Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]

• This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#61 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 08 September 2009 - 21:16

Ikari Shinji

Fay D. Flourite
αν μπορουσες θα μου φυτευες μια σφαιρα εδω και τωρα ε? Ισως να μην ειναι και τοσο δυσκολο, ισως δεν ειναι η πρωτη φορα που θα αφαιρεσεις μια ζωη...Σε βαζω στα υπ οψην διοτι απο την πρωτη στιγμη κατηγορεις εμενα αβασιμα (ή πιστευεις οτι θα αποκαλυφθει κατι που δε σε συμφερει...?)
Ακομη ομως ο βασικος υποπτος ειναι ο Sasuke-kun

Fay D. Flourite
Posted Image
Απορώ πώς ένα αθώο 14χρονο σαν και σένα μπορεί να εκφράζεται έτσι. Το προφίλ του αθώου καταρρέει εύκολα, γι' αυτό πρόσεχε... Για να σου απαντήσω, όχι δεν έχω αφαιρέσει ζωή. Μια παλιά μου γνωστή άλλωστε λέει ότι το βάρος και μόνο μιας τέτοιας πράξης είναι αρκετό να σε συντρίψει. Και πίστεψέ με το μόνο που μπορεί να αποκαλυφθεί και δεν θα με συμφέρει, είναι αν κατηγορώντας σε αποδειχθεί ότι έκανα λάθος και καταδίκασα έναν αθώο, Ikari Shinji.
Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι η επιμονή σου να κατηγορείς τον Sasuke με προβληματίζει...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#62 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 08 September 2009 - 21:33

Beyond The Grave
Posted Image

Sasuke Uchiha
Posted Image

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τον Beyond the Grave αν όντως πεινούσε ή απλώς ήθελε να πασάρει την πίτσα στον Kakashi-sensei δηλητηριασμένη.

"Αγαπητε" Sasuke Uchiha η αληθεια ειναι οτι ναι πεινουσα οπως εξηγησα και στο προηγουμενο ποστ μου.Το θεμα ειναι οτι ξανασκεφτηκα το ζητημα στο να εισαι εσυ ο δολοφονος και η σκεψη στην οποια κατεληξα ειναι οτι η πιτσα μπορει τελικα να ηταν τυχαιο γεγονος.Μπορει να μην ηταν καν δηλητηριασμενη οποτε αυτοματα πρεπει να βγαλω τις υποψιες μου απο πανω σου.Χωρις ομως να μην υπαρχεις ως αρκετα καλη πιθανοτητα να εισαι δολοφονος καθως ριχνεις τις κατηγοριες σε μενα μολις σε κατηγορησα κατι που πιστευω θα εκανε ενας ο οποιος ειχε τυψεις για τις πραξεις του, αλλα σκεφτομαι πως ισως να ειναι και ενα μερος αυτοαμυνας.Επισης για το δευτερο σκελος της ερωτησης σου με τον Kakashi δεν μπορω να πω πως ειχαμε και τις ιδιαιτερες σχεσεις αλλα λιγες φορες που μιλησαμε μου φανηκε ενδιαφερον τυπας και δεν θα ειχα κανενα λογο για να κανω ενα τετοιο δωρο στον συγχωρεμενο.

Yuzuriha Nekoi
Posted Image

Και εκεί πάνω έχω να σε ρωτήσω Beyond the Grave γιατί τόσο πάθος να στρέψεις όλες τις κατηγοριες πάνω σε ένα συγκεκριμένο άτομο, ε γιατί?? μήπως λες ότι είδες ότι είδες προκειμένου να καλύψεις τον εαυτό η κάποιον φίλο σου και πιθανόν συνεργό σου??

