Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]

• This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#46 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 08 September 2009 - 14:52

Shikamaru Nara

Posted Image

It's a trap! Αγαπητε μου Sasuke Uchiha προφανως δν προσε3ες κατι... την πρωτη φορα ανεφερα οτι ειμουν στο κτηριο 3 ενω τωρα στο κτηριο 2... η8ελα να δω μεχρι που 8α εφτανες για να δει3εις την α8ωοτητα σου... Δν προσε3ες καλα τι ελεγα που σημαινει οτι δν εισουν σε επιφυλακη... αυτο μου δειχνει οτι δν εισαι εσυ τελικα ο killer... Απο την αλλη πολλοι κατηγορησαν τον Shinji Ikari με "αρχηγο" τον Fay D. Flourite... Τι εχεις να πεις για αυτο mister?

Posted Image

Spoiler:

#47 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 08 September 2009 - 15:16

Shikamaru Nara
It's a trap! Αγαπητε μου Sasuke Uchiha προφανως δν προσε3ες κατι... την πρωτη φορα ανεφερα οτι ειμουν στο κτηριο 3 ενω τωρα στο κτηριο 2... η8ελα να δω μεχρι που 8α εφτανες για να δει3εις την α8ωοτητα σου... Δν προσε3ες καλα τι ελεγα που σημαινει οτι δν εισουν σε επιφυλακη... αυτο μου δειχνει οτι δν εισαι εσυ τελικα ο killer... Απο την αλλη πολλοι κατηγορησαν τον Shinji Ikari με "αρχηγο" τον Fay D. Flourite... Τι εχεις να πεις για αυτο mister?

Fay D. Flourite
Posted Image

Ανήλικος άρρεν, τίγκα στις ορμόνες λόγω εφηβείας, με ένα τεράστιο ρομπότ στα χέρια του και πιθανό σύμπλεγμα κατωτερότητας επειδή όλοι είναι πιο ικανοί από αυτόν εκτός αν μπει στο ρομπότ του. Αναζητεί θύμα για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και ενώ σκέφτεται όλα αυτά συνειδητοποιεί ότι έχει έναν πολύ καλό στόχο στο ίδιο κτήριο με αυτόν και τον λένε Kakashi. Αυτή είναι εν συντομία η θεωρία μου περί πιθανής ενοχής του Sinji-kun.
Να υπενθυμίσω στην ομήγυρη ότι με έναν μόνο φόνο δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη δυστυχώς. Είναι σίγουρο ότι πριν ανακαλύψουμε τους ενόχους (διότι πρόκειται σαφέστατα περί σπείρας) θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα...

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, πώς απαλλάσσεις από τις υποψίες σου κάποιον ο οποίος μπερδεύει τα λόγια του και επιπλέον στρέφεις τα πυρά σου εναντίον μου, χαρακτηρίζοντας με και "αρχηγό" της όλης κίνησης εναντίον του Sinji-kun; Λοιπόν, Shikamaru-san? Ή μήπως ο φιλαράκος σου τα βρήκε σκούρα και πας να τον ξελασπώσεις;
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#48 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 08 September 2009 - 15:24

Yuzuriha Nekoi
Posted Image

Μα όλους τους δράκους τους δράκους του ουρανού και της γής μαζί τέτοιο φάγωμα και φασαρία έχω να δω από την τελευταία παρολίγο συντέλεια του κόσμου... και αυτή η πίτσα ποια τέτοιο σουξέ ούτε και ο πιο καυτός bishounen..
άσε που μου φαινόμαστε σαν πρόβατα που ορμάνε προς την σφαγή. Όταν πρωτοξεκινήσαμε ο Fay ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Shinji, και ο Shinj με την σειρά του ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Sasuke. Από εκεί και πέρα πολλοί ακολουθούν σαν πρόβατα! Αποτέλεσμα να έχουμε μαζική επίθεση πλήθους απέναντι σε δυο συγκεκριμένα άτομα. Και το κακό κανένας δεν κάθεται να σκεφτεί για τον sasuke π.x.
naruto manga spoiler
Spoiler:

