Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]


  • This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#16 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 September 2009 - 23:16

Posted Image

Tamaki

Το στομα του ηταν αλοιμμενο με κετσαπ, υπηρχαν ψιχουλα παντου και ενα αδειανο κουτι πιτσας παραπερα. Υπεθεσα οτι ειχε φαει πιτσα!
Πιστευω οτι δεν πεθανε απο την πιτσα γιατι αλλιως θα ειχαν πεθανει και αλλοι, αλλα απο τον μυστηριωδη ξενο που εφυγε απο το δωματιο! Μου εμοιαζε αρκετα με τον Wolfgang Grimmer



Tiger-stock-blog-header.jpg


#17 Dxs

Dxs

    Nothingness Incarnate...

  • Members
  • 513 posts

Posted 08 September 2009 - 00:05

Ειμα ο Ikari Shinji [Dxs]
Spoiler:

Απορω πως μπορειτε και υποψιαζεστε εμενα, ενα 14χρονο αγορι... Ο μονος εχθρος μου ειναι οι αγγελοι! Και ο μονος τροπος που θα μπορουσα να διαπραξω εγκλημα ειναι με το unit 01. Αν το εθετα σε λειτουργια ομως θα το βλεπατε και θα το ακουγατε ολοι, ναι?
Επιμενω στη θεωρια καποιου προλαλησαντα λοιπον και πιστευω οτι ο φονος ηταν Inner conflict. ΝΑΙ, λοιπον θεωρω τον Uchiha Sasuke κυριο υπαιτιο του εγκληματος αυτου...

1ο ποστ, το ονομα μου ειναι γραμμενο λαθος xD

Posted Image


#18 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 00:26

Sasuke Uchiha
Posted Image


:oo:Εγώ φονιάς του αγαπητού Kakashi-sensei?Τι συμφέρον θα ειχα απο μια τέτοια δολοφονία?Ίσα ίσα θα μάθαινα και καινούργες τεχνικές.

Θα ήθελα να αναφέρω οτι με προβληματίζει το γεγονός που διάλεξες εμένα.Σε είχαν κατηγορήσει και άλλοι πριν απο εμένα αλλα δεν τους ανέφερες.Μήπως θα ήθελες να βγάλεις και εμένα απο τη μέση επειδή η θεωρία μου είναι σωστή?

Τώρα μου έγινες ακόμα πιο ύποπτος Ikari Shinji!!

#19 Dxs

Dxs

    Nothingness Incarnate...

  • Members
  • 513 posts

Posted 08 September 2009 - 00:29

Ikari Shinji
Οσο κινητρο ειχα να σκοτωσω εγω τον Kakashi, αλλο τοσο εχουν και οι περισσοτεροι που δεν τον ξερουν προσωπικα
Εσυ ομως Uchiha Sasuke ειχες ενα λογο παραπανω να δωσεις τελος στη ζωη του...

Posted Image


#20 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 08 September 2009 - 00:29

Black Star
Posted Image

Εκείνη την νύχτα είχα ένα μικρο καβγά με την Tsubaki για το πόσο μεγάλος είμαι,τις ελεγα οτι "θα ξεπερασω τον ίδιο τον θεό μια μέρα",και αυτή μου εγνεφε απλώς το κεφάλι κάνοντας με να φαίνομαι γελοίος,μετά τις είπα "θα στο αποδείξω ότι είμαι ο Νούμερο ένα,θα προκαλέσω τον Uchiha Sasuke σε μονομαχία"...Λέγοντας αυτά μπήκα μεστό κτίριο να βρω τον Sasuke,χτυπήσαμε την πόρτα του,αλλά καμιά απάντηση,την έσπασα μετά με την τρομερή μου δύναμη και μπήκα γεμάτος ενθουσιασμό φωνάζοντας "Uchiha Sasuke,ετοιμάσου να γευτεις την δύναμη του νούμερο ένα στον κόσμο",αλλά κανείς δεν ήταν τριγύρω,που ήσουνα Sasuke?

p.s You will be missed Kakashi-Sensei...


