Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#181 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 11 October 2009 - 23:29

Τέλειες οι φωτογραφίες memole! Όλα τα λεφτά! :riiight:

Πράγματι.

Και αυτήν με την Tomodachi2 που έχει πορτοκαλί (όχι κόκκινο, πορτοκαλί) το αριστερό μάτι *μπρρρρρ* :OMG3:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#182 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 11 October 2009 - 23:37

Πολύ καλό και αυτό το πάρτυ, συγχαρητήρια στην Somnium για την επιτυχημένη διοργάνωση καθώς και σε όλους τους cosplayers. Μπορώ να πώ ότι και εμένα με μπέρδεψε λιγάκι η κλήρωση αλλά το θετικό ήταν ότι υπήρχαν δώρα για περισσότερα από 5 cosplay. Όσο αναφορά το σαλαμάκι, προσπάθησα να το ανοίξω αλλά ντράπηκα να πάω να ζητήσω μαχαίρι :sigh2::hahaha:

Και τώρα στο ζουμί.

dassein-10-10-09.part1.exe 48.856 ΚΒ
dassein-10-10-09.part2.rar 48.828 ΚΒ
dassein-10-10-09.part3.rar 48.828 ΚΒ
dassein-10-10-09.part4.rar 48.828 ΚΒ
dassein-10-10-09.part5.rar 48.828 ΚΒ
dassein-10-10-09.part6.rar 163 ΚΒ

Κατεβάζεται τα αρχεία στον ίδιο φάκελο και τα αποσυμπιέζεται. Ο κωδικός είναι το όνομα του μαγαζιού που έγινε το πάρτυ.

Και κάτι τελευταίο. Έλεος με αυτό το Death Note. Σε όσα πάρτυ μπορώ να θυμηθώ πάντα υπήρχε τουλάχιστον ένας χαρακτήρας....

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#183 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 12 October 2009 - 00:08

Τέλειες οι φωτογραφίες memole! Όλα τα λεφτά! :riiight:

Συμφωνώ κι εγώ!! Ειδικά μερικά close-up ήταν άψογα!!! :awww:

#184 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 12 October 2009 - 00:22

Thanks πολύ παιδιά :wooi2:, χαίρομαι που σας άρεσαν, είχα και φοβερά μονδέλα ^^, αυτή τη φορά το 'φχαριστήθηκα που πήρα πολλές φωτό και η φωτογράφιση πριν το πάρτυ ήταν μαμάτη φάση, να το ξανακάνουμε και στα επόμενα πάρτυ!
Posted ImagePosted Image

#185 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 12 October 2009 - 00:35

memole ξέρεις ότι μια από τις ποιο αγαπημένες φωτογραφίες μου από όλες που τραβηχτήκαν εκείνη την μέρα είναι εκεί που στεκεσαι και κοιτάς στο απέραντο και φαίνεται μονό η σιλουετα σου (γκουχου και όχι επειδή εγώ την τράβηξα γκουχου) α και το close upπου έχεις τρίξει στην αρχή.

#186 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 12 October 2009 - 00:46

ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες σας παιδιά!! άντε να ανεβάζουν κ οι υπόλοιποι σιγά σιγά!!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#187 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 12 October 2009 - 08:26

Πολυ ωραιες παιδες.Μπραβο!Θα βαλω και εγω τις δικες μου...Μπορει να ειμαι ερασιτεχνης αλλα εχω μερικες...που αξιζει να δειχτουν:hehehe::tensai:
Posted Image

#188 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 12 October 2009 - 09:54

Ξέρεις πόσοι κοιτούσαν το τσιγάρο με λιγούρα στα μάτια τους από ένα σημείο & μετά!? :kill4u:

αχ για μενΑ ΛΕς ε??που ημουν ολο το βραδυ με τη νικορετ στο στομα και μασουλαγα με μανια προσπαθοντας να δωσω στον οργανισμο μου την απαραιτητη ποσοτητα νικοτηνης που χρειαζετε για να μην τρελαθω
οσο για το ατυχημα ρε σου πα μην στεναχωριεσαι και μην εχεις τυψεις,η μασκα μου ηταν προβληματικη ουτς η αλλως.
παντως περασααα τελειαααα!!
Posted Image

#189 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 12 October 2009 - 10:01

αχ για μενΑ ΛΕς ε??

