Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#196 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 13:28

memole ξέρεις ότι μια από τις ποιο αγαπημένες φωτογραφίες μου από όλες που τραβηχτήκαν εκείνη την μέρα είναι εκεί που στεκεσαι και κοιτάς στο απέραντο και φαίνεται μονό η σιλουετα σου (γκουχου και όχι επειδή εγώ την τράβηξα γκουχου) α και το close upπου έχεις τρίξει στην αρχή.

Ομολογουμένως μου πήρες πολύ ωραίες pics Neuro thank you, που θέλω να τις βάλω και στο flickr μου αν δε σε πειράζει (εννοείται θα γράψω οτι τις πήρες εσύ) και αν πειράζει οποιονδήποτε να ανεβάσω τις φωτογραφίες που τράβηξα ή που με τράβηξαν στο flickr πείτε μου να τις διαγράψω, θα τις ανεβάσω με επεξεργασία! Thanks a lot!!! :ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ~*memole*~: 12 Οκτώβριος 2009 - 14:05

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#197 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 13:29

Πολυ ωραιες φωτογραφιες βγαλατε Memole και Neuro, μπραβο σας! Και συγχαρητηρια για τα cosplays, βλεπω παρα πολλες πρωτοτυπιες και πολυ μερακι. Ακομα και οι χαρακτηρες που δεν αναγνωριζω φαινονται ιδιαιτερα εντυπωσιακοι. Και ενταξει, οποιος ειχε την ιδεα για Tetris cosplay απλα εγραψε! Μαζι με το SNES χειριστηριο και το εξαιρετικο Dr.Mario cosplay οι videogamers ειχαμε αρκετο πραγμα να θαυμασουμε. Και πανω στο θεμα, special kudos to Vegetasmate, δεν περιμενα ποτε να δω Cammy cosplay στην Ελλαδα! :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#198 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 14:30

Να και οι δικες μου foto!!:congrats:Δεν ειναι ολες αλλα πιστευω πως ειναι οι καλυτερες.Ελπιζω να σας αρεσουν.Εχει 2-3 αρκετα off-stage μαργαριταρια αλλα ενα θα τραβηξει την προσοχη σας σιγουρα...:tensai:
Αμα υπαρχει καποιο προβλημα μην ντραπητε και πεστε το οι κριτηκες ειναι δεκτες!
http://rapidshare.com/files/291988861/______________.rar
Δημοσιευμένη  εικόνα

#199 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 15:47

κάποιες με το φυσικό φως σου βγήκαν λίγο θολές, κλασικό πρόβλημα δυστυχώς, δε φταις εσύ. Κ της memole κάποιες εκεί στη δύση βγήκαν λίγο φλου. Θα το γλυτώναμε ίσως αν πηγαίναμε νωρίτερα αλλά δε νομίζω να αντέχαμε!
να υποθέσω ότι το super off stage στο οποίο αναφέρεσαι είναι ο speedy με το καπέλο?? χαχα :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#200 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 15:59

Speed με το καπελο και το γυαλι!Οσο για τις φωτο οτι μπορουσε η μηχανη μου εκανε.Ειμαι τελιως ερασιτεχνης και το εκανα πρωτη φορα για το χαβαλε.Ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω καλυτερα!Thnx for the advise
Δημοσιευμένη  εικόνα

#201 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 16:00

Πολλές φωτογραφίες ανεβάσατε βλέπω! Έτσι όπως πάει θα μπουκώσει ο σκληρός δίσκος μου!:ureshii:
Wabbit, στην καταμέτρηση των cosplays νομίζω πως ξέχασες την evaofadown.
Adventurer, το χειριστήριο είναι από NES, όχι SuperNES!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#202 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 16:34

@DJ Gaara: ναι βρε, κ εγώ ερασιτέχνης είμαι. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες ψηφιακές έχουνε πρόβλημα με τις φωτογραφίες το σούρουπο, γτ είναι λίγο το φως, αλλά κ αρκετό ώστε να μη βάλεις φλας, you know! Γι'αυτό είπα ότι δε φταις εσύ αλλά είναι θέμα μηχανής. Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

@Matu: δε με ξέχασε βρε baka!! εκεί είμαι κάτω κάτω στη λίστα! χοχο, ευχαριστώ πάντως που με προσέχεις!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#203 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 19:43

@DJ Gaara: ναι βρε, κ εγώ ερασιτέχνης είμαι. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες ψηφιακές έχουνε πρόβλημα με τις φωτογραφίες το σούρουπο, γτ είναι λίγο το φως, αλλά κ αρκετό ώστε να μη βάλεις φλας, you know! Γι'αυτό είπα ότι δε φταις εσύ αλλά είναι θέμα μηχανής. Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
!

