Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#136 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 June 2010 - 10:58

:OMG3:Πλάκα μου κάνεις!!!Ok,κάποιος να σβήσει το παραπάνω post.
Thaaanks!

Posted Image
Does this darkness have a name?

#137 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 12 June 2010 - 13:57

Τα links που αναφερατε εχουν ως το volume 6 ch4 το οποιο ειχε ανεβει στο mangatraders στις 11 Μαιου......
Posted Image

#138 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 12 June 2010 - 14:23

στο mangafox είχε στις 9 Μαιου

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#139 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 12 June 2010 - 16:04

Και ναι! Δεν ειμαι μονο εγω.... Ουαου!!! Αυτο θα πει hardcore fans!!!!!! :hahaha:
Posted Image

#140 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 12 June 2010 - 16:39

Εμ μα τι τωρα! Εδώ έχουμε διαβασει περίπου 220 yaoi manga και σκοπεύουμε να κάνουμε expand την λίστα μας. :kakaka:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#141 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 June 2010 - 16:42

Αγαπητές hardcore fans,το prequel του tyrant το'χετε διαβάσει?Λέει τίποτα?

Posted Image
Does this darkness have a name?

#142 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 12 June 2010 - 17:04

το challengers??? Αμε!! Εχει μερικες αρκετα αστειες σκηνες!!!! (Ιδιως οταν μπλεκεται ο Souichi..... )
Διαβασε 'το!!!!

Βtw 832 completed και 427 ongoing.... Without counting oneshots....
Posted Image

#143 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 12 June 2010 - 17:19

το challengers??? Αμε!! Εχει μερικες αρκετα αστειες σκηνες!!!! (Ιδιως οταν μπλεκεται ο Souichi..... )
Διαβασε 'το!!!!

Βtw 832 completed και 427 ongoing.... Without counting oneshots....

:dazed: Wow! σε παραδέχομαι!!!! εγω δυστηχώς δεν έχω χρόνο.... :unlucky: το challengers ??? καλό ηταν, έχω διαβάσει και καλύτερα αλλα αξίζει :wooi2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#144 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 24 June 2010 - 18:54

ξέρει κανείς κανένα ψυχοπλακωτικό yaoi manga? Δεν ξέρω γιατί αλλα τώρα τελευταία με έχουν πιάσει τα σαδομαζοχιστικά μου και θέλω να δω κάτι τραγικό. Να είναι yaoi οχι shonen-ai (ακόμα και SM). Για παράδειγμα ένα που με έκανε κυριολεκτικά να δακρύσω ήταν το Complex(yaoi)... (Όσα περισσότερα ξέρετε pleaseeeee) :nod:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#145 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 June 2010 - 19:18

Ηοshi No Yakata (for the S&M part that you asked)

Kago No Tori
White and Black
The eternal dream that I see
Bannin
Boys Love
Matsugo No Yume
Shiosai
Ten Ni Todoku Shiro
Giglio
Mister Mermaid
The Carp on the Chopping Block Jumps Twice
The Cornered Mouse Dreams of Cheese
Hybrid Child
Little Butterfly
Namida mo Tooku
Ginchou kidan
Pathos
When A Man Loves A Man
Renai Junkie
Little Butterfly
Cage
XY
Amasakaru

Edit: Kαι έχω και άλλα τα οποία τα θυμάμαι ένα ένα εκτός από κανά δυο που ξεχνάω τα ονόματά τους και είναι πραγματικά ωραία. CHeck again in a while πιθανότατα να έχω βάλει και άλλα.

Edited by iristella, 24 June 2010 - 19:32.

#146 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 24 June 2010 - 19:38

Bannin
Giglio
The Carp on the Chopping Block Jumps Twice
The Cornered Mouse Dreams of Cheese

Θα συμφωνήσω με την Ιρί ,τα παραπάνω τα έχω διαβάσει και ειναι πολύ καλά.Η Inariya Fusanosuke (Giglio) έχει και πολύ καλά ψυχοπλακωτικά shounen-ai (τα yaoi της είναι λίγο hardcore)
Να προσθέσω στην λίστα:
Border
Make me happy
Escape
Lover & souls(story1)
Tadayoedo Shizumazu, Saredo Naki mo Sezu
Posted Image

#147 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 24 June 2010 - 21:18

:hahaha: Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Κιας μερικά τα έχω ίδη διαβάσει πάω να διαβάσω όσα δεν έχω *evil laugh* :kakaka:
Btw

(τα yaoi της είναι λίγο hardcore)

μια χαρά είναι και τα hardcore

Edited by iristella, 24 June 2010 - 22:24.
quote tag fixed

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#148 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 24 June 2010 - 22:39

Βαλε στη λιστα και το 1999 Shanghai
Btw το Boys Love μου αρεσε αρκετα ,ωστε να μπω στη διαδικασια να βρω και την ταινια...

Edited by galexia, 25 June 2010 - 07:32.

Posted Image

#149 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 June 2010 - 19:36

Damn!:madtodeath: Το when a man loves a man νόμιζα είχε ολοκληρωθεί. Αλλά τελικά έχουν βγει μόνο 3 chapter από το UV και απ' ότι φαίνεται δεν είμαι ούτε στο 1/4 της υπόθεσης. Αφήστε που στο τέλος του 1ου volume του UV έπεσα σε κάτι εξελίξεις...:OMG3:
Iristella θυμάσαι την σκηνή που είχες πετύχει καταλάθος στο τέλος του Ιrokoi; Ε έτσι την πάτησα κι εγώ στο UV...:wet2: Kαι τώρα έχω λυσσάξει. Παλιά μου τέχνη κόσκινο λοιπόν. Εμπρός καλό μου λεξικό!:hero:

Posted Image

Posted Image

#150 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 June 2010 - 19:48

Εγώ stalkarw τους Nakama για νέα releases μέχρι να ολοκληρωθεί, και ως εκεί γιατί δεύτερη φορά δεν το ξαναρχίζω να μείνω πάνω στο καλό με το ποντίκι στο χέρι, και να πατάω απεγνωσμένα right click λυσσόντας για το τι θα γίνει μετά. :hahaha:
Πολυαγαπημένο manga το When A man loves a Man. Έχει την ακριβώς αντίθετη ατμόσφαιρα από το Haru Wo Daite Ita. Εκεί που στο Haru βλέπουμε την τέλεια σχέση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και γλύκες και γούτσου γούτσου και το σιρόπι που ξεχειλίζει από παντού (no pun intended) στο When a man loves a man έχουμε άτομα τα οποία κάθε άλλο παρά ώριμα και συνειδητοποιημένα είναι. Ο καθένας έχει τα δικά του issues οι σχέσεις αποδίδονται πολύ πιο κυνικά ενώ δεν ξέρεις με ποιανού το μέρος να πας γιατί οι ρόλοι του θύτη και του θύματος αλλάζουν διαρκώς.