Από αυτούς, ο λιγότερο νερφαρισμένος είναι ο Lucian, ο οποίος είναι από τα πιο δυνατά pick αυτή τη στιγμή και τρομερός Lane Bully. Ο Draven μετά την αλλαγμένη passive του είναι πολύ mid tier. Η Jinx συνεχίζει στο level 5 Q να έχει το πιο γρήγορο attack speed στο παιχνίδι με μια τρομερή passive και poke με το bazooka και το W.
Σου προτείνω Lucian γιατί εγώ το σπαμμάρω Solo queue και λίγα είναι τα παιχνίδια που έχω χάσει, γιατί πολύ δεν ξέρουν πως να τον αντιμετωπίζουν, όπως και με άλλους lane bully όπως ο Darius παλιότερα. Επίσης στη προηγούμενη ερώτηση σου, ο Lucian μοιάζει με τον Ezreal και τον Corki, και οι 3 caster adc που βασίζονται πάρα πολύ στα skills τους για να κόψουν damage αντίθετα με Caitlyn Tristana Vayne Graves. Η Jinx και ο Draven έχουν και οι δύο πολύ ιδιόμορφο skill set, οπότε δε μοιάζουν πολύ με κανέναν από τους υπόλοιπους.
Πάντως για τη Vayne, σου λέω να ξαναδοκιμάσεις, έχει πολύ πλάκα αν τη μάθεις, και στο λέω εγώ που πάντα ήμουν τεράστιος fan των caster adc όπως Ezreal και Corki.