Συμβατικες μηχανες.:madtodeath: Απλα δεν τα παραταμε καθε φορα και καλυτερα:hero:
ΥΓ:Την επομενη φορα θα το βαλω το φλας να χτυπαει συνεχεια δε μπα να ειναι και μερα μεσημερι!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 19:54

Να΄μαι και εγώ τελευταίος και καταϊδρωμένος :))
Στο γνωστό (πλέον) χώρο :)
http://cid-ddd20c9fa7353c50.skydrive.live.com/self.aspx/Photos
έχω βάλει 2 zip με όλες τις φωτογραφίες resized ωστε η μεγαλύτερη πλευρά να είναι 1600 pixels και ποιότητα JPG = 95%.

Οι αυθεντικές έχουν μέγιστη πλευρά 3872 btw και όλες μαζί ήταν 700ΜΒ....
Αν σε κάποιον αρέσουν ΤΟΣΟ πολύ 2-3-4-5-κάμποσες που να θέλει τις αυθεντικές εκδόσεις, ας μου στείλει ΠΜ. :)

Enjoy!! :wet2:

#205 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 20:20

Οι αυθεντικές έχουν μέγιστη πλευρά 3872 btw και όλες μαζί ήταν 700ΜΒ....
Αν σε κάποιον αρέσουν ΤΟΣΟ πολύ 2-3-4-5-κάμποσες που να θέλει τις αυθεντικές εκδόσεις, ας μου στείλει ΠΜ. :)

Enjoy!! :wet2:

Εγώ τι να πω όταν οι δικές μου τα raw η κάθε μια είναι μετάξι 9 και 11 mb και συνολικά είναι 2GB ?:frozen:

#206 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 20:30

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις φωτογραφίες τους. Ureshii desu!:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#207 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 20:45

Oλες οι φοτο ειναι τρομερες μπραβο σε ολα τα παιδια και μακαρι να συνεχισουν ετσι ακουραστα αυτη τη δουλεια σε ολα τα παρτυ:riiight:

#208 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 20:53

Να και οι δικες μου foto!!:congrats:Δεν ειναι ολες αλλα πιστευω πως ειναι οι καλυτερες.Ελπιζω να σας αρεσουν.Εχει 2-3 αρκετα off-stage μαργαριταρια αλλα ενα θα τραβηξει την προσοχη σας σιγουρα...:tensai:
Αμα υπαρχει καποιο προβλημα μην ντραπητε και πεστε το οι κριτηκες ειναι δεκτες!
http://rapidshare.com/files/291988861/______________.rar

γενικα τις κανω συλογη ολες και πεδευομαι να κατεβασω και αυτες....το μονο προβλημα ειναι τα free slots του rapidshit:hahaha:περιμενω περιμενω

παντος πολυ υλικο ρε παιδια ,οποιος με εχει αποκληστικη φοτο εμενα και το κουτι μου ας με πμαρει :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#209 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:03

παντος πολυ υλικο ρε παιδια ,οποιος με εχει αποκληστικη φοτο εμενα και το κουτι μου ας με πμαρει :hahaha:

το ενδεχομενο να παρεις μια φοτο που ειστε ολοι μαζι, να την κοψεις και να την ραψεις ετσι ωστε να φαινεσαι μονο εσυ, το χεις σκεφτει??? :P:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#210 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 21:04

Εγώ τι να πω όταν οι δικές μου τα raw η κάθε μια είναι μετάξι 9 και 11 mb και συνολικά είναι 2GB ?:frozen:

Έλα τώρα.... δεν μετράνε τα RAWs και το ξέρεις καλύτερα από μένα :) :ureshii: