Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2386 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 14 November 2013 - 23:55

Επειδη το εχω απορια πως γινεται να λεει χρονος αναμονης 1 λεπτο και εγω να περιμενω 10;

Υπαρχει καποια ρυθμιση να αλλαξω τη γλωσσα απο ελληνικα σε αγγλικα γιατι δεν μπορω να τη βρω;

#2387 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 14 November 2013 - 23:58

Για αλλαγή γλώσσας, πηγαίνεις στο launcher, εκεί που πατάς "Παίξε/Έναρξη/what" (το πορτοκαλί κουμπί τέλος πάντων) και κάτω από τον σέρβερ που στην αριστερή γωνία κάτω, πατάς το κουμπί επιλογή περιοχής, εκεί είναι και η επιλογή γλώσσας

#2388 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 November 2013 - 00:29

Εννοείς όταν μπαίνεις σε queue; Το πόσο θα περιμένεις εξαρτάται από το mode που επιλέγεις να παίξεις. Συνήθως τα normals ξεκινάνε γρήγορα, το dominion και τα 3vs3 μου φαίνεται αργούν περισσότερο. Εξαρτάται και από τις νίκες σου αφού προσπαθεί να βρει άτομα με παρόμοια στατιστικά.

#2389 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 November 2013 - 00:51

Well, χρειαζόταν επιτέλους ένας samurai.

Nice.

O6rrvsU.jpg

#2390 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 15 November 2013 - 09:48

Βασικά και ο master yi υποθέτω είναι samurai, έχει και το σκιν και τα πάντα, ελπίζω όμως αν είναι χαρακτήρας, να υπάρχει interaction μεταξύ τους, πάντα έχει πλάκα να τα ανακαλύπτεις αυτά

#2391 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 15 November 2013 - 11:31

Για αλλαγή γλώσσας, πηγαίνεις στο launcher, εκεί που πατάς "Παίξε/Έναρξη/what" (το πορτοκαλί κουμπί τέλος πάντων) και κάτω από τον σέρβερ που στην αριστερή γωνία κάτω, πατάς το κουμπί επιλογή περιοχής, εκεί είναι και η επιλογή γλώσσας

Ευχαριστω.Παντως οι τυποι ειναι καθυστερημενοι για να αλλαξω τη γλωσσα σε αγγλικα επρεπα να κατεβασω patch 300MΒ.

Εννοείς όταν μπαίνεις σε queue; Το πόσο θα περιμένεις εξαρτάται από το mode που επιλέγεις να παίξεις. Συνήθως τα normals ξεκινάνε γρήγορα, το dominion και τα 3vs3 μου φαίνεται αργούν περισσότερο. Εξαρτάται και από τις νίκες σου αφού προσπαθεί να βρει άτομα με παρόμοια στατιστικά.

Σε dominion ειχε σε queue 1:40 αναμονη και εγω περιμενα 18λεπτα.

#2392 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 November 2013 - 14:58

Βασικά και ο master yi υποθέτω είναι samurai, έχει και το σκιν και τα πάντα, ελπίζω όμως αν είναι χαρακτήρας, να υπάρχει interaction μεταξύ τους, πάντα έχει πλάκα να τα ανακαλύπτεις αυτά

Ο Master Yi δεν είναι samurai, και το skin το αποδεικνύει αυτό (γιατί θα ήταν κουλό να βάλεις ένα samurai skin σε κάποιον που είναι ήδη samurai):P. Είναι πιθανώς επηρεασμένος από τον Yoshimitsu του Tekken, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο Yi είναι Κινέζος (όπως δηλώνει το όνομα και το μούσι), και το fighting style του είναι επίσης Κινέζικο, και μάλιστα αρχαίο. Βέβαια γι' αυτό δεν βρίσκεις εύκολα πληροφορίες γιατί μάλλον οι αρχαίοι Κινέζοι είχαν τη σύνεση να απαγορεύσουν αυτό το αίσχος και κάθε αναφορά σε αυτό.:P

Ευχαριστω.Παντως οι τυποι ειναι καθυστερημενοι για να αλλαξω τη γλωσσα σε αγγλικα επρεπα να κατεβασω patch 300MΒ.

Σε dominion ειχε σε queue 1:40 αναμονη και εγω περιμενα 18λεπτα.

