Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2401 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 21 November 2013 - 17:03

Μεγαλούτσικο buff σε Corki, Nerf στο mobility του Gragas (καλό αυτό πιστεύω είχε καταντήσει σαν δεύτερος Kassadin) και omg the vayne nerf, το Condemn δρα ουσιαστικά σαν attack modifier όπως και το q, να μη μπορείς να ρίξεις auto μετά από αυτό είναι χαζό D:. 

Βέβαια οι αλλαγές στο vision με τρομάζουν πολύ. Τι ακριβώς θα γίνει με την Evelyn, τώρα που τα pinks θα φαίνονται; Θα τη βλέπουν και τα πράσινα wards? Και αν όχι, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο beast?

#2402 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 November 2013 - 02:40

Μεγαλούτσικο buff σε Corki, Nerf στο mobility του Gragas (καλό αυτό πιστεύω είχε καταντήσει σαν δεύτερος Kassadin) και omg the vayne nerf, το Condemn δρα ουσιαστικά σαν attack modifier όπως και το q, να μη μπορείς να ρίξεις auto μετά από αυτό είναι χαζό D:. 

Βέβαια οι αλλαγές στο vision με τρομάζουν πολύ. Τι ακριβώς θα γίνει με την Evelyn, τώρα που τα pinks θα φαίνονται; Θα τη βλέπουν και τα πράσινα wards? Και αν όχι, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο beast?

Απλά κρατάς το pink για μέσα στο fight.Η βάζεις ένα εκεί που θα περάσει χωρίς να το δουν(σε κάποιο bush).Σκέψου ότι το trinket θα είναι υπερ αρκετό για την evelyn.Και για τους αόρατους γενικά.

Δεν αλλάζει πρακτικά.

Posted Image

#2403 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 November 2013 - 08:58

I refuse to accept this shit. περισσότερα κιλλ με support δεν έχω ξαναφαει.τα items για τα gold έχουν πλάκα πάντως. Philosophers θ σε μου λείψεις σνιφ.

#2404 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 November 2013 - 10:17

I refuse to accept this shit. περισσότερα κιλλ με support δεν έχω ξαναφαει.τα items για τα gold έχουν πλάκα πάντως. Philosophers θ σε μου λείψεις σνιφ.

Γιατί θα σου λείψει παιδί μου .Το όνομα μόνο αλλάξανε και το εικονίδιο...(οκ και του δώσανε και λίγο gold regen ακόμα αλλά δεν βαριέσαι  XD )

Edited by zennith666, 22 November 2013 - 10:19.

Posted Image

#2405 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 November 2013 - 13:15

Ο Γιασούο απεκαλύφθη

q gap closer, e gap closer. Νέος Fizz; Κι επιπλέον δεν θα χρησιμοποιεί manna μα flow;

#2406 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 November 2013 - 13:23

Ο Γιασούο απεκαλύφθη

q gap closer, e gap closer. Νέος Fizz; Κι επιπλέον δεν θα χρησιμοποιεί manna μα flow;

Ακούγεται περίεργος και τρομερά δυσχρηστός παίχτης.Η θα τα σπάει ή θα είναι ενα 0.

Posted Image

#2407 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 22 November 2013 - 14:23

Κάτι σαν fizz με talon με δύσκολη αρχή αλά Nasus, και καλή συνέχεια mid game. Αν πιάσει mid έπιασε, αλλιώς top δεν μπορεί πουθενά.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2408 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 November 2013 - 14:35

Η Janna το έκανε, είμαι σίγουρος. Τώρα για το projectile block του W εγώ ενδιαφέρομαι. Με projectile εννοούμε και τα ranged auto attack των άλλων champion, ή μόνο τα skill shot τους; Και με block εννοούμε ότι σταματάει εκεί; Τέλειωσαν τα Global Ult σου Ezreal. 

Anw, πολύ combo-heavy χαρακτήρας. Το Q υποθέτω θα είναι low cd,  το ίδιο και το E. Θα δούμε πάντως κατά πόσο θα είναι εύκολο ή δύσκολο να πετύχεις το tornado του Q+Ult... Πλάκα φαίνεται να έχει πάντως, μου αρέσει

#2409 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 22 November 2013 - 17:28

άνοιξε το One for All μέχρι 2/12 μάλλον...

πρώτο ματς 5 Jinx vs 5 lucian

θα παίξω Jinx jungle

#2410 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 22 November 2013 - 20:28

Εγώ πριν λίγο έπαιξα one for all jinx versus lux.

Ήμασταν οι Lux και τις καταστρέψαμε.

Είχε αρκετή πλάκα να βλέπεις την ανταλλαγή πυρών με τις συνεχόμενες ulti να κάνουν το παιχνίδι να μοιάζει με διαστημικό πεδίο μάχης.

O6rrvsU.jpg

#2411 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 26 November 2013 - 17:22

5 Zed VS 5 Zed! Shadow indentification challenge! Τα είδα όλα  :Crying2:

Posted Image

#2412 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2013 - 17:25

5 sona team = op

#2413 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 26 November 2013 - 17:29

Πιτσιρίκια...

10 Mundo με τανκ build...
Στο κάθε kill, όταν αυτό συνέβαινε, ξέφρενοι πανηγυρισμοί.

Πόσο μαζόχες είμαστε?

Στο επόμενο λέμε για Nasus party.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2414 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 November 2013 - 17:46

League of Targon's Brace. Όλοι παίρνουν Targon's, στη πρώτη επιστροφή ξέρω 'γώ το support να αγοράζει sightstone μετά.

#2415 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 November 2013 - 18:15

Έχει μεγαλύτερο gold generation από οποιοδήποτε άλλο support item, και το execute είναι πάρα πολύ χρήσιμο, στα high elo streams πλέον σχεδόν δεν υπάρχει το jungle και παίζουν duo lane με targon rush. Μέχρι να φάει nerf για να πάει σε φυσιολογικά επίπεδα το jungle θα είναι άχρηστο λολ :P

Η μεγαλύτερη φάση πάντως είναι 10 fiddlesticks, εκεί είναι που δε ξέρεις ποιος είναι που μέσα σε όλα τα κοράκια