Yuzuriha Nekoi θα μπορουσα να το κανω αυτο αν ημουν πριν την νεκρανασταση ( ακουγεται ωραιο αυτο :P ) καθως ΗΜΟΥΝ μελος σε οργανωση πληρωμενου εγκληματος.ΑΛΛΑ πλεον ολα αυτα εδω και πολυ καιρο ειναι παρελθον για μενα.Ο μονος λογος που θα σκοτωνα θα ηταν αν κινδυνευε η ιδια μου η ζωη ή καποιος οικειος μου , και οπως ειπα πιο πανω με τον Kakashi δεν ειχαμε τιποτα να χωρισουμε.Τοτε πραγματικα δεν θα ειχα κανενα οφελος απο μια τετοια πραξη.Οσον αφορα στις κατηγοριες μου απεναντι στον Sasuke Uchiha εκανα εναν ισχυρο συνειρμο με την πολυαναφερομενη πιτσα καθως αυτα που ειδα με εσπρωξαν προς τα εκει.Το ξανασκεφτηκα ομως και νομιζω οτι ο Sasuke ισως να μην εχει σχεση μ'αυτη την ιστορια τουλαχιστον οχι αμεσα.Οι υποψιες μου μεταφερονται σε αλλο ατομο αλλα περισσοτερα θα πω αργοτερα.

To ατομο στο οποιο αρχιζω να εχω υποψιες ειναι η Elizabeth καθως εκ πειρας εχω δει αρκετα ατομα που κατηγορουνται να το παιζουν κινεζοι χωρις να βγαινουν στην επιφανεια και ειναι το λεγομενο γνωστο ρητο "Tα σιγανα ποταμακια να φοβασαι".

Edit: Ξεχασα να γραψω υποπτο :wet2:

Edited by Irish, 08 September 2009 - 21:55.
Ξεχασα να γραψω υποπτο

[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#63 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 08 September 2009 - 21:39

Irish σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού μην ξεχνάς ότι σε κάθε post πρέπει να έχεις κάποιο όνομα με κόκκινα γράμματα(aka κάποιον να ψηφήζεις)

Posted Image

#64 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2009 - 21:51

Eγώ στο σημείο αυτό να παρακαλέσω όλα τα παιδιά να ψηφίζουν και να αφιερώνουν έστω και λίγο χρόνο στο παιχνίδι. I mean το είχαμε συμφωνήσει εξαρχής ότι θα δίνουμε το παρόν αν τελικά λάβουμε μέρος ε? Γιατί ξεκινήσαμε να παίζουμε αρκετά άτομα και δεν συμμετέχουν ενεργά ούτε οι μισοί καλά καλά.

επίσης θέλω να επιβεβαιώσω αν η ψηφοφορία γίνεται με προσμέτρηση της τελευταίας ψήφου του καθενός.

Edit γιατί αν δεν σχολίαζα θα έσκαγα.

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

Sasuke Uchiha
Και όλα αυτά επειδή έτυχε ο νεκρός να είναι δάσκαλος μου:kakashithumbup:.Απο το να κατηγορείς εμένα γιατί δεν ρωτάς και τους άλλους για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη?!

Καλά μεταξύ μας ένα θεματάκι με τους δασκάλους σου και την κατάληξη αυτών το έχεις. :P γκουχOrochimaruγκουχ

Παρόλαυτά εξακολουθούν οι υποψίες μου να βαραίνουν τον Okita Sougo.

Edited by iristella, 08 September 2009 - 22:06.

#65 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 September 2009 - 22:09

Czeslaw Meyer μπορει να εξηγεις και να αναλυεις αλλα δε μπορω να σταματησω να αμφιβαλλω για το σκοπο σου ..

/oh looks i haz a target

#66 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 September 2009 - 22:12

Fay D. Flourite
Posted Image
Απορώ πώς ένα αθώο 14χρονο σαν και σένα μπορεί να εκφράζεται έτσι. Το προφίλ του αθώου καταρρέει εύκολα, γι' αυτό πρόσεχε... Για να σου απαντήσω, όχι δεν έχω αφαιρέσει ζωή. Μια παλιά μου γνωστή άλλωστε λέει ότι το βάρος και μόνο μιας τέτοιας πράξης είναι αρκετό να σε συντρίψει. Και πίστεψέ με το μόνο που μπορεί να αποκαλυφθεί και δεν θα με συμφέρει, είναι αν κατηγορώντας σε αποδειχθεί ότι έκανα λάθος και καταδίκασα έναν αθώο, Ikari Shinji.
Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι η επιμονή σου να κατηγορείς τον Sasuke με προβληματίζει...

