Όπως βλέπω μέχρι τώρα παίζουν 3 ονόματα στο τραπέζι... Ikari Shinji, Kotarou Katsura και Uchiha Sasuke.
Το ότι ο Katsura-san δεν έχει κατηγορήσει κάποιον ακόμα πιστεύω ότι σημαίνει πως παίζει (το τονίζω: παίζει) να μην έχει σχέση με το έγκλημα. Συνήθως οι δολοφόνοι έχουν κάποιον να κατηγορήσουν. Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να το παίζει αναποφάσιστος για να δείξει αθώος... Χμμμ...
Ο Sasu-kun δεν μπορώ να πω ότι με έχει πείσει ακόμα για την ύπαρξη ή όχι της αθωότητάς του. Υποστηρίζει μεν ότι δεν θα ήθελε να πεθάνει ο Kakashi-dono ώστε να μπορέσουν να διαδοθούν οι τεχνικές, αλλά πολλές φορές οι μεγάλοι fans είναι που κάνουν τη μεγάλη ζημιά σε αυτούς που θαυμάζουν...
Shinji-kun on the other hand said this:
Ikari Shinji [Dxs]
Απορω πως μπορειτε και υποψιαζεστε εμενα, ενα 14χρονο αγορι... Ο μονος εχθρος μου ειναι οι αγγελοι! Και ο μονος τροπος που θα μπορουσα να διαπραξω εγκλημα ειναι με το unit 01. Αν το εθετα σε λειτουργια ομως θα το βλεπατε και θα το ακουγατε ολοι, ναι?
Συγγνώμη τώρα. Τα 14χρονα αγόρια έχουν αρκετά προβλήματα στον εγκέφαλο λόγω εφηβείας και μόνο. Ίσως ένα από αυτά τα προβλήματα να λεγόταν Kakashi... Λέω εγώ τώρα... Επίσης η επίκληση στην αθωότητα της ηλικίας δε νομίζω ότι στέκει και πάρα πολύ στον anime κόσμο. Επίσης τι πάει να πει "ο μόνος εχθρός μου είναι οι άγγελοι". Αυτό μας το λες για να σε λυπηθούμε; Μάλλον σε πιο πολλές υποψίες μας βάζεις. Και ακριβώς τα λεγόμενά σου περί Unit 01 είναι το τέλειο άλλοθι που έχεις για τον φόνο. Ή μάλλον... το σχεδόν τέλειο... Ne, Ikari Shinji-kun?