Οπότε το βρίσκω τελείως παράλογο να άφησε στην άκρη τις επιδειχτικές τεχνικές του και να σκότωσε κάποιον χρησιμοποιώντας μια ριμάδα πίτσα. Ελάτε τώρα αν το είχε κάνει ο Sasuke το κτίριο και η γύρο περιοχή θα είχαν γίνει όλα σκόνη... Τουλάχιστον εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Επιπλέον πιστεύω ότι κάπου μέσα στο πλήθος που κατηγορεί μαζικά ένα άτομο, εκεί κρύβεται και ο δολοφόνος γιατί απλά τον συμφέρει να ακολουθήσει την μάζα προκειμένου να κρυφτεί. Και εκεί πάνω έχω να σε ρωτήσω Beyond the Grave γιατί τόσο πάθος να στρέψεις όλες τις κατηγοριες πάνω σε ένα συγκεκριμένο άτομο, ε γιατί?? μήπως λες ότι είδες ότι είδες προκειμένου να καλύψεις τον εαυτό η κάποιον φίλο σου και πιθανόν συνεργό σου??

rrmr.png

#49 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 08 September 2009 - 15:28

Shikamaru Nara

Posted Image

Ο "φιλαρακος" μου οπως λες δν ειναι κ οτι καλυτερο για παρεα κ ποτε δν τα πηγεναμε καλα... αλλωστε it's too troublesome to play around with an emo boy... On the other hand 3ανακοιτα3α την κατασταση, τις κατηγοριες, τους υποπτους κ τα εβαλα σε μια σειρα... Κ εσυ αγαπητε μου Flourite-san μου κινησες την περιεργια... Ειναι λες κ κινεις τα νηματα πισω απο αυτο το εγκλημα...

Posted Image

Spoiler:

#50 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 08 September 2009 - 15:41

Shikamaru Nara
Ο "φιλαρακος" μου οπως λες δν ειναι κ οτι καλυτερο για παρεα κ ποτε δν τα πηγεναμε καλα... αλλωστε it's too troublesome to play around with an emo boy... On the other hand 3ανακοιτα3α την κατασταση, τις κατηγοριες, τους υποπτους κ τα εβαλα σε μια σειρα... Κ εσυ αγαπητε μου Flourite-san μου κινησες την περιεργια... Ειναι λες κ κινεις τα νηματα πισω απο αυτο το εγκλημα...

Fay D. Flourite
Posted Image

Ναι, σωστά, ακολουθώ το γνωστό cliche "το παίζω καλός αλλά στην πραγματικότητα είμαι ο Puppet Master". Είναι γνωστό ότι το παρελθόν μου περί μυστικοπάθειας με καταδιώκει, αλλά ουδέποτε υποκίνησα καταστάσεις. Ήμουν πάντοτε θύμα τους. Τέλος πάντων, δεν βρίσκω πως είναι αναγκαίο να απολογηθώ σε υπόπτους. Θα το παίξω κι εγώ Czes-kun (high & all-mighty) και θα πάω για παγωτό.
Yuzuriha-cha~n πάρε τον Inuki και πάμε, να θυμηθούμε και τις περσινές επιδρομές στα παγωτατζίδικα ^^.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε, για μένα βασικός ύποπτος εξακολουθεί να είναι ο Sinji.
Posted Image

