Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#226 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 13 October 2009 - 10:09

Aw, gomen! Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν cosplay γιατί η συγκεκριμένη τετράδα δεν καθόταν εύκολα για να ρωτήσω. I will add her this instant!

Οι άλλες δύο της παρέας της ήταν J-ROCK fashion. Η 4η δεν είμαι σίγουρος, ο Neuro μίλησε μαζί τους περισσότερο, ίσως θυμάται....

#227 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 13 October 2009 - 10:16

Ναι ήταν J-Rock fashion... ο λόγος που η Moka ήταν δύσκολα αναγνωρίσιμη είναι επειδή η κοπέλα δεν βρήκε ροζ περούκα (η Moka κανονικά είναι με ροζ μαλη) :( αλλά παρόλο αυτήν την ελλείψει ήταν πολύ καλό cosplay. Και η 4 κοπέλα νομίζω δεν είχε κανί cosplay .

#228 HikariAngel5

HikariAngel5

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 13 October 2009 - 11:33

Από τη λίστα λείπει η Moka, από το Rosario & Vampire!!! (δεν έχω ιδέα ποια είναι η κοπέλα).
Add her please, τόσες φώτος της πήραμε (ήταν και πολύ καλό cosplay!)

Χε!Η κοπελα ειναι φιλη μ απο ζακυνθο!!Διστυχως δν εχει prοfile στο forum!αλλα εχει myspace. Mylona Elenh λεγετε κ την φωναζουμε Elion!!Ηταν πραγματι πολυ καλο cosplay.Τρεχαμε 2 μερες να βρουμε ολα τα πραγματα!!!Οσο για τους υπολοιπους της παρεας ηταν η κοπελα π ειχε κανει cosplay τον Kamijo απο Versailes(ουτε κ αυτη ειναι στο forum απο οτι 3ερω),το παιδι με το eypatch π ειχε ντυθει κατι απο Rozen Maiden με επιρροες απο Kamijo(Einai o Yatenstar,εκανε κ αυτος προσφατα prοfile οπως κ εγω!),η αλλη κοπελα π κ αυτη ηταν κατι απο Versailes και εγω μαζι με την τελευταια της παρεας π ειχαμε ντυθει J-Fashion!

#229 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 13 October 2009 - 11:35

ναι, οι υπόλοιποι ήταν jfashion, αλλά για λεπτομέρειες ας ρωτήσει κάποιος την HikariAngel5, είναι η μία από τις κοπέλες αυτής της παρέας. Επίσης, το όνομα της μπορεί να μπει στη λίστα ως jfashion από τώρα!

edit: ααααααααααααααααα, με πρόλαβες!!!! :ureshii:
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#230 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 13 October 2009 - 12:06

O Kamijo ήταν η Child_Prey και η κοντούλα, darko-Versailles φίλη της η Aurora. Το παλικάρι με το eye-patch ήταν j-fashion σκέτο, την rosario+Vampire δεν την πήρα καν έιδηση.

Thanks for the kind comments για την αφεντομουτσουνάρα μου.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#231 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 13 October 2009 - 14:22

Mε το cosplay Τetris, πάντως, μου 'ρχεται κατευθείαν στο μυαλό το κλασσικό σκετσάκι από Mega64:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=u0R9QtAEiQ4[/media]

Τι πας και θυμάσε πάλι καμένε:hahaha:

King of Fighters, PLEASE :kill4u:

Δεν λες καλύτερα κατευθείαν Mai Shiranui:hahaha:;

Από τη λίστα λείπει η Moka, από το Rosario & Vampire!!! (δεν έχω ιδέα ποια είναι η κοπέλα).
Add her please, τόσες φώτος της πήραμε (ήταν και πολύ καλό cosplay!)

Το πρόσεξα χθες και εγώ, μόνο που είδα το cosplay της και ας μην εχω δει ποτέ την σειρά. Οπότε δεν θα την παρέλειπα έτσι και αλλιώς χεχε:drink:.Αλλά εσείς είστε άλλο πράγμα:oo:.Καλύψατε όλο το γκρουπάκι κιόλας ονομαστικά:wooi2:.U R awesome:)!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#232 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 13 October 2009 - 14:33

Δεν λες καλύτερα κατευθείαν Mai Shiranui:hahaha:;!

Προσπαθώ να αφήσω την ψευδαίσθηση της επιλογής :tensai:

#233 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 13 October 2009 - 14:39

Thanks for the kind comments για την αφεντομουτσουνάρα μου.

:joyful::joyful::joyful:Speedgrapher-saaaaaaaan (Χιλιαδες μικρα κοριτσακια σε κυνηγουν ουρλιαζοντας στου δρομους):nbleed::nanana::nbleed::nanana:
Posted Image

#234 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 13 October 2009 - 15:14

Οκ, έκανα update στην λίστα, argatoo minna!

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#235 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 13 October 2009 - 20:52

Κi ένα τελευταίο bonus:

Spoiler:

Αν κάποιος έχει κάποιο Advent Children σχετικό background θα το εκτιμούσα... :)

#236 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 13 October 2009 - 20:55

Αχουυ τι καλό. Μπράβο, μπράβο!

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#237 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 13 October 2009 - 21:45

Πολύ πετυχημένο! Θα έχει πλάκα να βάζουμε backgrounds σε εικόνες με χαρακτήρες από cosplay!
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#238 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 13 October 2009 - 23:07

Posted Image

#239 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 13 October 2009 - 23:22

@cassiel & spikos : σαν δεν ντρεπομαστε λεω γω.....με βρηκατε καλη και με εκμεταλευεστε!!!!! :hahaha: Εγω θα αποφασισω το παιχνιδι....καμια κριτικη πανω στις επιλογες μου?? και οποις θελει ας ερθει να κανουμε ομαδικο και να ριξουμε και ενα live!!!:himitsu:

#240 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 14 October 2009 - 02:43

SpirosK81, πολυ καλη η εμπνευση με την εικονα! Χαλαρα τη φανταζομαι και ως wallpaper :hahaha:

Εγω θα αποφασισω το παιχνιδι....καμια κριτικη πανω στις επιλογες μου??

Εννοεις οτι σκεφτεσαι να κανεις και αλλο; Απλα σε προσκυναω :nod2: και αν δω και ομαδικο θα κανω και τεμεναδες!

Απο'κει και περα, κλασικα παιχνιδια του ειδους περιλαμβανουν τα Guilty Gear (η Millia ειναι κορυφαια επιλογη) , King of Fighters, Mortal Kombat, Tekken, Soulcalibur, Dead Or Alive, Virtua Fighter κτλ κτλ. Το θεμα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τι θα σου προτεινουν αλλα τι εχεις παιξει εσυ, ωστε να το κανεις με περισσοτερη χαρα.
Posted Image