Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

K-DRAMA
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 14:41
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 21:41
...........
Θα ξεκινήσω να βλεπω το Personal Preference!!! το έχετε δει?? σας άρεσε??
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 22:07
Οκ πάω να δω το Sunao ni Narenakute τώρα. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις...
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 22:38

Οποτε θα ρωτησω τους ειδημονες εδώ εαν υπαρχει κατι άλλο τοσο καλο στον κοσμο τον k-dramas,απο την άλλη επειδη με βγαζουν off-track οι κορεατικες και ξεχναω τα ιαπωνικα που μαθαινω απο τις ιαπωνικες σειρες(ναι ξερω σας κουφανα) θα μου παρει λιγο καιρο πριν πιασω αλλη κορεατικη.

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 01:16
Δες "You're Beautiful". Απο όσα κορεάτικα έχω δεί, τα 2 καλύτερα αυτό και το Prince.
Και με μεγάααααλη διαφορά καλύτερα. Το δεύτερο είναι, so far, η αγαπημένη μου ασιατική σειρά και σπανίως έχω αγαπημένο οτιδήποτε. Είμαι κάπου στην 20η με 22η φορά που τη βλέπω.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 08:54

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 14:56
Ωραίο το Fantasy Couple (α ρε Hong sisters τι γράφετε!), αλλά μου το χαλάει ο πρωταγωνιστής. Ίδια φάση με το BOF. Μα, να διαλέξουν κάποιον ωραίο που δε ξέρει να παίζει, οκ. Να διαλέξουν κάποιον που είναι καλός ηθοποιός και ας μην είναι κούκλος, πάλι οκ. Το να διαλέγουν όμως άχρηστους ΚΑΙ άσχημους, δε το αντέχω. Ο συγκεκριμένος, μόνο το σώμα έχει ωραίο και το χαμόγελο. Αλλιώς είναι να του φέρεις τηγάνι στη μάπα.
Η κοπέλα όμως respect. Το ίδιο και ο άντρας της. Άλλη πολύ καλή είναι η τρελή του χωριού. Μα τι γλυκούλα μωρέ. Χαχα. Νταξ' ελαφρώς καθυστερημένη, αλλά γλυκιά.
Το ίδιο πρόβλημα στο My Fair Lady. Ας μην ήταν η Yoon Eun Hye που λατρεύω, τα ωραία ρούχα και η αμαξάρα και θα σου'λεγα. Ο πρωταγωνιστής είναι κακάσχημος και μέχρι στιγμής, όπως τον άλλο απο το Fantasy Couple, φωνάζει όλη την ώρα νομίζοντας οτι του κάνει την ερμηνεία πιο πιστευτή. Να μην αναφέρω καν το αηδιαστικό "μουστάκι" που έχει. 2-3 τρίχες όλες κι'όλες. Τον κάνουνε εντελώς γύφτο, αλλά προφανώς εκεί θεωρούν οτι τον κάνει πιο άντρα... Φίλε μου, πιο άντρας ήταν η κοπέλα στο Coffee Prince απο εσένα...
*παίρνει τα χάπια της*
Οκ, αμα πορωθώ γίνομαι ελαφρώς σκληρή, αλλά δεν είμαι άτομο που ζαχαρώνει τα λεγόμενά της εκτός και αν δε με συμφέρει να τα αραδιάσω έτσι.

Θα ξεκινήσουμε και εμείς το Personal Preference. Είναι με αυτόν απο το BOF, σωστά; Δε τον πάω, αλλά το ξεκίνησε η μητέρα μου μόνη της και μου είπε οτι φαίνεται ωραίο οπότε να το φορτώσω. Let's see then.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 17:48

και ο άλλος ο φαλακρας και θίτσα που φωναζε αυτον " Noonim" ..xaxa δεν την παλευουν και το αστειο είναι όποτε δειχνει αυτούς τους 2 ΠΑΝΤΑπαίζει κλασσική ομυσικη απο μέσα!!!
Ρε και εσύ Orion (sorry δεν θυμαμαι όνομα) με άρεσε ου δεν ήτανε κανας θεος αυτός στο Take Care ..είχε να δώσει όμως... καλα ε και το τραγούδι το Hot Stuff τα έσπαγε σε καθε αρχη και τελος επεισοδίου!!! και η Yoo Eun Hye η θεαρα

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 01:04

Ακόμα στο 2ο επεισόδιο είμαστε στο My fair lady. Δεν αντέχουμε και τα βλέπουμε σε δόσεις. Προς το παρόν, ένας βλάκας είναι που πήγε να περηφανευτεί και για τη θέση του στους loan sharks είναι. Ου να μου χαθείς, καθυστερημένε!

