Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 12 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη!

• Please log in to reply
182 replies to this topic

#61 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 28 May 2009 - 15:18

Εκεί που έλεγα ότι δεν θα κάνω κόσπλει... τώρα δεν ξέρω τι να κάνω έχω δύο στο μυάλο μου τον J γκουχ γκουχ και τον Ι γκουχ γκουχ(δε μου λέτε εσείς δεν σας λέω και εγώ) άντε θα δείτε την υπέροχη φάτσα και το υπέροχο σώμα σε κόσπλει τι άλλο θέλετε...:hahaha::hahaha:

#62 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 28 May 2009 - 16:10

Έχω να δηλώσω πλέον ότι πιθανότατα πέρα από νεό ρεκόρ ποιότητας και ποσότητας παίζει να τεθεί -μάλλον- και ρεκόρ παροχής fanservice και από τα δύο φύλλα. ***έτσι για να ψαρώσουν και οι μη cosplayers να έρθουν ακόμα περισσότεροι για να θέσουμε και νέο ρεκόρ παρευρισκόμενων:hahaha:***

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#63 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 28 May 2009 - 16:24

Έχω να δηλώσω πλέον ότι πιθανότατα πέρα από νεό ρεκόρ ποιότητας και ποσότητας παίζει να τεθεί -μάλλον- και ρεκόρ παροχής fanservice και από τα δύο φύλλα. ***έτσι για να ψαρώσουν και οι μη cosplayers να έρθουν ακόμα περισσότεροι για να θέσουμε και νέο ρεκόρ παρευρισκόμενων:hahaha:***

Φρανκυ θα κάνεις; Άντε να το δούμε και μεις από κοντά

#64 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 28 May 2009 - 17:45

Αν κάνεις εσύ Astro Boy:hahaha:! Πάντως σε πρόλαβαν άλλοι. Δεν είσαι ο πρώτος που το λέει:P. Με έχεις εμένα για τέτοια απλά cosplay:8):;

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#65 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 28 May 2009 - 23:33

Αν κάνεις εσύ Astro Boy:hahaha:!

Actually, θα κάνω κάτι σε ρομπότ, αλλά για το πάρτυ της Αθήνας. Πάνω θα ανέβουμε με κάτι πιο απλό.

#66 私の死んだ兄弟

私の死んだ兄弟

Kirin is undefeatable

• Members
  • 11 posts

Posted 29 May 2009 - 16:14

παντως εγω θα ερθω στο παρτυ ο κοσμος να χαλασει...
δεν λεω τι θα κανω λιγοι ξερουνε:hahaha:.
Τωρα για τον Cassiel
Υποψιαζομαι τι θα ντυθεις και θα ειναι στανταρ απο one piece
επειδη ξερω οτι εσυ θελεις να κανεις τριολογια:hahaha:
τωρα μου φαινετο οτι θα κανεις......
Spoiler:

#67 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 29 May 2009 - 23:29

παντως εγω θα ερθω στο παρτυ ο κοσμος να χαλασει...
δεν λεω τι θα κανω λιγοι ξερουνε:hahaha:.
Τωρα για τον Cassiel
Υποψιαζομαι τι θα ντυθεις και θα ειναι στανταρ απο one piece
επειδη ξερω οτι εσυ θελεις να κανεις τριολογια:hahaha:
τωρα μου φαινετο οτι θα κανεις......

Spoiler:

Καμιά σχέση:hihi2:. Όταν είπα θεματική τριλογία, δεν εννοούσα σαν θέμα το "One Piece" αλλά τον τύπο των cosplay."Καλοκαιρινά" δηλαδή:8): (μην το πω αλλιώς:hihi2:).Εγώ περιμένω να δω όλα τα δικά σας (που ξέρω [-δυστηχώς- :hahaha:] και που δεν ξέρω [ -ευτυχώς- :if:]). Θα ήμαστε δεκάδες και θα σκίζουμε. Δεν περνάνε γρήγορα οι μέρες...