Χεχ. Και όχι μόνο.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#190 HikariAngel5

HikariAngel5

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 12 October 2009 - 10:05

Γεια σε ολους!!Ειμαι νεα στο forum!Το παρτυ προχθες ηταν τελειο!παρακαλω ανεβαστε φωτογραφιες οποιος εχει!!!btw το ομαδικο cosplay Alice in wonderland ηταν καταπληκτικο!!Η αγαπημενη μου ηταν η White Queen!!!:wooi2:

#191 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 12 October 2009 - 12:14

αχ παιδια περασαμ επολυ ωραια το Σαββατο!! Ειχαμε λιγοτερα κοσπλαει απο τον Σεπτεμβρη αλλα και παλι ηταν τρομερα!! Δεν θα ξεχασω την κλασσικη ατακα που ακουγα ολο το βραδυ: "Ετσι ηρθες απο το σπιτι σου????"
Και φυσικα ο χαβαλες με τον Γκετα Ρομπο που δεν εβλεπε και επρεπε να τον κραταω απο το χερακι για να μην μου κουτουλησει σε καμια κολονα!!!! Οι στολες των παιδιων ηταν πολυ καλες!!!
Τις φωτο που τραβηξα θα τις ανεβασω στο facebook, οποτε οποιος θελει απο τους γνωστους-αγνωστους τις παιρνει απο κει και τις ανεβαζει εδω.....
Αντε τωρα παμε για το καφε στο Μαλλ, yattaaaaaaa!!:wooi2:

#192 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 12 October 2009 - 12:49

αχ παιδια περασαμ επολυ ωραια το Σαββατο!! Ειχαμε λιγοτερα κοσπλαει απο τον Σεπτεμβρη αλλα και παλι ηταν τρομερα!! Δεν θα ξεχασω την κλασσικη ατακα που ακουγα ολο το βραδυ: "Ετσι ηρθες απο το σπιτι σου????"
Και φυσικα ο χαβαλες με τον Γκετα Ρομπο που δεν εβλεπε και επρεπε να τον κραταω απο το χερακι για να μην μου κουτουλησει σε καμια κολονα!!!! Οι στολες των παιδιων ηταν πολυ καλες!!!
Τις φωτο που τραβηξα θα τις ανεβασω στο facebook, οποτε οποιος θελει απο τους γνωστους-αγνωστους τις παιρνει απο κει και τις ανεβαζει εδω.....
Αντε τωρα παμε για το καφε στο Μαλλ, yattaaaaaaa!!:wooi2:

xoxo ήσουν τρομερή!
facebook σε έχω κάνει "αδδ" αλλά δε με έχεις κάνει "αψψεπτ" ακόμα! δε με θες!
έχω ανεβάσει κ εγώ photos εκεί, αφού είναι αρκετά γρήγορο. Ρίξε μια ματιά, έχω κ εσένα!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#193 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 12 October 2009 - 12:54

xoxo ήσουν τρομερή!
facebook σε έχω κάνει "αδδ" αλλά δε με έχεις κάνει "αψψεπτ" ακόμα! δε με θες!
έχω ανεβάσει κ εγώ photos εκεί, αφού είναι αρκετά γρήγορο. Ρίξε μια ματιά, έχω κ εσένα!

Χαχαχα! Βρισκεις? Μπορει να μην κερδισα αλλα....το καθηκον μου το εκανα...ειχα υποσχεθει fanservice στα αγορια μας!!!!:hahaha:
wtf!!!! ποτε μ εεκανες? με τι ονομα?? 8α σε κανω αμεσωωωωωως!!!gomenasaiiiiiiiiiiiiiii!!:terror2:

#194 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 12 October 2009 - 12:56

Στο facebook όμως οι φωτογραφίες είναι αισχρά μικρές και σε χάλια ποιότητα... :(
Αλλά αφού είναι αποδεκτό, μάλλον θα ανεβάσω κι εγώ resizes των φωτογραφιών σήμερα το βράδυ, αντί να περιμένουμε :) και βλέπουμε για το full size...

#195 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 12 October 2009 - 13:22

Στο facebook όμως οι φωτογραφίες είναι αισχρά μικρές και σε χάλια ποιότητα... :(
Αλλά αφού είναι αποδεκτό, μάλλον θα ανεβάσω κι εγώ resizes των φωτογραφιών σήμερα το βράδυ, αντί να περιμένουμε :) και βλέπουμε για το full size...

ααα, δεν ξερω για τις δικες σου...οι δικες μου ειναι και γ*** τις ποιοτητες στο fb!!! παντα εκει τις ανεβαζω, γιατι γαι να τις ανεβασω εδω μου βγαινει η πιστη με το ηλιθιο υπολογιστη που εχω!!!!:roar: