Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

K-DRAMA
Posted 09 March 2010 - 21:33
Πόσα επεισόδια είναι;
Και το σημαντικότερα έχει ωραίες ηθοποιούς;

Posted 09 March 2010 - 21:45
Regarding quality δε μπορω να πω γιατι δεν εχω δει ουτε το anime, ουτε το drama ^^;;
Μια φορα παντως ειναι το drama που ξεκινησε το korea boom στην Ιαπωνια και ειναι uber-legendary.
Tωρα για τις ηθοποιους αυτα ειναι υποκειμενικα XD Η Choi Ji Woo ειναι η πρωταγωνιστρια παντως :pp
Posted 09 March 2010 - 23:55
Το drama του Winter Sonata είναι εξίσου καλό όπως το anime;
Πόσα επεισόδια είναι;
Και το σημαντικότερα έχει ωραίες ηθοποιούς;
οι ηθοποιοί είναι οι ίδιοι αυτό το ξέρεις τα επεισόδια είναι πιο μεγάλα και η εξέλιξη ποιο
αργή απο ότι στο anime, τα σκηνικά είναι σχεδόν τα ίδια...το σενάριο στο anime είναι
λιγο διαφορετικό μέχρι εκεί που είδα...τη σειρά την παράτησα περιμένω να ολοκληρωθεί
το anime για να τη δω...εμένα μου αρέσει αλλά μέχρι εκεί που είδα φαίνεται αρκετά
μελαγχολική απο εκεί και πέρα δεν ξέρω.
ξαναείδα το Antique Bakery δεν μπορώ το λατρέυω επίσης ξαναβλέπω το Bof αφού η ομορφιά του Lee Min Ho δεν άφησε ασυγκίνητη την ξαδέρφη μου και ήθελε να το δει.

Posted 11 March 2010 - 19:58
Και μιας και είπα Bae Yong Jun, τελειώσα το The Legend που ήταν υπέρτατο και, αφού ερώτεύτηκα κάργα τον Overlord Cheorro (Lee Phillip), θα κάτσω να δω το Story of a man/The slingshot. Είναι δράσης οπότε θα μου αρέσει. Επίσης θα αρχίσω σιγά σιγά και το Hong Gil Dong γιατί όπως είπα τα ιστορικά αξίζουν από Κορέα περισσότερο απ' όλα.
Παράλληλα παρακολουθώ και το Chuno (και μάλλον είμαι η μόνη προς στιγμήν) το οποίο, εντάξει, παίζει να γίνει και το αγαπημένο μου drama από Κορέα. Κάθε μέρα ελέγχω το Jdramas μπας και ανέβασαν νέο επισόδειο και κάθομαι και το βλέπω καπάκι με το που κατεβαίνει. Μόλις τελειώνει λυσσάω που δεν έχω το επόμενο και αρχίζω αναμονή από την αρχή. Έτσι έφτασα και στο επισόδειο 13. Πότε θα βγάλουν το 14? Θα σκάσω...
Μετά από αυτό κάνω stalking στη wiki τα upcoming k-dramas για κανένα επερχόμενο ιστορικό. Αν τα περισσότερα δεν ήταν πάνω από 40 επισόδεια θα τα είχα ήδη κατεβάσει όλα. Μέχρι 40 το πολύ να αντέξω όσο και να τα λατρεύω...
Posted 12 March 2010 - 11:13

Το Hong Gil Dong με παιδεύει... Δεν αντέχω τα ιστορικά, η παραγωγή μου φαίνεται ψιλοφτηνιάρηκη, αντιπαθώ όσους έχω δεί και ειλικρινά ο μόνος λόγος που θα το έβλεπα είναι ο Keun Suk και οι Hong sisters. Δυστυχώς προς το παρών δε τα νιώθω αρκετά για να τη δω. Το καλοκαίρι που θα βαριέμαι θα το κάνω. Προς το παρών δε θέλω. Εμ, με το ζόρι δε γίνεται. Και ας χάνω δί...
Βλέπουμε ακόμη You're Beautiful. Σε αυτή τη φάση ελέγχω τα DVD απο τη Director's Cut Edition που ακριβοπλήρωσα να βεβαιωθώ οτι δεν έχω ελλατωματικά. Οι υπότιτλοι πολύ καλοί. Φοβόμουν οτι θα είναι ποιότητας "μας έκαψες" λόγο χώρας, αλλά τους προσέξανε. Στα εξτρά δεν έφτασα ακόμη. Τα παίρνω με τη σειρά. Καλά, καθόλου δε τα κλαίω τα λεφτά μου, so far

Οι φωτό δεν είναι απο το δικό μου. Θα βγάλω και απο το δικό μου καμμιά μέρα να σας δείξω και τα 1-2 εξτρά που έχω.

