Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]

• This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#76 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 09 September 2009 - 10:41

Gintoki Sakata
Posted Image

Ο Sasuke μπορεί να είναι ηλίθιος και να έχει αστήριχτη επιχειρηματολογία (no offense shinigami94), αλλά πιστεύω ότι είναι ένα θύμα, που ήρθε σε δύσκολη θέση λόγω των δολοπλοκιών των δολοφόνων.
Αντίθετα, δε μπορώ, πρέπει να παρέμβω και να δηλώσω ότι... μισώ την αστυνομία!! Αυτός ο μέγας σαδιστής ο Okita Shougo είναι μέλος αυτών των ηλίθιων των Shinsengumi, oι οποίοι είναι ικανοί για τα πάντα όλα - ακόμα και για το φόνο ενός τρισμέγιστου ninja (τώρα που το σκέφτομαι μήπως κινδυνέυω και εγώ; μα όχι, είμαι απλά ένας jack of all trades... ναι αυτό είμαι.... :OMG3:). Αυτή η αποχή του απ'τα τεκταινόμενα μόνο προσθέτει στις υποψίες μου!

#77 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 September 2009 - 12:28

Rei Ayanami

Posted Image

Μου φαίνεται τα έχετε κάνει κουλουβάχατα...Περισσότερες αστήριχτες κατηγορίες δεν έχω ξαναδεί...Εγώ βλέπω το εξής. Ένα ρεύμα να πηγαίνει προς Shinji μεριά και όλοι να το καβαλάνε...Μήπως γιατί κάποιοι θέλουν να κρυφτούν μέσα σε αυτό? Εγώ πάλι δεν είμαι άνθρωπος που πάει με το συρμό και κυρίως δεν εμπιστεύομαι κανέναν...Η αρχική μου υποψία για τον Katsura Kotaru παραμένει καθώς και αυτός και το τσιράκι του η Elisabeth κρατάνε μια περίεργη τακτική σιωπής...Όχι ότι δεν αποκλείω να είναι όλα έργο του Okita Sougo με σκοπό να την στήσει στον Katsura o οποίος είναι γνωστός για τις τακτικές του και τα δολοφονικά του ένστικτα και για αυτό νούμερο ένα ύποπτος για μένα...Από την άλλη με τον Sasuke έκανα μια δοκιμή να δω πως θα αντιδράσει...Και έκανε αυτό ακριβώς που περίμενα...Έδειξε εμένα...Όπως και κάθε φορά που κάποιος τον δείχνει, τον ψηφίζει έχοντας αλλάξει 100 φορές γνώμη...Όσα παίρνει ο άνεμος ένα πράγμα...Typical Sasuke...

Μια μικρή παράκληση. Όταν θέλετε να αλλάξετε από το κόκκινο ή το μπλέ χρώμα στην default γραμματοσειρά πατήστε απλά το πάνω πάνω αριστερά κουμπάκι με το σβησμένο Α και μη βάζετε μαύρο χρώμα...Για όσους έχουν μαύρο skin είναι λίγο δύσκολο να διαβάζουν posts με μαύρα γράμματα σε μαύρο φόντο...ευχαριστώ εκ των προτέρων :3

xbJ3b2w.jpeg

#78 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 September 2009 - 14:27

[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:WnN058NhFUr5vM:http://l-userpic.livejournal.com/89986847/20625829[/IMG]
Wolfgang Grimmer

Όπως λένε και στο χωριό μου, δεν την παλεύετε σαλάχι...
Αφού είχαν μιλήσει 15 άτομα, σε εκείνο το σημείο δε μιλάει κανένας καινούριος ΑΛΛΑ είχαμε 20 [ΕΙΚΟΣΙ] αλλαγές ψήφου... Σαν να πυροβολάτε στο γάμο του Καραγκιόζη για να πετύχετε τον Χατζηαβάτη ένα πράγμα.
Αυτό που κατάλαβα από όλο το παραμύθι είναι ότι ο Sasuke ΔΕΝ είναι δολοφόνος. Γιατί αν είναι, οι δολοφόνοι έχουν μαζί τους ότι πιο ατζαμίδικο και άσχετο υπάρχει στον ντουνιά [yes, offence*]

Οπότε θα προκαλούσα όσους τον έχουν ψηφίσει σε αυτό το γύρο να αποσύρουν τη ψήφο τους και να τη μεταθέσουν κάπου αλλού... για να δούμε τι θα δούμε.