Berserk___Gatsu.jpg


#21 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 08 September 2009 - 00:38

Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]
Posted Image



Tamaki μου έχω την εντύπωση ότι κάποιος από τους δυο ninja μας σε ξεγέλασε κανονικότατα... βλέπεις εγώ μια φορά για δείπνο μαζί σου δεν είχα βγει. Εκείνο το βραδυ είχα συναντηθεί με τον Fay D. Flourite και αναπολούσαμε όσα είχαν συμβεί στην χώρα ΟΤΟ. Μετά ήταν ότι ήθελα να μάθω και τι κάνουν η γλυκιά Sakura-chan, ο Syaron, ο Κuro-Woof-Woof(hehe) και το απίστευτο Mokona, οπότε και συζητάγαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα έφαγα και τόσο παγωτό που σήμερα έχει βραχνιάσει και η φωνούλα μου και τώρα έχω καταφύγει στην ζεστή σοκολάτα και στα Pocky. Τέλος πάντων όπως είπα πιστεύω ότι κάποιος ninja σε ξεγέλασε περνώντας την μορφή μου(και λέω ninja γιατί
δεν νομίζω να υπάρχει εδώ κάποιος άλλος που να έχει την δυνατότητα να αλλάξει την μορφή του) ο Shikimaru αποκλείεται να ήταν γιατί απλά θα βαριόταν να στήσει μια τέτοια πλάκα. Τώρα ο Sasuke έτσι όπως του αρέσει να παίζει με τους άλλους ίσως να στην έστησε αυτός την συγκεκριμένη πλάκα... αλλά όλα αυτά είναι και κάπως ασήμαντα μπροστά στον χαμό του Kakashi. είναι κρίμα αυτό που τον βρήκε, και τέλος πάντων η αστυνομία πιστεύω ότι πρέπει να μας αφήσει να του κάνουμε μια αξιοπρεπή αποχαιρετιστήρια τελετή! Τώρα για το ποιός μπορεί να έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα εμένα το μυαλό μου πάει στον Johannes Krauser που χωρίς το μακιγιάζ φαντάζομαι ότι θα είναι αγνώριστος οπότε και με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε άνετα να ξεγελάσει τον Kakashi και παριστάνοντας τον αθώο πιτσαδόρο να του παραδώσει την επίμαχη δηλητηριασμένη πίτσα!





a! μου κάνει κάποιος την χάρη να διορθώσει και το όνομα του character μου, είναι Yuzuriha Nekoi

rrmr.png


#22 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 08 September 2009 - 00:38

Shikamaru Nara

Μαλιστα κυριε Black Star... Απο την αλλη βεβαια η 8εωρια του οτι η πιτσα δν ειναι το οπλο του εγκληματος μας οδηγει στο συμπερασμα οτι ηταν η δικαιολογια για να πλησιασει καποιος τον sensei... Την περισσοτερη ωρα διπλα στο κουτι κα8οταν ο "μικρος" κ ασημαντος 8ελει να νομιζουμε Czeslaw Meyer... ηταν λες κ προσεχε τα κομματια να μην τελειωσουν... Βεβαια δν ειμαι κ σιγουρος γτ ψιλοβαριομουν τοτε αλλα ετσι μου φανηκε...

Posted Image

Spoiler:


#23 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 September 2009 - 00:51

Katsura

Czeslaw Meyer αμα ειχε ερθει η στιγμη να πεθανει ενας αξιωματικος τον shinsegumi σιγουρα δε θα ειχε ξεφυγει απο την επιθεση μου και μη ξεχνας οτι θα το ειχατε παρει ειδηση ολοι αφου το αγαπημενο μου οπλο ειναι οι βομβες!

