Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#211 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:34

πολύ ωραίες φώτο! βρήκα κ κάποιες πολύ χαριτωμένες που με έκαναν να γελάσω!
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#212 Mustodon

Mustodon

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:54

Πολυ ωραιες οι φωτος παιδια...

#213 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:58

Πολυ ωραιες φωτογραφιες βγαλατε Memole και Neuro, μπραβο σας! Και συγχαρητηρια για τα cosplays, βλεπω παρα πολλες πρωτοτυπιες και πολυ μερακι. Ακομα και οι χαρακτηρες που δεν αναγνωριζω φαινονται ιδιαιτερα εντυπωσιακοι. Και ενταξει, οποιος ειχε την ιδεα για Tetris cosplay απλα εγραψε! Μαζι με το SNES χειριστηριο και το εξαιρετικο Dr.Mario cosplay οι videogamers ειχαμε αρκετο πραγμα να θαυμασουμε. Και πανω στο θεμα, special kudos to Vegetasmate, δεν περιμενα ποτε να δω Cammy cosplay στην Ελλαδα! :riiight:

ααα, ευχαριστω πολυυυυυυ!!! Ουτε κ εγω το περιμενα να το κανω.....ημουν σε μεγαλο διλημμα!! Αλλα ειπα, εεε ναι λοιπον θα το κανω κ ας με συλλαβουν!!!! Κια σε οσα ατομα το ειχα πει ερχονταν κ μου λεγαν "το πες και το κανες τελικα εεε?" Ειχε πλακα!!! Θελω να ξανακανω απο παιχνιδι καποια στιγμη....

#214 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:17

Τρελές φώτος.Ιδιαίτερα από το photoshoot.Απλά WOW!!!!Είστε επαγγελματίες όλοι σας:wooi2:.Όσο για τα cosplays και εκεί μέγα-WOW:awww:.Τι πήγα και έχασα ο άτιμος:frozen:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#215 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:21

ααα, ευχαριστω πολυυυυυυ!!! Ουτε κ εγω το περιμενα να το κανω.....ημουν σε μεγαλο διλημμα!! Αλλα ειπα, εεε ναι λοιπον θα το κανω κ ας με συλλαβουν!!!! Κια σε οσα ατομα το ειχα πει ερχονταν κ μου λεγαν "το πες και το κανες τελικα εεε?" Ειχε πλακα!!! Θελω να ξανακανω απο παιχνιδι καποια στιγμη....

Μπράβο και από μένα, ούτε κι εγώ περίμενα να δω Cammy στην Ελλάδα για κάποιο λόγο! Και έτσι σε αυτό το πάρτυ υπήρχαν ΔΥΟ από τις αγαπημένες μου χαρακτήρες! (ΤΙΦΑ η μια).

BTW, να το γράψω και εδώ που θα το δουν οι άλλοι φωτογράφοι σίγουρα: "Ζήλεψα" από τα άλλα country groups και έφτιαξα ένα group @ Flickr για τις φωτογραφίες από Ελλάδα:
http://www.flickr.com/groups/1257703@N21
Όποιος έχει Flickr ας τις προσθέσει και σε αυτό να τις έχουμε μαζεμένες :)

#216 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:50

Μπράβο και από μένα, ούτε κι εγώ περίμενα να δω Cammy στην Ελλάδα για κάποιο λόγο! Και έτσι σε αυτό το πάρτυ υπήρχαν ΔΥΟ από τις αγαπημένες μου χαρακτήρες! (ΤΙΦΑ η μια).

:)

arigato gasaimasuuu!!!! εεεε ρε τι γελια ριξαμε καθως ερχομασταν!!!!Που φοραγα φουστα και να με σταματανε περαστικοι και να μου λενε "κοπελια, εχεις μουτζουρω8ει στα ποδια!!!" το οτι ημουν αγκαζε με ενα ρομποτ ηταν φυσιολογικο δηλαδη εεε?:hahaha:

#217 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:55

Ωραία η ιδέα σου Σπύρο για το flickr group, θα προσθέσω και τις δικές μου! Πολύ ωραίες οι φωτό θα συμφωνήσω με όλους και πραγματικά παιδιά σας ευχαριστώ από μέρους για όλες τις όμορφες pics που μας τραβήξατε!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#218 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 23:02

arigato gasaimasuuu!!!! εεεε ρε τι γελια ριξαμε καθως ερχομασταν!!!!Που φοραγα φουστα και να με σταματανε περαστικοι και να μου λενε "κοπελια, εχεις μουτζουρω8ει στα ποδια!!!" το οτι ημουν αγκαζε με ενα ρομποτ ηταν φυσιολογικο δηλαδη εεε?:hahaha:

hahahah pwnd to death! :hahaha::hihi2:

Ευχαριστούμε για τις fotos παίδες! so awesome

#219 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 01:21

@Eva & Gaara: Γελάμε ε; Γελαμε. Καλάααααααα...:kill4u:. Πάντως αυτή η φωτό αρέσει μέχρι και σε μένα, που είμαι παροιμιώδες "lens ghost".

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#220 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 01:28

@Eva & Gaara: Γελάμε ε; Γελαμε. Καλάααααααα...:kill4u:. Πάντως αυτή η φωτό αρέσει μέχρι και σε μένα, που είμαι παροιμιώδες "lens ghost".

Αφού είναι εξαιρετική! Σου δίνουν άλλο αέρα το καπέλο και τα γυαλιά :hero: Παραδέξου πως σου αρέσει αυτό το φιλοσοφημένο λουκ...:tensai:
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#221 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 01:55

:hehehe::hihi2::hehehe::hihi2:

(σοβάρα, κ μένα μου αρέσει πάντως, είναι πολύ πετυχημένη φώτο, ειδικά το ύφος!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#222 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 03:58

Iδεα μου ειναι ή απο τοτε που αρχισα cosplay με κουτια αρχισαν και αλλοι να παιρνουν παραδειγμα απο μενα :tensai:

Άσε, ρε ψωνάρα! :himitsu:

Mε το cosplay Τetris, πάντως, μου 'ρχεται κατευθείαν στο μυαλό το κλασσικό σκετσάκι από Mega64:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=u0R9QtAEiQ4[/media]

#223 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 09:44

Θα ποστάρω την λίστα με τα cosplay του πάρτυ που καταγράψαμε ο Epilogue, η Fireroses, ο DJ Gaara και εγώ μιας και ο Cassiel που το συνηθίζει αυτό δεν ήταν εκεί:if:
Σίγουρα δεν είναι δουλειά τόσο μεγάλη ώστε να απαιτεί την συμβολή 4 ατόμων αλλά θέλαμε να χαρούμε το πάρτυ χθες και την μοιραστήκαμε!:ureshii:
Here goes:

Από τη λίστα λείπει η Moka, από το Rosario & Vampire!!! (δεν έχω ιδέα ποια είναι η κοπέλα).
Add her please, τόσες φώτος της πήραμε (ήταν και πολύ καλό cosplay!)

#224 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 09:50

King of Fighters, PLEASE :kill4u:

#225 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 10:06

Aw, gomen! Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν cosplay γιατί η συγκεκριμένη τετράδα δεν καθόταν εύκολα για να ρωτήσω. I will add her this instant! Και εάν κάποιος ξέρει ποια είναι η κοπέλα, ας μας πεί!

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809