Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)
Posted 10 September 2009 - 16:39
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 10 September 2009 - 16:49

Posted 10 September 2009 - 17:47
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.

Posted 11 September 2009 - 10:08

Posted 11 September 2009 - 15:21
Στην ψηφοφορία για το καλύτερο cosplay ΔΕΝ μπορείτε να ψηφίσετε την Camus, την Glasteneen, την Misa Yoshiko και εμένα. Αν κάποιος μας ψηφίσει κατά λάθος, η ψήφος αυτή ακυρώνεται και είναι κρίμα.
Όσοι έχετε ετοιμάσει cosplay (και ξέρω πως είστε πολλοί) καλό θα ήταν να έχετε έρθει μέχρι τις 23:00 για να κάνετε αρκετές βόλτες, έτσι ώστε να σας δει ο κόσμος και να σας ψηφίσει.
Η κατασκοπία μας ανακάλυψε ότι στο πάρτι θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 ομαδικά cosplay. Όταν πρόκειται για ομαδικό, θα πρέπει να ψηφίζετε άτομα, και όχι την ομάδα.
Αυτά τα ολίγα από εμάς, σας περιμένουμε για ακόμα μια μοναδική βραδιά!
Btw
personal cosplay progress
Edited by Namida, 12 September 2009 - 07:20.
Posted 11 September 2009 - 15:37

Posted 11 September 2009 - 18:20
εγώ ήμουν πάτρα χρόνια κ τώρα πίσω Αθήνα πάλι, οπότε λέω να έρθω κ εγώ για μία πρώτη (σχεδόν) επαφή με όλους εσάς.. βασικά, έλεγα να έρθω με κάτι φίλους αλλά μου την σκάσανε κ πηγαν εκδρομή ως ζευγαράκι που είναι, κ έμεινα ξεμπαρκη....
Πάντως λέω να έρθω κ ας είμαι μόνη!
δεν θα κάνω cosplay (είπαμε: κ μόνη μ, κ cosplay, παραπάει, ντρέπομαι!

speedgrapher, αν δεν κάνω λάθος παίζει να είχαμε γνωριστεί μία φορά στο αντιπαθές BIOS, τη νύχτα που μας διώξανε κλπ κλπ.. θυμάμαι σωστά?

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 11 September 2009 - 18:42

Posted 11 September 2009 - 20:29

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 11 September 2009 - 22:19
Btw
personal cosplay progress 0%...I am screwed
Namida ντροπή!!! Δεν το περίμενα απο εσένα αυτό!!!

Posted 12 September 2009 - 09:20

Αλλά εκτός αυτού...Η μητέρα μου έχει ανεβάσει στο πατάρι την Sailor Fuku μου, που σκεφτόμουν να ντυνόμουν επιτέλους κι εγώ (για να κάνω και ευχάριστο surprize στην Tomodachi που ξέρω ότι θα της άρεσε επιτέλους να ντυνόμουν!) Αλλά ξέρετε?!...

Posted 12 September 2009 - 09:54
Μιας και έμεινε μια μέρα μόνο μέχρι το cosplay θα θέλαμε να τονίσουμε ένα-δύο πραματάκια που θα κάνουν τις ζωές μας λίγο πιο εύκολες.
Στην ψηφοφορία για το καλύτερο cosplay ΔΕΝ μπορείτε να ψηφίσετε την Camus, την Glasteneen, την Misa Yoshiko και εμένα. Αν κάποιος μας ψηφίσει κατά λάθος, η ψήφος αυτή ακυρώνεται και είναι κρίμα.
Και πώς ξέρουμε ποιος είναι ποιος;;

Posted 12 September 2009 - 10:05
Posted 12 September 2009 - 11:46
Και πώς ξέρουμε ποιος είναι ποιος;;
Η Misa Yoshiko με τον Namida θα είναι επί της υποδοχής μοιράζοντας τα χαρτάκια για την ψηφοφορία/κλήρωση, ενώ Camus και Glastenen(και αργότερα και ο Namida) θα είναι στα decks.
In anticipation for the party, as Glastenen-sama would say....σεληνιάζομαιιιι!!!
Posted 12 September 2009 - 12:07
speedgrapher, αν δεν κάνω λάθος παίζει να είχαμε γνωριστεί μία φορά στο αντιπαθές BIOS, τη νύχτα που μας διώξανε κλπ κλπ.. θυμάμαι σωστά?
Eva-san, είναι πάρα πολύ πιθανό (στις γραμμές του 99%), αλλά σίγουρα δεν μου είχες συστηθεί ως "evaofdawn", οπότε... little help?

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com