Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2431 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2013 - 23:43

Βασικά καμία! Χεχε αλλά αφήνοντας τις προσωπικές μου.απόψεις μίσους να σου κάνω μια περίληψ:

1) Η Riven είναι ο ορισμός του broken στο χέρι συγκεκριμένων παικτών. Έχει εύκολο farm, που.γίνεται γελοίο σε εκνευριστικό βαθμό όταν maxαρεις κάποιο skill (ένα κουμπί=5 minions), δυνατό trade, gap closer, μέσο διαφυγής και το κυριότερο που πρέπει κάποιος να πάει να ρίξει μια σφαλιάρα: ντύνεσαι μόνο,μα μόνο, Ad και γίνεται tanky...

2) Η Fiora είναι περιέργη καθώς έχει χτυπιτές αδυναμίες. Δηλαδή, έχει gap closer αλλά δεν έχει τρόπο να φύγει. Για αυτήν gank σημαίνει death σχεδόν πάντα. Επίσης στηρίζεται όπως η Riven μόνο στο damage αλλά η Fiora δεν γίνεται tanky και το να την ντύσεις σε χαλά πολύ. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι με το να ρίχνεις τον άλλον πριν πέσεις. Αυτό συν το γεγονός ότι υποχρέωνεις έναν συμπαίκτη σου να ντυθεί tanky αντί για σένα, που συνήθως το top είναι τουλάχιστον off tank. Ωστόσο έχει μια από τις καλύτερες ulti στο game που μπορεί να γυρίσει fights ολόκληρα.

Σαν σύγκριση είναι Riven all the way down και αν όντως την γουστάρεις και την μάθεις θα περνάς πολύ χαλαρά τα περισσότερα lane στο top. Ωστόσο έχω δει Fiores,xD!, και Fiores να κουβαλάνε οπότε δες και εσύ τι θέλεις.

Πάντως η μετάβαση bot σε top είναι κάπως παλούκι και θα σε συμβούλευα να πάρεις κάποιον που να έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουμε και στα 2 όπως Gankplanck ή Quinn για μια πιο ομαλή αλλαγή από ότι 2 champs που είναι μόνο για.top.

O Gankplanck δεν μου αρεσει καθολου και την Quinn τη θεωρω χειροτερη απο Caitlyn.Παντως εχω παιξει top σε ηλιθιες ομαδες με Caitlyn και οι αντιπαλοι μου ηταν ακομα ποιο βλακες και εκανα παρτυ.

#2432 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 00:02

Μπορουμε να πουμε ποσο ενοχλητικο εχει γινει το teemo τωρα τελευταια με τις νεες αλλαγες?

umad?

#2433 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 07:20

Έχει γίνει υπερβολικό ενοχλητικό

#2434 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 23:18

Έχω δοκιμάσει ελάχιστα riven και fiora και μου φάνηκαν και οι δύο εξίσου καλές.

Σίγουρα η riven είναι πιο ισορροπημένη, αλλά η fiora είναι καλύτερη killer, λόγω των σχετικά χαμηλών cooldowns και των πιο ευχρηστων κινήσεών της. Σιγουρα δεν την παλεύει με πολλούς αντιπάλους αλλά με αρκετό ife steal + ulti μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Η riven αντέχει μεν περισσότερο, αλλά θέλει νομίζω εμπειρία μέχρι να μάθεις να τη χρησιμοποιηείς σωστά.

Well αν θες top lane εγώ προτείνω μόνο singed αλλά νομίζω ότι μεγάλο μέρος της κοινότητας θα διαφωνήσει.:P

Άσε που τελευταία που τον παίζω είτε εγώ δεν πάω καλά λόγω καλών αντιπάλων είτε προσπαθώ αποτυχημένα να μαζέψω τα ασυμάζευτα των τραγικών συμπαικτών.

Μπορουμε να πουμε ποσο ενοχλητικο εχει γινει το teemo τωρα τελευταια με τις νεες αλλαγες?

Να το πούμε.

By the way δεν εχω τσεκάρει αν έχει πέσει καθόλου nerf, αλλά βρίσκω πολύ πεσμένη την Katarina τελευταία. Είναι κυρίως το ότι τυχαίνει να την παίζουν μόνο άχρηστοι (αν και παρατηρώ επίσης ότι τη συναντάω σπανιότερα απ' ότι παλιά, και μάλιστα όσοι την παίζουν είναι άχρηστοι.

In other words, νομίζω πως θα χρειαστεί σύντομα να αλλάξω ποντίκι. Μου έχει καταστρέψει πολλές στιγμές στο παιχνίδι με απρόοπτα disconects της usb, και φαίνονται να γίνονται συχνότερα.