Elizabeth

Posted Image

Μετάφραση:

Εγώ πιστεύω ότι είστε προκατειλημμένοι εναντίον του sasuke επειδή είναι emo.
Δεν είναι εύκολο να είσαι emo και gay ταυτόχρονα, αν είχε τα κότσια να σκοτώσει κάποιον θα ειχε σκοτώσει τον ευατό του... όσο για σένα Fay D. Flourite, εμένα μου φαίνετε πολύ ύποπτο που εμφανίστηκες πρώτος και άρχισες να κατηγορείς αδίκως άτομα. Σαν να βιάστηκες να βγάλεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα μήπως απλά προσπαθείς να δημιουργήσεις καταστάσεις απο το πουθενά; Καλώς η κακός όλοι γνωρίζουμε το πόσο ικανός είσαι στο θέμα της μαγείας. Θα μπορούσες άνετα να βρίσκεσαι σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Άσεπου απέδειξες τις βίαιες προθέσεις σου...

iristella χαλάρωσε λίγο απο χθες που άρχισεε και δεν το πήραμε χαμπάρι
έχετε γράψει 500 σελίδες τι να πρωτοδιαβάσουμε, μπήκα σήμερα και δεν ήξερα απο που να αρχίσω... και φυσικά δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα αυτά και να βγάλω και άκρη. μέχρι να γράψω ένα ποστ πετάχτηκαν άλλα τόσα... έλεος.

#67 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 08 September 2009 - 22:27

Shikamaru Nara
Posted Image

Συμφωνω με αυτο το πλασμα που ονομαζεται Elizabeth διοτι αν κ αργησε ηρ8ε στα λογια μου... Πως ερχεσαι ετσι κυριος Flourite κ κατηγορεις? Κ 3αφνικα ενα κυμα κατηγοριας του ιδιου ατομου ακολου8ει... Πολυ υποπτο...

Posted Image

Spoiler:

#68 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2009 - 22:27

@ Εrisadesu... Kαλά ντε δεν έβγαλα κανά τσεκούρι να πάρω το κεφάλι κανενός.:P Απλά επειδή είδα να παίζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα και κάποια άλλα να μην έχουν postarei είπα ότι καλό θα ήταν να υπάρχει μια πιο ισορροπημενη κατάσταση. Έχεις δίκιο παρόλαυτά ότι χθες ξεκίνησε.

#69 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 08 September 2009 - 22:41

Katsura
Czeslaw Meyer
μπορει να εξηγεις και να αναλυεις αλλα δε μπορω να σταματησω να αμφιβαλλω για το σκοπο σου ..

/oh looks i haz a target

Czeslaw Meyer

Posted Image

Too bad that your target knows how to clone himself though γιατί αλλιώς όπως ανέφερα και προηγουμένως δεν θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι τέτοιο. Από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ βρισκόμουν στο lobby του ξενοδοχείου παίζοντας χαρτιά, με μόνο διάλειμμα την μετακίνηση μου στην τραπεζαρία για το δείπνο μου και μετά ξανά πίσω στο lobby. Άλλωστε σε ποιον σκοπό αναφέρεσαι? Ένας Αθάνατος δεν έχει τίποτα να κερδίσει με το να σκοτώσει έναν απλό θνητό.
Όμως ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για σένα κύριε Katsura Kotarou. Ως τώρα τα μόνα πράγματα που έχεις δηλώσει είναι απλά μια κατηγορία εις βάρος μου χωρίς καμία τεκμηρίωση και έχεις καταρήψει δύο κατηγορίες εις βάρος σου απλά επειδή "δεν ταιριάζουν στο στυλ σου". Μήπως τελικά κρύβεσαι και εσύ πίσω απ όλα αυτά?
Παρόλο που οι υποψίες μου για το άτομο σου ενδυναμώθηκαν τώρα δε μπορώ παρά να νιώθω ανήσυχος με τη σιωπή των Hajime Saito και Okita Shougo.....

