Nodame-chan/φανερα σοκαρισμενη απο τον θανατο του Kakashi sensei κ ζωη σε λογου μας/
λοιπον... ακουω ολα αυτα που λετε φιλοι μου αλλα πρεπει να υπογραμμισω οτι ολοι μπορει να ειναι υπευθυνοι... ακομη κ αυτοι π θεωρουμε αδυνατο να το εκαναν...
με προβληματιζουν 2 πραγματα λοιπον... πρωτον.
Tamaki sempai ισχυριστηκες πραγματα τα οποια δν συνεβησαν ποτε... η ιδια η
Yuzuriha Nekoi παραδεχθηκε πως ουδεποτε βγηκε για φαγητο μαζι σου... κ ισχυριστηκε μαλιστα πως ισως αυτος π βγηκες ηταν ninja. και θετω το εξης ερωτημα. αφου εσυ γνωριζεις τοσο καλα τν Nekoi δν καταλαβες απο τον τροπο που μιλουσε κ τν συμπεριφορα της πως ηταν διαφορετικο ατομο? και εσυ
Yuzuriha Nekoi γτ αραγε να υποψιαζεσε πως αυτος που ηταν με τον φιλο σου ηταν ninja? τι σκοπο ειχε ο ninja να απασχολεισει τον
Tamaki και μας διαφευγει? ισως το γεγονος οτι ειχατε κανονισει να βγειτε κ δν πηγες τελικα γτ ειχες να παραδωσεις μια pizza στον Kakashi sensei -θεος συγχωρα τον- η μηπως τελικα ισχυουν ολα αυτα που λες και απλα ο 2ος ninja προσπαθουσε να αποτρεψει τν υπαρξη περισσοτερων αυτοπτων μαρτυρων στον χωρο του εγκληματος?
εχω προβληματιστει.
επισης πολλοι μου φαινεται οτι πανε με τν μαζα και κατηγορουν τον
Ikari Shinji ξερουν κατι? η μηπως οι δολοφονοι προσπαθουν να κρυφτουν αναμεσα στους ανυποψιαστους πολιτες? και επισης πολυ εντονα δν υποστηριζουν τν ψηφο τους για εσενα κυριε
Uchiha Sasuke?