Posted 11 December 2013 - 18:22
Βασικά καμία! Χεχε αλλά αφήνοντας τις προσωπικές μου.απόψεις μίσους να σου κάνω μια περίληψ:
1) Η Riven είναι ο ορισμός του broken στο χέρι συγκεκριμένων παικτών. Έχει εύκολο farm, που.γίνεται γελοίο σε εκνευριστικό βαθμό όταν maxαρεις κάποιο skill (ένα κουμπί=5 minions), δυνατό trade, gap closer, μέσο διαφυγής και το κυριότερο που πρέπει κάποιος να πάει να ρίξει μια σφαλιάρα: ντύνεσαι μόνο,μα μόνο, Ad και γίνεται tanky...
2) Η Fiora είναι περιέργη καθώς έχει χτυπιτές αδυναμίες. Δηλαδή, έχει gap closer αλλά δεν έχει τρόπο να φύγει. Για αυτήν gank σημαίνει death σχεδόν πάντα. Επίσης στηρίζεται όπως η Riven μόνο στο damage αλλά η Fiora δεν γίνεται tanky και το να την ντύσεις σε χαλά πολύ. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι με το να ρίχνεις τον άλλον πριν πέσεις. Αυτό συν το γεγονός ότι υποχρέωνεις έναν συμπαίκτη σου να ντυθεί tanky αντί για σένα, που συνήθως το top είναι τουλάχιστον off tank. Ωστόσο έχει μια από τις καλύτερες ulti στο game που μπορεί να γυρίσει fights ολόκληρα.
Σαν σύγκριση είναι Riven all the way down και αν όντως την γουστάρεις και την μάθεις θα περνάς πολύ χαλαρά τα περισσότερα lane στο top. Ωστόσο έχω δει Fiores,xD!, και Fiores να κουβαλάνε οπότε δες και εσύ τι θέλεις.
Πάντως η μετάβαση bot σε top είναι κάπως παλούκι και θα σε συμβούλευα να πάρεις κάποιον που να έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουμε και στα 2 όπως Gankplanck ή Quinn για μια πιο ομαλή αλλαγή από ότι 2 champs που είναι μόνο για.top.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018