Zura janai Katsura da!!!!! rei ayanami, ο kakashi δεν ειχε καμια σχεση με τους shinsegumi η τη shogunate η τελοςπαντων με την τυχη του edo, οποτε δε με ενδιαφερει καθολου. Και οπως ειπες ειμαι ενας samurai και οχι ενας ninja τετοιου ειδους επιθεσεις δεν ειναι του στυλ μου, ετσι δεν ειναι elizabeth?

εχουμε μαθει σε τι κατασταση ηταν το πτωμα, αν ειχε εξωτερικα τραυματα κτλπ?

#24 Kon_Okami

Kon_Okami

    TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

  • Members
  • 562 posts

Posted 08 September 2009 - 01:03

Czeslaw Meyer

Posted Image

Humans are foolish as ever :bahhh:
Shikamaru αφού νομίζεις ότι εγώ είμαι ο ένοχος πίσω από αυτό το φόνο γιατί δε μας λες και το γιατί? Ναι όντως θα μπορούσα να το έχω στήσει αυτό αν και είναι αφόρητα πληκτικό. Ναι θα μπορούσα να έχω σκοτώσει κάποιον γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι μικρή και υπερεκτιμημένη. Αλλά μπορείς να μου πεις γιατί ΑΥΤΟΝ? Δεν έχω τίποτα να κερδίσω. Να σταματήσω την διάδωση των anime και των ninjutsu??? Ποιός ο λόγος? Άλλωστε σκοπεύω να ζήσω το λιγότερο 500 χρόνια ακόμα και να δω την εξέλιξη τους με τα ίδια μου τα μάτια. Ακόμα και για να με κάνει να ξεπεράσω τη ανία της αιωνιότητας θα χρειαζόταν κάτι πολύ πιο πολύπλοκο και εντυπωσιακό. Μπορεί όπως είπα νωρίτερα αυτό το συμβάν να είναι διαφορετικό από τα άλλα, αλλά δεν παύει να είναι βαρετό.
Όσο πιο πολύ όμως αναλύουμε την κατάσταση τόσο περισσότερο πείθομαι ότι ο στόχος δεν ήταν ο Kakashi-sensei. Οι μόνοι, ή καλύτερα να πω μόνες, που μπορεί να θέλαν να του κάνουν κακό εδώ μέσα είναι οι Nodame-chan, Ayanami Rei και Yuzuriha Nekoi τις οποίες και κρυφοκοίταγε στο μπάνιο(τουλάχιστον πριν το καταλάβουν) αλλά και πάλι δε νομίζω να φτάναν σε τόσο ακραία μέτρα. Οπότε επανέρχομαι στη θεωρία του ότι ο δράστης είναι ο Katsura Kotarou που στόχο είχε τον συγκάτοικο του Kakashi-sensei, Okita Shougo. Μπορεί όπως λέει ο ίδιος να μην είναι ο τρόπος του αυτός αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτό που συνέβει δεν είναι δουλειά ένος ατόμου μόνο. Αμά το σχεδίασε κάποιος, άλλος βρήκε τα απαραίτητα εργαλεία/υλικά και άλλος το εκτέλεσε δεν αποκλείεται καθόλου να συμμετείχε κι αυτός.
Επίσης φωνάζεται με Czes-kun. Else it just doesn't feel right.

Τέτοια info δεν έχουν δωθεί. Μόνο ένα κομμάτι προχθεσινής πίτσας. Αλλά στην τελική δεν έχει σημασία. Ο πρώτος γύρος είναι σχεδόν τελείως στα τυφλά και η πίτσα νομίζω δεν αποτελεί hint. Απλά είναι για το κωμικό στοιχείο
Επίσης μην ξεχνάς ότι σε κάθε post πρέπει να έχεις κάποιο όνομα με κόκκινο ως το άτομο που ψηφίζεις


