20λεπτο.Μετα του εφταιγε ολη η υπολοιπη ομαδα και αυτος πουθενα και εβριζε τους παντες.

#2657 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 16 May 2014 - 01:25

υπάρχει και το mute(arigatu kami-sama!! :nod: )...με τη πρώτη ανοησία που θα με γράψει κάποιος και χωρίς να του το πω.ετσι δε σε πρίζουν τα....

#2658 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 16 May 2014 - 12:10

Το παράδειγμα είναι τελείως άκυρο. Γενικά στο LoL δεν πρέπει να το κανεις αυτό το πράγμα είναι τελείως χαζό και το κάνουν όλοι οι νέοι παίχτες. Λέω το να μιλάς για 1 game και να το χρησιμοποιείς σαν βάση για να στηρίξεις αυτό που θες να πεις. "Το lich bane γαμάει στην Καϊτλίν last game είχα 10-0-10 ξέρω τι λέω" η το παράδειγμα που ανέφερες ποιο πάνω. Σου λέω με σιγουριά ότι in the long run θα καταλάβεις ότι δεν είναι οι πολωνοί βλάκες. ΟΛΟΙ είναι βλάκες. Όσους βλάκες πολωνούς έχεις δει άλλους τόσο βλάκες έλληνες θα δεις. Απλά στον EUNE παίζουν ποιο πολλοί πολωνοί και έλληνες οποτε βλέπεις ποιο πόλους από αυτούς. Το τι έγινε μια φορα σε ένα game δεν έχει καμια σημασία.

Iristella μονο στα ranked βλαστημάς στα normal όχι? Εγώ ξέρω ότι παντού πέφτει βρισίδι. Το αν στα ranked πέφτει στα 2/3 ενώ στα normal 1/3 δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορα. Στην τελική μπορείς να κανεις mute και να παίξεις με την ηρεμία σου. Εγώ κάνω mute συχνά πυκνά δεν είναι ότι χάνεις κάτι.

Posted Image

#2659 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 16 May 2014 - 12:35

πιστεύω οτι ο/η cloudy-sky εχει δικιο, απλά κάνεις ενα ignore και σώζεις το παιχνίδι.  αμα κάθεσαι να ασχολείσαι με τον κάθε βλαμμένο που είναι στο LoL μέσα, δεν θα τελειώσεις ποτέ. και εννοείται οτι προτιμώ να έχω Πολωνούς στην ομάδα μου, απο το να έχω Έλληνες και να ακούω καθε 2η λέξη για την μάνα μου

#2660 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 16 May 2014 - 13:48

Το παράδειγμα είναι τελείως άκυρο. Γενικά στο LoL δεν πρέπει να το κανεις αυτό το πράγμα είναι τελείως χαζό και το κάνουν όλοι οι νέοι παίχτες. Λέω το να μιλάς για 1 game και να το χρησιμοποιείς σαν βάση για να στηρίξεις αυτό που θες να πεις. "Το lich bane γαμάει στην Καϊτλίν last game είχα 10-0-10 ξέρω τι λέω" η το παράδειγμα που ανέφερες ποιο πάνω. Σου λέω με σιγουριά ότι in the long run θα καταλάβεις ότι δεν είναι οι πολωνοί βλάκες. ΟΛΟΙ είναι βλάκες. Όσους βλάκες πολωνούς έχεις δει άλλους τόσο βλάκες έλληνες θα δεις. Απλά στον EUNE παίζουν ποιο πολλοί πολωνοί και έλληνες οποτε βλέπεις ποιο πόλους από αυτούς. Το τι έγινε μια φορα σε ένα game δεν έχει καμια σημασία.

Iristella μονο στα ranked βλαστημάς στα normal όχι? Εγώ ξέρω ότι παντού πέφτει βρισίδι. Το αν στα ranked πέφτει στα 2/3 ενώ στα normal 1/3 δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορα. Στην τελική μπορείς να κανεις mute και να παίξεις με την ηρεμία σου. Εγώ κάνω mute συχνά πυκνά δεν είναι ότι χάνεις κάτι.

Οχι το συγκεκριμενο παραδειγμα ειναι ενα απο τα πολλα Πολωνου ηλιθιου που βριζει μετα ολους τους αλλους.Ελληνες υπαρχουν πολλοι βλακες αλλα πολωνοι παιζουν πολλοι περισσοτεροι οποτε στατιστικα θα δεις πολυ περισσοτερους βλακες πολωνους απο βλακες ελληνες.

#2661 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2014 - 13:55

Ναι αλλά στα normals αφενος δεν με πολυνοιαζει αν καποιος κανει μια μαλακια αφετερου ειναι και οι αλλοι πιο χαλαροι συνηθως. Στο team builder ειδικα εχω πετυχει παρα πολυ φιλικες στα ορια του moe ομαδες.

Στα ranked μου βγαζουν την ψυχη σε ολα τα επιπεδα.

#2662 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 16 May 2014 - 15:05

Είναι από τα καλά των ranked. Αυτό που είπε ο Cloudy, όλοι είναι βλάκες :P Τέλος πάντων, εγώ έχω ανακαλύψει ότι βάζοντας έναν συγκεκριμένο σκοπό, ξέρω γω σήμερα θα ανεβώ κατά 2 νίκες, έχω αντιμετωπίσει πιο ήρεμα πολλές καταστάσεις που άλλες φορές θα μου είχαν σπάσει τα νεύρα, επειδή έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω να κάνω και όσα παιχνίδια και να παίξω θα το κάνω. Δε ξέρω πως ακριβώς δουλεύει, αλλά με ηρεμεί ότι και να συμβαίνει στο game. Πέραν αυτού, αυτό που με βοήθησε να βελτιωθώ κάπως είναι να αναλύω φωναχτά το τι έγινε σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, τι θα έπρεπε να κάνω καλύτερα, τι έκανες ο αντίπαλος καλύτερα, τέτοια φάση. Γενικά το να ακούς τον εαυτό σου σε χαλαρώνει και σε συγκεντρώνει αρκετά.