Posted Image

#70 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 22:44

Sasuke Uchiha
Posted Image

Θα ήθελα να διευκρινήσω στην Elizabeth οτι δεν είμαι τίποτα απο τα δύο.

Ακόμα θα ήθελα να θυμίσω στον Shikamaru οτι και αυτός μαζί με τον Black Star και τον Shinji,με κατηγορουν όλη μέρα.

#71 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 08 September 2009 - 23:46

Yuzuriha Nekoi
Posted Image

Shikamaru Nara
Πως ερχεσαι ετσι κυριος Flourite κ κατηγορεις? Κ 3αφνικα ενα κυμα κατηγοριας του ιδιου ατομου ακολου8ει... Πολυ υποπτο...

omg αυτό ακριβώς προσπαθούσα να εξηγήσω παραπάνω και με πήρατε μονότερμα. Και ναι θα το ξαναεπαναλάβω και αν με βάλετε ακόμα πιο πολύ στο μάτι ok ελευθερία βούλησης έχουμε,ότι θέλετε ελεύθερα το κάνετε.Δικό σας θέμα είναι.
Τέσπα λοιπόν νωρίτερα είπα

Yuzuriha Nekoi
άσε που μου φαινόμαστε σαν πρόβατα που ορμάνε προς την σφαγή. Όταν πρωτοξεκινήσαμε ο Fay ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Shinji, και ο Shinj με την σειρά του ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Sasuke. Από εκεί και πέρα πολλοί ακολουθούν σαν πρόβατα! Αποτέλεσμα να έχουμε μαζική επίθεση πλήθους απέναντι σε δυο συγκεκριμένα άτομα.

Yuzuriha Nekoi
Επιπλέον πιστεύω ότι κάπου μέσα στο πλήθος που κατηγορεί μαζικά ένα άτομο, εκεί κρύβεται και ο δολοφόνος γιατί απλά τον συμφέρει να ακολουθήσει την μάζα προκειμένου να κρυφτεί.

Και τώρα το ξαναεπαναλαμβάνω πάλι...
Τι άλλο θέλετε?! Ναι ο Fay ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε τον Shinji, μετά ακολούθησε και ο Gintoki Sakata που και αυτός με την σειρά του τον υποψιάστηκε.
Από την άλλη τον Sasuke υποψιάστηκε αρχικά ο Shinji, μετά τον υποψιάστηκε και ο Black Star. Με λίγα και απλά λόγια πολλές υποψίες μαζεύτηκαν πάνω σε Shinji και Sasuke. Eκεί πάνω πιστεύω ότι πάτησε και ο δολοφόνος γιατί απλά αν κατηγορήσει κάποιο άτομο που έχει ήδη κατηγορηθεί από αρκετά άτομα, με αυτό τον τρόπο κρύβεται μέσα στο πλήθος και εξασφαλίζει την ανωνυμία του. Έτσι προστατεύει τον εαυτό του απο το να τον ανακαλύψουν.

Και ναι πιστεύω ότι κάποιος εδώ μέσα όλο αυτό το κατάλαβε με την πρώτη φορά που το είπα...
γιατί πως να το κάνουμε Beyond the Grave μου το να κατηγορείς αρχικά τόσο ανοιχτά τον Sasuke και μετά να το αλλάζεις με ελιγμούς αίλουρου, όλο αυτό εμένα μια φορά μου φαίνεται πολύ ύποπτο Και ότι και να λες μοιάζει σαν ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο προκειμένου δικαιολογηθείς.Σαν να προσπαθείς να κρύψεις κάτι.

