Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#121 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 December 2009 - 23:25

^ Διάβασε και το Heaven's Love της ίδιας αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Πιστεύω θα σου αρέσει.

Τώρα για το Hoshi no Yakata δεν ξέρω αν πρέπει να νιώθω περήφανη ή βαθιά προβληματισμένη που μου το βρήκα πολύ καλό (τείνω προς το δεύτερο όμως). Ναι είναι ακραίο και σίγουρα δεν είναι για αδύναμα στομάχια. Αλλά μου άρεσε το πως προσέγγιζε κάποια πράγματα από μια πιο ψυχολογική πλευρά.

Το Sadistic boy από την άλλη δεν το άντεξα. Drop στον πρώτο τόμο.

#122 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 December 2009 - 00:23

Eγώ που δεν μπορώ τα δράματα και τα πολύ περίεργα λέτε να μπορέσω να το διαβάσω ή θα πάθω χειρότερα απο τον red pyramid; Βασικά δεν έψαχνα να διαβάσω κάτι αλλά με βάλατε σε περιέργεια.:hmmm:
Για καλό και για κακό όμως θα διαβάσω πρώτα το totally captivated (Ναι το ξέρω είμαι απαράδεχτη iri-chan. Ακόμα να το διαβάσω...) για να μην κάνω drop το όλο genre σε περίπτωση που δεν το αντέξω.

Α είχα διαβάσει και εκείνο που ανέφερε ο crocodile στην προηγούμενη σελίδα. (Απο την πολύ περιέργεια θα πάω εγώ τελικά.:hihi2:) Πολύ γέλασα με τα κλισέ και τις ατάκες: Σενάριο μηδέν ή μάλλον για γαρνιτούρα. Οι 3 ιστορίες που βρήκα από mangafox δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο αν και η τρίτη ιστορία ήταν καλούτσικη και είχε και μια ενδιαφέρουσα "ανατροπή" :hehehe: που δεν την συναντάμε συχνά σε yaoi δυστυχώς. Έχει explicit scenes όπως είναι προφανές απο την αντίδραση του crocodile. Και συ βρε άνθρωπε που πας ξυπόλητος στ' αγκάθια;:sigh2: Ρώτα να σε κατατοπίσουμε...

Posted Image

Posted Image

#123 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 09 December 2009 - 15:56

Eγώ που δεν μπορώ τα δράματα και τα πολύ περίεργα λέτε να μπορέσω να το διαβάσω ή θα πάθω χειρότερα απο τον red pyramid; Βασικά δεν έψαχνα να διαβάσω κάτι αλλά με βάλατε σε περιέργεια.:hmmm:

ΕΙΔΙΚΑ εσύ ούτε που να σκεφτείς να ρίξεις βλέφαρο, αλλιώς σε βλέπω 1) να κρεμάς εμένα που το ανέφερα 2) να κρεμάς κάποια άλλη γνωστή user που το είχε αναφέρει πριν απο εμένα, εγώ το διάβασα και έτρεχα να σώσω τα μάτια μου απο ολική αιμοραγία, με εκφράσεις του στυλ :colddd::nanana::cry5::oo::terror2::fromabove:.

Ειλικρινά, δεν είμαι αναγνώστης που συνύθως έχει πρόβλημα με ''extreme'' αναγνώσματα, αλλά εδώ σήκωσα λευκή σημαία και την έκανα ολοταχώς. Προτείνω να κάνετε το ίδιο -αν όχι, τουλάχιστον σας προειδοποίησα-.
Posted Image

#124 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 10 December 2009 - 22:42

Μολις τελιωσα το Brother, ηταν απλα τελειο ηταν πολυ συγκινιτικο, ειχε ενα πολυ ωραιο love story με ωραια εξελιξη αλλα ειχε και τις "φάσεις" του:hehehe:
Αλλα χθες διαβασα και το Second Boy το οποιο ηταν αι αυτο πολυ ωραιο αλλα κριμα ,ηταν πολυ μικρό ( 1 Volume with 3 Chapters )
Τώρα με βλεπω ν΄αρχίζω το Little Butterfly :tensai:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#125 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 March 2010 - 15:23

Crimson spell chapter 26 is out by [Harudaki]!:dwarf:

Σήμερα βγήκε. Φρέσκο πράγμα που σπαρταράει. ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕ!

Spoiler: 26

EDIT:

Loveprize in viewfinder is also out by clubvogue. :joyful:

Spoiler:

Edited by iristella, 09 March 2010 - 00:34.

#126 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 19 March 2010 - 22:20

Big News!
Πριν2 μηνες ειχα παραγγηλει τα junjo Romantica manga στο fnac(mall) και σημερα εφτασαν (μονο τα volumes 7,8,10,11) θα αλλα θα αργησουν καπως να ερθουν αλλα αυτα τα τεσσερα τα εφεραν διπλά οποτε οποιος ενδιαφερεται για junjo Romantica manga θα τα βρει στην δε3ια στηλη ραφιων κατω κατω :kawaii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#127 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 April 2010 - 20:56

Ποσο ακομα πρεπει να περιμενουμε για το crimson spell? Ι need more HavixVal T^T

Kαι πανω στην αναγκη μου για yaoi, επεσα σε ενα πολυ ευχαριστο One shot ονοματι gochisousama. Ιδου το αγαπημενο μου panel απο το στορυ
Spoiler:

ΟΜΝΟΜΝΟΜΝΟΜΝΟΜΝΟΜΝΜ!!!! Αθεραπευτα kawaii, θελω κι εγω ενα τετοιο :blingeye2:. Μακαρι να ειχε κι αλλα chapters!!!