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#68 私の死んだ兄弟

私の死んだ兄弟

Kirin is undefeatable

• Members
  • 11 posts

Posted 30 May 2009 - 12:47

κοιτα φιλε παναγιωτη εμεις οι σαλονικοι δεν μασαμε οπως ξερεις και δεν κανουμε "ξενερα" παρτυ" οταν κανουμε παρτυ κανουμε παρτυ! και τα σπαμε!!!!!!
Τωρα εγω και X-LPBleach θα εχουμε και γ@μω τα cosplay..........................................
Αυτο φτανει....:chigau:
I've had it with all of you.This is the End! Kirin!

#69 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 31 May 2009 - 12:47

:wooi2:αυτη τη φορα θα ερθω και εγω με κοσπλει!!!! ομως μου φαινεται πως θα σκασω με το κοσπλει μου:sigh2:....ελπιζω εκεινη τη μερα να μην κανει πολυ ζεστη...:if:
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#70 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 03 June 2009 - 08:10

Μη στεναχωριεσαι Jenna-san Και εγω καπως ετσι θα ειμαι...δε μπορω να πω βεβαια...

Και τελικα θα ρ8ω και 8α κανω και κοσπλει...να ναι καλα η Konart για την super -duper βοηθειααα τηςςςς!!!! :wooi2:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#71 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 06 June 2009 - 01:36

Επειδή ακούγεται ότι θα ανέβουν κάμποσα άτομα από Αθήνα για το πάρτυ, θα θελά να σας ενημερώσω ότι εμείς (εγώ, χάος, κλειδοκράτορ, μάτου) ταξιδεύουμε με την TAXEIA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 500 που ξεκινάει στις 09.21 από Αθήνα. Πάνω θα μείνουμε στο ξενοδοχείο Εμπορικόν, που είναι αρκετά κεντρικά, και κοντά στο μέρος που γίνεται το πάρτυ. Θα φύγουμε από Θεσσαλονίκη κυριακή μεσημέρι με την 503.

Σκεφτήκαμε να ενημερώσουμε, σε περίπτωση που συνταξιδεύουμε με κάποιους, και δεν γνωριζόμαστε.

#72 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 June 2009 - 01:53

Τα άλλα δύο άτομα που θα είναι στο ίδιο τρένο τα ξέρεις ήδη και θα τα δεις αύριο στο πάρτι εκεί κάτω. Ρώτα την Αθηνά.Παίζει να είναι στο ίδιο τρένο και άλλα δύο και θα είναι και αυτά επίσης άυριο στο πάρτι εκεί κάτω. Θα βρεθείτε όλοι μην ανυσηχείς. Αύριο-μεθαύριο θα πέσει και η ανακοίνωση για το "after party out of town welcoming meeting" του Σαββάτου παίδες με ονόματα των παιδιών που υποδεχόμαστε αυτή την φορά. Το πότε ακριβώς θα γίνει η ανακοίνωση, το αφήνω στην ευχαίρια του Adventurer ανάλογα με το πρόγραμμα του.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#73 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 08 June 2009 - 13:20

Παιδιά ξεχάστε με δεν θα κάνω κόσπλει κάηκε το τροφοδοτικό μου και δεν έχω άλλα λεφτά:nanteee::nanteee::nanteee:

#74 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 09 June 2009 - 08:54

Μετά από αυτό το πάρτι που σίγουρα θα είναι επικό, λογικό είναι την επόμενη μέρα να ακολουθήσει ( παραδοσιακά πλέον ) και μια συνάντηση ανάλογων επικών διαστάσεων. Έτσι για πρώτη φορά η Θεσσαλονίκη υποδέχεται σύσσωμα 14 άτομα εκτός πόλης σε ένα meeting!!! Όποιοι ψήνονται να περάσουν το ίδιο τέλεια με τις προηγούμενες φορές και γιατί όχι και να το κάψουν μέχρι τα ξημερώματα όπως την προηγούμενη φορά (αν είναι από αυτούς που αντέχουν) ας τσεκάρουν την ανακοίνωση στο αντίστοιχο θέμα εδώ, όπου βρίσκονται και τα ονόματα των ατόμων που υποδεχόμαστε:wis:. Σας περιμένουμε και εκεί:Blissfull:!!!

Υ.Γ.: Αν υπάρχουν και άλλα άτομα εκτός πόλης που θα παρευρεθούν και θέλουν να προστεθούν και αυτά στην ανακοίνωση ας ενημερώσουν τον Adventurer ή και εμένα ενναλακτικά.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#75 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 June 2009 - 11:45