Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#106 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 November 2009 - 23:04

Για το Junjou θα σου έλεγα να το πιάσεις από την αρχή καλύτερα. Το anime έχει αφήσει κάποιες ενδιάμεσες ιστορίες απ έξω (ιδίως στα Junjou Egoist και Junjou Terrorist parts καθώς έδωσε μεγαλύτερο βάρος στο Romantica) ενώ κάποια γεγονότα τα έχει αλλάξει ελαφρώς. Τώρα για το mangafox θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη επιλογή σου. Δοκίμασε και animea αν και έχουν λιγότερα chapters. Για το mangafox πάντως ξεκίνα από το Volume 1 και διαβάζεις τα extras του volume 0 όταν φτάσεις up to date.

Δυστυχώς όμως τα scanlation groups άφησαν κενό σε κάποια από τα τελευταία chapters οπότε δεν υπάρχουν γενικά. T^T Α και μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το side story Junjou Mistake.

In other news διάβασα το manwha "you dont know me" and epic lulz were fallen. Tους λατρεύω τους uke που ρίχνουν ξύλο και που έχουν μεταβάσεις από άκακα αθώα γατάκια στην πηγή όλων των κακών στον πλανήτη.

Βγηκε και καινούριο chapter crimson spell για όσες ενδιαφέρονται.

Spoiler:

Οre wa Koi No Haousama
was also very sweet and cute. <333

Edited by iristella, 14 September 2010 - 13:34.

#107 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 November 2009 - 23:14

Οκ! Θα το αρχισω τωρα κι'όλας,... Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση και τις συμβουλες!!! Junjou Egoist <3!!!Posted Image:blingeye2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#108 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 November 2009 - 02:26

Lol απο περιεργια κ μονο ειδα yaoi αλλα εμεινα με το στομα ανοιχτο, δεν περιμενα να εχει σκληρη τσοντα, αλλα περιμενα να ειναι κατι προς το ρομαντικο αλλα τι να πεις, ολα στο βωμο του χρηματος xD.

Posted Image

#109 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 November 2009 - 02:37

Eξαρτάται ποιό είδες και τι rating είχε. Όπως όλα τα anime/mangas έτσι και τα yaoi δεν είναι όλα τα ίδια.

Πχ (μιας και είμαστε στο manga thread σου δίνω manga τίτλους) το Boys Next Door δεν έχει καθόλου ερωτικές σκηνές μέσα και έχει υπόθεση την οποία θα ζήλευαν πάρα πολλά γνωστά και αναγνωρισμένα manga.

Aπό την άλλη το ότι υπάρχει fanservice δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και υπόθεση (λέγε με Crimson spell το οποίο βάζει πολλά action mangas κάτω άνετα ή Ηaru Wo Daite Ita ή Junjou Romantica).

Oπότε στην περίπτωσή σου ισχύει μάλλον το "δεν ήξερες δεν ρώταγες" ρητό. XD Next time ask. :3

Edited by iristella, 28 November 2009 - 02:42.

#110 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 November 2009 - 02:40

To -6mm no taboo εριξα μια ματια κ οπως μπηκα στο σιτε βγηκα LOL.

Next time ill ask ^^.

Posted Image

#111 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 30 November 2009 - 11:08

Δεν διάβασα όλες αυτές τις σελίδες γιατί προφανώς ήταν πολλές αλλά θα'θελα να ρωτήσω αν έχει διαβάσει κανείς το Sakura Gari,by Yuu Watase.Και τι γνώμη έχετε?

#112 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 02 December 2009 - 20:41

Εχω συνχιστει,... αρχισα να διαβαζω το manga Junjou Romantica στο www.mangafox.com αλλα προχθες δεν μου εμπαινε στο site και υπεθεσα πως το προβλημα ηταν προσωρινο... οποτε τα διαβασα ολα απο το www.animea.net αλλα τα τελιωσα και τα 51 και δεν εχουν βαλει άλλα οποτε ειπα να συνεχισω απο το www.mangafox.com αλλα συνεχιζει να μην μου μπαινει,... ειναι γενικο το προβλημα η μονο ο δικος μου υπολογιστης το εχει χασει? :unlucky:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#113 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 December 2009 - 20:59

Όχι το mangafox έχει γενικά πρόβλημα αυτές τις μέρες. Υπομονή :S

Ιn other news read Aisiretaino και έπεσε πολύ γέλιο. Σύντομο αστείο και γλυκούλι χωρίς να χρειάζεται να βάλει κανείς υπερβολικά πολύ σκέψη σε αυτό.

Βγήκε και νέο chapter Tyrant who falls in love στο animea αλλά δεν τρελάθηκα. Ας τελειώνουμε επιτέλους με το douche's love story και ας επιστρέψουμε στο καλό ξεκαρδιστικό canon.

Edited by iristella, 02 December 2009 - 21:07.

