Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)


  • Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2536 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 03 February 2014 - 02:41

Σκεφτόμουν πριν ότι η Riot είναι το Institute of War, οι υπολογιστές είναι οι summoners και εμείς οι champions. Το LoL είναι η προσπάθεια της Riot να φυλακίσει τις ψυχές μας.

 

 

Βασικά η θεωρία είναι ότι εσύ είσαι ο Summoner, και έτσι εξηγείται το cursor, άλλωστε μερικοί champions μιλούν κατ'ευθείαν σε σένα, όπως πχ η Sona.

 

 

Youtube Video

 

 

Also

much angst
so teen drama

very LoL

wow

puberty/10 would go through


Edited by demonicMC, 03 February 2014 - 02:47.


#2537 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 03 February 2014 - 11:12

Βασικά η θεωρία είναι ότι εσύ είσαι ο Summoner, και έτσι εξηγείται το cursor, άλλωστε μερικοί champions μιλούν κατ'ευθείαν σε σένα, όπως πχ η Sona.

 

 
 

Όλοι μιλούν σε εσένα όχι μερικοί.Ακόμα και αν δεν πολύ φαίνεται μιλάνε πάντα ανάλογα με αυτό που θα τους πεις να κάνουν.(τα κλικ για παράδειγμα).


Posted Image


#2538 t-t-chopper

t-t-chopper

    Anime Newbie

  • Members
  • 67 posts

Posted 06 February 2014 - 22:15

[youtube]9nXpywS_QJY#t=1099[/youtube]

 

edit. αυτο ειναι το λινκ http://www.youtube.com/watch?v=9nXpywS_QJY#t=109 δεν ξερω τι κανω λαθος 


Edited by t-t-chopper, 06 February 2014 - 22:19.


#2539 luffy1908

luffy1908

    Starting...

  • Members
  • 285 posts

Posted 07 February 2014 - 18:56

Δεν παλευονται οι τυποι στο bronze.Τελειωνω σαν adc με 15/6/15 η 15/4/10 και χανουμε επειδη ειναι feedαρισμενοι και πανε 2vs5



#2540 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 07 February 2014 - 19:11

Δεν χάνεις μονο για αυτό πάντως. Αν είσαι όντως καλύτερος από τους υπολοιπους θα φύγεις από εκεί γρήγορα. Το score γενικά έχει μηδαμινή σημασία. Αν δεν ξέρεις ποτε και τι πρέπει να κανεις όσο feedarismenos και να είσαι δεν κερδίζεις


Posted Image

#2541 luffy1908

luffy1908

    Starting...

  • Members
  • 285 posts

Posted 07 February 2014 - 19:21

Δεν χάνεις μονο για αυτό πάντως. Αν είσαι όντως καλύτερος από τους υπολοιπους θα φύγεις από εκεί γρήγορα. Το score γενικά έχει μηδαμινή σημασία. Αν δεν ξέρεις ποτε και τι πρέπει να κανεις όσο feedarismenos και να είσαι δεν κερδίζεις

Αυτο ειναι το θεμα νομιζουν οτι επειδη ειναι feedarismenoi  μπορουν να πανε 2vs4 η 2vs5.Οι πανε 3 να κανουν baron ενω ολοι οι αντιπαλοι ειναι ζωντανοι.Πεθαινουν περνουν οι αλλοι baron και μενουμε 2vs5 και χανουμε.Καλα για wards ουτε λογος οταν παιζω adc αγοραζω περισσοτερα απο το support.


Edited by luffy1908, 07 February 2014 - 19:22.


#2542 Zentsugi

Zentsugi

    Anime Professional

  • Members
  • 640 posts

Posted 09 February 2014 - 23:31

Δεν παλευονται οι τυποι στο bronze.Τελειωνω σαν adc με 15/6/15 η 15/4/10 και χανουμε επειδη ειναι feedαρισμενοι και πανε 2vs5

Νομίζω δεν υπάρχει τρόπος να σου εκφράσω πως πολύ απλά η έννοια του "είμαι κολλημένος στο τάδε division γιατί είναι feeders/noobs/κάνουν throws" δεν υπάρχει.

 

Θα χάνεις παιχνίδια λόγω throw, αλλά αν είσαι καλύτερος από εκεί που σε έχει θα κερδίζεις περισσότερα από όσα χάνεις.

 

Στο λέω γιατί στα 4 χρόνια που παίζω LoL έχω περάσει από bronze, silver gold και plat. Και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως μέχρι το diamond 1 είναι το ίδιο πράγμα, απλά αντί να έχεις "Πήγε 0-3 στο lane" ή "Πήγαν 2vs5" υπάρχουν τα "έκανε ένα λάθος κλικ και βρέθηκε εκτός θέσης για 1 δευτερόλεπτο", "Ο αντίπαλος έχει 20 cs παραπάνω" ΄ή "Ξεκινήσαν Baron ενώ δεν είχαν καλό vision γύρω του".