H αναμονή που βλέπεις είναι η μέση αναμονή που περίπου σε προϊδεάζει ότι θα κάνει ανάλογα με το πόσο περίμενες τις τελευταίες φορές που έπαιξες, δεν μπορεί προφανώς το παιχνίδι να μαντέψει πόσο ακριβώς θα περιμένεις εφόσον αυτό εξαρτάται από τους παίκτες που θα μπουν στο queue την ίδια στιγμή.

18 λεπτά ακούγεται ακραία τραβηγμένο για το LoL (αν και το dominion δεν έχει πάρα πολύ κόσμο γενικότερα) αλλά αν παίζεις στον ανατολικοευρωπαϊκό server, ίσως γι' αυτό να ευθύνεται η ώρα που μπαίνεις. Τα ξημερώματα είναι πολύ δυσκολότερο να βρεις κόσμο να παίξεις, γιατί εφόσον μιλάμε για χώρες τις ανατολικής ευρώπης, όλοι περίπου έχουν μια τέτοια ώρα, όπου λίγοι παίζουν LoL, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο παίζουν κυρίως παιδιά.

O6rrvsU.jpg

#2393 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 November 2013 - 17:47

Ναι το domimion είναι λίγο ψόφιο. Μην περιμένεις καλά queue times. Παρόμοια είχε και παλιά το ARAM στα 30-, έπιανα κάτι 25λεπτα για πλάκα.

#2394 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 17 November 2013 - 21:08

Ναι το domimion είναι λίγο ψόφιο. Μην περιμένεις καλά queue times. Παρόμοια είχε και παλιά το ARAM στα 30-, έπιανα κάτι 25λεπτα για πλάκα.

Το κανονικο μου τη σπαει γιατι τις μισες φορες καποιος μαλακας δεν θα συνδεθει οποτε απλα περιμενεις να ερθει το 20λεπτο για surrender.Οσο για το ΑΡΑΜ μου τη σπαει γιατι σου δινει χαρακτηρα στην τυχη.Οποτε για ξυλο μεταξυ χαρακτηρων μια χαρα ειναι το dominion και αν καποιος τρομπας δεν συνδεθει τελειωνει στο 10λεπτο

#2395 peterthunder

peterthunder

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 18 November 2013 - 05:46

Riot disband.Έδωσαν 2 εκατομμύρια έπαθλο και δεν μπορούν να φτιάξουν 2 σέρβερς...

#2396 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 21 November 2013 - 01:31

http://euw.leagueoflegends.com/node/8779

Πάει καιρός που έχω δει τόσο καλό patch note.Πολλές ομορφες και ενδιαφέρον αλλαγές.Καλύτερα support και πιο tricky objectives.Me likes!

Posted Image

#2397 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 21 November 2013 - 09:58

Μπόλικες αλλαγές πράγματι. Για τα trinkets νομίζω ότι το επιπλέον ward ταιριάζει σε κάθε ρόλο ενώ ο αντικαταστάτης του clairvoyance μάλλον θα πάει σε tanky supports(Taric, Leona). Για μάγους supports(Annie, Sona) θεωρώ ότι βοηθάει ο εντοπισμός αόρατων wards αφού έτσι κι αλλιώς παίρνεις σχετικά νωρίς το sightstone.

Βλέπω και αρκετές αλλαγές σε υπάρχοντα αντικείμενα, κρίμα που το banner of command δεν έχει πια πανοπλία. Όσο για τα υπόλοιπα μένει να τα δοκιμάσω.

Edited by 1451, 21 November 2013 - 09:58.

#2398 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 21 November 2013 - 10:42

ενώ ο αντικαταστάτης του clairvoyance μάλλον θα πάει σε tanky supports(Taric, Leona).

Ποιο spell εννοείς? Γιατί μια στα γρήγορα που τα είδα δε βρήκα κάτι για το cv.

#2399 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 21 November 2013 - 10:46

Ποιο spell εννοείς? Γιατί μια στα γρήγορα που τα είδα δε βρήκα κάτι για το cv.

Δεν μιλάει για spell για τα trinkets μιλάει.

Posted Image

#2400 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 21 November 2013 - 11:25

Αααα οκ. Είναι πολλές οι αλλαγές και δεν κάθισα να τα διαβάσω όλα. Έψαξα μόνο τα σημαντικά, για αλλαγές στον Teemo, στα masteries και στα runes :P