Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2506 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 January 2014 - 03:07

μάλλον κατέφτασε το ban που τόσο άξιζες παλιοτρολ...

#2507 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 16 January 2014 - 03:20

Εγω δεν εχω παιξει καθολου ranked αλλα σε οσα νορμαλ επαιξα σημερα ηταν η χαρα των τρολ.Ειτε δεν επαιρνε κανεις adc,ειτε επαιζε fizz για support η ηταν 1-2 afk

Edited by luffy1908, 16 January 2014 - 03:20.

#2508 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 16 January 2014 - 18:27

Ο Vlad δεν έχει Range στα skills του και ούτε και πραγματικό escape ability, αλλά ούτε και κανένα τρελό cc. Οπότε ούτε poke, ούτε καλό roam ούτε καλό mobility. Όταν βγήκε που το Q του ήταν διπλάσιο Range, να πω εντάξει, αλλά τώρα που το range του δεν υπάρχει πολύ δύσκολα να τον αποκαλέσω AP carry, σε σχέση και με πιο παλιά και με πιο καινούργια AP carries που είναι πολύ καλύτερα σε αυτό που κάνουν από αυτόν. Καλύτερα να μείνει στο AP bruiser/damage dealer role, και να αφήσει το πραγματικό AP carry για Ziggs Katarina Gragas.

#2509 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 16 January 2014 - 18:48

H q του Vlad έχει μια χαρά range δεδομένου του πόσο καλή κίνηση είναι. Δε ξέρω πότε διπλασίασαν το range της, αλλά όπως το φαντάζομαι ακούγεται εντελώς άρρωστο. Escapability έχει πολύ καλό χάρη στη w, γιατι γίνεται αυτομάτως untargetable και σπάει το αρχικό focus που λογικά θα φάει. Η ulti του είναι επίσης τέλεια για τα team fights. Δε θεωρώ βέβαια ότι η αξία του βρίσκεται τόσο στο team battle όσο στο mid laning. Το γεγονός ότι δεν έχει mana και γεμίζει ενέργεια χάρη στην q τον κάνει να μπορεί να παραμείνει στο lane όσο θέλει, καθώς ο αντίπαλός του θα εξαντλείται ή θα ρισκάρει με αποτέλεσμα να πεθαίνει από την w, η οποία ναι μεν λειτουργεί ως escapability method, αλλά συχνότερα καταλήγω να σκοτώνω αυτόν που με κυνηγάει όταν τη χρησιμοποιώ. Έχει επίσης άψογο farm capability οπότε ακόμα και αν ο αντίπαλος δεν τον feedάρει, θα πάρει έτσι κι αλλιώς εύκολα πολύ gold.  Στο top lane αντίθετα δε μου αρέσει καθόλου, χάνει πολύ από το προβάδισμά του στο mid.

Ap carry δεν είναι ακριβώς αν δε feedαριστεί, αλλά είναι ένα από τα δυνατότερα και πιο έυκολα στο παίξιμο tanks στο late game.

O6rrvsU.jpg

#2510 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 16 January 2014 - 18:59

Όταν πρωτοβγήκε είχε διπλάσιο Range :P. Το θέμα με το W είναι ότι ακόμα και έτσι, διανύει με το movespeed που έχει την απόσταση, δεν είναι ούτε Instant για να πεις ότι έχει ξεφύγει με το που το πατήσει, σαν τη Kata, αλλά δε δίνει παραπάνω movespeed, όπως το E του Gragas, αντιθέτως επηρεάζεται από τα Slow. Επίσης, κόβει πάρα πολύ life στο early game από τον Vladimir, και άμα πιαστεί με μείον 150 health μόνο από το W την έχει πατήσει. Το ίδιο και το E, που για να κάνεις σοβαρό damage πρέπει να έχεις full stack συνέχεια.

#2511 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 16 January 2014 - 19:51

Τεχνικά δεν παίρνει movement speed, αλλά στην πραγματικότητα πάει πολύ γρηγορότερα απ' ότι περπατώντας, κυρίως γιατί περνάει όλα τα εμπόδια. Αυτό σχετικά με τα slows δεν το είχα προσέξει, αλλά έτσι κι αλλιώς το duration του ξεπερνάει το πιθανό duration του slow.

Κόβει life αν δε ξέρεις να τη χρησιμοποιείς. Μην ξεχνάς ότι κόβει σε ποσοστό και όχι true damage, οπότε αν το κάνεις αφού έχεις χάσει τουλάχιστον τη μισή σου ενέργεια, δε χάνεις τίποτα. Όταν δε πάρεις και το spell vamp καταλήγεις να βγάζεις ίσως και περισσότερο απ' ότι έχασες.

Το τρομερό όμως είναι ότι αν έχεις αρκετά εξελιγμένη την Q (πάντα ξεκινάω full με την Q), το duration της w το καλύπτει σχεδόν όλο, με αποτέλεσμα να μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις, είτε για να αντέξεις σε περίπτωση ανάγκης, ή για να κάνεις απότομη ανατροπή.

Το e δε χάνει σχεδόν τίποτα, έτσι κι αλλιώς είναι κυρίως late game κίνηση, και με το spell vamp πάλι γεμίζεις τουλάχιστον όσο χάνεις.