Posted 15 March 2010 - 23:29

Αύριο θα ελέγξω και το τελευταίο δισκάκι (και άλλα εξτρά) να βεβαιωθώ οτι είναι και αυτό οκ. Ευτυχώς δεν είχα ελαττωματικά.

Posted 16 March 2010 - 21:58
Θυμάμαι στην Ιαπωνία είχα πάει σε δισκάδικο και κόντεψα να πάθω συγκοπή με όλες τις κασετίνας που είχα μπροστά μου. Λατρεύω το Hana Yori Dango ΑΛΛΑ δε δίνω 200 ευρώ.
Ακόμα βέβαια θέλω την κασετίνα του Full House (αλλά αυτό ήταν k-drama) ή σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Chuno...
Τώρα όμως που η Groove αποφάσισε να βγάλει την Pullip Steampunk line, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον... Damn my love for cute dollies...
Posted 17 March 2010 - 21:07
Posted 03 April 2010 - 01:14
"Ωραίοι" που μόνο ωραίοι δεν είναι, royal καθίκια που πρέπει να δούμε ως καλά παιδιά επειδή ξαφνικά αποκτούν συναισθήματα (άσχετα αν πριν ήταν άτομα που οδηγούσαν κόσμο στην αυτοκτονία με τη παρενόχληση) και εκνευριστικοί χαρακτήρες και σενάριο.
Τα "αστεία" είναι για κλάμματα και οι υποκριτικές ικανότητες των 4 "ωραίων" το ίδιο.
Η πρωταγωνίστρια κάτι έλεγε στην αρχή που τους τα έχωνε μέχρι που άρχισε να το παίζει φιλαράκι και να ζητάει και συγνώμη απο τέτοια pricks και έχασε αυτό που την έκανε cool.
Πω πω. Πολύ χαίρομαι που πήγε στο Beethoven Virus ο Keun Suk και όχι σε αυτό. Τουλάχιστον εκεί είχε και μερικούς καλούς ηθοποιούς (Kim Myung Min FTW!) και έμαθε και κανα δυό πράγματα. Δε θα το άντεχα αν έπαιζε σε τέτοια μάπα.
Πρόσεχε τι διαλέγεις, κούκλε μου, γιατί υπάρχουν πολλές λαλακίες εκεί έξω.

Αν το έχει δεί κανένας, φτιάχνει καθόλου ή έτσι είναι παρακάτω; Το γιαπωνέζικο λέει πιο πολλά; (Hana Yori Dango) Πάντως δε πάω καθόλου το στόρυ ή τίποτα άλλο στο κορεάτικο. Έχω προσωπικές εμπειρίες με bullying και δε μπορώ να βλέπω σειρές που τους κάνουνε κάτι τέτοιους "αγίους". Αν στο γιαπωνέζικο δεν είναι τόσο καθίκαροι, θα το δω ίσως. Το κορεάτικο δε βλέπεται.
Edit: Screw this. Θα δω το κορεάτικο. Θα τσαντιστώ με την ηλίθια πλοκή anyways οπότε ας ευχαριστηθώ τοπία, κτίρια και γενικά όλα όσα αγοράζουν τα αμερικάνικα λεφτά που καλοξοδεύουν οι κορεάτες. Lol.
Edited by Orion19, 03 April 2010 - 15:25.
Posted 16 April 2010 - 07:50
Posted 16 April 2010 - 11:10

17 δεν είναι όλα τα επισόδεια?? εκτος και αν το τελευταιο θεωείται SP!!
Tην σεiρά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να την κατεβασεις ολοκληρη!!!
τν έχω δει άπειρες φoρες!!

Posted 16 April 2010 - 12:21