Kαι αυτή είναι η γλύκα του. "Τι αγχώνεστε βρε παιδιά, όλοι θα πάρετε σειρά.":hahaha: Kαι δεν το πιστεύω αυτό που θα πω αλλά η άτιμη η mangaka άρχισε να με κάνει να θέλω να γίνει κάτι που δεν ήθελα να ακούσω στην αρχή.Εγώ stalkarw τους Nakama για νέα releases μέχρι να ολοκληρωθεί, και ως εκεί γιατί δεύτερη φορά δεν το ξαναρχίζω να μείνω πάνω στο καλό με το ποντίκι στο χέρι, και να πατάω απεγνωσμένα right click λυσσόντας για το τι θα γίνει μετά.
Πολυαγαπημένο manga το When A man loves a Man. Έχει την ακριβώς αντίθετη ατμόσφαιρα από το Haru Wo Daite Ita. Εκεί που στο Haru βλέπουμε την τέλεια σχέση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και γλύκες και γούτσου γούτσου και το σιρόπι που ξεχειλίζει από παντού (no pun intended) στο When a man loves a man έχουμε άτομα τα οποία κάθε άλλο παρά ώριμα και συνειδητοποιημένα είναι. Ο καθένας έχει τα δικά του issues οι σχέσεις αποδίδονται πολύ πιο κυνικά ενώ δεν ξέρεις με ποιανού το μέρος να πας γιατί οι ρόλοι του θύτη και του θύματος αλλάζουν διαρκώς.
Εγώ δεν το πρόσεξα ότι είναι μόνο 3 chapter. Νόμισα ότι το τελείωσαν. Οπότε την ξαναπάτησα.