#51 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 September 2009 - 16:02

Rei Ayanami

Posted Image

Εγώ πάλι βλέπω το εξής...Πολύ παρεούλα δεν κάνετε κύριε Fay D. Flourite με την κυρία Yuzuhira Nekoi? Σαν να μην μας τα λέτε καλά...Διότι ο Fay D. Flourite ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να στρέψει όλα τα μάτια προς τον Shinji Ikari. Mήπως για να προστατέψει κάποιον? Τον ίδιον κάποιον που η Yuzuhira Nekoi διαρυγνύει τα ιμάτια της ότι δεν το έκανε? Μήπως και οι 2 προστατεύουν τον Sasuke Uchiha ο οποίος μαζί με τον Fay D. Flourite προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τον Shinji? Ενώ την ίδια στιγμή η Yuzuhira Nekoi προσπαθεί να στρέψει τις κατηγορίες προς τους κατηγορητές του Sasuke δηλαδή στον Beyond the Grave... Όλα αυτά είναι πάρα μα πάρα πολύ ύποπτα. Αλλά δεν με νιάζει και ιδιαίτερα να πω την αλήθια, πάω να καθαρίσω το EVA μου, να είναι γυαλιστερό γυαλιστερό...

xbJ3b2w.jpeg

#52 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 16:18

Sasuke Uchiha

Μήπως και εσύ Ayanami Reiπροσπαθεις απο την αρχή να προστατευσεις τον Shinji?Όσο για αυτους που ανέφερες οτι με καλύπτουν,κάνεις λάθος.Μάλλον πείστηκαν απο τις απαντήσεις που δίνω όλη την ώρα.

Edited by shinigami94, 08 September 2009 - 21:37.

#53 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 08 September 2009 - 16:21

Gintoki Sakata
Posted Image

Πολύ ύποπτη η στάση σου Yuzuhira Nekoi. Απ'τη μια, λες ότι δε βγήκες με τον Tamaki, αλλά με τον Fay D. Flourite (συμμαχία δολοφόνων;) και μετά ρίχνεις τις κατηγορίες σε κάποιον ninja. Και τώρα δημιουργήθηκε ολόκληρο κύμα εναντίον του Uchiha Sasuke (ο οποίος δεν έχει και πολύ καλό άλλοθι, η αλήθεια να λέγεται). Σε συγχαίρω αφού κατάφερες να αποστρέψεις την προσοχή από πάνω σου.

#54 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 08 September 2009 - 16:31

Rei Ayanami
Εγώ πάλι βλέπω το εξής...Πολύ παρεούλα δεν κάνετε κύριε Fay D. Flourite με την κυρία Yuzuhira Nekoi? Σαν να μην μας τα λέτε καλά...Διότι ο Fay D. Flourite ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να στρέψει όλα τα μάτια προς τον Shinji Ikari. Mήπως για να προστατέψει κάποιον? Τον ίδιον κάποιον που η Yuzuhira Nekoi διαρυγνύει τα ιμάτια της ότι δεν το έκανε? Μήπως και οι 2 προστατεύουν τον Sasuke Uchiha ο οποίος μαζί με τον Fay D. Flourite προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τον Shinji? Ενώ την ίδια στιγμή η Yuzuhira Nekoi προσπαθεί να στρέψει τις κατηγορίες προς τους κατηγορητές του Sasuke δηλαδή στον Beyond the Grave... Όλα αυτά είναι πάρα μα πάρα πολύ ύποπτα. Αλλά δεν με νιάζει και ιδιαίτερα να πω την αλήθια, πάω να καθαρίσω το EVA μου, να είναι γυαλιστερό γυαλιστερό...

Fay D. Flourite
Posted Image

Ω ελάτε τώρα Ayanami-san... Η πολλή παραμονή στο EVA σας, νομίζω ότι σας έχει πειράξει (ομαδικώς - if u know what I mean :P) στον εγκέφαλο... No offence... Ήμουν ο πρώτος που κατηγόρησε τον συνάδελφό σας γιατί πολύ απλά -hello!- ήμουν ο πρώτος που μίλησε γενικότερα! Και το ότι κάνω παρέα με τη Yuzuriha-chan είναι λογικό, είμαστε γνωστοί από το περσινό convention.
Και για να φρεσκάρω τη μνήμη σας:

Fay D. Flourite
[...]Ο Sasu-kun δεν μπορώ να πω ότι με έχει πείσει ακόμα για την ύπαρξη ή όχι της αθωότητάς του. Υποστηρίζει μεν ότι δεν θα ήθελε να πεθάνει ο Kakashi-dono ώστε να μπορέσουν να διαδοθούν οι τεχνικές, αλλά πολλές φορές οι μεγάλοι fans είναι που κάνουν τη μεγάλη ζημιά σε αυτούς που θαυμάζουν...[...]

Το ότι θεωρώ ως πιθανότερο ένοχο (για τώρα τουλάχιστον) τον Ikari Sinji-kun δεν πάει να πει ότι υποστηρίζω τον Sasuke-chan ο οποίος (σας διαβεβαιώ Ayanami-san) δεν είναι έξω από τη λίστα μου με τους υπόπτους.
Posted Image

#55 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 September 2009 - 16:31

Rei Ayanami

Posted Image

O Shinji με αφήνει παγερά αδιάφορη, απλά όπως είπα και στην αρχή τον θεωρώ ανίκανο να σκοτώσει τον οποιοδήποτε...Εδώ έχει την Asuka να του τα πρήζει όλη μέρα και δεν κάνει τίποτα...Από κει και πέρα απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο το τριγωνάκι που έχετε φτιάξει εκεί πέρα.Από την άλλη σκέφτομαι μήπως από την konoha να αρχίσω να στρέφω το βλέμμα προς την yorozuya και σια. Πολύ σιωπή έχει πέσει από κει...Έτσι δεν είναι κύριε Katsura Kotaru?

xbJ3b2w.jpeg

#56 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2009 - 17:22

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

To πρόβλημα σας ξέρετε ποιό είναι? Οι περισσότεροι σκέφτεστε όπως θα σκεφτόταν ένα θύμα και όχι ένας δολοφόνος. Αν πούμε ότι οι πολίτες και οι αστυνομικές δυνάμεις είναι τα γεράκια, τότε οι δολοφόνοι είναι οι αρουραίοι. Και όχι δεν αντιλαμβάνομαι αυτόν τον συσχετισμό ως υποτιμητικό. Ένα γεράκι θα σκεφτεί σαν γεράκι και θα ψάξει σε μέρη και χαρακτηριστικά τα οποία αντιστοιχούν στην φύση του. Ένας αρουραίος (δολοφόνος) όμως ο οποίος έχει το μειονέκτημα του αριθμού και παλεύει να επιβιώσει σε ενα εχθρικό περιβάλλον θα σκεφτεί και θα δράσει εντελώς διαφορετικά. Σε αντίθεση με το γεράκι που κινείται ανοιχτά στον ουρανό, ο αρουραίος θα δράσει από τις σκιές κάνοντας όσο τον δυνατό λιγότερο αισθητή την παρουσία του. Η φύση του φόνου συμφωνεί με αυτό.

Ευτυχώς εγώ ο Shinji Nishizono μπορώ να σκεφτώ και με τους δύο τρόπους (τα πλεονεκτήματα της πολλαπλής προσωπικότητας που λέγαμε ). Η λύση είναι απλή και ειπώθηκε πρωτύτερα από τον Czeslaw Meyer. Ο δολοφόνος προέρχεται από την Gintama πλευρά αλλά δεν είναι ο Katsura. Αντίθετα εγώ επιμένω στον Okita Sougo.

