Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:34

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:54
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:58
Πολυ ωραιες φωτογραφιες βγαλατε Memole και Neuro, μπραβο σας! Και συγχαρητηρια για τα cosplays, βλεπω παρα πολλες πρωτοτυπιες και πολυ μερακι. Ακομα και οι χαρακτηρες που δεν αναγνωριζω φαινονται ιδιαιτερα εντυπωσιακοι. Και ενταξει, οποιος ειχε την ιδεα για Tetris cosplay απλα εγραψε! Μαζι με το SNES χειριστηριο και το εξαιρετικο Dr.Mario cosplay οι videogamers ειχαμε αρκετο πραγμα να θαυμασουμε. Και πανω στο θεμα, special kudos to Vegetasmate, δεν περιμενα ποτε να δω Cammy cosplay στην Ελλαδα!
ααα, ευχαριστω πολυυυυυυ!!! Ουτε κ εγω το περιμενα να το κανω.....ημουν σε μεγαλο διλημμα!! Αλλα ειπα, εεε ναι λοιπον θα το κανω κ ας με συλλαβουν!!!! Κια σε οσα ατομα το ειχα πει ερχονταν κ μου λεγαν "το πες και το κανες τελικα εεε?" Ειχε πλακα!!! Θελω να ξανακανω απο παιχνιδι καποια στιγμη....
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:17

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:21
ααα, ευχαριστω πολυυυυυυ!!! Ουτε κ εγω το περιμενα να το κανω.....ημουν σε μεγαλο διλημμα!! Αλλα ειπα, εεε ναι λοιπον θα το κανω κ ας με συλλαβουν!!!! Κια σε οσα ατομα το ειχα πει ερχονταν κ μου λεγαν "το πες και το κανες τελικα εεε?" Ειχε πλακα!!! Θελω να ξανακανω απο παιχνιδι καποια στιγμη....
Μπράβο και από μένα, ούτε κι εγώ περίμενα να δω Cammy στην Ελλάδα για κάποιο λόγο! Και έτσι σε αυτό το πάρτυ υπήρχαν ΔΥΟ από τις αγαπημένες μου χαρακτήρες! (ΤΙΦΑ η μια).
BTW, να το γράψω και εδώ που θα το δουν οι άλλοι φωτογράφοι σίγουρα: "Ζήλεψα" από τα άλλα country groups και έφτιαξα ένα group @ Flickr για τις φωτογραφίες από Ελλάδα:
http://www.flickr.com/groups/1257703@N21
Όποιος έχει Flickr ας τις προσθέσει και σε αυτό να τις έχουμε μαζεμένες

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:50
Μπράβο και από μένα, ούτε κι εγώ περίμενα να δω Cammy στην Ελλάδα για κάποιο λόγο! Και έτσι σε αυτό το πάρτυ υπήρχαν ΔΥΟ από τις αγαπημένες μου χαρακτήρες! (ΤΙΦΑ η μια).
arigato gasaimasuuu!!!! εεεε ρε τι γελια ριξαμε καθως ερχομασταν!!!!Που φοραγα φουστα και να με σταματανε περαστικοι και να μου λενε "κοπελια, εχεις μουτζουρω8ει στα ποδια!!!" το οτι ημουν αγκαζε με ενα ρομποτ ηταν φυσιολογικο δηλαδη εεε?

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 22:55

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 23:02
arigato gasaimasuuu!!!! εεεε ρε τι γελια ριξαμε καθως ερχομασταν!!!!Που φοραγα φουστα και να με σταματανε περαστικοι και να μου λενε "κοπελια, εχεις μουτζουρω8ει στα ποδια!!!" το οτι ημουν αγκαζε με ενα ρομποτ ηταν φυσιολογικο δηλαδη εεε?
hahahah pwnd to death!

Ευχαριστούμε για τις fotos παίδες! so awesome
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 01:21

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 01:28
@Eva & Gaara: Γελάμε ε; Γελαμε. Καλάααααααα...
. Πάντως αυτή η φωτό αρέσει μέχρι και σε μένα, που είμαι παροιμιώδες "lens ghost".
Αφού είναι εξαιρετική! Σου δίνουν άλλο αέρα το καπέλο και τα γυαλιά

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 01:55
@Eva & Gaara: Γελάμε ε; Γελαμε. Καλάααααααα...
. Πάντως αυτή η φωτό αρέσει μέχρι και σε μένα, που είμαι παροιμιώδες "lens ghost".

(σοβάρα, κ μένα μου αρέσει πάντως, είναι πολύ πετυχημένη φώτο, ειδικά το ύφος!)

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 03:58
Άσε, ρε ψωνάρα!Iδεα μου ειναι ή απο τοτε που αρχισα cosplay με κουτια αρχισαν και αλλοι να παιρνουν παραδειγμα απο μενα

Mε το cosplay Τetris, πάντως, μου 'ρχεται κατευθείαν στο μυαλό το κλασσικό σκετσάκι από Mega64:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=u0R9QtAEiQ4[/media]
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 09:44
Θα ποστάρω την λίστα με τα cosplay του πάρτυ που καταγράψαμε ο Epilogue, η Fireroses, ο DJ Gaara και εγώ μιας και ο Cassiel που το συνηθίζει αυτό δεν ήταν εκεί
Σίγουρα δεν είναι δουλειά τόσο μεγάλη ώστε να απαιτεί την συμβολή 4 ατόμων αλλά θέλαμε να χαρούμε το πάρτυ χθες και την μοιραστήκαμε!
Here goes:
Από τη λίστα λείπει η Moka, από το Rosario & Vampire!!! (δεν έχω ιδέα ποια είναι η κοπέλα).
Add her please, τόσες φώτος της πήραμε (ήταν και πολύ καλό cosplay!)
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 09:50
King of Fighters, PLEASE

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 10:06