Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]


  • This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#31 dmvagos

dmvagos

    Dungeon Master v3.5

  • Members
  • 454 posts

Posted 08 September 2009 - 11:23

Fay D. Flourite [dmvagos]
Posted Image

Όπως βλέπω μέχρι τώρα παίζουν 3 ονόματα στο τραπέζι... Ikari Shinji, Kotarou Katsura και Uchiha Sasuke.
Το ότι ο Katsura-san δεν έχει κατηγορήσει κάποιον ακόμα πιστεύω ότι σημαίνει πως παίζει (το τονίζω: παίζει) να μην έχει σχέση με το έγκλημα. Συνήθως οι δολοφόνοι έχουν κάποιον να κατηγορήσουν. Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να το παίζει αναποφάσιστος για να δείξει αθώος... Χμμμ...
Ο Sasu-kun δεν μπορώ να πω ότι με έχει πείσει ακόμα για την ύπαρξη ή όχι της αθωότητάς του. Υποστηρίζει μεν ότι δεν θα ήθελε να πεθάνει ο Kakashi-dono ώστε να μπορέσουν να διαδοθούν οι τεχνικές, αλλά πολλές φορές οι μεγάλοι fans είναι που κάνουν τη μεγάλη ζημιά σε αυτούς που θαυμάζουν...
Shinji-kun on the other hand said this:

Ikari Shinji [Dxs]
Απορω πως μπορειτε και υποψιαζεστε εμενα, ενα 14χρονο αγορι... Ο μονος εχθρος μου ειναι οι αγγελοι! Και ο μονος τροπος που θα μπορουσα να διαπραξω εγκλημα ειναι με το unit 01. Αν το εθετα σε λειτουργια ομως θα το βλεπατε και θα το ακουγατε ολοι, ναι?



Συγγνώμη τώρα. Τα 14χρονα αγόρια έχουν αρκετά προβλήματα στον εγκέφαλο λόγω εφηβείας και μόνο. Ίσως ένα από αυτά τα προβλήματα να λεγόταν Kakashi... Λέω εγώ τώρα... Επίσης η επίκληση στην αθωότητα της ηλικίας δε νομίζω ότι στέκει και πάρα πολύ στον anime κόσμο. Επίσης τι πάει να πει "ο μόνος εχθρός μου είναι οι άγγελοι". Αυτό μας το λες για να σε λυπηθούμε; Μάλλον σε πιο πολλές υποψίες μας βάζεις. Και ακριβώς τα λεγόμενά σου περί Unit 01 είναι το τέλειο άλλοθι που έχεις για τον φόνο. Ή μάλλον... το σχεδόν τέλειο... Ne, Ikari Shinji-kun?:orly:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#32 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 11:34

Sasuke Uchiha
Posted Image



Δίκιο έχετε.Ήμουν το delivery boy.Όμως δεν ξέρετε όλη την ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν εκείνο το μεσημέρι.Είχα πάει σε ένα περίπτερο να πάρω μία εφημερίδα(Konoha Times).Πάω λοιπόν στον περιπτερά και του δίχνω την εφημερίδα.Εκείνος μου λέει την τιμή της.Βάζω το χέρι στην τσέπη αλλά δεν βρίσκω το πορτοφόλι.Υπέθεσα οτι το έχω ξεχάσει στη Konoha.Που να τρέχω πάλι πισω!Είναι και μεγάλη διαδρομή.Έτσι του είπα να μου την κρατήσει και πως θα ερχόμουν να την πάρω το βράδι.Σκέφτηκα οτι ο μόνος τρόπος για να πάρω χρήματα ήταν να βρώ μια part-time job.Πήγα λοιπόν στη ποιό κοντινη πιτσαρία και τους είπα οτι ήθελα τη δουλειά.
Έτσι ξεκίνησα να δουλεύω εκεί για την υπόλοιπη μέρα.Κάποια στιγμή,το βράδι,μου λέει το αφεντικό να πάω μία πίτσα στον Kakashi-sensei ο οποίος μένει στο room 2.
Μόλις έφτασα έξω απο το δωμάτιο είδα την πόρτα σπασμένη.Αναρωτήθηκα το γιατι(πριν απο λίγο έμαθα τον λόγο!!!).Το δωμάτιο ήταν κατασκότεινο.Δεν έβλεπα κανένα μέσα.Θεώρησα οτι ήταν τηλεφωνική φάρσα και έφυγα(μαζί με την πίτσα).
Έπειτα πήγα στο boss,του εξήγησα τι έγινε,μου είπε πως δεν πειράζει,μου έδωσε το μισθό μου και την πίτσα δώρο.
Μετά πήγα και πήρα την εφημερίδα κάθησα σε ένα παγκάκι διαβάζοντας την εφημερίδα και τρώγοντας πίτσα(η οποία ήταν χάλια).
Αυτά συνέβησαν έκεινη τη βραδιά.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τον Beyond the Grave αν όντως πεινούσε ή απλώς ήθελε να πασάρει την πίτσα στον Kakashi-sensei δηλητηριασμένη.