Καλά, ο Bang Gu και η noonim μεγάλη φάση. Χαχα. Πόσα χρόνια τη κηνυγούσε ο άμοιρος;

Αρχίσαμε και το Personal Preference. Πρέπει να παραδεχτώ οτι έχω λιώσει στα γέλια. ΠΟΛΥ καλά το πάει η σειρά. Ωραία μέρη, οι πρωταγωνιστές βλέπονται και ΤΟ γέλιο. Καλό σενάριο και χαρακτήρες. Είδα και μερικές γνωστες φάτσες, which was nice.
Θα κάνω και ένα μεγάλο κουράγιο το καλοκαίρι να δω το Hong Gil Dong.. Για τα μάτια του μόνο.. Α ρε δι... Τι μου έχεις κάνει...

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 01:05
*scream of pleasure*

*tears of joy*

Καπου εδω δε ξερω αν πρεπει να ευχαριστησω ή να καταραστώ την 12χρονη αδερφη μου, χωρις την συμπαρασταση της οποιας -we watched it together- θα ειχε φαει major epic royal drop απο το πρωτο episode. ανετα. (αντε ισως το 2 αν ενιωθα πολυ μεγαλοψυχη) :xxx
For me, this drama can be sumed up in two words:
Cliche'd mediocrity.
One of the most painful watches ever, in my entire dorama-watching career so far.
Απο οπου και να το πιασω, it just seemed... idek... pointlessly mediocre?? D:
Once again, Korea, δε με εκπλησσει καθολου που εκανες ενα τετοιο πραγμα huge trend και once again, i'm convinced that this stuff is just not for me. Ειλικρινα παντως, στη συγκεκριμενη περιπτωση θεωρω οτι δε φταιει τοσο η αλλεργια μου στα romance stuff οσο το οτι αυτο το drama δεν εχει τιποτα απολυτως να προσφερει. Αν εισαι 12 χρονων ή/και εχεις δει 5 dramas στη ζωη σου (like my little sister) μπορω τουλαχιστον να το δικαιολογησω.
Το μονο καλο σ'αυτο το drama ηταν ο Jang Geun Seuk. Talk about waste of a good actor ;___;
Aπο εκει και περα, ειλικρινα αδυνατω να σκεφτω ενα εστω remotely enjoyable.... thing.
To πιο αστειο σημειο για μενα σε ολοκληρο το drama ηταν στο ep.4 το 'ποιηματακι' με τα μελη των Super Junior κι αυτο γιατι ειμαι huge Suju fan. Honestly.
'Shift+delete+enter' has never felt so good before *weeps with joy once again* ;w;w;w;w;
Reminder to self: μονο 50αρια sageuk απο δω και περα for you missus. :x
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 01:19

Δεν είσαι των κορεάτικων εσυ τελικά.

Καταλαβαίνω το να μη σου αρέσει μια σειρά και να τη θάβεις, αλλά σε παρακαλώ να μη θίγεις τα άτομα που τους αρέσει επειδή δε σε ικανοποίησε εσένα. We're right in front of you, man.

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 01:26
και εσύ Orion δεν μπορείς να περιμένεις όλοι να αγαπήσουν κάτι το ίδιο...
η αλήθεια είναι παρόλο που μου άρεσε η σειρά δεν έφερε καμία πρωτοτυπία
αφού είχε πάρει στοιχεί απο άλες σειρές...
πχ. 1pund Gospell, Hana Kimi, Antique Bakery, Coffee Prince,
και Orion ναι είμαστε 12χρονα που έχουμε δει μόνο 5 δράμα στη ζωή μας,,,
και το you are beautifull
τα έχει αντιγράψει και τα πέντε.... and we are proud of it...και εμείς δεν βλέπαμε για τα romance stuff το βλέπαμε για το γέλιο που έβγαζε και τα ωραία γκομενάκια... (τουλάχιστον εγώ κακώς
χρησιμοποίησα τη λέξη εμείς). Το προτιμώ απο το να είμαι 29 και να βλέπω αμερικλανιές
που δεν λένε να τελειώσουν ποτέ .
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 01:33

Και Eri-chan. Μπορεί να έχει γέλιο η σειρά (και σίγουρα δεν είναι πρωτότυπο το όλο reverse harem και θέμα), αλλά τα ωραία γκομενάκια σίγουρα παίζουν ρόλο στο appeal. Τι, να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας;

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 01:34