O6rrvsU.jpg

#2435 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 23:42

By the way δεν εχω τσεκάρει αν έχει πέσει καθόλου nerf, αλλά βρίσκω πολύ πεσμένη την Katarina τελευταία. Είναι κυρίως το ότι τυχαίνει να την παίζουν μόνο άχρηστοι (αν και παρατηρώ επίσης ότι τη συναντάω σπανιότερα απ' ότι παλιά, και μάλιστα όσοι την παίζουν είναι άχρηστοι.

In other words, νομίζω πως θα χρειαστεί σύντομα να αλλάξω ποντίκι. Μου έχει καταστρέψει πολλές στιγμές στο παιχνίδι με απρόοπτα disconects της usb, και φαίνονται να γίνονται συχνότερα.

Γενικότερα θα έλεγα πως οι assassin έχουν πέσει πολύ. Εγώ δεν βλέπω ούτε akali,fizz ή talon.
Οι αλλαγές που οδήγησαν στην ταχύτερη είσπραξη gold μείωσαν την δύναμη τους καθώς εξ ορισμού assassin σημαίνει γρήγορο kill και snowballing. Αν ο άλλος ντυθεί η δύναμη σου μειώνεται πολύ σαν εκτελεστής.
Το βλέπω το game να ευννοεί τους late game champs αυτή την season.

Το ποντίκι άλλαξε το αμέσως, από πρώτη πείρα σου λέω πως δεν έχεις ιδέα πότε θα σου μείνει στο χέρι και εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που είσαι 4-0-0 bruiser και απλά κοιτάς...

Για τον Singed δεν είναι πως δεν είναι καλός, για εμένα είναι μαγικός, αλλά όταν υπάρχει Nasus από τηνμια και Wukong από την άλλη, οι άλλοι είναι λίγοι (επίπεδα fanboy στα ύψη!)

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2436 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2013 - 00:03

Για τους υπόλοιπους συμφωνώ αλλά το ψάρι το βλέπω συχνά πυκνά στο mid lane.

#2437 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2013 - 00:31

Το ποντίκι άλλαξε το αμέσως, από πρώτη πείρα σου λέω πως δεν έχεις ιδέα πότε θα σου μείνει στο χέρι και εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που είσαι 4-0-0 bruiser και απλά κοιτάς...

Καταρχήν αυτό, καλύτερα να μην φτάσουμε εκεί, με ενοχλούσε από τότε που ξεκίνησα (εκτός του ότι αποσυνδέεται συχνά η usb έχει και αργό/βαρύ clicking, άβολο scrolling, αλλά στο τελευταίο που έπαιξα έφτασε στο απροχώρητο. Να αποσυνδέεται στη μέση του τελικού και πιο σημαντικού team battle... Βέβαια οι συμπαίκτες ήταν αρκετά κακοί για να πεθάνουν πριν από μένα, οπότε δεν υπήρχε σωτηρία, αλλά ακόμα και με το singed που... δε θέλει και πολύ κλικ-κλικ είναι απλά καταστροφικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 13 Δεκέμβριος 2013 - 00:32

O6rrvsU.jpg

#2438 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2013 - 07:55

Τρεχει κανα team εδω γυρω :borednn9:

Leave the drama for yo mama.

#2439 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2013 - 10:07

Μπααααααα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2440 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2013 - 11:37

Και ο Forg1ven μέχρι τη Κοπεγχάγη έπρεπε να φτάσει για να βρει ομάδα.

#2441 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 18:49

Επειδη το εχω απορια πως κανει σημα σε καποιον να υποχωρησει.Πχ. βγαζει Lux signals Riven to fall back.  :P

#2442 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 873 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 18:55

'Exει πάνω απο το minimap ένα κίτρινο βελάκι που το πατάς όπου θες στο χάρτη και σου εμφανίζει το fall back.

09pntFA.png?1

#2443 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 19:36

Βασικά πατάς το key v και το βελάκι στο σημείο που θες. Πολύ βολικότερο

O6rrvsU.jpg

#2444 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 21:50

Βασικά πατάς το key v και το βελάκι στο σημείο που θες. Πολύ βολικότερο

το v στο πληκτρολογιο ;

:P

#2445 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 22:09

Και το 'λεγα...επρεπε να κανω edit και να γράψω "πλήκτρο", αλλά δεν παίζει, θα καταλάβει...:P

Ναι.

Btw horrible nerf στον Taric (τον οποίο θεωρούσα σχεδόν υπερβολικά καλό αλλά δεν έπαιζε κανείς έτσι κι αλλιώς), αλλά νομίζω ότι εξακολουθεί να του πάει μια χαρά το mana build. Δίνεις απλά λίγο παραπάνω έμφαση στο armor.

O6rrvsU.jpg