Rei Ayanami
Εγώ πάλι βλέπω το εξής...Πολύ παρεούλα δεν κάνετε κύριε Fay D. Flourite με την κυρία Yuzuhira Nekoi? Σαν να μην μας τα λέτε καλά...Διότι ο Fay D. Flourite ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να στρέψει όλα τα μάτια προς τον Shinji Ikari. Mήπως για να προστατέψει κάποιον? Τον ίδιον κάποιον που η Yuzuhira Nekoi διαρυγνύει τα ιμάτια της ότι δεν το έκανε? Μήπως και οι 2 προστατεύουν τον Sasuke Uchiha ο οποίος μαζί με τον Fay D. Flourite προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τον Shinji? Ενώ την ίδια στιγμή η Yuzuhira Nekoi προσπαθεί να στρέψει τις κατηγορίες προς τους κατηγορητές του Sasuke δηλαδή στον Beyond the Grave... Όλα αυτά είναι πάρα μα πάρα πολύ ύποπτα. Αλλά δεν με νιάζει και ιδιαίτερα να πω την αλήθια, πάω να καθαρίσω το EVA μου, να είναι γυαλιστερό γυαλιστερό...
Fay D. Flourite
Ω ελάτε τώρα Ayanami-san... Η πολλή παραμονή στο EVA σας, νομίζω ότι σας έχει πειράξει (ομαδικώς - if u know what I mean

) στον εγκέφαλο... No offence... Ήμουν ο πρώτος που κατηγόρησε τον συνάδελφό σας γιατί πολύ απλά -hello!- ήμουν ο πρώτος που μίλησε γενικότερα! Και το ότι κάνω παρέα με τη Yuzuriha-chan είναι λογικό, είμαστε γνωστοί από το περσινό convention.
Και για να φρεσκάρω τη μνήμη σας:
Fay D. Flourite
[...]Ο Sasu-kun δεν μπορώ να πω ότι με έχει πείσει ακόμα για την ύπαρξη ή όχι της αθωότητάς του. Υποστηρίζει μεν ότι δεν θα ήθελε να πεθάνει ο Kakashi-dono ώστε να μπορέσουν να διαδοθούν οι τεχνικές, αλλά πολλές φορές οι μεγάλοι fans είναι που κάνουν τη μεγάλη ζημιά σε αυτούς που θαυμάζουν...[...]
Το ότι θεωρώ ως πιθανότερο ένοχο (για τώρα τουλάχιστον) τον
Ikari Sinji-kun δεν πάει να πει ότι υποστηρίζω τον Sasuke-chan ο οποίος (σας διαβεβαιώ Ayanami-san) δεν είναι έξω από τη λίστα μου με τους υπόπτους.