Αν είναι να ανέβεις θα ανέβεις. Εγώ Gold III ήμουν, έκανα 6-4 και με έβαλε Gold V. Μου τύχανε και μένα leavers, trolls κλπ αλλά έφτασα Plat IV (cloudy το νου σου ρε). Όπως τυχαίνουν σε εσάς feeders, έτσι τυχαίνουν και στους αντιπάλους σας.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 24 February 2014 - 20:34
Posted 24 February 2014 - 22:09
Αυτό, αν αξίζει κανείς να ανεβεί θα το κάνει όπως και να έχει. Είναι στατιστικά αδύνατο να σου τυχαίνουν leavers/feeders/afkers σε ΚΑΘΕ game. Το να νικάς το lane σου δε σημαίνει ότι νικάς και το παιχνίδι. Κάνεις roam και παίρνεις και τα άλλα lanes. Ένα καλό tip είναι να κάνετε record τα games σας και να τα βλέπετε 2 και 3 και 10 φορές για να κοιτάξετε τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε.
Και τώρα που λέμε για recordings, έχω ένα κανάλι στο youtube στο οποίο ανεβάζω τα games μου, solo/duo queue και normals, έτσι για να υπάρχουν φάση. Αυτο είναι το link, όποιος μπορεί να δώσει constructive criticism για το τι θα ήθελε από ένα gameplay channel και τι κάνω εγώ λάθος (σίγουρα πολλά, είτε από gameplay αλλά και σαν κανάλι), είναι ευπρόσδεκτος . Disclaimer, έχω τεράστιο πρόβλημα με τα "γαλλικά" μου, και είναι στη λίστα με τα πράγματα που θα διορθώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Posted 25 February 2014 - 00:46
Αν είναι να ανέβεις θα ανέβεις. Εγώ Gold III ήμουν, έκανα 6-4 και με έβαλε Gold V. Μου τύχανε και μένα leavers, trolls κλπ αλλά έφτασα Plat IV (cloudy το νου σου ρε). Όπως τυχαίνουν σε εσάς feeders, έτσι τυχαίνουν και στους αντιπάλους σας.
Παίζω αρκετό καιρό LOL και ξέρω τι γίνεται αλλά αυτό πρώτη φορά μου συνέβη, ήταν λες και όντως επίτηδες έτυχαν σε μένα. Τεσπα, ευτυχώς θα πάρω το account του ξαδέρφου μου που είναι diamond 2 γιατί φεύγει στρατό. Έπαιξα 2-3 games silver 5 και έκλαψα.
Posted 25 February 2014 - 01:16
Παίζω αρκετό καιρό LOL και ξέρω τι γίνεται αλλά αυτό πρώτη φορά μου συνέβη, ήταν λες και όντως επίτηδες έτυχαν σε μένα. Τεσπα, ευτυχώς θα πάρω το account του ξαδέρφου μου που είναι diamond 2 γιατί φεύγει στρατό. Έπαιξα 2-3 games silver 5 και έκλαψα.
Αν έκλαψες στο silver 5 θα παρατήσεις το lol στο diamond 2

Posted 25 February 2014 - 12:43
και στο diamond τα ίδια γίνονται, μην νομίζεις. θα χάσεις game απο ryze support, και απο janna solotop η sona ADC, απλα και μόνο γιατι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι. υπάρχουν τα τρολς και εκει, μην νομίζεις οτι το diamond ειναι troll-free zone, δεν ισχυει
Posted 25 February 2014 - 22:07
Παντως ειναι γελοιο να χανω 10-12 στη σειρα και μετα να κανω 9-1 σερι.
Υπαρχει καποιος χαρακτηρας που να μοιαζει στο στυλ παιξιματος στη Lux;
Posted 25 February 2014 - 22:14
Παντως ειναι γελοιο να χανω 10-12 στη σειρα και μετα να κανω 9-1 σερι.
Υπαρχει καποιος χαρακτηρας που να μοιαζει στο στυλ παιξιματος στη Lux;
παίζει ρόλο και η ψυχολογία. ΠΧ οταν βλέπω στο recorder matches π έπαιξα ενώ ήμουν σε losing streak, βλέπω πάρα πολλα λάθη τα οποία κάνω και μουτζώνω τον εαυτό μου ![]()
τι εννοείς να μοιάζει με την lux? aoe skillshot ulti, shield, bind τι ψάχνεις ακριβώς?
Posted 25 February 2014 - 22:22
To μόνο που μου έρχεται είναι Oriana αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ψάχνεις αυτό.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 February 2014 - 22:24
Πιθανώς το stρong aoe και poke, θα σου έλεγα gragas αν είχα αυτά μόνο σαν στοιχείο
Posted 25 February 2014 - 22:27
Η Morgana υποθέτω; Pure mages υπάρχουν αρκετοί.
Εγώ άρχιζα να παίζω ranked με Shen top και με έχει βολέψει απίστευτα. Με ulti και teleport βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και αν δε χάσουν οι υπόλοιποι τα lanes τους big time το έχουμε σχεδόν σίγουρα το match.

*waving intensifies*
Posted 25 February 2014 - 22:31
αν ψάχνεις αυτα που λεει ο demonicMC τότε gragas ziggs brand zerath, αλλα ο brand ειναι "σχετικα" άχρηστος στο late game σε σύγκριση με αλλους mages, οπως gragas ziggs orianna ahri fizz kassa και τα λοιπα
εγώ παιδιά οταν θέλω να χαλαρώσω παίρνω maokai top. πολυ πλακα ![]()
Posted 25 February 2014 - 22:47
Μου αρεσει αμα ο χαρακτηρας εχει poke και κανα aoe.Οποτε μαλλον για ziggs η orianna με βλεπω γιατι ο gragas δεν ειναι καθαρα ranged.Tην ahri την εχω παιξει και δεν με ενθουσιασε.Ουτε η morgana μου αρεσει ιδιαιτερα μονο για farm ειναι και θελω να εχω kill potential πριν το lv6.
Edited by luffy1908, 25 February 2014 - 22:51.
Posted 25 February 2014 - 22:59
ziggs ειναι στους τοπ 3 aoe burst μαγους στο παιχνίδι, must buy if you ask me αν εισαι mid laner. πολυ καλο push, kill potential και defence-last hit under tower. στο 90% των παιχνιδιών σου αμα δεν είσαι πίσω απο τον αντίπαλο mid στα gold θα του σπάσεις το tower ενω το δικό σου θα είναι πάνω απο τα 3/4 ζωης. να μην μιλίσω για την ulti του, αμα εισαι καλός στα global skillshots θα γελάσεις πολυ ![]()
Posted 25 February 2014 - 23:49
ziggs ειναι στους τοπ 3 aoe burst μαγους στο παιχνίδι, must buy if you ask me αν εισαι mid laner. πολυ καλο push, kill potential και defence-last hit under tower. στο 90% των παιχνιδιών σου αμα δεν είσαι πίσω απο τον αντίπαλο mid στα gold θα του σπάσεις το tower ενω το δικό σου θα είναι πάνω απο τα 3/4 ζωης. να μην μιλίσω για την ulti του, αμα εισαι καλός στα global skillshots θα γελάσεις πολυ
Οι αλλοι 2 ποιοι ειναι;Φανταζομαι Le Blanc και ποιος αλλος;