Edited by Kon_Okami, 08 September 2009 - 11:05.
change of pic :P

Posted Image


#25 moonheart

moonheart

    FUTO-itria

  • Members
  • 244 posts

Posted 08 September 2009 - 01:17

Posted Image

Nodame-chan

/φανερα σοκαρισμενη απο τον θανατο του Kakashi sensei κ ζωη σε λογου μας/
λοιπον... ακουω ολα αυτα που λετε φιλοι μου αλλα πρεπει να υπογραμμισω οτι ολοι μπορει να ειναι υπευθυνοι... ακομη κ αυτοι π θεωρουμε αδυνατο να το εκαναν...
με προβληματιζουν 2 πραγματα λοιπον... πρωτον.
Tamaki sempai ισχυριστηκες πραγματα τα οποια δν συνεβησαν ποτε... η ιδια η Yuzuriha Nekoi παραδεχθηκε πως ουδεποτε βγηκε για φαγητο μαζι σου... κ ισχυριστηκε μαλιστα πως ισως αυτος π βγηκες ηταν ninja. και θετω το εξης ερωτημα. αφου εσυ γνωριζεις τοσο καλα τν Nekoi δν καταλαβες απο τον τροπο που μιλουσε κ τν συμπεριφορα της πως ηταν διαφορετικο ατομο? και εσυ Yuzuriha Nekoi γτ αραγε να υποψιαζεσε πως αυτος που ηταν με τον φιλο σου ηταν ninja? τι σκοπο ειχε ο ninja να απασχολεισει τον Tamaki και μας διαφευγει? ισως το γεγονος οτι ειχατε κανονισει να βγειτε κ δν πηγες τελικα γτ ειχες να παραδωσεις μια pizza στον Kakashi sensei -θεος συγχωρα τον- η μηπως τελικα ισχυουν ολα αυτα που λες και απλα ο 2ος ninja προσπαθουσε να αποτρεψει τν υπαρξη περισσοτερων αυτοπτων μαρτυρων στον χωρο του εγκληματος?
εχω προβληματιστει.
επισης πολλοι μου φαινεται οτι πανε με τν μαζα και κατηγορουν τον Ikari Shinji ξερουν κατι? η μηπως οι δολοφονοι προσπαθουν να κρυφτουν αναμεσα στους ανυποψιαστους πολιτες? και επισης πολυ εντονα δν υποστηριζουν τν ψηφο τους για εσενα κυριε Uchiha Sasuke?
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#26 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 08 September 2009 - 02:50

Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]
Posted Image



Nodame μου ήδη εξήγησα παραπάνω πως υποθέτω ότι μπορεί κάποιος ninja να παρίστανε ότι ήμουν εγώ μια και στην παρέα μας δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει την δυνατότητα να αλλάξει την μορφή του. Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς γιατί ο Tamaki μας είπε όλη αυτή την ιστορία σχετικά με το δείπνο, ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι να έπεσε θύμα κάποιας φάρσας. ίσως κάποιος να ήθελε να παίξει μαζί του...
Πάντως Nodame-chan μου δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κάνει να νομίζεις ότι ο Tamaki με γνωρίζει καλά. Ναι με τον Fay γνωριζόμαστε από παλιά, αλλά τον Tamaki όπως και εσένα σας συνάντησα για πρώτη φορά εδώ στο συνέδριο. Και μέσα σε λίγες μέρες δεν μπορείς ξαφνικά να γνωρίσεις τέλεια τον άλλο, ε!και δεν νομίζω ο Tamaki να είναι και κανένας stalker που να παρακολουθεί κρυφά schoolgirls...
και τώρα πίσω στο καυτό θέμα της πίτσας. ο ένας λέει ότι ήταν τυχαία εκεί, ο άλλος ότι ήταν το φονικό όπλο. Τι να πω, δεν μας ενημερώνει και η αστυνομία. Μέχρι λοιπόν να πέσουν περισσότερες πληροφορίες εγώ μια φορά συνεχίζω να υποψιάζομαι τον Johannes Krauser

rrmr.png


#27 Irish

Irish

    + Beyond The Grave +

  • Members
  • 4 posts

Posted 08 September 2009 - 07:13

Beyond The Grave

Posted Image


Μπορω να πω πως δεν σοκαριστηκα και τοσο απο αυτο τον θανατο του συγχωρεμενου Kakashi , καθως 1ον ειδα καποια πραγματα με τα ιδια μου τα -μπιρμπιλωτοτσαχπινικα- ματια και 2ον η κοινη λογικη που με οδηγει εκει.Ας παρω τα πραγματα απο την αρχη.Tην προ-προηγουμενη νυχτα ειχα μια περιεργη αισθηση (διαισθηση) πως κατι δεν παει καλα , να μην γυρισε ο Bunji Kugashira να μην γυρισε ο Harry MacDowell aka Βloody Harry για εκδικηση , να μην γυρισε το στομαχι μου αναποδα απο την πεινα....Κατι δεν πηγαινε καλα παντως.Tο δωματιο μου το οποιο παλι καλα βλεπει προς τον δρομο και συγκεκριμενα στο κτηριο 2 οπου βρεθηκε ο Kakashi ηταν το ιδανικο οπως φανηκε.Οπως ειπα και πριν ειχα μια αισθηση , και τελικα μαλλον εκανε πεινα.Οποτε ειπα να παραγγειλω μια πιτσα.Θα μου πεις ε τοτε εσυ εισαι ο δολοφονος.Μα δεν προλαβα να την παραγγειλω.Καθως πηρα τηλ. στην γνωστη πιτσαρια pizza Βρωμα, να φαω κατι ο "ressurected" ανθρωπας , και μολις ειπα την διευθυνση το pizza boy μου λεει "Κυριε εχουμε ηδη στειλει μολις πιτσα στην ιδια γειτονια , αφου μενετε διπλα γιατι δεν παραγγελνετε ολοι μαζι να τελειωνουμε , εχουμε και δουλειες δεν μπορουμε να κανουμε σουρτα φερτα στην γειτονια σας και να μας ζαλιζεται τα #$*!~^%*" και ΝΤΡΑΝΓΚ μου το κλεισε στην μαπα ο τσογλανος...Λεω τι λεει ο τυπας ποιος παρηγγειλε πιτσα την ιδια ωρα που πηρα και εγω και δεν θα φαω τελικα...Και δεν περναει κανα δευτερολεπτο που το σκεφτηκα , ακουω μηχανακι να σταματαει λεω αμαν ο "πιτσαρας" θα 'ναι.Lets see who is behind σκεφτομαι ( στα αγγλικα :P παρακαλω ) και μολις κοιταω απο το παραθυρο βλεπω τον pizza boy να δινει την πιτσα σε εναν τυπο που μου φανηκε αρκετα γνωστος.Μαυρο μαλλι ( στο χρωμα της οικιακης κατσαριδας ) και απαισια ρουχα με ενα μπλε μακο και ενα ασπρo παντελονακι...Βρε λεω αυτος δεν ειναι ο ........Sasuke Uchiha ?....Aυτος ειναι σκεφτομαι ...σιγουρα , να ποιος ειναι ο φταιχτης που θα μεινω νηστικο αρκουδι...Αυτο ειναι το clue number one.Οσο για το 2 την κοινη λογικη , ΖΗΛΕΙΑ...βεβαια, η ζηλεια τυφλωνει "αγαπητε" Sasuke Uchiha


Edited by Irish, 08 September 2009 - 07:21.
typo :P

[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#28 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 08 September 2009 - 08:58

