2 ώρες είπα ήθελα για το editing και τα σχετικά;Ναι

...μάλλον πιο πολλές.Πάμε λοιπόν.
Αρχικά το πάρτι ήταν τέλειο και λίγα λέω

.Πέρασα υπέροχα, ασχέτως που δεν το περίμενα, παρά την σίγουρη παταγώδες επιτυχία που περίμενα να έχει το event (είμαι λίγο ματαιόδοξος στα προσωπικά μου τι να κάνω

). Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα επιτέλους και προσωπικά άτομα που ηξερα μόνο μέσου του net μέχρι τώρα από εκεί κάτω ( Fireroses, Wabbit, Wisdom κ.α.), που συνάντησα επιτέλους όσους 'έχασα' στο πρώτο πάρτι των Akai Panda ( Asaph, MisaYoshiko, MoBoRos, Vegetasmate, Vetus κ.α. ) γιατί δεν αναγνωριστήκαμε τότε, που ξαναείδα όσους γνώριζα από την προηγούμενη φορά ή από πιο παλιά ( too many to mention XD ), και φυσικά που γνώρισα ένα σωρό νέο κόσμο ( που ήξερα στις περισσότερες περιπτώσεις φατσικά και ονομαστικά λόγο του θέματος που συντηρώ για τους cosplayers:ureshii: ). Παρακαλώ το παιδί που μαζί του στην αρχή του πάρτι το ξεσκίσαμε στο One Piece conversation και έχει 4 post στο παρόν forum να με ενημερώσει αν το δει αυτό, γιατί ξέχασα το nick του και δεν ξέρω πως να επικοινωνήσω μαζί του

. Το μόνο κακό ήταν ότι περίμενα να είναι παρόντα και άλλα άτομα που θεωρούνταν 'στάνταρ' αλλά δεν ήρθαν τελικά. Τι να γίνει, την επόμενη φορά. Για όσους δεν με κατάλαβαν ποιος είμαι, ήμουν εκείνος ο 'χαζοχαρούμενος stalker' με την γαλάζια μπλούζα που έτρεχε σε όλο το μέρος επί ώρες και ρωτούσε τους πάντες αν και τι cosplay κάνουν και τι nick/όνομα έχουν και τους σημείωνε, και μετά πλάκωσε και φώτος και βίντεο από όλο τον τόπο

.Ναι ήμουν σε hyper mode κλάσσικα. Το cosplay φταίει

. Μπορείτε να τα καταβάσετε όλα από εδώ
http://www.megaupload.com/?d=MNAWLB28328 MB - 98 Photos - 4 VideosΣε καμιά περίπτωση δεν συκρίνομαι με τους υπόλοιπους φωτογράφους όπως τόνισα και στο προηγούμενο πάρτι, καθώς δεν έχω την "τέχνη" και τα "εργαλεία". Ποιο πολύ φροντίζω να τραβώ μερικά καλά βίντεο

. Τα βίντεο είναι τα ακόλουθα :
A) Αποκάλυψη της Elizabeth
B) Το πάρτι (13 minutes γύρα σε όλο το μέρος

)
C) Χωρός του Flexxxy
D) Γενέθλια του Namida
- Ευχαριστώ την
Camus για άλλη μια φορά για την φιλοξενία

- Ευχαριστώ τον
Matu-san που διακινδύνευσε την υπόθεση στα δικαστήρια δίνοντας μου ένα φύλο από τις αποδείξεις της υπόθεσης του για να μπορέσω να καταγράψω όλους τους cosplayers.Είμαι σίγουρος ότι με μερικά Objections και Take That τα κατάφερε πάλι στο τέλος και χωρίς αυτές

- Ευχαριστώ τον
Monkey D. Tasos για το τρομερό φοβερό καταπληκτικό ανεπανάληπτο AMV του που πορώθηκα να το βλέπω 4 φορές την ίδια μέρα και μου έδωσε ιδέα για το ένα από τα μέχρι τώρα 6 cosplays της 2ης χρονιάς μου σαν cosplayer που αποφάσησα ήδη και η οποία θα αρχίσει μετά το επόμενο μου 1st year anniversary cosplay στην Θεσσαλονίκη στης 25.09:joyful:.
- Χρόνια πολλά για άλλη μια φορά στον
Namida που όσα και να κλείσει να ξέρει ότι και εμείς κάποτε εκεί θα φτάσουμε και θα είμαστε το ίδιο νιάτα που ήμαστε και τώρα

.Τα χρόνια δεν γερνάνε τις ψυχές

.
@Lucy-Nyu: Ε μα να μην σε πειράζουμε και λίγο με την Vegetasmate:wis:; Δεν έχω δει ακόμα τα 2 τελευταία arcs ( λόγο δουλειάς ) οπότε για μένα ήσουν κινητό spoiler:hahaha:.Όχι ότι πειράζει, καθώς δεν είναι στοιχείο την πλοκής οπότε όλα ΟΚ. Εκεί που έλεγε να δουλέψει ο Xa0s τον Namida με κάτι τέτοιο, το έκανες τελικά εσύ

Αλλά μετά πας και γράφεις ποιος χαρακτήρας είναι μερικά ποστ πιο πίσω και κάτι άλλες λεπτομέριες εκτός spoiler tag και με spoilerιάζεις και άλλο

.J/k:drink:.Πάντως αν είχα δει μέχρι εκείνο το σημείο να ήσουν σίγουρη ότι θα σε αναγνώριζα επι τόπου.One Piece και ξερώ ψωμί πάνω απ'όλα

.
@Odin: Τελικά τον φακό μου δεν τον γλίτωσες

.Και να φανταστείς ούτε καν εσένα στόχευα. Απλά ήσουν μέσα στα καρέ

.
@Kleidokrator: Ακόμα να καταλάβω ποιο είναι αυτό το password καθώς δεν πιάνει κανένα από όσα url δοκίμασα. Μου το στέλνει κάποιος σε ένα pm παρακαλώ

;Επίσης εννοείτε ότι και εγώ θα ήθελα να είχα στην διάθεση μου όσο το δυνατόν όλες τις φώτος που τραβήχτηκαν από όλους τους φωτογράφους για να έχω πολλαπλές και ποιοτικές επιλογές κατά την προσθήκη του πάρτι στο Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers. Οπότε
Neuro, SpirosK81, Vetus και οποιοσδήποτε άλλο τραβούσε φωτογραφίες, αν μπορείτε ανεβάστε οσες έχετε καπου ή δώστε τες στον Kleidokrator ή τους Akai Panda για να μπορέσω και εγώ με την σειρά μου να τις προμηθευτώ. Φυσικά όπως πάντα με την άδεια σας για χρήση στο θέμα για να μην κάνουμε μισές δουλειές.Από σένα Speedy κλασσικά περιμένω την αντίστοιχη προσθήκη στο otakulens όποτε σε βολέψει με τόσο φόρτο 'δουλειάς' που έχει αυτή την φορά
@Wabbit: Μην ανυσηχείς έτσι είμαι πάντα όταν είμαι με κόσμο.Δεν σταματώ με τίποτα

.Σχετικά με το cosplay σου όπως είπα δεν περίμενα να δω αυτή αυτή την εκδοχή.Super/cute/kawai ήταν

.Το ίδιο και της Fireroses σαν Haruhi.Πάντως εγώ βλέπω εδώ πέρα άλλο ένα loli-duo να ανέρχεται στα Αθηναϊκά πάρτι μαζί με το πατροπαράδοτο Ayami & Didi:hahaha: (hint: check the 2nd video:hihi2:)
@Kirenahana: Μετά το βελάκι στο κέντρο που έριξες από την αρχή κιόλας, δεν μας άφησες άλλη επιλογή από να τα μαζέψουμε και να πάμε να κρυφτούμε όλοι μας στην γωνία από ντροπή

Σχετικά με τους παρόντες cosplayers, σας παραθέτω τους 48 character based cosplayers που ήταν στο πάρτι. Πέρα από αυτούς υπήρχαν και άλλοι 27 ( μπορεί να μου διέφυγαν -προς το παρόν - καποιοι, πρέπει να τσεκάρω πάλι όλες τις φώτος όταν μαζευτούν ) j-fashion cosplayers που δεν δυνάται να αναφέρω χωρίς εικόνες, εφόσον δεν βασίζονται σε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα, και που φυσικά θα προσθέσω και στο θέμα μαζί με τους υπόλοιπους όταν γίνει η προσθήκη του εν λόγου πάρτι τον άλλο μήνα μαζί με το επόμενο της Θεσσαλονίκης ( τρέχω και δεν φτάνω τώρα να ετοιμάσω το cosplay μου γι'αυτό

).
Amane Misa [ Death Note ] ( °•πίΟu-πίΟu•°™ )
Amane Misa [ Death Note ] ( Kazumi )
Amane Misa [ Death Note ] ( Meg )
Amu Hinamori [ Shugo Chara! ] ( Camus )
Beatrice [ Umineko no Naku Koro ni ] ( Tomodachi )
Belldandy [ Ah! My Goddess ] ( Demetra )
Black Ranger [ Mighty Morphin Power Rangers ] ( Geo )
Ciel Phantomhive [ Kuroshitsuji ] ( Niovi )
Danboard [ Yotsuba&! ] ( Monkey D. Tasos )
Dr. Franken Stein [ Soul Eater ] ( Atridis )
Elizabeth [ Gin Tama ] ( Gaara of Sound )
Elizabeth [ Gin Tama ] ( Xa0s )
Eruka Frog [ Soul Eater ] ( MisaYoshiko )
Free [ Soul Eater ] ( Namida )
Ginpachi Sensei [ Gin Tama ] ( G.T.P._1982 )
Guitar Hero [ Guitar Hero ] ( Lefakos )
Haruhi Suzumiya [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Fireroses )
Jewelry Bonney [ One Piece ] ( Lucy-Nyu )
Kagura [ Gin Tama ] ( ~*memole*~ )
Kamina [ Tengen Toppa Gurren Lagann ] ( Six Winged Angel )
Kotaro Katsura [ Gin Tama ] ( Kleidokrator )
Kurosaki Ichigo ( Vizard ) [ Bleach ] ( Βασίλης )
L [ Death Note ] ( Serraphel )
Mad Hatter [ Alice in Wonderland ] ( Ayami )
Mikuru Asahina [ The Melancholy of Haruhi Suzumiya ] ( Wabbit )
Mio Akiyama [ K-On! ] ( Τζένη )
Mugen [ Samurai Champloo ] ( Mustodol )
Mumm-ra [ Thundercats ] ( Force_Impulse )
Oz Vessalius [ Pandora Hearts ] ( Διονύσης )
Pain [ Naruto Shippuuden ] ( MoBoRos )
Phoenix Wright [ Phoenix Wright: Ace Attorney ] ( Matu-san )
Pink Ranger [ Mighty Morphin Power Rangers ] ( Ειρήνη )
Red Ranger [ Mighty Morphin Power Rangers ] ( Uncnownranger )
Reita [ The Gazette ] ( Childprey )
Roy Mustang [ Fullmetal Alchemist] ( Γιώργος )
Ryu [ Street Fighter 4 ] ( Flexxxy )
Sanji [ One Piece ] ( Being Of Darkness )
Sebastian Michaelis [ Kuroshitsuji ] ( Wisdom )
Suigintou [ Rozen Maiden ] ( Mika Fuyutsuki )
Tae Shimura [ Gin Tama ] ( Kirenahana )
Taizo 'Madao' Hasegawa [ Gin Tama ] ( Yo! Master )
Tomodachi [ 20th Century Boys ] ( Asaph )
Uchiha Obito [ Naruto Shippuuden ] ( MetalAnime )
White Ranger [ Mighty Morphin Power Rangers ] ( Silver )
Winry Rockbell [ Fullmetal Alchemist ] ( Vegetasmate )
Yasutora Chad [ Bleach ] ( Akihisa )
Yellow Ranger [ Mighty Morphin Power Rangers ] ( Valentine Patera )
Yoruichi Shihoin [ Bleach ] ( Αλίκη )
Yuko Ichihara [ XxxHolic ] ( Άννα )
@Neuro: Σε κάποια φάση είπες ότι είδες μια κοπέλα να κάνει Yuki Cross από Vampire Knight. Τελικά υπήρχε όντως, γιατί εγώ δεν εντόπησα κάτι. Αν ναι, την πήρε ο φακός σου; Ενημέρωσε με αν μπορείς.
Αυτά τα 'λίγα' από μενα

.Για άλλη μια φορά όπως είπα, πέρασα τέλεια και πλέον θα με έχετε συχνό επισκέπτη στα πάρτι τον Akai όσο δεν στέκεται εμπόδιο η δουλειά μου ( τα χρήματα παλεύονται όλο και με κάποιο τρόπο ). See you there λοιπόν.Και μην ντρέπεστε. Ανεβείτε και πάνω στην Θεσσαλονίκη στης 25.09 για το δικό μας πάρτι. Και ενημερώστε για να σας έχουμε υπόψην και για cosplay photoshooting πριν το πάρτι και "αfter party welcoming" meeting την επόμενη μέχριο τελικής πτώσεως τα χαράματα της μεθεπόμενης

.Όσοι αντέχετε δηλαδή

.We do:Blissfull:.
Edited by Cassiel, 15 September 2009 - 18:35.