Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 16:50

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 16:56

Τώρα ας ελπίσουμε να μην βρέξει για να βγούμε κ έξω διότι μέσα δεν νομίζω ότι θα χωρέσουμε...
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 17:09
Και εγώ επιτέλους τελείωσα ...σαν την Πετρούλα ένα πράγμα.... και από ότι έμαθα επίσημα πλέον Group Cosplay 100%
Τώρα ας ελπίσουμε να μην βρέξει για να βγούμε κ έξω διότι μέσα δεν νομίζω ότι θα χωρέσουμε...
Με το δικό σου ειδικά που να χωρέσεις!
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 17:12
Και εγώ επιτέλους τελείωσα ...σαν την Πετρούλα ένα πράγμα.... και από ότι έμαθα επίσημα πλέον Group Cosplay 100%
Μα καλά πόσοι θα είστε στο γκρούπ???

Εγώ ελπίζω να μην έχει πολύ ζέστη το μαγαζί, γιατί θα βγάλω ιλαρά με αυτά που θα φοράω!
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 17:20
Eva-san, είναι πάρα πολύ πιθανό (στις γραμμές του 99%), αλλά σίγουρα δεν μου είχες συστηθεί ως "evaofdawn", οπότε... little help?
argh έχει γούστο να κάνω λάθος κ να σε παιδεύω χωρίς λόγο!!
μεσαίου αναστηματος -άτσα-, λεπτή, καστανή (νομίζω τότε είχα μαλλιά μακριούτσικα μπροστά, κοντά πίσω), δεν είχα βάλει τπτ σπουδαίο, απλά ρούχα, καθομουν κυρίως στο μπαρ με μία άλλη κοπέλα, κ παίζει να σου είπα κάτι για Gazette... αυτά, αχέμ
κ μία λίγο κουλή ερώτηση: το Dasein είναι το παλιό παλιό φοιτητικό? ή λέω μπούρδες? σορρυ αλλά λείπω χρόνια από τα λημέρια..

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 17:33
5+1Μα καλά πόσοι θα είστε στο γκρούπ???
Xa0s θελω να δω το cosplay σου asap. τωρα το ερωτημα ειναι: να παρουμε ομπρελα μαζι;
επισης το μαγαζι εχει πολλη ζέστη για να ξερω τι να βαλω
Κάνοντας την ψαχτικη μου είδα ότι ίσε λίγο γνωστής του anime που θα κάνουμε...Οπότε 3 ώρες έμειναν...
Μέσα δεν νομίζω ότι θα εχει υπερβολική ζέστη αλλά μια ομπρελίτσα για καλό κ για κακό έχε τη μαζί σου...
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 03:33
O Monkey D.Luffy ως Cardbo από Yotsuba&!

Για τον λόγο ότι φαινόταν από τις τρύπες έκανα μια μικρή επεξεργασία στο Photoshop (ελεεινή, δυστυχώς). Κι έβαλα μερικά κειμενάκια για τον χαβαλέ.
O Six Winged Angel ως Κamina από Tengen Toppa Gurren Laggan

O Force Impulse ως Mumm-Ra από τους Thundercats (ξέρω, δεν είναι anime αλλά δεν έχει σημασία)

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 03:40

Πρεπει να ειδαμε περισσοτερα cosplays απο καθε αλλη φορα-πραγματικα δεν ηξερες ποιο να πρωτοψηφισεις. Just to name a few, οι Βelldandy απο Ah!Megami-Sama, Jewelry Bonney απο One Piece, Pain απο Naruto, Beatrice απο Umineko nο naku koro ni, Suiginto απο Rozen Maiden, Kamina αποo TTGL,ολο το ομαδικο cosplay απο Gintama,το παιδι που ειχε κανει cosplay απο Yotsuba και σιγουρα πολλοι αλλοι που ξεχναω (περασμενη ωρα γαρ) εκαναν καταπλητκτικα cosplays. Επιπλεον ειχε παρα πολυ κοσμο,καλη μουσικη,δωρα και ολα τα αλλα καλα που εχουμε συνηθησει και για μενα ηταν ευκαιρια να δω αρκετο κοσμο που ειχα καιρο να δω

Anyways, περιμενουμε το επομενο

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 08:33
Δεύτερο σχόλια: τα γυαλιά ηλίου το βράδυ δε βοηθάνε το σπορ γνωστό ως eyebathing.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 13 Σεπτέμβριος 2009 - 09:44
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 11:12
Όσον αφορά τις φώτο που τράβηξα, επειδή κάποιοι με ρώτησαν (ειδικά ο Guitar Hero

σκέφτηκα ότι τους περισσότερους σας έχει καλύψει ο speedgrapher έτσι κι αλλιώς, οπότε έχω βάλει thumbs των φώτο μου εδώ:
https://www.yousendit.com/download/ZW9EaXRBMm1Qb0t4dnc9PQ
Όποιος θέλει κάποιες φώτο, μπορεί να μου στείλει ένα PM και θα του τις στείλω (σε κάποιο email φαντάζομαι, μην ανησυχείτε, δεν τα πουλάω σε εταιρίες spam

Τώρα, αν κάποιος θέλει ΠΟΛΛΕΣ φώτο... ε... κάτι θα γίνει, ειδικά αν μένει Αθήνα. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση/server (όλες οι φώτο είναι 550 ΜΒ), είμαι ανοιχτός.
ΥΓ: Τα πανοράματα ειδικά με τους ΠΟΛΛΟΥΣ cosplayers (stitch, κολλάζ, όπως το λέει ο καθένας) θα τα ανεβάσω στο Flickr μου, οπότε θα μπορείτε να τα πάρετε από εκεί. Θα βάλω link μόλις το κάνω.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 11:26
Παντα τετοια παιδια!!
(Νamidaaaaa-kun κ παλι να τα χιλιασεις)
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 11:32
Αυτό ξαναπές το! XDΔεύτερο σχόλια: τα γυαλιά ηλίου το βράδυ δε βοηθάνε το σπορ γνωστό ως eyebathing.
Όπως ήταν αναμενόμενο το party ήταν φοβερό!

Και ορίστε έναβιντεάκι που φτιάξαμε (τραβηγμένο από το κινητό του Vetus) με άπειρες δώσεις καφρίλας XD, enjoy:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=nEmts4zUcB4[/media]
Special thanks σε όλα τα μέρη της Gurren Dan (aka support team ;p)
see you in the next one! (hopefully)
(Edit: Namida δεν το είχα πάρει χαμπάρι πως γιόρταζες XD (oh snap, magenkyo sharingan overuse) Χρόνια Πολλά έστω και πολύ καθυστεριμένα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 13 Σεπτέμβριος 2009 - 11:38