Εγώ παραμένω στον Earl Cain Heargreaves [Rin]

* θα το καταλάβουν όσοι βλέπουν ΗΙΜΥΜ

#79 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 September 2009 - 14:43

Earl Cain Hargreaves

Posted Image

Γιατι να κανω εγω ενα τετοιο φονο?Περιουσια εχω απο τους γονεις μου, δοξα εχω, τιτλους εχω, γυναικες εχω, τι θα μπορουσα να κερδισω απο το θανατο του kakashi?Και το κυριοτερο, πως θα μπορουσα να το κανω αφου ημουν σε αλλο δωματιο?Εδω τα κορδονια μου δε μπορω να δεσω χωρις τον Battler μου (True that), και θα καταφερω να ριζω δηλητηριο στη Pizza του sensei χωρις να με καταλαβει?Μη ξεχναμε οτι εχω μηδενικη πολεμικη εκπαιδευση, και ο kakashi εχει σχεδον τελεια οραση λογω του sharingan Του.Αυτος που δε με πειθει καθολου ειναι ο katsura.Για να ακουσουμε τι εχει να πει για ολλα αυτα.

qzMHWHd.png

#80 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 09 September 2009 - 14:51

Yuzuriha Nekoi
Posted Image

μάλιστα δεν πάμε καθόλου ωραία, είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα που όλοι φαινόμαστε ένοχοι. Σαν να έχουμε κάνει ένα κύκλο και στροβιλιζόμαστε ένα πράγμα, και στο luna park με τίποτα δεν μπορώ να ανεβώ σε παιχνίδια που στροβιλίζονται.Ζαλίζομαι η έρμη :hot:
Τέλος πάντων κύκλος είναι αυτός. Το άλφα άτομο υποψιάζεται το βήτα, το βήτα αντιδράει και λέει ότι μα k εγώ σε υποψιάζομαι άλφα. Και ο κύκλος συνεχίζεται... αλλά επειδή είμαι και πεισματάρα δεν πρόκειται να φοβηθώ και δεν θα εγκαταλείψω τόσο εύκολα Beyond the Grave μου.
Ποτέ δεν είπα ότι κάποιος από μας έχει ρίξει αποκλειστικά τις υποψίες του σε ένα άτομο. Όπως είπες και εγώ αρχικά υποψιαζόμουν τον Johannes Krauser, αλλά ο Krauser μου απάντησε κατευθείαν με έναν τρόπο που με έκανε να νιώσω ασφαλής. Εσύ όμως αυτό το συναίσθημα δεν μου το έχεις δημιουργήσει για αυτό και μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή ή η αθωότητα του Sasuke δεν μπορώ παρά να σε προσέχω παραπάνω από τους άλλους. Γιατί στο κάτω κάτω εσύ έβαλες την κύρια φιτιλιά που φούντωσε τις κατηγορίες εναντίον του Sasuke. Και τόσα άτομα είναι εδώ και κανένας δεν έχει κατηγορήσει τόσο ανοιχτά κάποιον, κανείς άλλος δεν έχει δώσει κάποια μαρτυρία για την ενοχή κάποιου και μετά να το πάρει πίσω τόσο απότομα.
Αυτές οι διακυμάνσεις στην συμπεριφορά σου με προβληματίζουν για αυτό μέχρι στιγμής στα δικά μου τα ματάκια μου φαίνεσαι ο πιο ύποπτος, οπότε και θα σε προσέχω. Μικρή είμαι ακόμα, 14 μόλις. Πως να το κάνουμε έχω πολλά ακόμα να κάνω στη ζωή μου :bleh:

rrmr.png

#81 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 09 September 2009 - 14:54

Sasuke Uchiha
Posted Image

Πρώτα απ'ο ολα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια(δεν μπορώ να πω οτι κολακεύομαι)!

Έπειτα θα ήθελα να απαντήσω στην Rei.Δεν γίνεται να με κατηγορούν 100 άτομα και εγώ να κατηγορώ μόνο έναν.Μέσα σε όλο αυτό το πλήθος θα μπορούσε να είναι ένας απο τους δολοφόνους.Γι αυτό κατηγορούσα όσους ρίχναν τις υποψίες σε εμένα.Το χρησημοποιούσα σαν αυτοάμυνα.

Εγώ προς το παρόν θα συνεχισω με τον Shinji.

#82 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 09 September 2009 - 15:08

Shikamaru Nara
Posted Image

It's too troublesome so συνεχιζω να υποπτευομαι τον Fay D. Flourite...

Posted Image

Spoiler:

#83 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 09 September 2009 - 15:22

Πότε ακριβώς τελειώνει η φάση της "ημέρας"?:nosey:

Berserk___Gatsu.jpg

#84 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 09 September 2009 - 15:50

Όταν πει ο Player_by_Post. Μπορεί σε 2 ώρες, μπορεί σε 10 ώρες, μπορεί σε 5 μέρες. Only HE knows :borednn9:

Posted Image

#85 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 September 2009 - 15:57

Όταν πει ο Player_by_Post. Μπορεί σε 2 ώρες, μπορεί σε 10 ώρες, μπορεί σε 5 μέρες. Only HE knows :borednn9:

Στην αρχή στους κανόνες λέει ότι η "μέρα" θα κρατάει 2 κανονικές μέρες. αν αυτό σημαίνει 2 24ωρα τότε η φάση της μέρας λήγει σήμερα στις 21:54. Βέβαια καλό θα ήταν να μας ρίξει μια διευκρίνηση ο Player_by_Post.

xbJ3b2w.jpeg

#86 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 09 September 2009 - 15:58

Στο πρώτο ποστ είπα περίπου 2 μέρες (~ 2 μέρες). Η φάση της ημέρας τελειώνει σήμερα στις 23:30 σύμφωνα με το ρολόι του forum. Έχετε διορία μέχρι τότε. Μετά κάποιον θα φάει το έρεβος...

... let the massacre begin...
Posted Image

#87 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 September 2009 - 19:22

Posted Image

Tamaki

Έχω μπερδευτει παρα πολυ μπορω να πω. Έως τώρα είχα τρομερές υποψίες για το Uchiha Sasuke. Τώρα μετα απο τα λεγόμενα σας αρχίζω να αλλάζω γνώμη. Ο Okita Shougo δεν έχει φανει ακομα έστω για να υπερασπιστει τον εαυτό του. Εκτός και αν περιμένει να δει τι έχουμε να πούμε εμείς σχετικά με την όλη αυτη την ουτοπία που επικρατεί. Σπασε την σιωπη σου αγαπητε μου. Αναρωτιέμαι τι να ετοιμάζεις....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#88 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 September 2009 - 20:33

Okita Sougo

Posted Image

Καταραμένοι, μου κόψατε τον ύπνο με όλη αυτή τη φασαρία που κάνετε.

...

Τί; Δολοφονήθηκε ο Kakashi; Και μάλιστα με μια προχθεσινή πίτσα δίπλα του; o__O

Χμμ... ύποπτο. Με προχθεσινή πίτσα δεν παθαίνεις τροφική δηλητηρίαση, το πολύ-πολύ να σε πιάσει χέσιμο. Άρα:

> ή η πίτσα είχε δηλητήριο (διατάζω άμεση ιατροδικαστική εξετασή του θύματος, καθώς επίσης να σταλούν δείγματα της πίτσας στο Γενικό Χημείο του Κράτους).
> ή η πίτσα μπήκε εκεί από το δολοφόνο για ξεκάρφωμα, για να μας κάνει να χάσουμε τα ίχνη του. Να ελεγχεί το κουτί για δακτυλικά αποτυπώματα.

Και να σας πω και ποιος φιγουράρει πρώτος στη λίστα με τους υπόπτους... ο Katsura Koutarou, μαζί με τον συνεργό του στο έγκλημα, Elizabeth. Μέλη και οι δύο της τρομοκρατικής οργάνωσης Joui, έχουν βάλει στο στόχαστρο οποιονδήποτε υποστηρίζει τη νέα τάξη πραγμάτων στην Ιαπωνία, όπως... όλως τυχαίως... ο μακαρίτης ο Kakashi!!!

Με τον εκλιπόντα είχα μια πολύ ευχάριστη πολιτική συζήτηση χθες το βράδυ, και μου εξηγούσε γιατί το άνοιγμα της Ιαπωνίας στη Δύση είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην ιστορία του κράτους. Προφανώς ο Katsura και η Elizabeth δεν το εκτίμησαν αυτό, και έτσι τον ξεπάστρεψαν.

Katsura, να μην κοιμάσαι ήσυχος. Οι Shinsengumi ξέρουμε όλα σου τα εγκλήματα, και μια μέρα θα συλληφθείς και θα πληρώσεις για όλα.

Και τώρα πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου, konoyarou-tachi.

Βασικά, δεν είχα αρκετό χρόνο να παίξω έτσι όπως θα ήθελα. Gomen, minna. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#89 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 09 September 2009 - 22:35

Lock, η καταμέτρηση αρχίζει (σαν να λέμε μαύρο φίδι που σας έφαγε)

Posted Image

#90 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 09 September 2009 - 23:52

Οι ψήφοι έπεσαν στο τραπέζι, τα βάλατε κάτω και τελικά αποφασίσατε να ξεκάνετε τον έναν που κρίνατε πως είναι ο δολοφόνος. Τον έναν ? Μήπως θα έπρεπε να πούμε δύο ?

Οι γνώμες διχάζονται καθώς οι Okita Sougo και Ikari Shinji υποψιάστηκαν το ίδιο (4 ψήφοι ο καθένας). Τα επίδοξα θύματα προς λιντσάρισμα μειώθηκαν σε δύο. Ο Shinji τρέμει και μόνο στη σκέψη του τι μπορεί να πάθει αν τελικά ψηφιστεί από τους υπόλοιπους ως δολοφόνος, ενώ ο Okita παρακαλάει να είχε πει περισσότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας μπας και έπειθε κανέναν και τη γλίτωνε.

Τα λάθη όμως δεν συγχωρούνται κύριοι, η ώρα της αλήθειας έφτασε. Εδώ είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Ο ένας θα ζήσει και τον άλλον θα τον κλαίνε οι ρέγγες.

Τα στατιστικά που μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια της μέρας παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα, μια προσφορά της Ο.Ο.Π.Γ.Τ.Δ.Κ.Ε.Τ.Α ©

[table="head"] #| Username | Character | Ψήφισε | Ψηφίστηκε x φορές
01 | dmvagos | Fay D. Flourite | Ikari Shinji | 2
02 | Tenshi | Tamaki | Okita Sougo | 0
03 | moonheart | Nodame-chan | Gintoki | 0
04 | Tolis Izumi | Shikimaru Nara | Fay D Flourite | 0
05 | mono | Ayanami Rei | Katsura | 0
06 | shinigami94 | Sasuke Uchiha | Ikari Shinji | 2
07 | d. neko-angel | Yuzuriha Nekoi | Beyond The Grave | 1
08 | Rin | Earl cain Hargreaves | Katsura | 1
09 | Gkloc | Black Star | Sasuke | 0
10 | Sponis | Wolfgang Grimmer | Earl cain Hargreaves | 0
11 | Kenny | Okita Sougo | Katsura | 4
12 | iristella | Yosuke Kobayashi | Okita Sougo | 0
13 | Skiarxon | Hajime Saito | Ikari Shinji | 0
14 | Kon_Okami | Czeslaw Meyer | Okita Sougo | 1
15 | Erisadesu | Elizabeth | Fay D Flourite | 0
16 | Irish | Beyond The Grave | Yuzuriha | 1
17 | psofia | Gintoki Sakata | Okita Sougo | 1
18 | Loke | Katura Kotarou | Czeslaw Mayer | 3
19 | Dsx | Ikari Shinji | Sasuke | 4
20 | Namida | Johannes Krauser II | Ikari Shinji | 0
[/table]

Πάμε για παράταση. Ψηφίζετε ΜΟΝΟ για Ikari Shinji ή Okita Sougo. Οι ψήφοι θα μαζευτούν αύριο (Πέμπτη 10/09/2009) στις 23:30. Οι άνωθεν κύριοι μέχρι τότε μπορούν να υπερασπιστούν το πρόσωπό τους (και να ρίξουν λάσπη στου αντιπάλου :himitsu: ).

Επιθεωρητές και δολοφόνοι ΔΕΝ μου στέλνετε ΠΜ προς το παρόν, περιμένετε να περάσει η παράταση. Θα ειδοποιήσω με νέο ποστ όποτε πρέπει να κινηθείτε.

Edited by Player_By_Post, 10 September 2009 - 00:07.

Posted Image