Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 12 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη!

• Please log in to reply
182 replies to this topic

#46 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 03:23

το ολλο μου θεμα σε εμενα ειναι πος περιμενα μια κοπελα για τις 15 του ιουνιου και μετα αλλα αποτη βλεπο θα κλαπσο αγρια.........χχχ sakura μου το χαλασες για 5 μερες.....nevermind θα τιν δο στα επομενα cosplays αλλα πιος ζει και πιος πεθενη μεχρι τοτε......:frozen:.........:terror2:.........:uhh:..........:nanana:.........απλα με ριμαξες!!!!

#47 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 15:00

Μάλλον με βλέπω να έρχομαι χωρίς κόσπλεϊ(Που δεν θα είναι κάτι ασυνίθιστο) Δεν έχω χρόνο καθόλου χρόνο. Με το ζόρι πάω τουαλέτα και μερικές φορές από την βιασύνη μου ξεχνάω και να καπνίζω(Ήμαρτον θεε μου γίνεται αυτό το πράμα). Πάλι όμως θα καμαρώνω τα κόσπλεϊ σας.

@Konart: Τι κόσπλεϊ θα κάνεις;

@Cassiel: Εσένα ούτε που σε ρωτάω ξέρω τι θα απαντήσεις "Θα το δεις στο πάρτι"

@Videl:
Βρε ούστ δε με είπες τίποτα ότι έχεις γενέθλια!!!

@Goggeta SSJ6
: Δε με λες εσύ θα κάνεις τίποτα ή όχι;

@Zerro: Εσύ τι θα κάνεις κανέναν Allen;

#48 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 15:56

Εμ πως να έχει χρόνο ρε συ όταν όλη την ώρα είσαι πανταχού παρρόν έξω. Μιλάμε 2 φορές ήρθα στο φλου μέσα στην εβδομάδα εκεί...και τις δύο σε είδα να σε έξω:hahaha:. Μην ρωτάς για τα cosplay καλύτερα.Εγώ προσωπικά δεν θέλω άλλα spoiler πάντως:frozen:.Πείτε του με pms:P

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#49 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2009 - 13:58

@ cassiel όχι που θα έλεγες εσύ τη θα κανείς...

Anyway θα είμαι κ εγώ οπός φαντάζεστε οι περισσότερη που με ξέρουν(σιγά κ μην χάσω τέτιο event)... :hahaha: άλλα θα έρθω αγκαζε με άλλα 2 άτομα δεν μιλάω για κοσπλαι για τη ιπαμε να κανουμε ενα ομαδικο .... (οπιος καταλαβε καταλαβε)..... @X-LpBleach oxi που θα καθοσυν εσι μεσα κουφαλα :wis: απο εμενα να περιμενετε κ βιτνεος (αν αποφασισω καπια στιγμι τι θα δοσω ) ....

@ Christie Valentine και που να δις τι θα γινετε εκινι την μερα στο μαγαζι :terror2:

και για αλι μια φορα να ευχαριστισουμε τα κοριτσια που για αλλι μια φορα θα δοσουν τα δινατα τους για να περασουμε ολοι καλα ....:nod:

#50 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 12:18

κοντος ψαλμος αλιλουλια!! αφου θα τα δειτε τα cosplay σε λιγες μερες τι τα ρωτατε? :erk: ... ανυπομονα πλασματα!:hahaha:
πιστευω θαναι μαματο παρτυ! :orly: (as always!)

#51 Christie Valentine

Christie Valentine

Christie Valentine

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 23:08

Ναι περιμενω πως και πως για αυτην την μερα!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Ναι ειμαι σιγουρη οτι θα γινεται χαμος. (αν και λογω εξετασεων και καιρου δεν μπορω να φτιαξω στολη με την ιδια ευκολια:terror2:).

#52 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 16:41

Ναι αλλά θα την φτιάξεις και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι τέλεια:awww:

Όσο για μένα το αρχικό σχέδιο των 3 ημερών για την δημιουργεία του cosplay μου (τόσο μου πέρνουν πλέον, εφόσον συνήθισα την "δουλειά", όσο σπαστικά και δύσκολα να είναι...) πήγε στις 4-5 μέρες, επειδή για άλλη μια φορά πειραματισμοί απέτυχαν, αναγκάζοντας με να αλλάξω προσέγγιση στην δημιουργία, και φυσικά υλικά δεν υπήρχαν για αγορά λόγο της τρύπας όπου ζω. Λέω να το έχω τελειωμένο μεθαύριο. Το καλό είναι ότι από εκεί που δεν είχα δεκάρα για να αρχίσω την μέρα που είπα να το κάνω, έπεσαν χρήματα στα χέρια μου εντελώς απρόοπτα, και σήμερα που μου τέλειωσαν έπεσαν πάλι και άλλα.Νομίζω πολύ τυχερός έχω γίνει τους τελευταίους μήνες:hahaha:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#53 Akasukekuro

Akasukekuro

Once A Baka Always A Baka

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 11:12

Θα είμαι και έγω εκεί φυσικά...χεχεχε.....
Cassiel τι λέει όλα καλά???:chigau:

#54 fakeobsession

fakeobsession

~What I love, I destroy~

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 12:59

Μην ξανακούσω παράπονο από κανέναν τη βάψατε! Δε φτάνει που έχουμε και cosplay μιλάμε κι από πάνω! Ξέρετε πόσα παιδιά υπάρχουν στην ελλάδα που χτυπιούνται να έρθουν και δεν μπορούν λόγω ξεροκέφαλων γονέων;-)

Πολύ σωστό αυτό που είπες. Μην ξεχνάς επισής και το σχολείο,γιατί 12 Ιουνίου είναι μέσα στις εξετάσεις. Εσείς θα κάνετε πάρτυ, και εγω θα είμαι απ' έξω. :emptyonexg1:

κοντος ψαλμος αλιλουλια!! αφου θα τα δειτε τα cosplay σε λιγες μερες τι τα ρωτατε? :erk: ... ανυπομονα πλασματα!:hahaha:
πιστευω θαναι μαματο παρτυ! :orly: (as always!)