α! και για να μην ξεχνιόμαστε... Gintoki Sakata αν ήθελα να αποτρέψω την προσοχή από πάνω μου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έβγαινα να ξαναεπαναλάβω κάτι για το οποίο είναι φανερό ότι όταν το είπα αρχικά σας έκανε να με βάλετε στο μάτι. Αν ήθελα να κρυφτώ θα έθαβα την συγκεκριμένη άποψη μου και δεν θα την ξαναεπαναλάμβανα με μεγάλο κίνδυνο να με παρεξηγήσετε ακόμα πιο πολύ και να πέσετε να με φάτε

rrmr.png

#72 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 09 September 2009 - 06:53

Beyond The Grave
Posted Image

Yuzuriha Nekoi μηπως πατας πανω σε αυτην την δηλωση σου εσυ η ιδια σαν δικαιολογια?Δεν σε ειχα υποψιαστει τοσο μεχρι τωρα , αλλα με αυτο που ειπες μπορω να πω πως σαν να προσπαθεις να κρυφτεις εσυ πανω στην ιδια σου την κατηγορια.Και εξηγουμαι ,
ειπες πως κατηγορησα ανοιχτα τον Sasuke Uchiha.Σωστο αυτο , ειπες επισης πως αλλαξα την κατηγορια μου σε αλλο ατομο σαν αιλουρος.Σωστο και αυτο , ΑΛΛΑ σου ξεφευγει μια μικρη λεπτομερεια...Σχεδον ολοι αλλαξανε ατομο που κατηγορουσανε και μαλιστα αρκετοι αλλαξανε πανω απο 2 ατομα.Για να σε βοηθησω , ο Shikamaru Nara κατηγορησε αρχικα τον Black Star και στην συνεχεια αλλαξε κατηγοριες στον Czeslaw MeyerGintoki Sakata αρχικα στον Shinji Ikari και στην συνεχεια αλλαξε στον Tamaki.O Sasuke Uchiha μαλιστα τον οποιο υπερασπιζεσαι αλλαξε 4 φορες προσωπα που κατηγορουσε , διαδοχικα Ikari Shinji , Black Star , εμενα και τον Shikamaru Nara.Υπαρχουν και αλλοι πολλοι που αλλαξανε τις κατηγοριες ωσαν αιλουροειδη οπως ειπες και εσυ.Να σου πω πως και ΕΣΥ αλλαξες κατηγοριες
, κατηγορωντας στην αρχη τον Johannes Krauser και στην συνεχεια κατηγορησες εμενα μαζι με τον Sasuke τον οποιον συνεχιζω να πιστευω πως υπερασπιζεσαι απροκαλυπτα.Με λιγα λογια σχεδον ολοι ( ακομα και εσυ ) κανανε το ιδιο ακριβως πραγμα με εμενα αλλα εσυ
Yuzuriha Nekoi βρηκες να κατηγορησεις εμενα για κατι που το καναμε ολοι μας και οπως πιστευω θελεις να πατησεις πανω στην ιδια σου την κατηγορια ωστε να βγαλεις οποιαδηποτε υποψια απο πανω σου.Αν δεν ειχε γινει ολο αυτο θα συνεχιζα να πιστευα ως υποψηφια δολοφονο την Elizabeth καθως μολις την κατηγορησα πως κανει την παπια ( :P ) υστερα απο λιγο ηρθε στην επιφανεια και αρχισε να κατηγορει με την σειρα της , αυτο δεν σημαινει πως φευγουν ολες μου υποψιες καθως ολοι ειναι υποπτοι.

[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#73 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 09 September 2009 - 09:12

Elizabeth
Εγώ πιστεύω ότι είστε προκατειλημμένοι εναντίον του sasuke επειδή είναι emo.
Δεν είναι εύκολο να είσαι emo και gay ταυτόχρονα, αν είχε τα κότσια να σκοτώσει κάποιον θα ειχε σκοτώσει τον ευατό του... όσο για σένα Fay D. Flourite, εμένα μου φαίνετε πολύ ύποπτο που εμφανίστηκες πρώτος και άρχισες να κατηγορείς αδίκως άτομα. Σαν να βιάστηκες να βγάλεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα μήπως απλά προσπαθείς να δημιουργήσεις καταστάσεις απο το πουθενά; Καλώς η κακός όλοι γνωρίζουμε το πόσο ικανός είσαι στο θέμα της μαγείας. Θα μπορούσες άνετα να βρίσκεσαι σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Άσεπου απέδειξες τις βίαιες προθέσεις σου...