Υστερόγραγο:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!!!!:mador2::madtodeath::burningbe3:


#33 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 08 September 2009 - 11:54

Johannes Krauser II

Posted Image

Ο Krauser δεν χρησιμοποιεί φλώρικα όπλα όπως κομμάτια πίτσας και δηλητήρια. Ο Krauzer σκοτώνει μόνο με τα χέρια του! Τέτοιοι μέθοδοι αρμόζουν μόνο σε παιδάκια. Ένα από τα σκατοπιτσιρίκια έκανε τη βρωμιά. Μάλλον ο Ikari Shinji γιατί οι άλλοι δύο φαίνεται να δρουν πιο ανοιχτά.





#34 Kon_Okami

Kon_Okami

    TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

  • Members
  • 562 posts

Posted 08 September 2009 - 12:25

Czeslaw Meyer

Posted Image

Σα να μπερδεύονται λίγο τα πράγματα...:borednn9:
sasuke Uchiha σαν κάτι να μας κρύβεις. Ποιός ο λόγος να μην μας πεις εξ αρχής ότι ήσουν delivery boy της θανατηφόρας πιτσαρίας? Επίσης άμα η πόρτα ήταν όντως σπασμένη όπως λες ο κάθε φυσιολογικός ΑΘΩΟΣ άνθρωπος θα σκεφτόταν ότι κάτι συνέβει και θα έμπαινε να δει, έκτος αν παραείναι scaredy cat.
Επίσης γιατί δεν ανέφερε κανείς ότι ιδιοκτήτρια της εν λόγο πιτσαρίας είναι η Noda Megumi(Nodame)-chan?(όπως είναι άλλωστε προφανές από τη σχέση του ονόματος της επιχείρησης και της σωματικής κατάστασης της Nodame). Είναι άπλυτη εδώ και 2 βδομάδες που εξασκείται στο πιάνο(ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει) και θα μπορούσε κάλλιστα να σκοτώσει κάποιον με τη μπόχα και μόνο. Φανταστείτε λοιπόν την ώρα που ετοίμαζαν την πίτσα να της έπεσε μια τρίχα μέσα, η οποία με όλα αυτά τα......μικρόβια(ο θεός να τα κάνει. Κοντεύουν να αποκτήσουν νοημοσύνη) μπορεί να ξεκάνει και ελέφαντα.(:puke:)
Αλλά αν η πόρτα ήταν όντως σπασμένη τότε γιατί ο Tamaki δεν το ανέφερε? Να το έκανε ο ίδιος αποκλείεται γιατί θα χρειαζόταν να ασκήσει σωματική βία, πράγμα που θα απεφεύγε με κάθε κόστος για να μην χαλάσει το δέρμα του.
Αλλά ας το πάρουμε από τη στιγμή που έφτασε η πίτσα. Ο Beyond the Grave είπε ότι είδε τον Sasuke να φέρνει μία πίτσα στο Κτήριο 2 ενώ αυτός θα έμενε νηστικός. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να περιμένει να φύγει o Sasuke και μετά να πάει να σκοτώσει τον Kakashi ώστε να του κλέψει την πίτσα. Παρόλα αυτά ο Kakashi αποκλείεται να την παρέδιδε χωρίς μάχη. Αλλά απ όσο ξέρω το κτήριο 2 είναι ακόμα στη θέση του οπότε ούτε αυτό φαίνεται να ισχύει.
Όσο για σένα Wolfgang Grimmer οι φωτογραφίες που τόσο πολύ εμπιστεύεσαι δε μπορούν να θεωρηθούν άλλωθι. Εκτός του ότι η ημερομηνία μπορεί να προστεθεί ή παραποιηθεί σε δευτερόλεπτα σε ένα απλό Η/Υ, το ότι υπάρχει δε σημαίνει κιόλας ότι είσαι εσύ που την τράβηξες. Θα μπορούσε να είχε τη μηχανή σου οποιοσδήποτε την ώρα που έκανες εσύ το έγκλημα.
Επίσης Fay D. Flourite κι εσύ δε μας έχεις πει τίποτα για το που ήσουν ή τι έκανες εκείνο το βράδυ παρόλο που παραθέτεις τις δικές σου θεωρίες συνομωσίας.
Αλλά αυτό που με ανησυχεί περισσότερο απ όλα είναι η σιωπηλή παρουσία των Hajime Saito και Okita Shougo. Λυπάμαι που το λέω άλλα ίσως τελικά να είχα κάνει και λάθος αρχικά και ο ένοχος να είναι κάποιος από το ίδιο δωμάτιο. Διόλου απίθανο ο kakashi να έπεσε θύμα κάποιου σαδιστικού παιχνιδιού του Okita Shougo

