Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2641 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 04 April 2014 - 20:16

αν εξαιρέσεις τον ezreal, ειδικά τον AP που εχει ulti που κανει 1000++ dmg καθε 7 δευτερα (και λιγότερο) ολοι οι άλλοι παίχτες στο URF ειναι κομπλέ... ναι υπάρχουν οι σπαστικοί, τύπου soraka taric sona (2 απο τους 3) στο bot lane, αλλα μπορείς να τους φάς χαλαρά με εναν varus η sivir

#2642 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 04 April 2014 - 20:18

Ναι.

Όπως έχει ο αντίπαλος op skills έτσι μπορείς να έχεις και εσύ. Το αν δεν μπορείς να κάνεις εσύ κάποιον counter δε σημαίνει ότι δεν μπορεί και κάποιος άλλος.

Με τη λογική που εσύ θεωρείς Sona, Ali κλπ op, έτσι κάποιος θεωρεί op και την Akali σου.

Και μην τον αφήσεις να σου κάνει knock up.

Είναι σαν να μου λες ότι επειδή κάποιος διαλεξε ένα counter σου σε ένα normal game, εσύ θα κάτσεις να χάσεις επειδή είναι το "counter σου".

Το λάθος σε όλο το σκεπτικό σου είναι το ότι αναφέρομαι σε ικανότητα counterplay. Τον Alistar ΔΕΝ μπορεις να τον κάνει counterplay σε αυτό το mode γιατί έχει και knockback-gapcloser και Knockup.

Τώρα το τι μπορεί να κάνει counterplay o καθένας άστο, μπορεί αν ο alistar είναι silver 4 και δεν μπορεί να πετύχει το combo σωστά να του κάνεις κάποιο counterplay. Δεν μπορείς να αποφύγεις το Knockup λόγω του headbutt που σπάει το banshee's/spellshield.

Και επίσης αυτό που λέω δεν έχει καμία σχέση με counters αλλά με σπασμένους χαρακτήρες στο συγκεκριμένο mode. Και τους λέω σπασμένους γιατί το περιθώριο counterplay είναι σχεδόν 0.

Και οκ, έστω ότι δεν είναι 0 και μπορεί κάποιος να το αποφύγει αν κάθεται και συγκεντρωθεί και κάνει tryhard. Δεν μπορώ να δω πως αυτό είναι καλό σε τέτοιο mode. Οπότε πετάς ένα ban και τελειώνεις με όλη την ιστορία.

#2643 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 April 2014 - 21:03

Ε καλά ότι είναι σπασμένοι αρκετοί χαρακτήρες στο mode αυτό εννοείται. Πρωταπριλιάτικο mode ήταν άλλωστε τι περιμένεις. Είναι καθαρά fun mode. :D

#2644 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 10 April 2014 - 04:33

ένα έχω να πω, αγόρασα Thresh και ερωτεύτικα για 2η φορά στο LoL (μετά τον Volibear) 

#2645 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 12 April 2014 - 12:43

Τώρα το έμαθα http://na.leagueoflegends.com/en/news/community-spotlight/super-galaxy-rumble-community-creations-roundup

Άντε καιρός ήταν γιατί η Haruhi δεν φτάνει.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2646 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 April 2014 - 15:36

Για ποιο λόγο ο Urgot δεν παίζεται τόσο πολύ?

Κατάφερα επιτέλους να μπω σε ranked pickάροντας Urgot χωρίς να leavάρει κάποιος νομίζοντας ότι τρολλάρω ή να είναι σε φάση "lol Urgot, this champion sucks im gonna leave", και τελικά κουβάλησα το team μου μέχρι αηδίας.

Ισχύει ότι ο Urgot δεν έχει καλό range ή καλό early game και φαρμάρει δύσκολα πρίν στακάρει αρκετά το muramana. Αλλά και πάλι παραμένει δυνατός damage dealer και στο late game δεν θα είναι καθόλου squishy (εξάλλου το build του περιλαμβάνει σχετικά tanky items).