Είναι η χειρότερη κίνηση του Vlad αλλά κάνει πολύ καλό farm και είναι απαραίτητη στο close combat.

O6rrvsU.jpg

#2512 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 16 January 2014 - 20:00

Το e δε χάνει σχεδόν τίποτα, έτσι κι αλλιώς είναι κυρίως late game κίνηση, και με το spell vamp πάλι γεμίζεις τουλάχιστον όσο χάνεις.

Είναι η χειρότερη κίνηση του Vlad αλλά κάνει πολύ καλό farm και είναι απαραίτητη στο close combat.

Το e του vlad έχει φάει τόσα nerfs όσα όλα τα nerfs της Irelia μαζί δυστιχώς... Είναι εξαιρετικό για late game αλλά στο early απλά μη το στακάρεις πάνω από το δεύτερο επίπεδο, δεν αξίζει χωρίς spellvamp.

O Vlad είναι η περίπτωση που όντως μπορεί να ταιριάξει με πολλές παραλλαγές ap build αν και πλέον το bruiser είναι το ανώτερο, κάτι σαν τον GP στους ad champs.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2513 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 27 January 2014 - 23:12

http://eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/skin-preview/warring-kingdoms-tryndamere-battles

Είχα δει την ανακοίνωση, και απορούσα σε ποιον θα γινόταν η αναπαράσταση.

Well, δεν μπορούσα να τους ταιριάξω λόγω εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων (και όπλου, αν και μοιαζει να αποδώθηκε όμορφα), αλλά με κάποιο τρόπο κάνει ένα πολύ ταιριαστό αποτέλεσμα.

Άντε και Darius zhang fei:3

O6rrvsU.jpg

#2514 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 January 2014 - 23:39

Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε γίνει Legendary skin όπως του Νάσου σε συνδυασμό με νέα particles και moves για τον Xin Zhao, ακόμα και αν είναι ο Liu Bei. Anw, το Tryndamere έχει πάρει πολύ παραπάνω αγάπη από ότι του χρειάζεται, και σε αυτό το Lunar Revel 2 στα 3 skin έχουν σπαθιά :P

Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα λίγο από τις επιλογές της Riot αλλά θα το αντέξω, έτσι και αλλιώς δεν παίζω κανέναν από τους 3 χαρακτήρες

#2515 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 27 January 2014 - 23:54

Το skin του Xin Zhao δεν είναι ο Liu Bei, αλλά ο Zhao Yun.

Η ομοιότητα είναι ολοφάνερη.

Ίσως έκανες το συνειρμό γιατί αναφέρθηκα στο Zhang Fei.

Άσε με εμένα, παλιά απωθημένα βγάζω.

Btw εμένα το ζήτημα δε με αφορά ιδιαίτερα, γιατί είμαι οπαδός του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Απλά είναι ωραία για χάζεμα.

O6rrvsU.jpg

#2516 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 January 2014 - 03:07

MK jogo lol, ψάξτο στο γούγλη, πέρα από το ότι μπορείς να έχεις όποιο skin θέλεις (θα τα βλέπεις μόνο εσύ), σου δίνει timers για red/blue/dragon/baron, και είναι τελείως νόμιμο

#2517 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 28 January 2014 - 09:17

MK jogo lol, ψάξτο στο γούγλη, πέρα από το ότι μπορείς να έχεις όποιο skin θέλεις (θα τα βλέπεις μόνο εσύ), σου δίνει timers για red/blue/dragon/baron, και είναι τελείως νόμιμο

Και νόμιμο και πολύ διασκεδαστικό.Βέβαια έτοιμασου να αντιμετωπίσεις πολλά buggarismena particles γιατί θέλουν αναβάθμιση μετά από κάθε patch σχεδον.

Posted Image

#2518 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 28 January 2014 - 15:19

Παιδια εχω κανει την εξης βλακεια, οταν εφτιαξα acc στο lol δεν εδωσα σημασια στο server και πηγα στο north america και ολοι οι φιλοι μου ειναι europe οποτε δεν εχω κανεναν να παιζουμε μαζι και δεν φτιαχνω αλλο acc με τιποτα, οποτε αν υπαρχει καποιος που ειναι στο north america ας στειλει μηνυμα να παιξουμε κανα game μαζι (ειμαι καλος)  :P

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#2519 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 28 January 2014 - 16:34

Παιδια εχω κανει την εξης βλακεια, οταν εφτιαξα acc στο lol δεν εδωσα σημασια στο server και πηγα στο north america και ολοι οι φιλοι μου ειναι europe οποτε δεν εχω κανεναν να παιζουμε μαζι και δεν φτιαχνω αλλο acc με τιποτα, οποτε αν υπαρχει καποιος που ειναι στο north america ας στειλει μηνυμα να παιξουμε κανα game μαζι (ειμαι καλος)  :P

Οi βλακείες πληρώνονται! No seriously μπορείς να πληρώσεις και να πας σε άλλον server!

Edited by zennith666, 28 January 2014 - 16:34.

Posted Image

#2520 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 28 January 2014 - 20:23

Περιττό να πούμε ότι το τίμημα της αλλαγής server δεν είναι μόνο χρηματικό.

What you shall see in the east server, you have never seen before...

O6rrvsU.jpg