Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime cosplay party 12 Σεπτεμβρίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#106 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 10 September 2009 - 16:39

Χαίρομαι που βλέπω ότι πάει το πάρτι για τεράστιο αριθμό cosplays.Όπως είπα δυστηχώς δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω κάποιο cosplay αυτή την φορά, οπότε λέω να πιαστώ με την φωτογράφιση/βίντεο και την καταγραφή των παρόντων cosplays ενδιάμεσα σε όλα τα άλλα.Εντομεταξύ Wabbit έχει ξαναγίνει το συγκεκριμένο 2 φορές, μία στην Αθήνα ( σε bunnygirl version ) και μια στην Θεσσαλονίκη ( σε schoolgirl version ). Οπότε η δική σου εκδοχή δεν έχει ξαναγίνει στην Αθήνα και σίγουρα θα την πετύχεις τέλεια πιστεύω.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#107 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 10 September 2009 - 16:49

Σε ευχαριστώ πολύ Cassiel. Χαίρομαι που θα σε δούμε στο party!:)

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#108 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 posts

Posted 10 September 2009 - 17:47

ρε παιδια ειναι μουφα να σκασω παλι sogeking? :/
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#109 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 11 September 2009 - 10:08

λοιπον μολις τελειωσα και τα τελευταια πραγματα του κοσπλει μου και το δοκιμασα ολο μαζι....:awww:ανυπομονω να ερθει η ωρα του παρτυυυυυυυ

#110 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 11 September 2009 - 15:21

Μιας και έμεινε μια μέρα μόνο μέχρι το cosplay θα θέλαμε να τονίσουμε ένα-δύο πραματάκια που θα κάνουν τις ζωές μας λίγο πιο εύκολες.

Στην ψηφοφορία για το καλύτερο cosplay ΔΕΝ μπορείτε να ψηφίσετε την Camus, την Glasteneen, την Misa Yoshiko και εμένα. Αν κάποιος μας ψηφίσει κατά λάθος, η ψήφος αυτή ακυρώνεται και είναι κρίμα.

Όσοι έχετε ετοιμάσει cosplay (και ξέρω πως είστε πολλοί) καλό θα ήταν να έχετε έρθει μέχρι τις 23:00 για να κάνετε αρκετές βόλτες, έτσι ώστε να σας δει ο κόσμος και να σας ψηφίσει.

Η κατασκοπία μας ανακάλυψε ότι στο πάρτι θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 ομαδικά cosplay. Όταν πρόκειται για ομαδικό, θα πρέπει να ψηφίζετε άτομα, και όχι την ομάδα.

Αυτά τα ολίγα από εμάς, σας περιμένουμε για ακόμα μια μοναδική βραδιά!

Btw
personal cosplay progress 0% 20%...I am screwed

Edited by Namida, 12 September 2009 - 07:20.

#111 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 11 September 2009 - 15:37

εγω δυστυχως εχω μια υποχρεωση αυριο, και δεν θα μπορεσω να ερθω..... :roar:
Posted Image

#112 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 11 September 2009 - 18:20

γεια σαςςςςςς!!!!!!

εγώ ήμουν πάτρα χρόνια κ τώρα πίσω Αθήνα πάλι, οπότε λέω να έρθω κ εγώ για μία πρώτη (σχεδόν) επαφή με όλους εσάς.. βασικά, έλεγα να έρθω με κάτι φίλους αλλά μου την σκάσανε κ πηγαν εκδρομή ως ζευγαράκι που είναι, κ έμεινα ξεμπαρκη....
Πάντως λέω να έρθω κ ας είμαι μόνη!
δεν θα κάνω cosplay (είπαμε: κ μόνη μ, κ cosplay, παραπάει, ντρέπομαι!:hot:)

speedgrapher, αν δεν κάνω λάθος παίζει να είχαμε γνωριστεί μία φορά στο αντιπαθές BIOS, τη νύχτα που μας διώξανε κλπ κλπ.. θυμάμαι σωστά?
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#113 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 11 September 2009 - 18:42

Ελα εσύ και θα βρεις σίγουρα την καλύτερη παρέα! :hi:

#114 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 11 September 2009 - 20:29

θα 'ρθω, θα 'ρθω! κ θα βάλω κ τους φακούς μου! -at least-
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#115 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 September 2009 - 22:19

Btw
personal cosplay progress 0%...I am screwed

Namida ντροπή!!! Δεν το περίμενα απο εσένα αυτό!!!:oo:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#116 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 12 September 2009 - 09:20

Zannen... Πρέπει να πάω σε γενέθλια και δεν θα τα καταφέρω... :if:
Αλλά εκτός αυτού...Η μητέρα μου έχει ανεβάσει στο πατάρι την Sailor Fuku μου, που σκεφτόμουν να ντυνόμουν επιτέλους κι εγώ (για να κάνω και ευχάριστο surprize στην Tomodachi που ξέρω ότι θα της άρεσε επιτέλους να ντυνόμουν!) Αλλά ξέρετε?!...:sigh2:Εκτός αυτού έχω υψοφοβία και δενμπορώ να ανέβω στο πατάρι γιατί μετά δεν θα μπορώ να κατέβω με τίποτα....
:unlucky: Gomennasai!...:nod2:

#117 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 12 September 2009 - 09:54

Μιας και έμεινε μια μέρα μόνο μέχρι το cosplay θα θέλαμε να τονίσουμε ένα-δύο πραματάκια που θα κάνουν τις ζωές μας λίγο πιο εύκολες.

Στην ψηφοφορία για το καλύτερο cosplay ΔΕΝ μπορείτε να ψηφίσετε την Camus, την Glasteneen, την Misa Yoshiko και εμένα. Αν κάποιος μας ψηφίσει κατά λάθος, η ψήφος αυτή ακυρώνεται και είναι κρίμα.

Και πώς ξέρουμε ποιος είναι ποιος;; :)

#118 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 12 September 2009 - 10:05

Εγω θα ελεγα οτι τα cosplay ειναι καλα να ερθουν οσο το δινατον νοριτερα οστε να μπορεσουμε να τα φοτογραφισουμε ... και ελπιζω να μην βρεχη το βραδη ... α κ μου ειρθε μια ιδεα χτες που θα ειναι εκπλιξη αν προλαβω να τα ετιμασω και να σιντονηστο με τους αλλους φωτογραφους.

#119 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 September 2009 - 11:46

Και πώς ξέρουμε ποιος είναι ποιος;; :)

Η Misa Yoshiko με τον Namida θα είναι επί της υποδοχής μοιράζοντας τα χαρτάκια για την ψηφοφορία/κλήρωση, ενώ Camus και Glastenen(και αργότερα και ο Namida) θα είναι στα decks.
In anticipation for the party, as Glastenen-sama would say....σεληνιάζομαιιιι!!!

Posted Image

#120 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 12 September 2009 - 12:07

speedgrapher, αν δεν κάνω λάθος παίζει να είχαμε γνωριστεί μία φορά στο αντιπαθές BIOS, τη νύχτα που μας διώξανε κλπ κλπ.. θυμάμαι σωστά?

Eva-san, είναι πάρα πολύ πιθανό (στις γραμμές του 99%), αλλά σίγουρα δεν μου είχες συστηθεί ως "evaofdawn", οπότε... little help? :emptyonexg1:

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com