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#128 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 April 2010 - 21:12

Aχ ναι το θυμάμαι αυτό. Ήταν από τα πρώτα που είχα διαβάσει και είχα ρίξει τρελό γέλιο με τον πιτσιρικά. Belly landings ftw! XD

Πάντως για όποιον το διαβάζει έχουν βγεί και τρία νέα chapters από Tyrant Who Falls In Love.

Και για να πώ και εγώ τον πόνο μου, δύο πραγματικά ωραίοι τίτλοι που διάβασα πρόσφατα ήταν το The Cornered Mouse Dreams of Cheese και η συνέχεια του το The Carp on the Chopping Block Jumps Twice δια χειρός Mizushiro Setona. And i cried like a baby while reading them. Όχι δεν είναι tragedy αλλά επηρεάζει αρκετά. Όπως και οι δουλείες της Kano και της Υοneda Kou έτσι και αυτές ξεχωρίζουν από τον σωρό και είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο.

Edited by iristella, 21 April 2010 - 21:17.

#129 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 21 April 2010 - 22:22

Και για να πώ και εγώ τον πόνο μου, δύο πραγματικά ωραίοι τίτλοι που διάβασα πρόσφατα ήταν το The Cornered Mouse Dreams of Cheese και η συνέχεια του το The Carp on the Chopping Block Jumps Twice δια χειρός Mizushiro Setona. And i cried like a baby while reading them. Όχι δεν είναι tragedy αλλά επηρεάζει αρκετά. Όπως και οι δουλείες της Kano και της Υοneda Kou έτσι και αυτές ξεχωρίζουν από τον σωρό και είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο.

Γεγονός τα παραπάνω είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ωραία,αναμένονταν βέβαια αφού ειναι Mizushiro Setona.Εντάξει Yoneda Kou σταθερή αξία-βγήκε και το vol1 από το Crows ZERO dj - Borderless για όσους ενδιαφέρονται.Να προσθέσω και εγώ κάποια που μου άρεσαν αρκετα από Hidaka Shoko:Arashi no ato, Double line , Shiranai Kao (ch1-3),
ωραίο ειναι κ το δίδυμο Aida Saki - Yamada Yugi με τα Aiso Tsukashi και Takaga Koi daro ,όπως επίσης και το Acid Town (το πετυχα προσφατα-ειναι ακόμα στην αρχη βεβαια αλλα δειχνει καλό)
Posted Image

#130 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 June 2010 - 06:46

Crimson spell 27 οut από τους συνήθεις υπόπτους ([Harudaki] that is). Οι οποίοι [Harudaki] αναλαμβάνουν και το Viewfinder μετά από το drop που του έριξαν οι [Club Vogue].

Anw το chapter είχε γέλιο, αν και κάποια πράγματα μου φάνηκαν κάπως. Anw μια φορά ο Hawi δεν νομίζω να έχει παράπονο. :P Της Nighteyes είμαι 99% σίγουρη ότι θα της αρεσει αυτό το chapter πάντως.:hahaha:

Eπίσης οι Νakama αξιώθηκαν να προχωρήσουν το When A man Loves A Man της Youka Nitta. Δεν το πιστεύω ότι βλέπω φώς στο τουνελ αυτής της σειράς. Σαν ψέμα μου φαίνεται. *w*

Edited by iristella, 06 June 2010 - 07:06.

#131 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 June 2010 - 10:40

:yahoo:Επιτέλους!Είχε αρκετό γέλιο και το σημαντικό ήταν
Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#132 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 June 2010 - 16:37

Eπίσης οι Νakama αξιώθηκαν να προχωρήσουν το When A man Loves A Man της Youka Nitta. Δεν το πιστεύω ότι βλέπω φώς στο τουνελ αυτής της σειράς. Σαν ψέμα μου φαίνεται. *w*

Δηλαδή να παρατήσω τα raw;:P ΥES τα βγάλαν ήδη οι nakama στο site τους. Tα έψαχνα στα γνωστά στεκια αλλά δεν. Btw το mangafox επανέφερε τις σειρές.

Edited by Nighteyes, 06 June 2010 - 16:57.

Posted Image

Posted Image

#133 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 07 June 2010 - 15:29

Πραγματι το crimson spell ειχε πολυ γελιο!!!!

Spoiler:

Btw does anyone know when we should expect the next chapter???
Posted Image

#134 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 June 2010 - 10:49

Νέο chapter απο Tyrant Falls in Love (http://manga.animea.net)
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 13:27.
link corrected

Posted Image
Does this darkness have a name?

#135 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 12 June 2010 - 10:52

το mangafox εχει προχωρίσει περισσότερο

Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 13:28.
link removed

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR