Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#181 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 15 September 2009 - 02:59

@Cassiel: τώρα κατάλαβα κ εγώ ποιος είσαι! νομίζω κάποια στιγμή μας σύστησε η Tomodachi2!

επίσης, -τι χαρά!!!!- με βρήκα μέσα στο video σου το 12λεπτο! εμφανίζομαι κάπου στο 00:44 κ μετά ξανά στο τέλος, 12:12, περνάω ακριβώς δίπλα σου με ένα άσπρο φακό επαφής κ μια πεταλούδα στο μαλλί. Πρέφα δεν είχα πάρει, χαχαχαχαχα! Σ' ευχαριστώ πολύ που τα ανέβασες!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#182 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 15 September 2009 - 09:49

Αν πριν από δύο χρόνια μου έλεγε κάποιος ότι στην Αθήνα θα γίνονταν cosplay πάρτι που θα συγκέντρωναν τόσο κόσμο και τόσα πολλά και απίστευτα καλά cosplay, θα του έλεγα ότι είναι τρελός....Αν μου το έλεγε ένα χρόνο πριν, θα του έλεγα ότι έχει πολύ μεγάλη φαντασία... Και τελικά το Σάββατο η φαντασία έγινε πραγματικότητα!

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα για την καινούρια σεζόν, που προβλέπεται να επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις, που θα αναταράξουν τη θάλασσα και θα αγγίξουν τον ουρανό.

48 cosplay, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν άνετα να λάβουν μέρος σε κάποιο διεθνή διαγωνισμό! Ποτέ δεν σταματάτε να μας εκπλήσσετε με το πάθος και την αγάπη για το "άθλημα"! Το επίπεδο στην Ελλάδα όλο και ανεβαίνει και φαίνεται ότι η δημιουργικότητα δεν έχει όρια.

Για τον κόσμο τι να πρωτοπούμε; Για ακόμα μια φορά γέμισε το μαγαζί, το πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί, ο δρόμος και το απέναντι πάρκινγκ, τραβώντας τα περίεργα βλέμματα των ανυποψίαστων περαστικών που αναρωτίοντουσαν τι κάνουμε. Κάποιοι πιο τολμηροί μας ρώτησαν κι όλας, αλλά νομίζω ότι δεν κατάλαβαν την απάντηση...

Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που αφιέρωσαν τόσες πολλές ώρες από το χρόνο τους για να ετοιμάσουν τις στολές, καθώς και όσους προτίμησαν την δική μας παρέα για να γεμίσουν το βράδυ του Σαββάτου τους

:nod:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Megi♥ που σχεδίασε το κοριτσάκι στην αφίσα μας, και επιμελήθηκε τη δημιουργία της. Ήταν νομίζω η πρώτη φορά που κάποιο cosplay πάρτι είχε αυθεντική αφίσα, και όχι βασισμένη σε έτοιμη εικόνα.

Να ευχαριστήσω επίσης του φωτογράφους της βραδιάς Cassiel,Kleidokrator,Neuro,Speedgrapher και όλα τα παιδιά που τραβούσαν φωτογραφίες και τις ανεβάζουν από προχθές εδώ, στο myspace και στο facebbok.

Επίσης τον Neuro που μου δάνεισε την μπάλα του φυλακισμένου για ολοκληρώσω την στολή μου, τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να φέρουν όσα δώρα δεν
προλαβαίναμε να περάσουμε να πάρουμε από τα καταστήματα (Asaph, Konata, Nerethil), και τον Xaos που με πέταξε μέχρι το σπίτι για να πάρω αυτό που είχα ξεχάσει

Αποσπάσματα από τα video που τράβηξε ο Cassiel θα ανέβουν στο youtube και ίσως στο site μας. Αν κάποιοι επιθυμούν να μην εμφανίζονται, ας μου στείλουν pm (αν γίνεται με τον ακριβή χρόνο που εμφανίζονται) για να κόψουμε αυτά τα κομμάτια. Επιπλέον το περιοδικό sporty junior θα φιλοξενήσει ένα άρθρο για το πάρτι στις σελίδες του, και μας ζήτησε να στείλουμε κάποιες φωτογραφίες. Αν κάποιος επιθυμεί να μην εμφανιστεί θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα με pm.

Edited by Namida, 15 September 2009 - 10:38.

#183 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 15 September 2009 - 09:50

Μόνο ο Shinpachi την γλύτωσε ε? :hot:

Ναι δύστυχος μας έλειπε...:emptyonexg1:στην αρχή ήταν να κάνουμε 2 άτομα Elizabeth-Κatsura μετά μαζεύτηκε η ομάδα :wooi2:

@Cassiel: Dud έκανες εκπληκτική δουλειά....:riiight: και όπως καταλαβαίνει ούτε τα μισά από αυτά τα cosplay δεν είδα...:unlucky:επίσης ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ήθελες να δεις από μέσα το εσωτερικό της Elizabeth....:kill4u: Εξέχον μέλος του Forum μπήκε κ μπορώ να πω ότι του άρεσε ...περάσαμε καλά....:himitsu:

I would likePosted Image for a pet...

#184 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 15 September 2009 - 10:00

lol τοσες φωτος του Κασσι και δεν πετυχε το κος μου σε καμια (επιφυλαζομαι για τα βιντεος)
αλλα με εχει βγαλει με το κουστουμι χωρις μασκα, ηταν το 2ο κοσπλεη μου "Λεσβια Χρηματιστης" :P

ΠΟΥΛΑ ΧΑΛΥΒΑ, ΠΟΥΛΑ!!!!!

kidding, αγαπαμε Κασσι-κουν, gambatte γενικα, τοση δουλεια οντως αξιζει βραβειο :)

#185 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 15 September 2009 - 11:00

Sugggoooooooiii!!! φοβερή δουλειά Cassiel-san! Cosplay professor indeed! (πρέπει να το βάλεις title λολ) Ευχαριστούμε για της φωτογραφίες τα βίντεο και γενικά την συνεισφορά (aka τρέξιμο του αιώνα) :Blissfull:

#186 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 15 September 2009 - 12:19

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάπου raw(χωρίς επεξεργασία) τις φωτογραφίες που τράβηξα.
Δίστιχος την Yuuki δεν την βρήκα αν υπήρχε...Επίσης τις 3 Misa δεν τις είδα (εξάλλου κάθε φορά έχουμε 3-4 οπότε ποια είναι ντύσιμο και όχι cosplay καθώς και ο L) και ο L δεν λέω είναι τα ποιο εύκολα αλλά τα έχουν κάνη 1002 φορές σκεφτείτε κάτι ποιο πρωτότυπο. Ο Obito και το παιδί από Guitar hero συγνώμη αλλά δεν σας κατάλαβα αν και τον Obito τον είδα νομίζω. Είναι αλλά 2-3 cosplay που μου ξέφυγαν. Πάντως για το επόμενο cosplay Cassiel πρέπει να πάρουμε μια ντουντούκα για να μαζεύουμε το κόσμο(δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναπεί).
Πάντως έχω πορωθεί με τις φότο να κάνω Lifting(ενωω να προσθέτω έφε) κτλ. ώστε να μοιάζουν και άλλο στους χαρακτήρες όπως ο hallow ichigo , διαφορά εργαλεία γύρο από την Winry λίγο λαδί (μηχανής για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) φαγητό γύρο από την Jewelry Bonney αν και ακόμα το ψάχνω πως θα το κάνω και πολλά αλλά ... σίγουρα θα αργήσω να τα τελειώσω =/ αλλά θα τα ανεβάσω και αυτά όταν θα είναι έτυμα.
Τώρα ας μου πει κάποιος που στο καλό μπορώ να ανεβάσω 600MB ώστε να τα κατεβάσετε μετά?

#187 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 September 2009 - 12:38

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάπου raw(χωρίς επεξεργασία) τις φωτογραφίες που τράβηξα.
Δίστιχος την Yuuki δεν την βρήκα αν υπήρχε...Επίσης τις 3 Misa δεν τις είδα (εξάλλου κάθε φορά έχουμε 3-4 οπότε ποια είναι ντύσιμο και όχι cosplay καθώς και ο L) και ο L δεν λέω είναι τα ποιο εύκολα αλλά τα έχουν κάνη 1002 φορές σκεφτείτε κάτι ποιο πρωτότυπο. Ο Obito και το παιδί από Guitar hero συγνώμη αλλά δεν σας κατάλαβα αν και τον Obito τον είδα νομίζω. Είναι αλλά 2-3 cosplay που μου ξέφυγαν. Πάντως για το επόμενο cosplay Cassiel πρέπει να πάρουμε μια ντουντούκα για να μαζεύουμε το κόσμο(δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναπεί).
Πάντως έχω πορωθεί με τις φότο να κάνω Lifting(ενωω να προσθέτω έφε) κτλ. ώστε να μοιάζουν και άλλο στους χαρακτήρες όπως ο hallow ichigo , διαφορά εργαλεία γύρο από την Winry λίγο λαδί (μηχανής για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) φαγητό γύρο από την Jewelry Bonney αν και ακόμα το ψάχνω πως θα το κάνω και πολλά αλλά ... σίγουρα θα αργήσω να τα τελειώσω =/ αλλά θα τα ανεβάσω και αυτά όταν θα είναι έτυμα.
Τώρα ας μου πει κάποιος που στο καλό μπορώ να ανεβάσω 600MB ώστε να τα κατεβάσετε μετά?

ΘΕΟΣ!! Χαρά'στο κουράγιο σου!! :hero: Είμαι σίγουρος ότι θα βγουν πολύ καλά!
Ωραία τα πάρτυ αυτά, όμως θα ήταν ωραίο (από φωτογραφικής άποψης τουλάχιστον :hot:) να μαζευόμασταν σε κάποιο ανοιχτό μέρος, με το φως του ήλιου για photoshoot (χωρίς αφίσες για background π.χ. αλλά με δέντρα και ουρανό [λέμε τώρα]...)

ΥΓ: Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι με το editing, let me know. Παραδέχομαι ότι είναι κάτι που βαριέμαι να κάνω μόνος, όμως για συνεργασία, μια χαρά.

ΥΓ2: Cassiel, τρομερή δουλειά!

#188 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 September 2009 - 12:40

Βλέπω την λίστα του Cassiel και ζαλίζομαι!:blurah5: Δεν το περίμενα πως ήμασταν τόσοι πολλοί csoplayers! Περάσαμε το ρεκόρ του Πασχαλιάτικου πάρτυ με αρκετά μεγάλη άνεση!!
Το παιδί που μιλούσατε ακατάπαυστα για one piece είναι ο SONIC-FRIEZA , όπως επίσης η δίκη έληξε με μεγάλη επιτυχία αν και έλειπε ένα χαρτί από τα στοιχεία!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#189 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 September 2009 - 12:42

επίσης ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ήθελες να δεις από μέσα το εσωτερικό της Elizabeth....:kill4u: Εξέχον μέλος του Forum μπήκε κ μπορώ να πω ότι του άρεσε ..:himitsu:

Ναι ειμαι σιγουρος οτι του (μου) αρεσε, ειδικα το γεγονος οτι η στολη δν ειχε καθολου ζεστη εκει μεσα... ας ειναι καλα το modification με το ανεμιστηρακι που ειχε μεσα αλλιως :P
Posted Image
Posted Image

#190 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 15 September 2009 - 13:09

μην το παρακανεις με το λαδι εεεε.....για να μην εχουμε ατυχηματα..καθε ειδους!!!!:hahaha::himitsu:

#191 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 September 2009 - 13:12

και γω συμφωνω για την φωτογραφηση με φως ημερας...πως θα γινει αυτο ομως?

#192 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 15 September 2009 - 14:11

Πολύ απλά κανονίζουμε σε κάποιο πάρκο που είναι εύκολα προσβασημο... ας πούμε στο Σύνταγμα(Θεορητηκα μιλώντας ... έτσι υπάρχουν και αλλά πάρκα απλός αυτό ήταν το πρώτο που μου ιρθε στο μυαλό). Στο χορτάρι να μαζευτούμε όλοι κατά τις 2-3 που έχει καλύτερο φως και οι φωτογραφίες θα βγουν καλυτέρα. Αλλά από την άλλη δεν ξεφεύγουν από τα βλέμματα των περαστικών και από τα μικρά παιδιά που θα θέλουν φωτογραφίες ... ειδικά αυτά που αναγνωρίζουν τους ηρωες.

Γενικός αυτό που θα γυνή είναι να μαζευτούνε όλοι όσο θα κάνουν cosplay πριν από το party και να κάνουν(κάνουμε :P)τις φωτογραφήσεις κάπου που χωράνε άνετα όλοι το πρόβλημα είναι ότι θα είναι υπερβολικά πολλές ώρες με τα κουστουμιά =/ που είναι κουραστικό οπότε πρέπει να έχουμε υπόψη και αυτόν τον παράγοντα. Βεβαία αυτό θα μπορούσε να γυνή με ένα Pool μια βδομάδα πριν το cosplay ώστε να αποφασιστεί και όσοι μπορούν να κάνουν φωτογραφίσεις την μέρα και όσοι δεν μπορούν κλασικά το βράδι.

#193 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 September 2009 - 14:30

αχ προφανως εννοουσες poll....και ειδα pool και χαρηκα:Ρ

#194 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 September 2009 - 14:36

απλά καλό θα είναι οι φωτογραφίες στο γρασίδι να μη βγαίνουν δίπλα στην ταμπέλα "Απαγορεύεται να πατάτε το γκαζόν" :riiight:

Σε γενικές γραμμές, την ημέρα πριν το επόμενο πάρτυ, κανονίζετε ραντεβού από μεσημεροαπογευματάκι για τα photo sessions...
αν έχετε πολλούς Ninja, ανεβείτε στο "δάσος" γύρω από τον Λυκαβηττό να έχουν φυσικό περιβάλλον... :nosey:

και μετά κατεβαίνετε για το πάρτυ

#195 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 15 September 2009 - 14:45

Συμφωνώ απόλυτα για cosplay με φως ημέρας XD flash sucks badly :P
για να δούμε