Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#91 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 08 November 2009 - 03:44

Μολις ξεκινισα το doushitemo furetakunai:awww: οντως ειναι ετσι οπως τα λες....thnx για το post σου:riiight:

μόλις διάβασα το post σου το ξεκίνησα και εγώ...είναι τέλειο!!!
και το story και το σχέδιο και οι χαρακτήρες.
όλα τα λεφτά.:wooi2:
Posted Image

#92 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 09 November 2009 - 04:41

Πριν 2 μέρες ξεκοκάλισα το Totally Captivated and I gotta say I'm totally captivated(well, it's rather obvious xD)! I miss it already >w< Στην αρχή πίστευα ότι είχα να κάνω μ' ένα ακόμη Viewfinder αλλά τελικά σχεδόν καμία σχέση. Ήταν λίγο cheesy σε κάποια σημεία και δεν είχε πολύ mafia action despite its background but I thoroughly enjoyed it and I totally recommend it.
Να πω επίσης ότι λατρεύω κι εγώ τις δουλειές της Yoneda Kou, με αγαπημένο μου το oneshot Tadayoedo Shizumazu, Saredo Naki mo Sezu ;_;

2s9p2fs.jpg

#93 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 09 November 2009 - 11:13

Πριν 2 μέρες ξεκοκάλισα το Totally Captivated and I gotta say I'm totally captivated(well, it's rather obvious xD)! I miss it already >w< Στην αρχή πίστευα ότι είχα να κάνω μ' ένα ακόμη Viewfinder αλλά τελικά σχεδόν καμία σχέση. Ήταν λίγο cheesy σε κάποια σημεία και δεν είχε πολύ mafia action despite its background but I thoroughly enjoyed it and I totally recommend it.
Να πω επίσης ότι λατρεύω κι εγώ τις δουλειές της Yoneda Kou, με αγαπημένο μου το oneshot Tadayoedo Shizumazu, Saredo Naki mo Sezu ;_;

το Tadayoedo Shizumazu, Saredo Naki mo Sezu το διάβασα χθες αλλα στεναχωρήθηκα που τελειωσε.θα ήθελα πολύ να μάθω την συνεχεια:-(

το Totally Captivated μου άρεσε πολύ.θυμάμαι είχα φάει φοβερό κόλλημα μέχρι να το τελειώσω.
τελικά δεν το τελειωσα.έφτασα μέχρι το 7vol(νομίζω).αλλα μου άφησε ωραίες εντυπώσεις(και ειδικά αυτός ο hot seme)<3<3<3
Posted Image

#94 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 09 November 2009 - 12:28

προσφατα διαβασα στο boxmanga.com το grupie δυστυχως ομως δεν θυμαμαι το ονομα του manga-ka

ψαξτε το εμενα μου αρεσε υπερβολικα
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#95 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 November 2009 - 01:00

To totally captivated το διάβασα και εγώ κυριολεκτικά μέσα σε μια μέρα. Και πραγματικά φανταστική σειρά. Πάρα πολύ ωραίο σχέδιο και πάρα πολύ καλή ιστορία. Σε ορισμένες δε φάσεις πραγματικά ψόφησα στο γέλιο ενώ άλλες ήταν πολύ συγκινητικές. Ναι ήταν κάπως cheesy σε ορισμένα σημεία αλλά αυτό δεν αναιρεί το πραγματικά καλό σύνολο της δουλειάς. Shit τώρα που το τελείωσα τρέχω να ξαναδιαβάσω τα αγαπημένα μου σημεία. T^T Ήταν όλοι τόσο χαριτωμένοι εκεί πέρα αν και πολλές φορές τις σφαλιάρες τους τις θέλανε but oh well κανείς δεν είναι τέλειος (και tbh δεν μου αρέσουν και οι ιστορίες που όλα βαίνουν μέλι γάλα). Πολύ ωραίο στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ότι λόγω αριθμού κεφαλαίων 49 + the doujin μπορέσαμε να δούμε το πως εξελίχθηκε η σχέση τους και δεν ήταν απότομη και ελλιπής η μετάβαση.

Από την άλλη πλευρά βγήκε και το 26,2 του Tyrrant who falls in love και ΄για να είμαι ειλικρινής όσο ευχάριστη lovey dovey και αστεία είναι γενικά η σειρά αλλο τόσο διεστραμμένο θλιβερό και άρρωστο είναι αυτό το κομμάτι. I am totally loving it though.
Spoiler:

Edited by iristella, 10 November 2009 - 01:18.

#96 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 10 November 2009 - 01:27

Θα βγει και δεύτερο doujin(άντε και να μεταφραστεί και το 2ο κομμάτι του 1ου), το οποίο θα είναι πιο sweet με λιγότερο comedy όπως είπε η mangaka. Πάντως μπήκε στις αγαπημένες μου η σειρά.

Ήταν όλοι τόσο χαριτωμένοι εκεί πέρα....