Edited by Kon_Okami, 08 September 2009 - 12:32.
to typo, tou typo, to typo, w typo

Posted Image


#35 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 08 September 2009 - 12:38

Shikamaru Nara

Posted Image

Ωραιες ολες αυτες οι 8εωριες αλλα μας λοιπουν στοιχεια... Πρωτα απο ολα ακομα το πτωμα του Sensei δν εχει ε3εταστει για ε3ωτερικα σημαδια ακομα κ για το αν οντως δηλητηριαστηκε... Ισως η πιτσα οντως να μην εχει καμια σχεση... Ή απο την αλλη απλα να υπαρχει για να μας αποπροσανατολισει απο το κανονικο οπλο κ τον δολοφονο... Ετσι αλλαζω τροπο σκεψης κ υποψιαζομαι τον Sasuke Uchiha... Πολλα λεγοντε κ δν μ'αρεσει αυτο... Κ επισεις αν δν εχει ε3ωτερικα σημαδια ή δν εχει δηλητιριαστει ειναι ο μονος που 8α μπορουσε να τον σκοτωσει, με το Mangekyo Sharingan...

Posted Image

Spoiler:


#36 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 12:59

Sasuke Uchiha
Posted Image



Απάντηση στον Czeslaw meyer:
1.Δεν κρύβω τίποτα
2.Δεν έκανα delivery τη φονικη πίτσα.Αφού την έφαγα πιο μετά.Εγώ πήγα αφού είχε γίνει το μοιραίο.Και γιατί να πώ οτι είχα βρεί μια part-time job?Εσυ όπου πας λεσ κατευθείαν το όνομα και το επαγγελμά σου?
3.Απλά την δουλειά μου έκανα.Και βόμβα να έβαζε,εμένα δεν θα με ένοιαζε.


Απάντηση στον Shikamaru Nara:
Εσύ δηλαδη ούτε που τον ήξερες?!Όλοι συγχωριανοί είμαστε.Και να μην ξεχνάμε οτι εσυ έχεις κατι φονικά όπλα που μπορεις να τα χρησιμοποιησεις απο απόσταση(για τη σκιά σου μιλάω).Έτσι κι αλλιως το είπε και ο Beyond the Grave οτι με είδε με την πίτσα στο χέρι.Άρα πως θα μπορούσα να τον πλησιάσω και να τον σκοτώσω χωρίς να το ξέρετε?







Δέχομαι ερωτήσεις 24 ώρες το 24ωρο:ureshii:

Edited by shinigami94, 08 September 2009 - 13:05.


#37 dmvagos

dmvagos

    Dungeon Master v3.5

  • Members
  • 454 posts

Posted 08 September 2009 - 13:16

Czeslaw Meyer
[...]Επίσης Fay D. Flourite κι εσύ δε μας έχεις πει τίποτα για το που ήσουν ή τι έκανες εκείνο το βράδυ παρόλο που παραθέτεις τις δικές σου θεωρίες συνομωσίας.[...]


