Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#151 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 15:44

χεμ χεμ αν δεν κανω λαθος και γω σου πα οτι αναγνωριζω το cosplay σου...:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#152 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 15:48

ναι αλλα το ΚΟΥΤΙ με αναγνωρισε πρωτο:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 15:52

ναι αλλα το ΚΟΥΤΙ με αναγνωρισε πρωτο:nosey:

οταν πρωτοεσκασες στο παρτυ οι πρωτοι που σε ειδαν ημουν εγω και ο Ravente. αλλα δεν σου μιλησαμε εκεινη την ωρα γιατι κατι συζηταγαμε......:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#154 RAvENTE

RAvENTE

^_^

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 16:37

Εδώ είμαι και εγώ :fromabove: κοπελιά ένα έχω να πω …… ΟΥΑΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ Μ !!!!!! ήταν ένα από τα φοβερά cosplay :riiight: μαζί με μια τεράστια λίστα (Asaph , Pain (δεν γνωρίζω ψευδώνυμο ) καλά ο Χάος ΕΓΡΑΨΕ xD μακράν πρέπει να ήταν το ποιο παιδεμένο cosplay :hihi2: ….και πολλοί άλλοι !!!!)

Τώρα όσο για την πίτσα :joyful: ναι νόμιζα ότι ήταν του cosplay σου (μετά συνειδητοποίησα ότι θα ήταν κάπως ακραίο να έρθεις με ταπεράκι :hihi2:)

#155 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 16:38

comiiniiii
Youtube Video

@ravente ARIGATUUUUUUUUUUUUU:ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 16:42

Παιδεμενο και παιδευτικο μαζι του XaOs, ειμαι σιγουρη.. respeeect to all the blind, ειχε πολλη πλακα, εγω δεν εβλεπα καλα, η Νιοβη δεν εβλεπε καλα, το παπι-Χαος δεν εβλεπε καλα.. χαμος

Αντε ρε παιδια κανεισ να ντυθει σωστα Neji με λευκα ματια και γκαβος :P

(Pein=MoBoRoS)

#157 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 17:31

Λιπον να πω και εγω με την σειρα μου οτι το παρτυ ηταν απιστευτο η μουσικι τρομερη το κεφι ατελιοτο και ο ανταγονισμος τον φωτογραφον και των cosplayer μεγαλος :P τελος να ευχηθω τα επομενα παρτυ τον akai panda να ειναι εξισου επιτυχημενα..

Υ.Γ.οσα παιδια τραβουσαν φωτογραφιες ας κανουν τον κοπο και ας αρχισουν να ανεβαζουν τα link σε αυτο το thread ωστε να εχουμε ολοι ευκολη προσβαση στοις φοτο ευχαριστω.

#158 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 20:18

καλα το παρτυ απιστευτο, καθε φορα παμε για νεο ρεκορ:D περιμενουμε κ αλλες φωτος απο τους φωτογραφους μας

#159 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 21:42

Παιδεμενο και παιδευτικο μαζι του XaOs, ειμαι σιγουρη.. respeeect to all the blind, ειχε πολλη πλακα, εγω δεν εβλεπα καλα, η Νιοβη δεν εβλεπε καλα, το παπι-Χαος δεν εβλεπε καλα.. χαμος

Υπήρχε κανείς μας που να έβλεπε καλά!?

Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα ποιο κουστούμι ήσουν. Σε είδα με & χωρίς το head-piece αλλά δεν είχα κάνει το συσχετισμό. Αλλά όχι & τόσο περίεργο με εκείνο που είχες στο κεφάλι σου!
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#160 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 22:54

Editing, editing, editing (still editing...). For the record, είχαμε κάπου 85 άτομα συνολικά ντυμένα (cosplays + j-fashion).

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#161 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 23:05

Υπήρχε κανείς μας που να έβλεπε καλά!?

Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα ποιο κουστούμι ήσουν. Σε είδα με & χωρίς το head-piece αλλά δεν είχα κάνει το συσχετισμό. Αλλά όχι & τόσο περίεργο με εκείνο που είχες στο κεφάλι σου!

Δεν ηταν τοσο ασχημα, απλως καμια φορα λογω χαμηλου φωτισμου..

#162 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 23:20

Αχ, να είχα άλλες 2 ώρες να τα ετοιμασω όλα να τα ανεβάσω...Αλλά δυστηχώς γύρισα πριν 4 ώρες Κατερίνη και δεν πρόλαβα να τελειώσω με το editing.Οπότε αύριο μετά την δουλειά το απόγευμα λογικά να περιμένετε από μένα όλες τις φώτος και τα βίντεο που τράβηξα και την αναλυτική λίστα των cosplayers.Ενημερωτικά ήταν 48 Character Based Cosplays + 27 J-Fashion Cosplays= 75 Cosplays με βάση την επί 2 ώρες καταγραφή που έκανα με συνεχώς να εμφανίζονται και άλλα ως και την ψηφοφορία >_<.Αν σου είπα 85 Speed σε κάποια φάση στο τέλος, λάθος μου, καθώς υπολόγιζα με το μάτι εκείνη την στιγμή από τις "μουτσούρες" μου XD. Ναι έσπασαν όλα τα ρεκόρ και πρόκειτε για το πιο επιτυχημένο cosplay πάρτι της Ελλάδας μέχρι στιγμής.Εντυπώσεις,σχόλια,απαντήσεις ( εδώ και σε pms, FB , MySp & various mgs) αύριο όπως καταλαβαίνετε. Τώρα τρέχω για ύπνο γιατί η δουλειά περιμένει εμένα χαράματα πάλι:deadga6:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#163 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 23:27

Cassiel-san, χτες όλη την ώρα έτρεχες πάνω-κάτω, σημείωνες ονόματα και τραβούσες φωτο. Είναι αξιοθάυμαστη η ενέργεια που έχεις. Ξεκουράσου και λιγάκι!:respect: Θα περιμένουμε το υλικό σου με ανυπομονησία όταν μπορέσεις

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#164 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 23:30

Θελω κι εγω να κανω κοσπλεη με πιτσα :P

Kάνε τότε την C.C. από Code Geass που τρώει μετά μανίας Pizza Hut. :himitsu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 00:08

Το πάρτυ ήταν φοβερό, αρκετά cosplay (καλά ο Pain ήταν απίστευτός, πράγματι το άξιζε) και πολύς κόσμος. Έκανα και το πρώτο μου cosplay και τώρα μου άνοιξε η όρεξη :hahaha: . Συγχαρητήρια στους Akai Panta για άλλο ένα υπέροχο event αλλά και σε όσους ντυθήκαν.

Και τώρα στο ψητό (yeah, ο πρώτος που ανέβασα :P ), οι φωτογραφίες (117) που τράβηξα με την βοήθεια του Kakashinote. Είναι 7 αρχεία συνολικού μεγέθους 329 ΜΒ. Ο κωδικός για το αρχείο είναι το site του φορουμ.

Dasein-12-09-09.part1.exe
Dasein-12-09-09.part2.rar
Dasein-12-09-09.part3.rar
Dasein-12-09-09.part4.rar
Dasein-12-09-09.part5.rar
Dasein-12-09-09.part6.rar
Dasein-12-09-09.part7.rar

Τέλος καλό θα ήταν αν δεν σας κάνει κόπο να ανεβάσετε κάπου όλες τι φωτογραφίες που έχετε τραβήξει γιατί μπορεί μερικοί, σαν και εμένα (μάλλον μόνο εγώ θα είμαι) να κρατάνε αρχείο :blingeye2: Ευχαριστώ ...

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα