Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 11:50
Από κεί και πέρα, το μόνο "κακό" της βραδιάς... Σαγιονάρα FAIL.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 12:10

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 12:23

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 12:43

Πάρα πολλοί cosplayers (κάπου στα 45 άτομα σύμφωνα με τις σημειώσεις του Cassiel!), οι οποίοι προκάλεσαν τον κλασσικό πια πανικό στον δρόμο όταν βγήκαμε να βγάλουμε τις ομαδικές φωτογραφίες όπου περαστικοί και οδηγοί να κοιτάνε σαν χαμένοι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι γίνεται.
Οι κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν έκανε την εμφάνιση το Gintama group με τον (καημένο) Xaos να προσπαθεί να κουμαντάρει την τεράστια και ζεστή στολή της Elizabeth, η εμφάνιση του Mumm-rah, και (το αρκετά αργοπορημένο) group των power rangers.
Επίσης, ξέχασα να αναφέρω, την παρουσία της Mikuru η οποία πήρε στα σοβαρά τις"παρατηρήσεις" του speed καθώς και τις δικές μου, και παρουσίασε ένα ωραίο cosplay, καθώς και την κοπέλα που έκανε την Mio Akiyama του (αρκετά αγαπημένου) K-on, όπως και την γνωριμία με την evaofdown που νόμιζε πως θα ήταν άσχετη με την παρέα, επειδή ήταν ΄μονη της!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Matu-san: 13 Σεπτέμβριος 2009 - 12:48
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 13:53
A μαρι attention whore, ist ist
:hahaha:
:hahaha:
pwnd:hahaha:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 14:01

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 14:22

τις επικες ποζες που περναν οι κοσπλειερς

μμμμμμμμμ αντεεεε να ξαναγινει

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 14:48

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 14:50

αλλα ΧΑΧΑΧΑ ηταν οντως μερος του κοσπλει

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 14:57

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 15:11

μπράβο σε όλα τα παιδιά που έκαναν cosplay, υπήρχαν πραγματικά μικρά αριστουργήματα!
για να πω την αλήθεια, όταν έστριψα στην Σολωμού κ είδα τόσο κόσμο, σκέφτηκα προς στιγμήν ότι έχω κάνει κάποιο λάθος! τι λαός! τέλεια τέλεια!
την επόμενη φορά θα έρθω κ εγώ προετοιμασμένη, όχι μόνο gothic λολιτέ..
.... όπως και την γνωριμία με την evaofdown που νόμιζε πως θα ήταν άσχετη με την παρέα, επειδή ήταν ΄μονη της!
1ον: είναι evaofadAwn παρακαλώ
2ον: βρε, μην αποκαλύπτεις τα άγχη μου!!

κ εγώ χάρηκα για την γνωριμία κ με εσένα κ με πολλά άλλα παιδια!!! ευχαριστώ πολύ την Tomodachi που με πήρε από την αρχή υπό την προστασία της...

πωπω, δε μπορώ να περιμένω για το επόμενο!!!!

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 15:17
Α @Lucy-nyu δεν ξερώ πως έγινε αλλά εσένα σε έχω φωτογράφηση τις περισσότερες φορές XD εντελώς τυχαία ορκίζομαι στην πίτσα σου. Πάντως το κακό είναι ότι είναι πόλης ο κόσμος και μικρός ο χώρος και τα cosplay χάνονται μέσα στο πλήθος (εκτός από την Elizabeth aka Xa0s) και χρειαζόμαστε μια ντουντούκα... την επόμενη φορά θα πάρω μα την πανάγια σήμερα πάλη δεν μπορώ να μιλήσω που φώναζα να μαζέψω τα cosplay.
Πάντως για μένα η καλύτερη είσοδος δεν έκαναν από Gindama (συγνώμη παιδιά) αλλά οι Power Rangers!!! Κρίμα που δεν πρόλαβαν να έρθουν τα παιδιά ποιο νωρίς =/ ειλικρινά άξιζαν ... καλύτερο ομαδικό cosplay δεν είναι καλή ιδέα για την επόμενη φορά? Επειδή νομίζω ότι τα ομαδικά cosplay αξίζουν και αυτά ένα βραβείο έστω και συμβολικό για την προσπάθεια που έκαναν όλοι.
Α τις φωτογραφίες τις επεξεργάζομαι τώρα (ναι δίστιχος με φλας δεν μπορώ να δουλεύω καλά) και μέχρι το βράδι θα τα έχω έτυμα για να τα ανεβάσω... όσοι θέλουν να πάρουν ητε όλες ητε το δικό τους cosplay να μου στείλουν pm και να μου λένε ποιο cosplay έκαναν. Α και κάτι τελευταίο ας άνοιξη χώρο κάποιος Moderator για να ανεβάσουμε τις φοτο.
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 15:23

HTAΝ,πως δεν ηταν?
μαλλον δν εδωσα εμφαση σαυτο που προσπαθησα να πω στο ποστ μου,με ρωταγαν με ειρωνια οσοι δν ηξεραν τον χαρακτηρα που εκανα
αλλα ΧΑΧΑΧΑ ηταν οντως μερος του κοσπλει
εμενα μ αρεσε που ο Cassiel και εγω σε πειραζαμε λεγοντας σου οτι εισαι κινητο spoiler!!! Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη ουτε κ εγω σε καταλαβα αλλα οταν ειδα την πιτσα και ακοθσα και την λεξη one piece το επιασα!

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 15:33
μουγκιιιιιιιιιι δεν ειμαι εγω το κινητο σποιλερΟντως παιδια , περασαμε ολοι τελεια χθες. Επικα cosplay και τελειος κοσμος...και φυσικα οι αντιδρασεις των....κοινων θνητων που μας εβλεπαν ηταν θεικες!!!! Αντε και στο επομενο cosplay τετοια απηχηση να εχουμε!!
εμενα μ αρεσε που ο Cassiel και εγω σε πειραζαμε λεγοντας σου οτι εισαι κινητο spoiler!!! Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη ουτε κ εγω σε καταλαβα αλλα οταν ειδα την πιτσα και ακοθσα και την λεξη one piece το επιασα!
αυτοι ομως ειναι WARNING WARNING XTRA DANGEROUS SPOILER
βασικα πληγωθηκα χθες,ολοι με ρωταγαν τι εχω ντυθει τους ελεγα one piece βλεπετε?μου ελεγαν ναι τους ελεγα μεχρι που?μου ελεγαν ολα,τους 11 σουπερνοβας τους θυμαστε?μου λεγανε ναι,και τους κανω μια γυναικα ειναι στους 11 σουπερνοβας,και συγκεκριμενα η γυναικα με το υψηλοτερο μπαουντυ(οχι σοκολατα).ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΝ...ειχα αρχισει να απογοητευομαι μεχρι που ενα ΚΟΥΤΙ με αναγνωρισε.
επισης επηδη οι καλτσες μου θυμιζουν μαλλον καμπαρε υπηρξαν διαφοροι στην ομονοια που λεγαν ψιτ κοπελια 30 ευρω και κλεινανε το ματι