 

Η πιο σημαντική διαφορά ενός π.χ. gold παίχτη με έναν bronze ή silver δεν είναι μόνο τα mechanics, αλλά η ικανότητα να πάρεις τη σωστή απόφαση στη κάθε στιγμή του παιχνιδιού ώστε να νικήσεις. Αυτό περιλαμβάνει και την ικανότητα να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τα λάθη των αντιπάλων.

 

Οπότε η μόνο συμβουλή μου στους παίχτες που θέλου να ανέβουν είναι να αποκτήσουν εμπειρία στο παιχνίδι. Αλλά παίζοντας σοβαρά, όχι να κοροϊδευόμαστε.


Edited by Zentsugi, 09 February 2014 - 23:42.


#2543 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 12 February 2014 - 14:20

Vel'koz το ιπτάμενο καλαμάρι http://eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-reveal/velkoz-eye-void-revealed

 

απογοήτευση, μάγος με true damage στο passive. Πού πήγαν οι top laners / junglers με gap closer.


Edited by 1451, 12 February 2014 - 14:20.


#2544 Zentsugi

Zentsugi

    Anime Professional

  • Members
  • 640 posts

Posted 17 February 2014 - 05:55

Vel'koz το ιπτάμενο καλαμάρι http://eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-reveal/velkoz-eye-void-revealed

 

απογοήτευση, μάγος με true damage στο passive. Πού πήγαν οι top laners / junglers με gap closer.

 

Να λες καλύτερα που πήγαν τα Ad carries με multi-target nuke, attack steroid & auto-attack reset, spellshield και teambuff.


Edited by Zentsugi, 17 February 2014 - 05:56.


#2545 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 24 February 2014 - 08:33

Youtube Video


Posted Image

#2546 xReverend

xReverend

    Starting...

  • Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 24 February 2014 - 09:28

Youtube Video

ahaha θεός.

παντως συμφωνώ, μας έχουν ξεχάσει εδω πάνω στο Top Lane... season 4 και παίζουν ακόμα οι ίδιοι 6 ήρωες στο top που έπαιζαν season 2



#2547 luffy1908

luffy1908

    Starting...

  • Members
  • 285 posts

Posted 24 February 2014 - 16:37

Πραγματικα εχω απηυδησει με τους μαλακες στο bronze.Μονο απο τυχη μπορω να παρω promotion.Ημουνα bronze 3 στους 90-95lp και επεσα bronze 4 λογω afk στα μισα ματς και ηλιθιων teammates στα αλλα.Εχω χασει 8-9 ματς στη σειρα.

 

Οσο για τον yasuo ειναι ιδεα μου η χρειαζεται κανα νερφαρισμα; Το ultimate και το windwall ειδικα ειναι τρελη απατη.



#2548 xReverend

xReverend

    Starting...

  • Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 24 February 2014 - 17:15

Οσο για τον yasuo ειναι ιδεα μου η χρειαζεται κανα νερφαρισμα; Το ultimate και το windwall ειδικα ειναι τρελη απατη.υ

το windwall ειναι υπερβολικα broken η ulti του δεν ειναι τόσο δυνατή, θέλει συγκεκριμένους συμπαίχτες για να είναι δυνατή. αλλα ναι, μάλλον θα τον πιάσουν με το nerfgun και θα τον ρίξουν στα πατώματα και αυτον.

 

να δούμε τι θα πεί ο καινούργιος, ειδα τα νούμερα του, δεν έχει κανένα skill με μεγάλο ποσοστό ability power αλλα έχει πολύ aoe damage



#2549 DeLGaDo

DeLGaDo

    Apapapa

  • Members
  • 420 posts

Posted 24 February 2014 - 18:42

Εγώ από Platinum season 3 έκανα 1-9 και βρέθηκα silver 5. Μπορεί να μην έπαιξα τέλεια σε όλα τα game αλλά πραγματικά άξιζα 5-5 το χειρότερο. σε 3 game είχα afk και disconnect κάθε 2-3 λεπτά από έναν. Δεν γίνεται έτσι. 


Beyond the Grave Posted Image

#2550 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 24 February 2014 - 20:28

Εσύ έπρεπε να περιμένεις να περάσει το κύμα του bronze, τώρα νομίζω είναι κάπως καλύτερα. Εγώ πήγα 5/5 και από Gold I με πήγε Gold IV. Από εκεί άνοδος, είχα φτάσει Gold I αλλά μετά κάτι πήγε στραβά. Gold II 40 πόντοι. 

 

Anw το windwall δουλεύει έτσι και αλλιώς μόνο αν είναι telegraphed τα skillshots. Απλά όταν βλέπεις yasuo χρησιμοποιείς κάποιον με γρήγορο gap clοser ή δυνατό bullying potential. Ανακάλυψα ότι παλιότεροι assassin όπως ο talon τον καταστρέφουν. Το μόνο που χρειαζόταν για να τον κάνουν λιγότερο σπασμένο ήταν το πολύ ενοχλητικό του flow shield που και αυτό το nerfαραν μια χαρά, δε βλέπω λόγο για κάτι παραπάνω imo.