Fay D. Flourite
Posted Image

Πραγματικά αναρωτιόμουν πότε θα με αναφέρεις. Για να δούμε... Μέχρι τώρα έχεις κατηγορήσει ανοιχτά την Elizabeth (πραγματικά όσο δελεαστική κι αν φαίνεται η ιδέα, δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να κατηγορήσεις μια πάπια με το καλημέρα), τον Kotarou Katsura και τέλος τον Okita Shougo. 3 άτομα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Not bad... Και απ' ότι έχεις πει μέχρι τώρα έχεις καταφέρει με μαεστρία να σπείρεις το σπόρο της διχόνοιας στο convention μιας και έχεις δώσει για αρκετούς κάποια επιβαρυντική πληροφορία. Και τώρα απευθύνεσαι και σε εμένα.
Λοιπόν Czes-kun θα απαντήσω στην απορία σου χωρίς άλλη καθυστέρηση. Επειδή μέσα στα τελευταία χρόνια έχω
Spoiler: Tsubasa RC plot points
έχω νομίζω το δικαίωμα να ξεραθώ κι εγώ ένα βράδυ στον ύπνο!

Αλλά... για μια στιγμή. Εσύ, που τόσο εύκολα λες για εμένα και μας το παίζεις και τόοοσο υπεράνω, τι έκανες το μοιραίο βράδυ Czeslaw Meyer-kun?
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#38 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 September 2009 - 13:24

Posted Image

Tamaki

Δηλαδη εγω με ποια βγηκα εφοσον λες οτι δεν ησουν εσυ μαζι στο δειπνο
Yuzuhira Nekoi ?
Αν υπηρχει περιπτωση να ηταν καποιος νιντζα οι μονοι που μπορουν να μεταμφιεστουν ειναι ο Uchiha Sasuke και ο Shikamaru. (τον οποιο πιστευω οτι θα βαριοταν οπως παντα να κανει το οτιδηποτε).Εφοσον λες οτι δουλευεις στην πιτσαρια και πηγες την παραγγελια τοτε πρεπει να ησουν εσυ εκεινο το ατομο που βγηκε απο το παραθυρο!!
Η σκεψη μου εχει ως εξης. Μεταμφιεστηκες στην πανεμορφη Yuzuhira Nekoi me ninjutsu και βγηκες μαζι μου. Αυτος πρεπει να ηταν ο κλωνος οπως ισχυριζεται. Εσυ εκεινη την ωρα πηγαινες την παραγγελια στον Kakashi. Μολις μπηκα ομως μεσα δεν ειδα κανεναν γιατι προλαβες και ξεφυγες με καποια τεχνικη σου. Επισης μην ξεχναμε οτι εχεις τα πολυ δυνατα ματια Mangekyo Sharingan αν δεν κανω λαθος. Αρα εισαι ασσος στο να ξεγελασεις καποιον παρα πολυ ευκολα οποτε θελησεις. Η φιγουρα που ειδα και μου εμοιαζει με τον
Wolfgang Grimmer πιστευω οτι ησουν εσυ που παλι μεταμφιεστηκες ωστε να μπερδεψεις το οποιοδηποτε ατομο μπορουσε να σε δει. Σα να μασας τα λογια σου και να κατηγορεις συνεχεια οποιον ριχνει τις υποψιες του πανω σου! Ναι Uchiha Sasuke?

Tiger-stock-blog-header.jpg


#39 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 08 September 2009 - 13:31

Shikamaru Nara
Posted Image

Εγω καλε μου Sasuke Uchiha ειμουν στην ταρατσα του κτηριου 2 ολο το βραδυ... η σκια μου ως γνωστον δν μπορει να επεκτα8ει απεριοριστα (δν ειναι κ ο τιραμολας) κ επισεις δν ειχα οπτικη επαφη με τον Sensei... Κ οπως ειπα ειδα τον Black Star που οπως φενεται σε εψαχνε οποτε η χρονικη περιοδος κολλαει... Ασε που δν ειχα κανενα λογο κ δια8εση πανω απο ολα να σκοτωσω καποιον κ αν μη τι αλλο τον Sensei... Μοιπως πανικοβαλλομαστε κ ριχνουμε ασφαιρα καλη μου οικοσιτη κατσαριδουλα?:himitsu:

Posted Image

Spoiler:


#40 Dxs

Dxs

    Nothingness Incarnate...