Συνδυάζει την αιμοβόρικη σαδιστική φύση την οποία μπορώ εύκολα να αισθανθώ την διάθεση για πισώπλατο φόνο με οποιοδήποτε μέσο ( το οποίο προσωπικά με βρίσκει αντίθετο αλλά καθένας με τα γούστα του) και το κίνητρο της ζήλιας για το ότι καμία από τις δικές του τεχνικές δεν κατόρθωσε να είναι αποτελεσματική απέναντι στον Hijikata. Αυτός είναι και ο λόγος που στο show τους "Gintama" οι αναφορές στο Naruto είναι ελάχιστες. Στην καλύτερη των περιπτώσεων πειραματίστηκε με κάποια τεχνική πάνω στον kakashi. Επιπλέον δεν έχει μιλήσει καθόλου, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους να σφαχτείτε και διατηρωντας το δικαίωμα να μπεί σε κάποιο από τα τρενάκια εναντίον ατόμων που δημιουργούνται. Τέλος τα δωμάτια τους είναι δίπλα. Ποια η πιο ευνοική τοποθεσία για να κάνει τον φόνο γρήγορα εύκολα και χωρίς λαβή για υποψίες? Αν το σκεφτείτε it s all there, motive, nature, behaviour and chance.

Edited by iristella, 08 September 2009 - 17:27.

#57 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 08 September 2009 - 19:22

Gintoki Sakata
Posted Image

Πολύ ύποπτη η στάση σου Yuzuhira Nekoi. Απ'τη μια, λες ότι δε βγήκες με τον Tamaki, αλλά με τον Fay D. Flourite (συμμαχία δολοφόνων;) και μετά ρίχνεις τις κατηγορίες σε κάποιον ninja. Και τώρα δημιουργήθηκε ολόκληρο κύμα εναντίον του Uchiha Sasuke (ο οποίος δεν έχει και πολύ καλό άλλοθι, η αλήθεια να λέγεται). Σε συγχαίρω αφού κατάφερες να αποστρέψεις την προσοχή από πάνω σου.

Posted Image

/random pic xD/
και τωρα θελω να στεψω τις υποψιες μου στν κυριο Gintoki Sakata
κυριε Sakata μας σαν πολυ υποπτα δν μας τα λετε? που ανα σελιδα αλλαζετε κ ψηφο? εεεεε?
φανταστικε ΔΟΛΟΦΟΝΕ?
/οσο για τις βρωμολοχιες που αναφερθηκαν για μπιχλες κτλ... ΜΠΙΧΛΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΦΑΙΝΕΣΑΙ :P/
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#58 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 08 September 2009 - 19:57

Czeslaw Meyer

Posted Image

I'm just saying what I see(and smell in this case) *points previous Nodame pic*:bleh:

And for the record still pointing my finger to Okita Shougo

Edit:
Θερμή παράκληση προς φεγγαρόκαρδη: Gief us moar Mukya and gyabo! We need it :nanana:

Edited by Kon_Okami, 08 September 2009 - 21:10.

Posted Image

#59 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 08 September 2009 - 20:36

Ikari Shinji

Fay D. Flourite
αν μπορουσες θα μου φυτευες μια σφαιρα εδω και τωρα ε? Ισως να μην ειναι και τοσο δυσκολο, ισως δεν ειναι η πρωτη φορα που θα αφαιρεσεις μια ζωη...Σε βαζω στα υπ οψην διοτι απο την πρωτη στιγμη κατηγορεις εμενα αβασιμα (ή πιστευεις οτι θα αποκαλυφθει κατι που δε σε συμφερει...?)
Ακομη ομως ο βασικος υποπτος ειναι ο Sasuke-kun

Posted Image

#60 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 20:56

Sasuke Uchiha
Posted Image

Πάλι με εμένα ασχολείσε ρε Shinji:borednn9:.Δεν έχεις βαρεθεί να με κατηγορείς πρωί-μεσιμέρι-βράδι?Εσύ σε λίγο θα μοιράζεις φύλλα που θα αναγράφουν την ημερομηνία και τον τόπο της εκτελεσής μου.Απο το πρωί απαντάω σε ερωτήσεις .Και όλα αυτά επειδή έτυχε ο νεκρός να είναι δάσκαλος μου:kakashithumbup:.Απο το να κατηγορείς εμένα γιατί δεν ρωτάς και τους άλλους για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη?!