Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)
Posted 15 September 2009 - 02:59
επίσης, -τι χαρά!!!!- με βρήκα μέσα στο video σου το 12λεπτο! εμφανίζομαι κάπου στο 00:44 κ μετά ξανά στο τέλος, 12:12, περνάω ακριβώς δίπλα σου με ένα άσπρο φακό επαφής κ μια πεταλούδα στο μαλλί. Πρέφα δεν είχα πάρει, χαχαχαχαχα! Σ' ευχαριστώ πολύ που τα ανέβασες!

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 15 September 2009 - 09:49
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα για την καινούρια σεζόν, που προβλέπεται να επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις, που θα αναταράξουν τη θάλασσα και θα αγγίξουν τον ουρανό.
48 cosplay, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν άνετα να λάβουν μέρος σε κάποιο διεθνή διαγωνισμό! Ποτέ δεν σταματάτε να μας εκπλήσσετε με το πάθος και την αγάπη για το "άθλημα"! Το επίπεδο στην Ελλάδα όλο και ανεβαίνει και φαίνεται ότι η δημιουργικότητα δεν έχει όρια.
Για τον κόσμο τι να πρωτοπούμε; Για ακόμα μια φορά γέμισε το μαγαζί, το πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί, ο δρόμος και το απέναντι πάρκινγκ, τραβώντας τα περίεργα βλέμματα των ανυποψίαστων περαστικών που αναρωτίοντουσαν τι κάνουμε. Κάποιοι πιο τολμηροί μας ρώτησαν κι όλας, αλλά νομίζω ότι δεν κατάλαβαν την απάντηση...
Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που αφιέρωσαν τόσες πολλές ώρες από το χρόνο τους για να ετοιμάσουν τις στολές, καθώς και όσους προτίμησαν την δική μας παρέα για να γεμίσουν το βράδυ του Σαββάτου τους
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Megi♥ που σχεδίασε το κοριτσάκι στην αφίσα μας, και επιμελήθηκε τη δημιουργία της. Ήταν νομίζω η πρώτη φορά που κάποιο cosplay πάρτι είχε αυθεντική αφίσα, και όχι βασισμένη σε έτοιμη εικόνα.
Να ευχαριστήσω επίσης του φωτογράφους της βραδιάς Cassiel,Kleidokrator,Neuro,Speedgrapher και όλα τα παιδιά που τραβούσαν φωτογραφίες και τις ανεβάζουν από προχθές εδώ, στο myspace και στο facebbok.
Επίσης τον Neuro που μου δάνεισε την μπάλα του φυλακισμένου για ολοκληρώσω την στολή μου, τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να φέρουν όσα δώρα δεν
προλαβαίναμε να περάσουμε να πάρουμε από τα καταστήματα (Asaph, Konata, Nerethil), και τον Xaos που με πέταξε μέχρι το σπίτι για να πάρω αυτό που είχα ξεχάσει
Αποσπάσματα από τα video που τράβηξε ο Cassiel θα ανέβουν στο youtube και ίσως στο site μας. Αν κάποιοι επιθυμούν να μην εμφανίζονται, ας μου στείλουν pm (αν γίνεται με τον ακριβή χρόνο που εμφανίζονται) για να κόψουμε αυτά τα κομμάτια. Επιπλέον το περιοδικό sporty junior θα φιλοξενήσει ένα άρθρο για το πάρτι στις σελίδες του, και μας ζήτησε να στείλουμε κάποιες φωτογραφίες. Αν κάποιος επιθυμεί να μην εμφανιστεί θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα με pm.
Edited by Namida, 15 September 2009 - 10:38.
Posted 15 September 2009 - 09:50
Μόνο ο Shinpachi την γλύτωσε ε?
Ναι δύστυχος μας έλειπε...

@Cassiel: Dud έκανες εκπληκτική δουλειά....

I would like for a pet...
Posted 15 September 2009 - 10:00
αλλα με εχει βγαλει με το κουστουμι χωρις μασκα, ηταν το 2ο κοσπλεη μου "Λεσβια Χρηματιστης"

ΠΟΥΛΑ ΧΑΛΥΒΑ, ΠΟΥΛΑ!!!!!
kidding, αγαπαμε Κασσι-κουν, gambatte γενικα, τοση δουλεια οντως αξιζει βραβειο

Posted 15 September 2009 - 11:00

Posted 15 September 2009 - 12:19
Δίστιχος την Yuuki δεν την βρήκα αν υπήρχε...Επίσης τις 3 Misa δεν τις είδα (εξάλλου κάθε φορά έχουμε 3-4 οπότε ποια είναι ντύσιμο και όχι cosplay καθώς και ο L) και ο L δεν λέω είναι τα ποιο εύκολα αλλά τα έχουν κάνη 1002 φορές σκεφτείτε κάτι ποιο πρωτότυπο. Ο Obito και το παιδί από Guitar hero συγνώμη αλλά δεν σας κατάλαβα αν και τον Obito τον είδα νομίζω. Είναι αλλά 2-3 cosplay που μου ξέφυγαν. Πάντως για το επόμενο cosplay Cassiel πρέπει να πάρουμε μια ντουντούκα για να μαζεύουμε το κόσμο(δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναπεί).
Πάντως έχω πορωθεί με τις φότο να κάνω Lifting(ενωω να προσθέτω έφε) κτλ. ώστε να μοιάζουν και άλλο στους χαρακτήρες όπως ο hallow ichigo , διαφορά εργαλεία γύρο από την Winry λίγο λαδί (μηχανής για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) φαγητό γύρο από την Jewelry Bonney αν και ακόμα το ψάχνω πως θα το κάνω και πολλά αλλά ... σίγουρα θα αργήσω να τα τελειώσω =/ αλλά θα τα ανεβάσω και αυτά όταν θα είναι έτυμα.
Τώρα ας μου πει κάποιος που στο καλό μπορώ να ανεβάσω 600MB ώστε να τα κατεβάσετε μετά?
Posted 15 September 2009 - 12:38
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάπου raw(χωρίς επεξεργασία) τις φωτογραφίες που τράβηξα.
Δίστιχος την Yuuki δεν την βρήκα αν υπήρχε...Επίσης τις 3 Misa δεν τις είδα (εξάλλου κάθε φορά έχουμε 3-4 οπότε ποια είναι ντύσιμο και όχι cosplay καθώς και ο L) και ο L δεν λέω είναι τα ποιο εύκολα αλλά τα έχουν κάνη 1002 φορές σκεφτείτε κάτι ποιο πρωτότυπο. Ο Obito και το παιδί από Guitar hero συγνώμη αλλά δεν σας κατάλαβα αν και τον Obito τον είδα νομίζω. Είναι αλλά 2-3 cosplay που μου ξέφυγαν. Πάντως για το επόμενο cosplay Cassiel πρέπει να πάρουμε μια ντουντούκα για να μαζεύουμε το κόσμο(δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναπεί).
Πάντως έχω πορωθεί με τις φότο να κάνω Lifting(ενωω να προσθέτω έφε) κτλ. ώστε να μοιάζουν και άλλο στους χαρακτήρες όπως ο hallow ichigo , διαφορά εργαλεία γύρο από την Winry λίγο λαδί (μηχανής για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) φαγητό γύρο από την Jewelry Bonney αν και ακόμα το ψάχνω πως θα το κάνω και πολλά αλλά ... σίγουρα θα αργήσω να τα τελειώσω =/ αλλά θα τα ανεβάσω και αυτά όταν θα είναι έτυμα.
Τώρα ας μου πει κάποιος που στο καλό μπορώ να ανεβάσω 600MB ώστε να τα κατεβάσετε μετά?
ΘΕΟΣ!! Χαρά'στο κουράγιο σου!!

Ωραία τα πάρτυ αυτά, όμως θα ήταν ωραίο (από φωτογραφικής άποψης τουλάχιστον

ΥΓ: Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι με το editing, let me know. Παραδέχομαι ότι είναι κάτι που βαριέμαι να κάνω μόνος, όμως για συνεργασία, μια χαρά.
ΥΓ2: Cassiel, τρομερή δουλειά!
Posted 15 September 2009 - 12:40

Το παιδί που μιλούσατε ακατάπαυστα για one piece είναι ο SONIC-FRIEZA , όπως επίσης η δίκη έληξε με μεγάλη επιτυχία αν και έλειπε ένα χαρτί από τα στοιχεία!!
Posted 15 September 2009 - 12:42
επίσης ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ήθελες να δεις από μέσα το εσωτερικό της Elizabeth....
Εξέχον μέλος του Forum μπήκε κ μπορώ να πω ότι του άρεσε ..
Ναι ειμαι σιγουρος οτι του (μου) αρεσε, ειδικα το γεγονος οτι η στολη δν ειχε καθολου ζεστη εκει μεσα... ας ειναι καλα το modification με το ανεμιστηρακι που ειχε μεσα αλλιως

Posted 15 September 2009 - 13:09
μην το παρακανεις με το λαδι εεεε.....για να μην εχουμε ατυχηματα..καθε ειδους!!!!

Posted 15 September 2009 - 13:12
Posted 15 September 2009 - 14:11
Γενικός αυτό που θα γυνή είναι να μαζευτούνε όλοι όσο θα κάνουν cosplay πριν από το party και να κάνουν(κάνουμε

Posted 15 September 2009 - 14:30
Posted 15 September 2009 - 14:36

Σε γενικές γραμμές, την ημέρα πριν το επόμενο πάρτυ, κανονίζετε ραντεβού από μεσημεροαπογευματάκι για τα photo sessions...
αν έχετε πολλούς Ninja, ανεβείτε στο "δάσος" γύρω από τον Λυκαβηττό να έχουν φυσικό περιβάλλον...

και μετά κατεβαίνετε για το πάρτυ
Posted 15 September 2009 - 14:45

για να δούμε