Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2521 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 29 January 2014 - 01:29

Επαιξα τα provisional matches και κερδισα 3/10 αλλα σε 3 απο αυτα ηταν καποιος afk.Επαιζα με silver και με εβαλαν bronze 2 και πεφτω σε ηλιθιες ομαδες ολη την ωρα και με εριξαν bronze 3.

#2522 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 January 2014 - 11:25

I feel bad for you son, I've got 99 problems but bronze players ain't one. Έπαιξα τα provsionals μου πήρα 5/10, ήμουν Gold I και με πέταξε Gold IV. Από εκεί ανέβηκα Gold III και επειδή έκανα winstreak 7-8 wins μετά, στα promo με πέταξε Gold I. Έπαιξα χθες 7 match, τα έχασα και τα 7 και πήγα Gold II. Δε ξέρω γιατί παίζω ακόμα το παιχνίδι

#2523 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 29 January 2014 - 11:44

I feel bad for you son, I've got 99 problems but gold players ain't one. Έπαιξα τα provsionals μου πήρα 4/10(2 loses with leavers in team,2 loses with horrible server lag), ήμουν Plat 3 και με πέταξε Gold II. Από εκεί ανέβηκα Plat V επειδή έκανα winstreak 7-8 wins (Damn in 5 games i had like 60 kills - 4 deaths- 60~assists).

Last biggest losing spree - FUCKING 16 IN A ROW. Mada mada dane DemonicMC. 7 is nothing 

Posted Image

#2524 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 January 2014 - 14:20

Πλάκα είχε που όταν ήρθε η νέα season απ' ότι κατάλαβα είχε γίνει reset και το matchmaking στα normal games.

Έκανα 10 win streak με αποτέλεσμα να "σοβαρέψει το πράγμα" και μετά back to feeding.

Ντάξει στο ζήτημα τον ομάδων όλοι μας από ένα σημείο και μετά χάνουμε και τα λόγια μας.

Όταν παίζεις jungle και έχεις adc lulu και support darius με spellthief's edge που σκάει ulti σε αντιπάλους με full ενέργεια, δεν απορείς απλά με το elo και το matchmaking, απορείς γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι 30 level, γιατί εξακολουθούν να παίζουν, γιατί εξακολουθείς εσύ να παίζεις, γιατί υπάρχουν και γιατί υπάρχεις εσύ σε αυτό το άθλιο σύμπαν.

O6rrvsU.jpg

#2525 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 January 2014 - 15:29

I feel bad for you son, I've got 99 problems but gold players ain't one. Έπαιξα τα provsionals μου πήρα 4/10(2 loses with leavers in team,2 loses with horrible server lag), ήμουν Plat 3 και με πέταξε Gold II. Από εκεί ανέβηκα Plat V επειδή έκανα winstreak 7-8 wins (Damn in 5 games i had like 60 kills - 4 deaths- 60~assists).

Last biggest losing spree - FUCKING 16 IN A ROW. Mada mada dane DemonicMC. 7 is nothing 

Μην ανησυχείς, έρχομαι γοργά προς το Platinum, θα feedάρω για να χάνεις. Δε μου λες, επειδή όσο πιο πολύ ανεβαίνω τόσο περισσότερο βλέπω "γνωστά" πρόσωπα, αυτό συμβαίνει ακόμα πιο συχνά στη πλατίνα; 

#2526 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 29 January 2014 - 15:47

Μπα απλά σου έτυχε. Για να βλέπεις τα υγεία πρόσωπα συχνά μιλάμε για Diamond 1 και πάνω :P

Posted Image

#2527 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 January 2014 - 16:38

Μπα απλά σου έτυχε. Για να βλέπεις τα υγεία πρόσωπα συχνά μιλάμε για Diamond 1 και πάνω :P

I see, όπως και να έχει, κάποια στιγμή θα σε πετύχω, Και τότε θα σπάσω το mid σου ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

#2528 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 29 January 2014 - 16:41

Μπα, ο cloudy θα πέσει, αφού είναι AFKer.

#2529 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 January 2014 - 16:42

OMG report rager afk

#2530 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 29 January 2014 - 17:33

γιατί υπάρχεις εσύ σε αυτό το άθλιο σύμπαν.

Δεν υπάρχεις αλλά μην το σκέφτεσαι...

Πλάκα πλάκα τελευταία έχω αρχίσει και εγώ να βλέπω τα ίδια πρόσωπα στα games. Μια φορά μάλιστα σε 2 διαδοχικά premade matches πετύχαμε τους ίδιους και μάλιστα επίσης Έλληνες, υπέρεφαν λίγο βέβαια αλλά σημασία έχει η εμπειρία.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2531 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 January 2014 - 21:13

D: μόλις κέρδισα ένα παιχνίδι μετά το lose streak. Το τελευταίο game πριν από αυτό έχασα 16 LP. Αυτό μου έδωσε 17. Is this real? Am I never going to climb to Platinum? Will I be getting 2-3-0 LP? OMG

#2532 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 30 January 2014 - 00:59

Θα πεσω και bronze 4 στο τελος. Επαιξα 5 ματς και στα 4 ειχα troll η afk

#2533 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 02 February 2014 - 20:53

Youtube Video

O6rrvsU.jpg

#2534 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 February 2014 - 21:29

Σκεφτόμουν πριν ότι η Riot είναι το Institute of War, οι υπολογιστές είναι οι summoners και εμείς οι champions. Το LoL είναι η προσπάθεια της Riot να φυλακίσει τις ψυχές μας.

#2535 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 02 February 2014 - 21:41

Τις προάλλες χτύπησε το κινητό μου ενώ έπαιζα και αντί για το κινητό σήκωσα το ποντίκι.

Τέρμα πια αυτή η εκμετάλλευση!

O6rrvsU.jpg