Yuzuriha Nekoi

Shikamaru Nara
Πως ερχεσαι ετσι κυριος Flourite κ κατηγορεις? Κ 3αφνικα ενα κυμα κατηγοριας του ιδιου ατομου ακολου8ει... Πολυ υποπτο...
omg αυτό ακριβώς προσπαθούσα να εξηγήσω παραπάνω και με πήρατε μονότερμα. Και ναι θα το ξαναεπαναλάβω και αν με βάλετε ακόμα πιο πολύ στο μάτι ok ελευθερία βούλησης έχουμε,ότι θέλετε ελεύθερα το κάνετε.Δικό σας θέμα είναι.
Τέσπα λοιπόν νωρίτερα είπα
Yuzuriha Nekoi
άσε που μου φαινόμαστε σαν πρόβατα που ορμάνε προς την σφαγή. Όταν πρωτοξεκινήσαμε ο Fay ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Shinji, και ο Shinj με την σειρά του ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Sasuke. Από εκεί και πέρα πολλοί ακολουθούν σαν πρόβατα! Αποτέλεσμα να έχουμε μαζική επίθεση πλήθους απέναντι σε δυο συγκεκριμένα άτομα.
Yuzuriha Nekoi
Επιπλέον πιστεύω ότι κάπου μέσα στο πλήθος που κατηγορεί μαζικά ένα άτομο, εκεί κρύβεται και ο δολοφόνος γιατί απλά τον συμφέρει να ακολουθήσει την μάζα προκειμένου να κρυφτεί.
Και τώρα το ξαναεπαναλαμβάνω πάλι...
Τι άλλο θέλετε?! Ναι ο Fay ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Shinji, μετά ακολούθησε και ο Gintoki Sakata που και αυτός με την σειρά του τον υποψιάστηκε.
Από την άλλη τον Sasuke υποψιάστηκε αρχικά ο Shinji, μετά τον υποψιάστηκε και ο Black Star. Με λίγα και απλά λόγια πολλές υποψίες μαζεύτηκαν πάνω σε Shinji και Sasuke. Eκεί πάνω πιστεύω ότι πάτησε και ο δολοφόνος γιατί απλά αν κατηγορήσει κάποιο άτομο που έχει ήδη κατηγορηθεί από αρκετά άτομα, με αυτό τον τρόπο κρύβεται μέσα στο πλήθος και εξασφαλίζει την ανωνυμία του. Έτσι προστατεύει τον εαυτό του απο το να τον ανακαλύψουν.
Και ναι πιστεύω ότι κάποιος εδώ μέσα όλο αυτό το κατάλαβε με την πρώτη φορά που το είπα...
γιατί πως να το κάνουμε
Beyond the Grave μου το να κατηγορείς αρχικά τόσο ανοιχτά τον Sasuke και μετά να το αλλάζεις με ελιγμούς αίλουρου, όλο αυτό εμένα μια φορά μου φαίνεται πολύ ύποπτο Και ότι και να λες μοιάζει σαν ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο προκειμένου δικαιολογηθείς.Σαν να προσπαθείς να κρύψεις κάτι.
α! και για να μην ξεχνιόμαστε...
Gintoki Sakata αν ήθελα να αποτρέψω την προσοχή από πάνω μου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έβγαινα να ξαναεπαναλάβω κάτι για το οποίο είναι φανερό ότι όταν το είπα αρχικά σας έκανε να με βάλετε στο μάτι. Αν ήθελα να κρυφτώ θα έθαβα την συγκεκριμένη άποψη μου και δεν θα την ξαναεπαναλάμβανα με μεγάλο κίνδυνο να με παρεξηγήσετε ακόμα πιο πολύ και να πέσετε να με φάτε