Weren't they?:kawaii: Foxy Fox Jung(gotta love the nickname), Mookyul, Dohoon<3, Jiho και όλη η "οικογένεια"... Ότι τις ήθελαν τις σφαλιάρες τους τις ήθελαν, but I like it better this way. Ah, I want moar... Btw, βρισκόμαστε και εν αναμονή artbook in full color, I can't wait!
@alex90, το Don't Stay Gold είναι το sequel του Tadayoedo Shizumazu, Saredo Naki mo Sezu και είναι κι αυτό πολύ καλό;)

Edited by amaya3, 10 November 2009 - 05:06.

2s9p2fs.jpg

#97 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 November 2009 - 01:52

Οκ με το doujin έλιωσα στα γέλια αλλά αν γίνεται ας μου λυσει κάποιος μια απορία. Τι στο καλό ήταν αυτό το hyungnim που ακουγότανε κάθε λίγο και λιγάκι? Σαν το ribit ribit που κάνουν τα βατραχάκια μου φαινόταν. :P [/noob mode]

Spoiler: totally captivated dj.

Διάβασα και το Hanairo Virgin Soil της Minami Haruka. Μα την τιμή μου ως yaoi fangirl δεν καταλάβαινα τι θέλανε να πούνε. H μάλλον για να το πω ακριβέστερα αφενός οι ατάκες ήταν για το τυπικό της υπόθεσης και πολλές φορές δεν βγάζανε και νόημα σε σχέση με το τι συμβαίνει αφετερου είχα μια δυσκολία να επικεντρώσω ακόμη και σε αυτές που είχαν. I wonder why that was... Maybe trying to pick my eyeballs from the floor had something to do with that.

Edited by iristella, 10 November 2009 - 01:58.

#98 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 10 November 2009 - 02:19

Το hyungnim είναι κάτι σαν το aniki στα ιαπωνικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση σήμαινε boss(κάπου το έλεγε η μεταφράστρια νομίζω). Εμένα μου θύμιζε δεκαοχτούρα:stubborn:
Spoiler: totally captivated dj

2s9p2fs.jpg

#99 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 14 November 2009 - 18:41

Στα 1375 και συνεχίζω, αλλά κοιτάξτε τι βρήκα στα credits ενός απο Dangerous Pleasure.

Posted Image

Αχαχαχαχα :kakaka: Δε ξέρω αν είσαστε fans, αλλά εγώ είμαι saltgunner bigtime και κόντεψα να λολαθώ για μια στιγμή. Απο όλα τα μέρη που περίμενα να δω τα παιδιά, το yaoi manhwa was SO not one of em!:hihi2: Και για να μη ξεχνιόμαστε, τα παιδιά είναι αδέλφια (κανονικότατα) οπότε όσες ξανάβουν με το SamxDean με τρομάζουν :puke:

#100 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 15 November 2009 - 19:09

Εχετε να μου προτίνετε κάποιο manga με πολυ πολυ drama?

#101 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 November 2009 - 19:33

Βοys Next Door
Bannin
The Eternal Dream I Have
Hybrid Child
Μatsugo No yume
The Castle that reaches the Sky
Kago No Tori
Akai Hana
White and Black
When A Man Loves A Man
Hoshi No Yakata (ΠΡΟΣΟΧH: Very Hard Yaoi (S&M). Αν δεν είχε ενδιαφέρουσα υπόθεση θα το είχα κάνει drop από το πρώτο chapter. My eyes almost fell out)
Yasoukyoku
Renai Junkie
Amasakaru
Jazz
Little Butterfly
Kirie
Saihate No kimi e

Edited by iristella, 06 June 2010 - 16:53.

#102 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 15 November 2009 - 19:41

arigato :wooi2:

#103 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 15 November 2009 - 20:50

Χαχα. Τα περισσότερα απο αυτά τα έχω κάνει skip γιατί βλέπω tragedy στη περιγραφή.

Πως αντέχει η καρδιά σας, δε το καταλαβαίνω. :deadga6:

#104 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 16 November 2009 - 19:01

Χαχα. Τα περισσότερα απο αυτά τα έχω κάνει skip γιατί βλέπω tragedy στη περιγραφή.

Πως αντέχει η καρδιά σας, δε το καταλαβαίνω. :deadga6:

Αν θες comedy, σου προτεινω τα "crysyal harem", "aijin incubus" και "Ai no gebokutachi", ειναι τοπ για 'μενα!!!

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#105 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 November 2009 - 22:48

Θελω ν'αρχισω το manga του Jounjou Romantica μηπως ξερει κανεις απο ποιο chapter συνεχιζεται απο εκει που το ειχαν αφήσει στο anime ? Α και μηπως αν υπαρχει ενα καλυτερο site για αναγνωση καθως στο www.mangafox.com που το βρηκα ειναι ολα πολυ μπερδεμενα....:ureshii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR