Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2461 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 01 January 2014 - 22:39

Δοκιμασα και τον Varus και ειναι αρκετα καλος και πολυ ευκολος να τον παιξεις...και πηγα και αγορασα την Katarina :P

#2462 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 03 January 2014 - 23:04

Έπαιζα normal με κάτι φιλαράκια και ήμασταν 3αδα. Έπαιζα Ahri στο mid και τελείωσα με σκορ 35-8-κάτι. Προφανέστατα οι άλλοι 2 είναι απαραίτητο να είναι τέρμα κριάρια και να χάσουμε το game  :mador2:

On other news, ξέρει κανείς τι θα γίνει με τα ranked? Επειδή κάτι άκουσα ότι με το που μπει το season 4 τα placement θα γίνουν με βάση το που τερμάτισες το season 3 και τα ranked games που έπαιξες στο pre-seaspn δεν μετράνε  :OMG3:

Posted Image

#2463 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 04 January 2014 - 00:01

That's the whole point dude :V

Posted Image

#2464 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 04 January 2014 - 04:52

I do get the feeling ότι μετράνε τα ranked που έπαιξες στη pre-season, γιατί αλλιώς να παίζουνε με τα smurf τους οι streamers; Πχ γιατί ο nightblue να παίζει με καινούργιο account και προσπαθεί να φτάσει Challenger, αν δε μετράει καν το αν έφτασε η όχι;

#2465 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 January 2014 - 11:49

Πιθανότατα γιατί το όλο εγχείρημα πρέπει να του έχει εξασφαλίσει τόσους subscribers μαζεμένους όσους δεν είχε μέχρι τώρα... εδώ κάποια στιγμή είχε 60k κόσμο να τον βλέπει...

ο κόσμος απλά θέλει να βλέπει πως αντιμετωπίζεις το λεγόμενο elo hell... καλά τα παιχνίδια των challengers μεταξύ τους αλλά είναι σε επίπεδα που δε θα φτάσει πολύς κόσμος...

#2466 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 04 January 2014 - 12:27

That's the whole point dude :V

Το οποίο είναι?

#2467 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 04 January 2014 - 14:12

Just dropping by to say that:

Παίζω LeBlanc και είχε available αυτές τις μέρες το Mistletoe skin της· λέω; ΩΡΑΙΑ! I shall have this.

Περνάνε 2-3 μέρες, πάω, βάζω λεφτά στην κάρτα, αγοράζω τα απαραίτητα IP... skin unavailable. Για μια μέρα έχασα το skin. Skin το οποίο θα είναι available ξανά υποθέτω σε -ένα- χρόνο. fml

#2468 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 04 January 2014 - 14:55

Εμ και εσύ.Στις ανακοινωσεις το έλεγε ξεκάθαρα ποτέ λήγει. Well next time you will know.

Posted Image

#2469 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 07 January 2014 - 14:54

Από το official site του LoL: 

• Let's be clear: these games still matter. The reset at the beginning of next season isn't a hard reset. You'll be reset to a position relative to your current skill so that the first few weeks of ranked play isn't Diamond players crushing less-skilled players. Since your skill and standing will still be on the move during preseason, these games will have an impact on where you start for your placement matches next season.

#2470 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 January 2014 - 15:48

Youtube Video

άλλο ένα χαζοβιντεάκι που έφτιαξα...

[αλλά ήταν καλό το play :D]

#2471 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 10 January 2014 - 22:24

Από το official site του LoL: 

• Let's be clear: these games still matter. The reset at the beginning of next season isn't a hard reset. You'll be reset to a position relative to your current skill so that the first few weeks of ranked play isn't Diamond players crushing less-skilled players. Since your skill and standing will still be on the move during preseason, these games will have an impact on where you start for your placement matches next season.

Ευχαριστώ ρε μαν. Γιατί τώρα στο pre-season πήρα λίγη φόρα και ανέβηκα αρκετά και ανησυχούσα μήπως πάρω μια μάντρα με αυτά @@ στο season 4 :P

Posted Image

#2472 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 11 January 2014 - 00:36

Ξέρω και εγώ από Gold V πήγα σε II και είμαι 1-2 game μακριά από promo, μεγάλη νείλα θα ήταν να μη μετράνε.

#2473 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 January 2014 - 10:23

Καταλαβαίνω περίπου τι θα γίνει με τη season 4, αλλά μια απορία που δε μου λύνεται είναι πώς πήγα τόσο εύκολα στη Silver I. Καταρχήν, τα divisions μετράνε από το V στο I ή αντιστρόφως; Επιπλέον, ξέρω ότι σε κατατάσουν αυτόματα ανάλογα με τα δέκα πρώτα ranked που παίζεις. Εγώ νίκησα τα περισσότερα λόγω καλύτερης ομάδας αλλά είχα σχετικά μέτριες (εώς κακές σε κάποιες ήττες) επιδόσεις. Είναι δυνατόν να βρίσκομαι τόσο εύκολα ένα βήμα πριν την Gold? Όταν κάποιος παίρνει promotion ανεβαίνει σκάλα-σκάλα στο division ή πηγαίνει στην επόμενη κατευθείαν?

O6rrvsU.jpg

#2474 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 11 January 2014 - 11:19

Καταλαβαίνω περίπου τι θα γίνει με τη season 4, αλλά μια απορία που δε μου λύνεται είναι πώς πήγα τόσο εύκολα στη Silver I. Καταρχήν, τα divisions μετράνε από το V στο I ή αντιστρόφως; Επιπλέον, ξέρω ότι σε κατατάσουν αυτόματα ανάλογα με τα δέκα πρώτα ranked που παίζεις. Εγώ νίκησα τα περισσότερα λόγω καλύτερης ομάδας αλλά είχα σχετικά μέτριες (εώς κακές σε κάποιες ήττες) επιδόσεις. Είναι δυνατόν να βρίσκομαι τόσο εύκολα ένα βήμα πριν την Gold? Όταν κάποιος παίρνει promotion ανεβαίνει σκάλα-σκάλα στο division ή πηγαίνει στην επόμενη κατευθείαν?

Επειδη ειναι ευκολο να ανεβεις η να κολλησεις το παιχνιδι έχει γίνει unplayable οσον αφορα το ranked system. Kαι γενικα αυτό το σύστημα είναι πάρα πολύ κακο.

#2475 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 11 January 2014 - 16:19

Δε το νομίζω προσωπικά, επειδή έπαιζα από early season 2, νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από το Elo system, και σώζεσαι πολύ πιο εύκολα από τους flamers trolls και τέτοια, αν βέβαια είσαι πάνω από το επίπεδο τους, αν όχι, τότε μάλλον αξίζεις να είσαι εκεί έτσι και αλλιώς. Τo bronze πάντα θα είναι bronze έτσι και αλλιώς. Προσωπικά δεν έχω κολλήσει για πολύ καιρό και περνώντας το Silver είχα ανοδική πορεία και τώρα είμαι στα μισά του Gold II. 

Kamui, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται το να ανεβείς. Για να φτάσεις στα 100 League Points και να ανεβείς πρέπει να πάρεις 4 matches περίπου χωρίς να χάσεις και μετά άλλα 3 για να ανεβείς στο Gold, ενώ παράλληλα αν χάσεις matches στη σειρά, μπορεί κάλλιστα να πέσεις στο Silver II, και όσα περισσότερα match χάνεις, με τόσους περισσότερους κακούς παίκτες θα σε βάζει, επειδή έχετε παρόμοια stats. Γενικά το σύστημα είναι, για μένα πάντα, πολύ αξιοκρατικό. Αν είσαι καλός, θα ανεβείς, αν όχι θα πέσεις.