  • Members
  • 513 posts

Posted 08 September 2009 - 13:35

Ikari Shinji


Περιλεκονται τα πραγματα...
Μεχρι στιγμης ομως 2 ατομα μου κινουν τις υποψιες περισσοτερο. 1 Ο Sasuke Uchiha διοτι συνεχεια αλλαζει τα αλλοθι του για να υπερασπιστει και 2 ο Czeslaw Meyer που οπως αναφερθηκε και πριν σπειρει κατηγοριες συνεχως και οσο συνεχιζει πιστευω οτι το κανει απλως για να θολωσει τα νερα.
Θα επιμεινω στον 1ο ομως, εκτος αν συμβει κατι αλλο...
Για να υπερασπιστω τον ευατο μου δε θα πω τιποτα αλλο. Ετσι κι αλλιως και να με σκοτωσετε, δε θα εχει διαφορα...

Posted Image


#41 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 13:52

Sasuke Uchiha
Posted Image




Tamaki
Δεν είμαι θεός για να τα κάνω όλα αυτά.Ούτε εγώ δεν το είχα σκεφτεί όλο αυτο:riiight:.Έτσι κι αλλιώς το είπες και μόνο σου οτι υπάρχει και αλλος νίντζα.


Shikamaru Nara
Δεν αμφιβάλλω.Όλη τη μέρα που πέρασε που ήσουν?Όσο για το άλλο που είπες,εσένα αν σε πουν δολοφονο πες ευχαριστώ!

Ikari Shinji

1 Ο Sasuke Uchiha διοτι συνεχεια αλλαζει τα αλλοθι του για να υπερασπιστει

Και το αντίθετο να έκανα πάλι ύποπτο θα με έβγαζες



Άντε να με σκοτώσετε για να αποδίξω την αθωοτητά μου.Αφού είναι ο μόνος τρόπος.
Για μια υπόληψη ζούμε:hero:

Edited by shinigami94, 08 September 2009 - 13:59.


#42 Kon_Okami

Kon_Okami

    TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

  • Members
  • 562 posts

Posted 08 September 2009 - 14:02

Czeslaw Meyer

Posted Image

Fay D. Flourite δε χρειάζεται να το παίξω υπεράνω διότι είμαι όπως και να το κάνουμε.
Όσο για τις κατηγορίες που μου απαγγέλονται δε νομίζεται ότι 300 χρόνια εμπειρίας μου έχουν μάθει πολλά? Στην περίπτωση που όντως είχα διαπράξει εγώ αυτό το έγκλημα θα φρόντιζα να καλύψω και τα νώτα μου είτε φροντίζοντας να μην αφήσω στοιχεία, είτε καλύπτωντας το με την συμπεριφορά μου και μεταφέροντας τις υποψίες σε ένα ή δύο συγκεκριμένα άτομα θέτωντας ακράδαντα στοιχεία. Παρόλα αυτά δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω αλλά φέρομαι σα να σας λέω "Boku wa Killer desu". Αυτό είναι, το λιγότερο, βλακώδες. Ακόμα και αν καταφέρω να αποφύγω τις υποψίες για λίγο καιρό, αν πραγματικά ευθύνομαι εγώ, αργά ή γρήγορα θα με προδώσει ο ίδιος μου ο εαυτός. Το γεγονός ότι δεν εμπιστεύομαι κανένα και ότι έχω υποδείξει ασάφειες και αντιθέσεις στα γεγονότα και τα λεγόμενα των υπολοίπων είναι ένας ακόμα από τους καρπούς της μακροχρόνιας ζωής μου. Ποτέ δε πρέπει να φαντάζεσαι κάτι και να επιμένεις σε αυτό χωρίς ενδείξεις που να σου φανερώνουν ότι είναι η ΜΟΝΗ πιθανότητα γιατί σε καταστάσεις όπως αυτή το πιο πιθανό είναι να σου κοστίσει τη ζωή σου σε περίπτωση που από πείσμα και μόνο προσκολείσαι σε λάθος θεωρίες.
Επίσης αν ήμουν εγώ ο δολοφόνος δε νομίζεις ότι θα προσπαθούσα να κρυφτώ στη μάζα? Αντιθέτως όλοι όσοι έχουν κατηγορηθεί από μένα είναι άτομα τα οποία την εκάστοτε στιγμή δεν ήταν στο στόχαστρο κανενός.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μαζικό κίνημα κατηγοριών προς τον Sasuke το οποίο με κάνει να πιστεύω ότι ο ίδιος είναι αθώος και κάποιος από τους δολοφόνους προσπαθεί να τον ενοχοποιήσει και μερικοί από τους υπόλοιπους(αν όχι όλοι) κρύβονται μέσα στο πλήθος.
Όμως άσχετα απ όλα αυτά είναι εξαιρετικά περίεργο το ότι δύο άτομα κατηγορήθηκαν για αυτό το φόνο και ακόμα κανένας από τους δύο δεν λέει να σπάσει τη σιωπή του.
Ε Shougo Okita?