Παρ'όλα αυτά δεν παίζεται σχεδόν καθόλου  :nanteee:

Anyway, εξέφρασα τα παράπονα μου :P

Posted Image

#2647 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 April 2014 - 17:28

Cause meta. Όταν οι EG έβγαλαν πρώτη φορά Urgot-Soraka bot lane πάτησαν κάτω. Αλλά μετά ήρθε η δεύτερη φορά που τους forceαραν στο pick αυτό και μετά ήρθε ένας Lucian και τους κατακρεούργησε. Ο Urgot είναι ίσως το πιο immobile carry στο παιχνίδι και το damage του στις περισσότερες περιπτώσεις είναι το πολύ μέτριο ειδικά στο late game που πλέον κυριαρχείται από Lucian και Jinx που είναι beasts. Τι να το κάνω το τόσο αργό damage dealer όπως είναι ο Urgot όταν έχω 4/5 item Lucian στην ομάδα μου που με 1 Q και 3 AA έχει σκοτώσει το μισό αντίπαλο team;

Edited by demonicMC, 20 April 2014 - 17:30.

#2648 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 23 April 2014 - 02:23

Πραγματικά αυτός ο παίχτης αξίζει να λέγεται tank.Και πιστεύω θα είναι άσχημα σπασμένος.

http://na.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-reveal/braum-heart-freljord-revealed

Posted Image

#2649 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 April 2014 - 11:21

Φαίνεται να έχει δυνατό passive αλλά οι ικανότητες με εξαίρεση το W που στη θεωρία ακούγεται ωραίο δεν είναι κάτι το φοβερό. Επιτέλους ένας καλός αντίπαλος για Thresh/Leona ή και Voli.

#2650 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 01 May 2014 - 19:37

http://www.esportsheaven.com/news/view/64347

http://www.op.gg/spectate/pro/ εδώ μπορείτε να κάνετε spectate απο τον client του LoL παιχνίδια του κορεάτικου και του αμερικάνικου server. :D

Edited by macalex, 05 May 2014 - 15:38.

#2651 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 15 May 2014 - 14:31

Ποσο βλακες ειναι οι Πολωνοι; Πραγματικα ειναι για κλωτσιες.Οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι και βριζουν τους αλλους.

#2652 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 15 May 2014 - 15:59

Ποσο βλακες ειναι οι Πολωνοι; Πραγματικα ειναι για κλωτσιες.Οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι και βριζουν τους αλλους.

Welcome to EUNE my friend! Το 80% των πολωνών feedάρουν και κράζουν.

On other news, πόσο πολύ μου άρεσε το song του Braum  :riiight: Επηρεασμένο από κέλτικη μουσική, so damn good!

#2653 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 15 May 2014 - 16:36

Ο Braum είναι το πιο σπασμένο support που έχει βγει like ever, απλά δε πεθαίνει, όποιος στέκεται πίσω του ούτε αυτός πεθαίνει και αν τον βάλεις δίπλα με τυπάδες όπως ο Lucian στο lane είναι άνετο early win. Αν μπει σε lane με graves πάλι, από level 2 ο graves θα έχει πόσο; 30 έξτρα mr και armor με τη passive του και το W του Braum;

Γενικά πολύ καλά στοχευμένος στο τωρινό μέτα και ωραίος χαρακτήρας, είναι ο απόλυτος προστάτης και πολύ καλό engage όπως και disengage με την Ult και το κίνδυνο του stun από τη passive του να υπάρχει πάντα λολ. Σχεδόν είναι meta shift από μόνος του επειδή πλέον είτε τον pickάρουν είτε τον banάρουν σε κάθε game σε high elo.

#2654 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 16 May 2014 - 00:49

Και το 99% από τους έλληνες. Προφανώς το από που είναι κάποιος δεν έχει να κάνει με το ποσο καλός είναι. Άμα θέλετε καλύτερους συμπαίχτες move to diamond. Αλλα και εκεί βρισίδι θα πέφτει οποτε από τα μπινελίκια δεν γλιτώνετε ποτε. 

Posted Image

#2655 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2014 - 00:56

Ναι μισό να φωνάξω την μεταφορική να μου κάνει move το account. Τι μας λες ρε Cloudy που όποτε εχω μπει σε ranked εχω βλαστημησει την ωρα και την στιγμή.