Fay D. Flourite
Posted Image
Elizabeth you are obviously kidding me! Πότε απέδειξα αυτές τις περιβόητες βίαιες προθέσεις μου; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ λέω για τον Sinji, καλώς ή κακώς (only time can tell), λέτε όλοι ο Sasuke δεν μπορεί να τον σκότωσε, o Sasuke είναι αθώος και -τσουπ!- ο Fay φταίει :oo:!! Δεν ξέρω αν είναι μόνο δική μου εντύπωση αλλά τέτοιου είδους ειρμοί δεν πολυστέκουν...

Επίσης να υπενθυμίσω ότι κάποιος -μπιπ- έπρεπε να μιλήσει πρώτος για να σπάσει ο πάγος. Ντάξει, άμα σας ενόχλησε τόσο πολύ που μίλησα πρώτος σκοτώστε με. Μετά όμως μην έρθετε να μου πείτε ουπς!
Εδώ ο Shikamaru σταμάτησε να κατηγορεί τον Sasuke και έπιασε εμένα επειδή λέει ο Sasuke δεν πρόσεξε μια λεπτομέρεια σε κάτι που είπε! Αυτό όχι μόνο ελαφρυντικό δεν είναι, αλλά εμένα μου λέει πολλά... Για κουνήστε λίγο τα κεφαλάκια σας να κουνηθεί το μυαλό σας μπας κι έρθει στα ίσα του γιατί μου φαίνεται έχει κάτσει ανάποδα...

Επίσης επαναλαμβάνω αυτό που είπε η Yuzuriha-chan. Αν ήθελα να κρυφτώ ή να κρατήσω low profile, δεν νομίζω να δημιουργούσα τόσο ντόρο! Ειδικά αν ήμουν ο Puppet Master ή ο διαβολικός εγκέφαλος ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο....

Για να τελειώνουμε λοιπόν με αυτό, εξακολουθώ να υποπτεύομαι τον Shinji ο οποίος λέει ότι με έχει στα υπόψιν και έχει λυσσάξει με τον Sasuke. Αυτό βέβαια δεν μου βγάζει από το μυαλό τους υπόλοιπους που πετάνε άσχετα και δεν το έχουν καταλάβει...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#74 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 09 September 2009 - 09:20

Hajime Saito

Τα πράγματα είναι απλά πιστεύω. Έχουμε δύο emo παιδάκια που προσπαθούν να το παίξουν awesome. Το θέμα είναι ποιος είναι πιο ικανός να κάνει φόνο. Ο Sasuke δεν νομίζω να σκότωνε τον Kakashi μόνο και μόνο για τον λόγο ότι θα περίμενε ο Kakashi να του μάθει όλες τις τεχνικές του. Όσο για τον Shinji η δικαιολογία του περί mecha είναι άθλια. Λες και δεν έχει προσπαθήσει να πνίξει κόσμο στον παρελθόν.

Edited by Skiarxon, 09 September 2009 - 13:50.

On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#75 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 09 September 2009 - 09:49

Johannes Krauser II

Posted Image

Ο ένοχος είναι ο Shinji όπως το υποψιαστήκαμε από την αρχή. Όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και η συνένοχος του η Rei. Και οι δύο από παρόρμηση έσπευσαν να κατηγορήσουν τον sasuke, που έτσι κι αλλίως είχε δεχθεί πολλές κατηγορίες. Όμως η δεσπονίς Ayanami σύντομα κατάλαβε το σφάλμα στο οποίο υπέπεσε, και άλλαξε την ψήφο της για ξεκάρφωμα.

Ο λόγος; Η μυστική τεχνική που θα έδειχνε ο Κακάσι ήταν το EVA ni Henge no jutsu, μια τεχνική που επέτρεπε στους νίντζα να μεταμορφώνονται σε τεράστια ρομπότ. Έτσι, για να μην χάσουν την δουλειά τους, και για να μην κερδίσουν την ψυχικής υγεία, αποφάσησαν να ξεπαστρέψουν το δάσκαλο.

Korosu