Edit: Με τούτα και με κείνα ξέχασα να αναφέρω ότι το επίμαχο βράδυ εγώ έπαιζα μουντζούρη με τη Kuu-chan(ένοικος στο Κτήριο 7) στο lobby του ξενοδοχείου, πράγμα το οποίο μπορούν να πιστοποιήσουν και οι υπάλληλοι.


Edited by Kon_Okami, 08 September 2009 - 21:17.
wrong century ><"

Posted Image


#43 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 September 2009 - 14:21

[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:WnN058NhFUr5vM:http://l-userpic.livejournal.com/89986847/20625829[/IMG]
Wolfgang Grimmer


Δυστυχώς βλέπω ότι δημιουργούνται ρεύματα ενάντια σε συγκεκριμένα άτομα. Το κακό είναι ότι δίνετε πάτημα στους δολοφόνους να μπουν σε κάποια από τα "βαγόνια" αυτών των "τρένων". Και τους δίνετε την ευκαιρία και να καλύψουν τον ... πισινούλη τους αλλά και πιθανότατα να βγάλουν κάποιον αθώο εκτός.

Η ψήφος μου ακόμα μένει στον Earl cain Hargreaves [rin] [/QUOTE] μέχρι να βρω τίποτα άλλο...

#44 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 14:34

Sasuke Uchiha
Posted Image



Ρίχνοντας μια ματιά στα προυγουμενα ποστ παρατήρησα κάτι:
Ο κύριος Shikamaru Nara στο πρώτο ποστ κατηγόρισε τον Black Star.Το άλλωθι του μέχρι και τώρα ήταν οτι καθόταν όλοι την ώρα στη ταράτσα του κτηρίου 2(σημαντικό).Δεν έχασε χρόνο απο την αρχή να πει οτι είδε τον Black Star.Στη συνέχεια ακολούθησε η ιστορία του Black Star.Ο αγαπητός Shikamaru Nara πίστεψε αμέσως την ιστορία.Εγω που τόση ώρα προσπαθώ να τον πείσω οτι είμαι αθώος δεν με πιστεύει.Απο εκείνη τη στιγμή έχουν κάνει κόμμα εναντιον μου.Ακόμα ο πρώτος δεν χάνει στιγμή να αναφέρει οτι είδε τον άλλο.
Μήπως λοιπον δεν είναι και τόσο αθώοι όσο φαίνονται??

#45 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 08 September 2009 - 14:51

Black Star
Posted Image

Μιας και αναφέρθηκε το ονομα μου(παλι),εχω να πω οτι δρω παντα μονος,ο μονος μου συντροφος ειναι η Tsubaki(που ειναι και το οπλο μου εξαλλου),και γιατι να μην με πιστεψει παρακαλω?Ο νουμερο ενα στον κοσμο ποτε δεν λεει ψεματα,επισης μια τεραστια τρυπα που βρηκα στα λεγομενα σου....Ο κυριος Beyond the Grave είπε

και μολις κοιταω απο το παραθυρο βλεπω τον pizza boy να δινει την πιτσα σε εναν τυπο που μου φανηκε αρκετα γνωστος.Μαυρο μαλλι ( στο χρωμα της οικιακης κατσαριδας ) και απαισια ρουχα με ενα μπλε μακο και ενα ασπρo παντελονακι...Βρε λεω αυτος δεν ειναι ο ........Sasuke Uchiha ?....Aυτος ειναι σκεφτομαι ...σιγουρα


Όποτε έρχεται η απορία,μας είπες ότι εσύ ήσουνα ο pizza boy,έδωσες την pizza στον εαυτό σου τότε Uchiha Sasuke?


Berserk___Gatsu.jpg