#114 ~riaria~

~riaria~

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 04 December 2009 - 23:50

:hi:

Καλά, που ήτανε κρυμμένο το "Crimson Spell" τόσο καιρό και δεν το είχα πάρει πρέφα?

Είναι καταπληκτικό! *massive nosebleed*

Και το Ruruka ή όπως αλλιώς το μεταφράσανε είναι όλα τα λεφτά <333

Σε όσους/ες αρέσουνε τα yaoi με καλή δόση humor προτέινω το "Hatsuai"(The first make love) της Fuduki Atsuyo.

Για ποιο γλυκόπικρη θεματολογία τις δουλειές της Saika Kunieda που μπορείτε να τις βρείτε στο presencedear

Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 13:33.
link removed

#115 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 05 December 2009 - 04:27

Σε όσους/ες αρέσουνε τα yaoi με καλή δόση humor προτέινω το "Hatsuai"(The firstmake love) της Fuduki Atsuyo.

LOL!!!Όλα τα λεφτα το όνομα της mangaka :riiight::hahaha::hahaha::hahaha:

sorry, για το άσχετο αλλα δν κρατήθηκα να μην το σχολιάσω.

#116 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 05 December 2009 - 13:24

Διάβαζα εδώ και λίγο καιρό το Hoshi no yakata. Ενώ γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με τα ακραία ή ιδιαίτερα αν το θέλετε σκηνικά αυτό παραήταν πολύ για τα μάτια και το στομάχι μου. Το παράτησα και προτείνω αν πέσετε πάνω του να το αποφύγετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Posted Image

#117 ~riaria~

~riaria~

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 05 December 2009 - 17:38

LOL!!!Όλα τα λεφτα το όνομα της mangaka :riiight::hahaha::hahaha::hahaha:

sorry, για το άσχετο αλλα δν κρατήθηκα να μην το σχολιάσω.

Hehehe!Ναι έχεις δίκιο:)

To BL της αυτό όμως είναι πολύ πιο αστείο και γλυκούλι, νομίζω με έκανε να γελάσω πιο πολύ από το όνομα της!

Επίσης τώρα που θυμήθηκα σε manhwa να πάτε να διαβάσετε το 1001 Nights. Έχει πολλές BL αναφορές και βασίζεται χαλαρά στις Χίλιες και μία Νύχτες. Μια ιστορία μάλιστα έχει ως πρωταγωνιστές τον Αλκιβιάδη και το Σωκράτη(Socrates in Love).'Ολος παραδόξως ο Σωκράτης είναι κούκλος( ενώ στην πραγματικότητα...), ο Αλκιβιάδης δε έχει ροζ μακριά μαλλιά και μοιάζει με την Ariel τη γοργόνα XD

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1423

Ιδού το εξώφυλλο ( η δασκάλα μου στο σχολείο νομίζω θα πάθαινε χαλαρά εγκεφαλικό!huhu!)

http://www.amazon.com/One-Thousand-Nights-Vol-v/dp/0759528764/ref=pd_sim_b_4

#118 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 08 December 2009 - 00:59

Διάβαζα εδώ και λίγο καιρό το Hoshi no yakata. Ενώ γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με τα ακραία ή ιδιαίτερα αν το θέλετε σκηνικά αυτό παραήταν πολύ για τα μάτια και το στομάχι μου. Το παράτησα και προτείνω αν πέσετε πάνω του να το αποφύγετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Μάλλον είμαι πολύ ανώμαλoαναίσθητo τελικά. xDD Μια χαρά το άντεξα και μου είχε αρέσει πολύ και αυτό, και το Sadistic Boy από την ίδια mangaka(κρίμα που είναι incomplete το δεύτερο).

Διάβασα λίγο Watanabe Asia. PWP(and hard) όλες οι δουλειές της αλλά πολύ γέλιο και ridiculousness<3
Επίσης το Kanga na Spoon μου άρεσε πολύ. Τέλειο σχέδιο(Ike Reibun dayo), not girly uke και ωραία ιστορία.

Edited by amaya3, 08 December 2009 - 05:54.

2s9p2fs.jpg

#119 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 08 December 2009 - 15:14

όντως, δεν μπορω να πω και πως ειναι απο τα αγαπημενα μου, ειναι λιγο καπως πολυ ανωμαλο... Το καλυτερο yaoi manga που δεν εχει βγει σε anime και εχει πολλα volumes ειναι το Love Mode... Κιας οι πρωταγωνιστες εχουν λιγο καπως περιεργα πιγουνια, αξιζει :) :thatsit:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#120 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 08 December 2009 - 23:11

Love mode? Θα το τσεκαρω καποια στιγμη, αρκει να μην εχει το ιδιο σχεδιο που ειχε το hoshi no yakata (σαν γυναικες τους ειχε κανει :puke:)
Σημερα διαβασα ενα μικρο oneshot της shimotsuki kairi, το dark road και το λατρεψα για το σχεδιο του :awww:
Κοιταξτε κατι τυπαδες
Spoiler:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.