Δεν παλευονται οι τυποι στο bronze.Τελειωνω σαν adc με 15/6/15 η 15/4/10 και χανουμε επειδη ειναι feedαρισμενοι και πανε 2vs5
Νομίζω δεν υπάρχει τρόπος να σου εκφράσω πως πολύ απλά η έννοια του "είμαι κολλημένος στο τάδε division γιατί είναι feeders/noobs/κάνουν throws" δεν υπάρχει.
Θα χάνεις παιχνίδια λόγω throw, αλλά αν είσαι καλύτερος από εκεί που σε έχει θα κερδίζεις περισσότερα από όσα χάνεις.
Στο λέω γιατί στα 4 χρόνια που παίζω LoL έχω περάσει από bronze, silver gold και plat. Και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως μέχρι το diamond 1 είναι το ίδιο πράγμα, απλά αντί να έχεις "Πήγε 0-3 στο lane" ή "Πήγαν 2vs5" υπάρχουν τα "έκανε ένα λάθος κλικ και βρέθηκε εκτός θέσης για 1 δευτερόλεπτο", "Ο αντίπαλος έχει 20 cs παραπάνω" ΄ή "Ξεκινήσαν Baron ενώ δεν είχαν καλό vision γύρω του".
Η πιο σημαντική διαφορά ενός π.χ. gold παίχτη με έναν bronze ή silver δεν είναι μόνο τα mechanics, αλλά η ικανότητα να πάρεις τη σωστή απόφαση στη κάθε στιγμή του παιχνιδιού ώστε να νικήσεις. Αυτό περιλαμβάνει και την ικανότητα να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τα λάθη των αντιπάλων.
Οπότε η μόνο συμβουλή μου στους παίχτες που θέλου να ανέβουν είναι να αποκτήσουν εμπειρία στο παιχνίδι. Αλλά παίζοντας σοβαρά, όχι να κοροϊδευόμαστε.
Edited by Zentsugi, 09 February 2014 - 23:42.