Θα κάνεις cosplay από D.Gray-man?Αν ναι φοβερός, λατρεύω το DGM και εννοείται ότι θα πάρω στολή είτε πάω σε πάρτυ ή όχι.Aλλά τώρα θέλω να μάθω τι θα κάνεις. :orly:
Αλλά κάντε ρε παιδιά και ένα έτσι το καλοκαιράκι μπας και φέξει η τυχή μου και παρεβρεθώ :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 20:32

Παιδια μαλλον ακυρο το κοσπλει...για πολλους και διαφορους λογους....
το ατομο που περιμενα να με βοηθησει...δεν εχει δωσει σημεια ζωης...(POINTS TO KONART)!!!

αν τυχον και προλαβω να τα αγορασω...παναθεμα ΤΑ ΛΕΦΤΑ και το καπιταλιστικο συστημα...κατι θα γινει...
γμτ και θα ηταν τοσο επικο.....
πολλα μπορουν να αλλαξουν μεχρι τοτε!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#56 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 23:51

Παιδια μαλλον ακυρο το κοσπλει...για πολλους και διαφορους λογους....
το ατομο που περιμενα να με βοηθησει...δεν εχει δωσει σημεια ζωης...(POINTS TO KONART)!!!

αν τυχον και προλαβω να τα αγορασω...παναθεμα ΤΑ ΛΕΦΤΑ και το καπιταλιστικο συστημα...κατι θα γινει...
γμτ και θα ηταν τοσο επικο.....
πολλα μπορουν να αλλαξουν μεχρι τοτε!

Καλααααααα... δεν ντρέπεσαι να με δινεις τόσο στεγνά?????:erk::erk:
Θα το φτιάξουμε το επικό cosplay μην ανυσηχείς!!!! :chigau:

#57 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 23:56

Tenshi! Να αγοράσεις;;; Στρώσου κάτω και ξεσκίσου στο ράψιμο όπως έκανα και γω για μερικές μέρες και κάντα μόνος:ballumad:. Μην τολμίσεις και δεν έρθεις, ή έρθεις χωρίς epicιά και ρίξεις το epic level του πάρτι:redcard2:. Ένας θα φταίει μόνο ( POINTS TO TENSHI :chigau:). Καλά πέρα από την πλάκα τώρα κοίτα μπας και μπορείς να τα κάνεις μόνος ότι και νανε. Μην λες "δεν μπορώ", όλα γίνονται. Δεν ξέρεις, ε μαθαίνεις με trial & error. Αυτό είναι το όλο νόημα:gn2:. Ναι και τα λεφτά είναι μίζον πρόβλημα. Ευτυχώς σε μένα ήρθαν εκεί που δεν το περίμενα.

Akasukekuro, και εσύ με cosplay έτσι, όπως τον παλιό καιρό. Αυτή την φορά πάμε για νέο ρεκόρ ποιότητας και ποσότητας. Μην αρχίσουν τώρα στο τέλος "απώλειες":uhh:.

fakeobsession, γιατί απ'έξω. Μπες μέσα:hihi2:. Σάββατο πρωί δεν γράφεις υποθέτω. Δεν θα αλλάξει και κάτι αν περνούσες για 2-3 ώρες:wis:

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#58 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 00:08

Καλααααααα... δεν ντρέπεσαι να με δινεις τόσο στεγνά?????:erk::erk:
Θα το φτιάξουμε το επικό cosplay μην ανυσηχείς!!!! :chigau:

YOSH!!!

θα βαλουμε τα δυνατα μας!!!
*btw...περιμενα μια πιο εξυπνη και περιπλοκη απαντηση απο σενα...χιχι!!!

@Cassiel....will do me best young fellow...you have my word!! ;D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#59 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 06:18

δεν ξερο τιποτε και δεν το χανω με καμια παναγια θα ειμαι παρον σε καθε παρτυ απο εδο και περα αναμφισβιτιτα......γιατι ειμαι καπσουρις με τα anime party σας.....και θελο να δο τι θα ντιθη ο cassiel γιατι ο τιπος απλα τα σπαει ολα!!!:wooi2:

#60 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 14:28

Θα κάνεις cosplay από D.Gray-man?Αν ναι φοβερός, λατρεύω το DGM και εννοείται ότι θα πάρω στολή είτε πάω σε πάρτυ ή όχι.Aλλά τώρα θέλω να μάθω τι θα κάνεις. :orly:
Αλλά κάντε ρε παιδιά και ένα έτσι το καλοκαιράκι μπας και φέξει η τυχή μου και παρεβρεθώ :bahhh:

α οχι d.gray-man παλι! τωρα ερχεται soul eater :congrats:
αν κ θα μ βγει μαλον ακριβοτερα απο οτι περιμενα αλλα θα ειναι αρκετα καλο ^^
δν το τελειωσα ακομα οποτε θα δουμε.