Sasuke Uchiha
Posted Image


(For whom the bell tolls)Απ' οτι βλέπω κάποιοι κατηγορούν εμένα(κρίμα):unlucky: .Δεν θα προσπαθήσω να πώ διάφορες δικαιολογίες αφού ξέρω πως ότι και να πώ θα με βγάλετε δολοφόνο.
Παρ' ολα αυτά,δεν το θεωρώ σωστό να με κατηγορήτε μόνο και μόνο επειδη ήταν δάσκαλος μου.Όπως ήδη γνωρίζουμε,αυτος που το έκανε ήθελε να μην διαδοθούν οι καινούργες τεχνικές.Όπως έχω ήδη δηλώσει, εγώ ήθελα ο Kakashi-sensei να τις δίξει αυτές τις τεχνικές.Άρα ποιό λόγο θα είχα να τον σκοτώσω?!

Διαβάζοντας τις κατηγορίες σας,μία απο αυτές μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.Μιλάω για τη δικιά σου Black Star.Είπες και μόνος σου οτι ήρθε να για με προκαλέσεις σε μάχη.Μήπως για να μη σε νικήσω,σκότωσες τον δάσκαλο μου ώστε να μη μάθω τις καινούργιες τεχνικές και σε διαλύσω?Μήπως λίγο πριν φωνάξεις το όνομα μου,έκανες και μία δολοφονία και μετα για να φανείς αθώος φώναζες.Στρέφω όλες τις κατηγορίες μου στον Black Star.Είσαι πολύ ύποπτος!

Edited by shinigami94, 08 September 2009 - 10:07.


#29 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 08 September 2009 - 10:45

Black Star
Posted Image


Ήρθε η σειρά της Μεγαλειότητας μου να απαντήσει ε?Κάθε μέρα προκαλώ και κάποιον σε μάχη για να αποδείξω πόσο μεγάλος είμαι,εκείνη την νύχτα αποφάσισα ότι εσύ θα είσαι ο αντίπαλος μου...Γιατί να θέλω να σκοτώσω τον Sensei σου για να μην μάθεις καινούργιες τεχνικές?Αντιθέτως,ενθουσιάζομαι πιο πολύ όταν πολεμάω αντιπάλους στο full power τους,έτσι αποδεικνύω ακόμα πιο πολύ την αξία μου,και φώναξα διότι μόνο με φωνές παίρνω την προσοχή που μου αξίζει....Τελικά όμως που ήσουνα εκείνο το βράδυ δεν μας είπες?Και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Beyond The Grave την πίτσα τι την έκανες Uchiha Sasuke?

p.s Ακόμα σε περιμένω για μάχη...


Berserk___Gatsu.jpg


#30 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 September 2009 - 11:18

[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:WnN058NhFUr5vM:http://l-userpic.livejournal.com/89986847/20625829[/IMG]
Wolfgang Grimmer


Για κοίτα τι έχουμε εδώ... Μία δολοφονία του guest star της διοργάνωσης. Και τώρα στου Kakashi την ποδιά, σφάζονται παλικάρια [και παλικάρισσες]
Το σίγουρο είναι ότι κάποιος φρόντισε να με κατηγορήσει με το να πει ότι και καλά με είδε να βγαίνω από το δωμάτιο του sensei... Bad news για σένα φιλαράκο μου... Γιατί μπορώ να αποδείξω κάθε ώρα και στιγμή που ήμουν. Στις φωτογραφίες που τραβούσα σε όλο το συνέδριο, υπάρχει αποτυπωμένη ημερομηνία και ώρα. Και ξέρω ότι δεν έχω πλησιάσει προς τα δωμάτια, ακόμα και την ώρα του ύπνου... Παρακολουθούσα τα σύννεφα να παίζουν με το φεγγάρι...Οπότε αν μάθουμε ακριβείς λεπτομέρειες για το πότε συνέβη το μοιραίο, θα δείτε ότι όλο και κάπου αλλού θα βρισκόμουν...

Μήπως απλά ο Earl cain Hargreaves [rin] είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τι αποτελέσματα φέρνει κάποιο από τα δηλητήρια του;