Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 12 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη!

• Please log in to reply
182 replies to this topic

#31 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 05 May 2009 - 18:12

Somnium, επιβεβαίωσε αν η ημερομηνία είναι οριστική, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στον τίτλο του thread.

was just about to mention that the title needs to be changed..

παντως αλλαξε το και απο τωρα, αφου η Somnium συνηθως δεν μπαινει στο φορουμ σε καθημερινη βαση για να σου δωσει αμεσα την επιβαιβεωση.

(ισως καλο θα ηταν να ενημερωθουν με pm οσοι ποσταραν πριν την αλλαγη της ημερομηνιας - πολλα ζηταω ε?)

Me likes the new Phantom Duck avatar.. :wooi2:
Posted Image

#32 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 May 2009 - 20:00

Thread title changed, και thanks for the consideration Somnium...:nod2:

ps: Πράγματι, το νέο παπιοavatar είναι πολύ γούτσου-γούτσου...XD

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#33 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 posts

Posted 05 May 2009 - 20:49

Ευχαριστώ πολύ Ayu-mania~kun ^^

Νόμιζα πως είχα αλλάξει τον τίτλο του θρεντ, τουλάχιστον έτσι φαινόταν στον υπολογιστή μου, αλλά μάλλον έκανα λάθος ._.

Ναι η ημερομηνία έχει αλλάξει/επιβεβαιωθεί. Ελπίζω τώρα να μην υπάρχει πρόβλημα.

Δεν τίθεται θέμα Dante ^.^ Άλλωστε πάντα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση που εξυπηρετεί τον περισσότερο κόσμο, γι αυτό άλλωστε και το συζητάμε. Κι εγώ ευχαριστώ όλους που είπαν την γνώμη τους και διευθετήθηκε το ζήτημα. :)

*huggles everyone*.

#34 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 May 2009 - 20:56

Και πανω που αποφασισα να ερθω και με κοσπλαει !!!
νταξει η ημερομηνια ειναι αρκετα αβολη για πολλα ατομα...αλλα δεν νομιζω οτι παιζει να αλλαξει σωστα Σοφιά?!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#35 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 May 2009 - 21:05

Tenshi, pay attention, έχει αλλάξει ήδη (εκτός και αν αναφέρεσαι στην νέα ημερομηνία)...:knock-knock::hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#36 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 05 May 2009 - 23:48

κ εγω που ημουν ετοιμος να στειλω γραμμα παραπονων για την ημερομηνια...
12 ιουνιου ειναι just perfect! ουτε too far ουτε too soon:joyful:
ill be there ofc!:bike:

#37 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 06 May 2009 - 00:05

AAAaaaaaa.... NICE!!!:riiight:!Πολυ καλύτερα ειναι η καινούρια ημερομηνία!! Προλαβαινω και cosplay φυσικα!!!! οπότε αρχίζει η προετοιμασία!!!
I will be there με τα χίλια!!!!!!:wooi2:

#38 Christie Valentine

Christie Valentine

Christie Valentine

• Members
  • 11 posts

Posted 06 May 2009 - 10:52

Τελεια!!! :wooi2::wooi2::wooi2: Προλαβαινω και εγω να φτιαξω το cosplay μου! Ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερο αυτο το παρτυ.:congrats: Να δουμε τι θα κανουμε και με την ζεστη στο πανω οροφο.. Ειναι και Ιουνιος...:emptyonexg1:

#39 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 May 2009 - 04:35

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!!

θα ρθω στο cosplay party ανανεωμενος οπως εκανα τα παλια καλα cosplay....ηρθε ξανα ο καιρος..να επιστρεψω( καλα πως τα λεω ετσι ανατριχιασα) ...ελεγα λοιπον...να επιστρεψω με ενα αρκετα καλο κοσπλει μπορω να πω....τα λεμε Ladies and gentlemen ....!! ;)

#40 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 09 May 2009 - 18:16

wow, kanpeki~ Ε, ΝΑΙ, θα είμαι εκεί^^ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΠΛΕΪ! Εννοείται. Αν και μπορεί να ξαφνιαστούν κάποιοι που ίσως ήξεραν τί θα κάνω^^ minna, I can't wait to see you again^^

@Videl - Ούτε η καινούρια ημερομηνία σε βολεύει;

Somnium-san, a whole bunch of arigatou's for your hard work once again~ Και In advance για τη δουλειά που θα ρίξετε την ώρα του πάρτυ~

Μην ξανακούσω παράπονο από κανέναν τη βάψατε! Δε φτάνει που έχουμε και cosplay μιλάμε κι από πάνω! Ξέρετε πόσα παιδιά υπάρχουν στην ελλάδα που χτυπιούνται να έρθουν και δεν μπορούν λόγω ξεροκέφαλων γονέων;-)
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#41 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 09 May 2009 - 23:15

@Hitorinai Kokoro θα ερθω φυσικα και ναι ειναι και 2 μερες πριν τα γενεθλια μου!!!θα το καψω!!!!

#42 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 10 May 2009 - 00:09

@Videl γιουχουυυ~ Θα κάνεις κάνα πάρτι την Κυριακή; Εγώ γράφω ακόμα της γενικής μετά αλλά ευκαιρία ψάχνω να την κάνω από το σπίτι xD Πες ναι, πες ναι!^^
Θα κάνεις και κόσπλει στο παρτι;
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#43 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 10 May 2009 - 02:59

Ερμμ...σορυ..αλλα το παρτυ της Μαριας δεν εχει καμια σχεση με το Κοφιξ...υπαρχουν και τα ΠΜ και τα VM γιαυτο!!
^^
Παντως μπραβο που θα ρθει αρκετος κοσμος...και ετσι οπως μου τα ειπε ο Cassiel θα περιμενουμε απειρο....!!!

#44 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 10 May 2009 - 14:17

Ξύπνησε και το "κοιμώμενο θηρίο" o Tenshi και θα επιστρέψει με άλλο ένα αριστούργημα όπως τα παλιά του:hero:.Δεν πιστεύω να το πας 5 πάρτι με, και 5 πάρτι χωρίς, cosplay επίτηδες. Τώρα που είναι το 11ο (μαζί με το ακυρωμένο εννοώ, όπου είχες κάνει το πρώτο σου) και επιστρέφεις με νέα 5άδα χεχε:hahaha:;

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#45 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 13 May 2009 - 15:57

Οχι δεν θα ερθω χεστηκα βρε ουστ ορεξη τωρα......:stubborn:

Παντως δεν θα αλωνιζετε μονοι σας χεχεχε.....:hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!