#2663 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 16 May 2014 - 15:06

Και γενικώς στα normal υπάρχει το yolo gamestyle, όπου και να μην πάρουν οι summoners κανονικό formation στα lanes και έχετε π.χ. 2 top ή 2 jungle κτλ, πάλι δεν θα ασχοληθούν τόσο πολύ με το να σε κράξουν. Στα ranked έχει μπει στο μυαλό όλων ότι όποτε μπαίνουν ranked game είναι σαν να μπαίνουν στο LCS. Εκεί θα παίζει βρίσιμο, κράξιμο και γενικώς συμπεριφορά 5χρονων.

Βέβαια το καλύτερο πιστεύω είναι (έτσι ώστε να συνδυάζει ranked game χωρίς βρίσιμο) να έχεις ένα ranked team με φιλαράκια (που δεν rageάρουν) έτσι ώστε να αποφασίζετε εσείς αν θα παίξετε σοβαρά ή for fun. Έτσι δεν εκνευρίζεσαι και παίζεις με φίλους ήσυχα και ειρηνικά το ranked game σου. Άσε που άμα το ψήσετε να παίξετε κανένα troll formation όπως π.χ. all mid, το άλλο team κατά 80% θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και θα παίζετε όλοι for fun.

#2664 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 16 May 2014 - 21:31

Δε με νοιαζει αν ειναι καλοι αλλα μου τη σπαει που βριζουν για ενα παιχνιδι . Μετα του εφταιγε ολη η υπολοιπη ομαδα και αυτος πουθενα και εβριζε τους παντες.

και ειδικα οι Πολωνοι ειναι υπερτατοι βλακες.Το 80% ειναι ασχετοι και μετα βριζουν ολους τους υπολοιπους

Ποσο βλακες ειναι οι Πολωνοι; Πραγματικα ειναι για κλωτσιες.

Πολωνου ηλιθιου που βριζει μετα ολους τους αλλους

θα δεις πολυ περισσοτερους βλακες πολωνους

Είπαμε δε σου αρέσει που οι Πολωνοί βρίζουν;

#2665 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 16 May 2014 - 23:06

Let it goooo!

Let  it goo!

:frozen: :frozen:  :frozen: 

#2666 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 17 May 2014 - 01:48

Είπαμε δε σου αρέσει που οι Πολωνοί βρίζουν;

Παραβλεπεις κατι... εγω δεν βριζω κανενα στο παιχνιδι ακομα και αν feedαρει.Πολυ απλα γιατι ειναι παιχνιδι.Απλα δεν αντεχω το καθε μαλακισμενο που ευχεται καρκινο σε ολο μου το σοι και να πεθανει η μανα μου η σε αλλα ατομα στην ομαδα ακομα και αν εγω τα παω καλα.

ΥΓ. Εχω πετυχει σε ranked Πολωνους που ειναι γαμω τα ατομα αλλα ανηκουν στο υπολοιπο 20%.Το 80% ειναι flamers σε bronze ,silver.

Edited by luffy1908, 17 May 2014 - 01:55.

#2667 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 17 May 2014 - 23:06

Ναι αλλά στα normals αφενος δεν με πολυνοιαζει αν καποιος κανει μια μαλακια αφετερου ειναι και οι αλλοι πιο χαλαροι συνηθως. Στο team builder ειδικα εχω πετυχει παρα πολυ φιλικες στα ορια του moe ομαδες.

Στα ranked μου βγαζουν την ψυχη σε ολα τα επιπεδα.

Ένας φίλος μου βρήκε τη λύση στο team builder. Με το που μπαίνουμε στέλνει μια εικόνα που δείχνουν τους κ*λους τους κάτι χορεύτριες και όλοι είναι μέλι γάλα. Τον φωνάζουν master μετά. Είναι σε beta period και στο blind pick.

Στα normals εγώ έβριζα (και βρίζω, αλλά πλέον δε τα γράφω γιατί έχω φάει warning πολλάκις σχετικά) ενώ στα ranked είμαι τελείως αντίθετος.

Επίσης να δείτε γέλια τώρα με το curse voice. Φέρνουν την εμπειρία του lol chat και με τη μορφή ήχου για τη δική σας ευχαρίστηση. Γιατί να βλέπεις κάποιον να σου γράφει "Καρκίνο στη μάνα σου" από τη στιγμή που μπορείς να τον ακούσεις να στο λέει απευθείας? Curse Voice.

Edited by Zentsugi, 17 May 2014 - 23:07.

#2668 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 May 2014 - 23:11

Τι είναι το curse voice? D:

#2669 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 17 May 2014 - 23:29

ενα add-on για το LoL, που σε κανει να μπορεις να μιλήσεις με τους άλλους στην ομάδα σου και σου κρατάει jungle timers κ.α. .το έκαναν ban απο την riot αν δεν κάνω λάθος

#2670 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 17 May 2014 - 23:34

Έκαναν ban το κομμάτι των timers, το communication υπάρχει ακόμα. Δεν τον έχω δοκιμάσει, αν και έχω από καιρό beta key, αλλά 'ντάξει, όλοι μπορούμε να φανταστούμε πως περίπου θα είναι, όπως είπε και ο Zentsugi